pátek 7. října 2011

Hotovou věc: EU schválila Microsoft 8,5 miliardy dolarů Pořízení Skype

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/uiBi4aX3pN4/:
microsoft

Evropská komise schválila společnosti Microsoft 8,5 miliardy dolarů navrhovanou akvizici společnosti Skype. Jak bylo oznámeno v květnu, Microsoft vstoupil smlouvu o koupi Skype za $ 8.5 miliarda v hotovosti. S tímto souhlasem, může nyní dojít k akvizici.

Dohoda má regulačních orgánů v USA souhlas FTC v červnu. V době akvizice, Microsoft a Skype řekl, že "doufají, že získají všechny potřebné odbavení v průběhu tohoto kalendářního roku." Jasně své přání splnilo.

Skype bude nové obchodní divize v rámci společnosti Microsoft, a jeho současný generální ředitel Tony Bates převezme titul Prezident divize Microsoft Skype, reportovat přímo k CEO společnosti Microsoft Steve Ballmer. Mnoho věřil, že Microsoft přeplatil pro Skype, a to zejména s ohledem na fakt, že Facebook a Google také větřit kolem společnosti VoIP. A to byl Microsoft je největší akvizicí doposud.

Zde je EU prohlášení o nabytí:

Evropská komise schválila podle nařízení EU o spojování navrhované převzetí pro internetové hlasové a video komunikace poskytovatele Skype Microsoft, protože dohoda zásadně nenaruší účinnou hospodářskou soutěž v Evropském hospodářském prostoru (EHP) 1 nebo jeho podstatné části.

V oblasti ochrany spotřebitele komunikace, Šetření ukázalo, že se činnosti stran překrývají především pro video komunikaci, kde Microsoft je aktivní prostřednictvím Windows Live Messenger. Komise se však domnívá, že žádné obavy ohledně hospodářské soutěže na tomto rostoucím trhu, kde mnoho hráčů, včetně Google, jsou přítomny.

Pro podnikové komunikace, šetření potvrdilo, že Skype má omezenou přítomnost na trhu s těmito produkty a není přímo konkurovat komunikace společnosti Microsoft Enterprise Lync, který je používán především velké podniky.

Šetření Komise se také zaměřila na případné konglomerátní účinky, protože Skype a Microsoft jsou aktivní v sousedních trzích.

Transakce byla oznámena Komisi za regulační schválení v EHP, dne 2. září 2011.



Steve Jobs "Stanford zahajovací projev sledovalo 8 milionů krát Včera

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8Y1SN74HVHg/:
Steve Jobs-1

Wow. V návaznosti na smutnou zprávu o absolvování spoluzakladatel Apple Steve Jobs, videa uvádět jeho inspirativní projevy a prezentace viděli ohromující množství názorů . Jeden z nejznámějších a novější projevy Jobs, zahajovací projev na Stanford University v roce 2005 v průměru 2000 denně názory v září. Včera řeč viděl více než 8 milionů názory, podle Viditelné opatření.

Jeho mnoho produktové prezentace na akcích Apple v průměru 24.000 denní zobrazení v září (Zde je již jedna z roku 1997). Včera tato videa které vznikly v průběhu 6,8 milionu názory. Jeho interview spolu s Billem Gatesem na všechny věci Digitální průměrně 11.000 denní zobrazení v září. Včera tato videa které vznikly v průběhu 850.000 zobrazení. Takže více než 15 milionů zobrazení celkově jen v jeden den.

Je nepochybné, že všechny tyto videa jsou nyní součástí naší kolektivní paměti Steve Jobs.


Osoba: Steve Jobs
Web:
Firmy: Pixar , NeXT , Apple

Steve Jobs je spoluzakladatelem a CEO společnosti Apple a Pixar dříve. Steve Jobs se narodil v Green Bay, Wisconsin, aby Joanne Simpson a syrského otce. Paul a Clara práce v Mountain View v Kalifornii poté ho adoptoval. V roce 1972, práce absolvoval Homestead střední školy ve městě Cupertino v Kalifornii a zapsal se na Reed College v Portlandu, Oregon. Jeden semestr později vypadla, později s nástupem do studia filozofie a cizích kultur. Steve Jobs se hluboce zakořeněnou zájem v. ..

Sprint LTE plány popsané: telefony, modemy a tablets přichází do roku 2012

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/07/sprints-lte-plans-detailed-phones-tablets-and-modems-coming-b/:
Pokud jste se nadějí, že v úterý Apple oznámení by kleštích Vizitky 5 na Sprint, připravte se na zklamání. Společnosti potvrdil, že žádné nové mobilní telefony budou předvádět v jeho strategii událost dnes . Místo toho, dopravce se zaměřuje na to, jak má v úmyslu spojit všechny tyto samostatných rádií - CDMA, LTE, WiMAX - do budoucnosti zařízení line up. Zdůrazňuje potřebu lepší uživatelské zkušenosti na marketing 4G technologií, provozovatel zdůraznila odhodlání podporovat stávající WiMAX násl. Duální CDMA / LTE výrobky jsou na trh v polovině příštího roku, se smartphony tablets, modemy a přes obě high-end a střední třídy musí být v nabídce. Motorola je Sanjay Jah se objevil v nahraném segmentu potvrdit jeho účast společnosti na výrobu těchto produktů 3G/4G. Samozřejmě, Sprint plány na podporu současné CDMA a WiMAX produktů, které nabízejí k prodeji po roce 2012. Pokud jde o Direct Connect, tři z těch, Push-to-Talk mobilních telefonů zasáhne dopravce v posledním čtvrtletí roku 2011, dalších přístrojů, plánované na rok 2012.

Sprint LTE plány popsané: telefony, modemy a tablets přichází v roce 2012 původně objevila na Engadget na pá. 07.10.2011 11:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Comcast slibuje Xfinity VOD dělení na více zařízení, nové Xcalibur průvodce v roce 2012

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/07/comcast-promises-xfinity-vod-streaming-on-more-devices-new-xcal/:
Neočekávejte, že Comcast zastavit jeho Xfinity VOD streaming na zavádění obývací pokoj s právě Xbox 360 letos o Vánocích , jako výkonný Sam Schwartz slíbil během panel CTAM, že plány na vývoj aplikací pro PS3, Wii, Roku a další připojené TV platforem. Vícekanálový zpravodajství není v plánu nasadit do vysílání co nejvíce platforem jako Netflix, tak budeme muset počkat a uvidíme, kam to první podnik do IPTV zastaví. Myslete ve velkém kabel je strach z přehnané služby? Možná, že ještě není, protože tvrdí, Comcast Netflix účastníky bývají většinou žravé uživateli jeho VOD. Také v budoucnu Comcast je jeho zcela novou podobu Xcalibur průvodce software s připojením na internet a sociální sítě tie-ins (podívejte se na naše brzy nahlédnout zde ), které Schwartz zopakoval bude k dispozici celostátní někdy příští rok.

Comcast slibuje Xfinity VOD dělení na více zařízení, nové Xcalibur průvodce v roce 2012 původně objevila na Engadget na pá. 07.10.2011 11:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Vícekanálový Novinky | Přeposlat | Komentáře

Náklady na přechod k LTE? Sprint utratit 10 miliard v příštích dvou letech

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/07/the-cost-of-switching-to-lte-sprint-to-spend-10-billion-over-t/:
Zajímat o to, kolik to stojí, vyřazovat iDEN a WiMAX sítě a nedávat všechna vejce do jednoho, CDMA / LTE s příchutí koš? No, Joe Euteneuer, Sprint CFO, jen obětoval odpověď Frank zde na své " strategii Aktualizace "akce: $ 10 miliard v příštích dvou letech. Nakonec, ujišťuje všechny vhodná opatření finančních analytiků v ​​místnosti, měla by společnost ušetřit $ 10 miliard 11000000000 dolarů až 2017 (jako to hodí snímek nahoře se porouchá), s $ 4 miliardy, které vyplývají z toho, že pro udržení " ol míč a řetěz iDEN sítě ještě. Teď je to pravda, jsme v menšině v tomto setkání průmyslových analytiků, ale nemusíte být bankéře pochopit, že je jeden říká postava: Je jasné, že firmy sázení budoucnost nejen na (CDMA!) iPhone, ale LTE je značka 4G.

Náklady na přechod k LTE? Sprint utratit 10 miliard v příštích dvou letech původně objevila na Engadget na Pá. 07.10.2011 12:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

DHS pokračovala ve "Pre-zločinu" Průkaz projektu

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XAYzD3LQExM/DHS-Goes-Ahead-With-Pre-Crime-Detection-Project:
suraj.sun tipy zpráva, že americké ministerstvo pro vnitřní bezpečnost začalo testování svého projektu předvídat budoucí trestné činnosti na veřejnosti. Budoucnost Attribute Screening Technology (FAST) projekt je "sledovat a kontrolovat, mimo jiné vstupy, pohyby těla, změny hlasu hřiště, prozódie změny (změny v rytmu a intonace řeči), pohyby očí, změny tělesné teploty a dýchání vzory. " Pole byla zkouška provedena při velkých prostorech v tomto roce, a dokumenty, nedávno získané svobodě požadovat informace zákona vyplývá, že testování probíhá na ostatní členy veřejnosti. "Není jasné, zda tito lidé byli informováni, že jsou účastní FAST studii."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


XBLA, PC Orcs Must Die přidává third-person akce Tower Defense

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/YBHA43jSxqQ/xbla-pc-orcs-must-die-adds-third-person-action-to-tower-defense.ars:

Je snadné ztratit trpělivost s většinou obranné hry věže. Budete studovat v krajině, nastavit obranu, a pak sledovat nepřátele buď spadnout nebo se přes oblast, kterou se snažíte chránit. Když se věci začnou kazit, je tu jen velmi málo, můžete dělat, kromě znovu načíst hru, zkuste jinou strategii, a jen pasivně přihlížejí, jak na úrovni hraje sám se ještě jednou. To je důvod, proč Orcs Must Die je takový závan čerstvého vzduchu: Hra vás staví do skutečné dungeonů se snažíte bránit, a dá vám šanci na sportovní nevzdávají.

Hrajete poněkud bezduché znak, jehož pán zemřel na začátku hry, takže je jen na vás, aby převzal obranu rozpory z blížícího se Orc hordy. Jak budete postupovat hrou budete mít přístup k obraně, jako jsou podlahové špičky, pružinové dlaždice, které mohou vrhnout do Skřeti kyseliny jámy, a nože, které vrčení pokles od stěny. Každá obrana stojí určitou částku na místo, a získáte měnu tím, že zabije skřety, a tak udržet rozpočet je důležité.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Google staví MySQL v App Engine Cloud Cloud SQL pomocí Google

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/KtPSgD0l-fI/google-puts-mysql-in-app-engine-cloud.ars:

Google naplnil velkou díru v jeho platforma jako služba (PaaS), nabízí se zavedením Google Cloud SQL, relační databáze služby pro vývojáře vytváření aplikací v jazyce Java a Python na App Google motoru platformy. Cloud SQL, založený na open-source databáze MySQL, byl vyhlášen Google App motoru blogu včera, a je naplánována na vybrané developery v omezené zkušební, zdarma.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


CEATEC 2011: Panasonic asistenční Robot a úžasný RoboticBed v akci (video)

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/I7_vAjfZ9_g/:
HOSPI-Rimo

Už jsme ukázali, Panasonic pohodě mytí vlasů robot na videu, ale společnost je v současné době vystavuje dva roboty na CEATEC 2011 Tech výstavě v Japonsku: jeden je takzvaný hospitalizace-Rimo (pomocí robota, který se které před dvěma týdny), je další model příhodně pojmenované RoboticBed.

Video ukazuje hospitalizace-Rimo (Remote Intelligence a mobilita / na snímku nahoře) v akci na CEATEC 2011. Pro připomenutí, je to zdravotní, mobilní robot měl usnadnit dlouhodobě upoutané na lůžko se dostat do kontaktu s lékaři a členové rodiny, kteří žijí daleko ("Virtuální prohlídky"):

Takzvaný RoboticBed, který měl premiéru v roce 2009, je ve skutečnosti docela úžasná.

Je to v podstatě lůžko, které lze přeměnit elektrický invalidní vozík a naopak. Panasonic uvádí nejnovější verzi Zobrazit na CEATEC 2011 je "praktičtější" a bezpečnější než předchozí modely:

Via Robonable [JP]



ZipPay na trh nové mobilní platby služeb Levnější než náměstí

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/H0zdLPp2U1I/:
zippay-logo

Nejjednodušší způsob, jak popsat nenápadný mobilní platby spuštění ZipPay se říct, že je jako náměstí a Venmo narodilo dítě, a toto byl výsledek. Stejně jako náměstí, spuštění si klade za cíl reagovat na potřeby jednotlivců a malých podnikatelů, kteří si nemohou dovolit vysoké poplatky spojené s tím vlastní obchodní účty, protože jim umožňuje přijímat platby kreditní kartou pomocí svého telefonu. Zatím, stejně jako Venmo bude řešení také způsob, jak provést z osoby na osobu platby.

Ale tam jsou některé hlavní rozdíly. Pro začátek, na rozdíl od náměstí, ZipPay nebudou používat hardwarový klíč. Také slibuje nižší sazby, než 2,75% Square na prstu.

Jak to bude hotovo, je však stále nejasná.

Namísto klíčů, které se připojují k telefonu sluchátka, jako je tomu u náměstí, bude ZipPay nabízet mobilní peněženky řešení, které používá některé utajované patentované technologie.

Pro načtení karty do peněženky, ZipPay je využití Card.io , nový software development kit (SDK) pro mobilní vývojáře, který používá kombinace počítačového vidění a strojovou inteligencí "číst" karty držel až do mobilního telefonu fotoaparát. Tato technologie umožňuje rychlejší zápis informace o kreditní karty do mobilní aplikace, ve srovnání s ručním zadáním čísla na malou klávesnici.

Na rozdíl od Square-peněženka, jako je karta pouzdro , které poskytuje digitální "karty" pro místní obchodníky, ZipPay peněženku podporuje všechny hlavní kreditní karty, včetně Visa, MasterCard, Discover a American Express. Nákupní karty, slevové karty a členské karty budou podpořeny v budoucnosti.

Karta Data jsou uložena přímo na zařízení v šifrovaném formátu, ale to není NFC mobilní peněženky systému. K dispozici je povinný 4-místný PIN kód pro aplikaci ZipPay, ale jak je karta data odesílaná mezi zákazníkem a obchodníkem nebo dva ZipPay uživatelů zůstává záhadou.

Generální ředitel společnosti Ryan Stevens říká, že není připraven odhalit tuto část systému z konkurenčních důvodů, ale je možné, že aplikace nějakým způsobem používá smartphone senzory připojit dvě zařízení, každý který je třeba spustit aplikaci ZipPay. Možná něco jako Bump ?

Na straně obchodníka, jako je náměstí, ZipPay umožní urychlené sign-up, takže noví uživatelé mohou začít přijímat platební karty okamžitě. Společnost provozuje základní ověření na místě, a pokud nejsou žádné zjevné červené vlajky, je schválen na účet. Obchodníci mohou účtovat až k $ 1,000, že první den (stejně jako manuální zadání Square / karty není přítomen limit). Později, když celý ověření projde, je zrušen limit.

ZipPay má bankovní partnera na backend (nejmenovaný zatím), a platby jsou uloženy na účtech obchodníka v rozmezí 1 až 3 dny, což znamená systém ACH se jedná.

Druhá část ZipPay systému je funkce, která zahrnuje peer-to-peer plateb, něco velmi podobného spuštění Venmo . V tomto případě by se oba lidé potřebují mít ZipPay aplikace na svých zařízeních a pak znovu pomocí technologie zveřejněny, mohou být platby okamžitě poslal mezi zařízeními.

Protože společnost není připravena na detail jeho technologie, to je h

Engadget Podcast 259 - 10.07.2011

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/07/engadget-podcast-259-10-07-2011/:
Poněkud pochmurné duo řeší kolem člověka, jehož vynález porodila podcasting sám. Také mluví o tablets a auta, takže se nemusíte starat o nic. Je to Podcast Engadget ... stále hlad, s respektem a pokorou.

Hosté: Tim Stevens, Brian topení
Výrobce: Trent Wolbe
Hudba: Baker Street


00:00:30 - Steve Jobs, spoluzakladatel společnosti Apple, zemřel na 56
00:16:15 - Vzpomínka Steve Jobs: všichni jsme vzdali hold
00:36:00 - Apple 'Let Mluvíme o iPhone "Hlavní liveblog!
00:38:45 - iPhone 4S hands-on!
00:42:00 - 4S iPhone oficiálně oznámil: Pozemky 14.října začíná na 199 amerických dolarů ve velikosti až 64 GB, přichází do Sprint
00:47:58 - Grid10 hodnocení
00:59:00 - Amazon Kindle hodnocení (2011)
01:05:10 - Tesla Model S zkušební jízdu a exkurze v továrně (video)



Poslechněte si podcast

Přihlásit se na podcast

[ iTunes ] Objednejte si podcast přímo v iTunes (Enhanced AAC).
[ RSS MP3 ] Přidat Engadget Podcast krmiva (v MP3) do agregátor RSS a show dodány automaticky.
[ RSS AAC ] Přidat Engadget Podcast krmiva (v rozšířeném AAC) do agregátor RSS.
[ Zune ] Objednejte si Podcast přímo v Zune Marketplace

Stáhněte si podcast

Poslouchat (MP3)
Poslouchat (AAC)

Obraťte se na podcast


Své dotazy posílejte @ tim_stevens .
Nechte nám hlasové: (423) 438-3005 (GADGET-3005)
E-mail: Podcast na Engadget dot com
Twitter: @ bheater , @ timstevens

Soubor pod:

Engadget Podcast 259 - 10.07.2011 původně objevila na

Lenovo IdeaPad A1 je nyní na prodej: kus Gingerbread v rámci 200 dolarů

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/07/lenovos-ideapad-a1-now-on-sale-a-slice-of-gingerbread-for-unde/:

Netrpělivě čekají Lenovo 7-palcový Gingerbread tablet od té doby jsme se poprvé dotkla se zpět v září? Jistě máte. No, možná máte. Pokud ano, stáhněte si, že peníze, které pálí díru v kapse, takže můžete mít IdeaPad A1 volat své vlastní. 2GB model bude stát $ 199, a další Grant se dostanete 16GB verzi, jak je naplánováno na loď před Halloween. Hit zdroj odkaz ke strašení jeden pro sebe.

Lenovo IdeaPad A1 je nyní na prodej: kus Gingerbread v rámci 200 dolarů původně objevila na Engadget na pá. 07.10.2011 10:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Lenovo | Přeposlat | Komentáře

Amazon Kindle přidává Fire-specifické detaily Developer Portal, je vaše dotazy

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/07/amazon-adds-kindle-fire-specific-details-to-developer-portal-a/:
Oheň Kindle nemusí bít na trhu až do listopadu, ale Amazon již aktualizoval své Developer Portal FAQ stránky s celou sekci věnovanou na své nadcházející tablet Android. Na nové stránce najdete především informace o standardní věci, jako je proces podávání žádosti, a jak nastavit Android SDK emulátoru, když existuje několik výběžku kousky, také. Například Amazon tvrdí, že přezkoumá všechny aplikace v AppStore pro požární kompatibility v rámci automatizovaného procesu. Odmítnuto aplikace, Amazon nás informuje, bude zahrnovat ty, které spoléhají na gyroskop, fotoaparát, WAN modul, Bluetooth, mikrofon, GPS, nebo micro SD. Aplikace je také zakázáno používat Google mobilní služby (a na-app fakturace), která, je-li součástí dodávky, bude muset být "elegantně" odstraněn. Pokud jde o vlastní obsah, Amazon má zakázaný Všechny aplikace, které změní tablet UI jakýmkoli způsobem (včetně téma nebo tapety na bázi nástroje), jakož i všechny, které vyžadují root (to se teprve uvidí, jak se společnost bude léčit kořen závislé aplikace již v obchodě). Zajímá DEVS Více informací najdete u zdroje odkaz níže.

Amazon Kindle přidává Fire-specifické detaily Developer Portal, je vaše dotazy původně objevila na Engadget na Pá. 07.10.2011 11:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Android střední | zdroj Amazonka | Přeposlat | Komentáře

FCC chce přenést fondy Telefon Dotace na širokopásmové připojení

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HxfdpHAIwxk/FCC-Wants-To-Shift-Phone-Subsidy-Funds-To-Broadband:
Anonymní čtenář píše: "FCC předseda Julius Genachowski odhalil plány včera generální telefonu USA dotačního programu, a přesunout pozornost k poskytování širokopásmového přístupu. Řekl:" Širokopásmové připojení se pryč od bytí luxusní nutné pro plnou účast v naší ekonomice a společnosti . Chceme-li Spojené státy, aby se světový trh, je třeba si osvojit základní cíl univerzální širokopásmové a reformy zastaralé programy. " Podle BusinessWeek, program v současné době "podporuje telefonní služby do škol, knihoven, chudým a vysokými náklady oblastech." V loňském roce utratili 4,3 miliardy dolarů, aby poskytla podporu více než 1700 nosičů v oblastech s vysokými náklady. Genachowski doufá, že změna se bude dát v USA "na cestě k univerzální širokopásmové služby do konce tohoto desetiletí."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Zeptejte se Slashdot: Má Být "loajální" Pay jako developer?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Mtj0uY4QhwE/Ask-Slashdot-Does-Being-Loyal-Pay-As-a-Developer:
Anonymní čtenář píše: "Jako senior developer pro malé IT společnosti se sídlem ve Velké Británii, který se chystá vydání jejich hlavní projekt, vím, že kdybych byl opustit společnost teď, způsobilo by to jejich velmi velké problémy. I" m v současné době přípravy dalších dvou "Junior" developerů, snaží se přivést až do rychlosti s našimi výrobky Bohužel, oni jsou ještě daleko od uchopení používaných technologií. - nemluvě o "zajímavé" práci externě vývojářům podařilo vytvořit kodexu obvykle, nikdy bych za odcházející v tak kritické době,. Byla jsem ve společnosti již několik let a za mnoho mých kolegů, včetně vyššího managementu, které mají být přátelé ale byl jsem osloven. další společnost, která je mnohem větší, a nabídli mi, zvýšení platu £ 7k dělat stejnou práci, a jejich funkce je prakticky u domovních dveří (na rozdíl od mé současné 45 minut dojíždění v každém směru). Tím by se .. obrovský rozdíl do mého života, který řekl, nemůžu si pomoct, ale pocit, že odejít by zradil své přátele a kolegy Někteří přátelé mi řekli, že jsem právě "měkké" - ale myslím, že jsem byl loajální. Nějaká rada? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Rackspace vyčlenit cloud normalizační OpenStack projekt Nadace

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/848l6ixIBeI/rackspace-to-spin-off-cloud-standards-setting-openstack-project-to-foundation.ars:

NASA a web hosting společnosti Rackspace společně zahájila nový cloud computing projekt nazvaný OpenStack v loňském roce. Cílem je vytvořit standardizovaný soubor Otevřené komponenty source software pro stavbu z vlastní hostil pružné prostředí cloud computingu.

OpenStack přitahuje široké publikum přispěvatelů a osvojitele, ale projekt utrpěl drobné potíže růstu od svého uvedení na trh. V pohybu řešit problémy řízení, které vznikly v uplynulém roce, Rackspace rozhodla o vyčlenění OpenStack projektu a jsou nezávislá nadace, která bude řídit úsilí vpřed.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku