sobota 2. července 2011

Facebook spustit v prohlížeči video chat Powered by Skype?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/02/facebook-to-launch-in-browser-video-chat-powered-by-skype/:
Microsoft je 8,5 miliardy amerických dolarů akvizici společnosti Skype nebyla dokončena, ale vypadá to, že Redmond již pracuje v zákulisí, aby se služby ještě více všudypřítomné. Podle některých anonymních zdrojů rozhovor TechCrunch, Facebook se chystá zavést video chat příští týden, a že služba bude poháněn nikdo jiný než Skype. A zatímco bude služba na bázi prohlížeče, je také řekl, aby zahrnoval Desktop. Měli bychom říci, nic z toho zní příliš fantastické - video hovory by byl logickým prodloužením Facebook Chat, nd nesmíme zapomenout na 240 milionů dolarů Microsoft investoval do stránky v roce 2007. A co víc, Facebook rozeslán zve na akci příští týden, kdy Mark Zuckerberg bylo jasné, že oblečení se představit nový produkt od svého týmu Seattle. To je v zahradě Microsoft, samozřejmě, zve sami chat ikon 'em, a Nejvýmluvnější je to, že Seattle úřad v posledních letech sbírají techniky se specializací na Desktop Software. Všichni říkali, že přispívá ke pravděpodobně pravdivý příběh pro nás, ale nebudeme vědět jistě, dokud se dlouho, Beachy je přes víkend.

Facebook spustit v prohlížeči Powered video chat přes Skype? původně objevila na Engadget na So. 02.07.2011 17:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj TechCrunch | Přeposlat | Komentáře

FBI odposloucháván Hemingway

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HD5IPAOtFx0/FBI-Wiretapped-Hemingway:
Hugh Pickens píše "V padesáté výročí úmrtí sebevraždou autora Ernesta Hemingwaye, jeho přítel a životopisec AE Hotchnerová píše v NY Times, že muž, který" stál jeho zemi proti zpoplatnění vodních buvolů, který letěl na misi nad Německem, , který odmítl přijmout převažující styl psaní, ale trvalé odmítání a chudoby, trval na tom, psát v jeho vlastním jedinečným způsobem, tento muž, můj nejhlubší přítel se bál - bál, že FBI se po něm, že jeho tělo bylo rozpadá , že jeho přátelé se obrátili proti němu, že život byl už ne volba. " Ve středu deprese a při léčbě v nemocnici Sv. Marie v Rochesteru, Minnesota, Hemingway byl přesvědčený, že jeho pokoj byl odposloucháván, jeho telefon byl využit, a podezření, že jeden ze stážistů byl krmen. Desetiletí později, v reakci na svobodném přístupu k informacím návrh, FBI vydala své Hemingway souboru. Ukázalo se, že začíná v roce 1940 J. Edgar Hoover byl umístěn Hemingway pod dohledem, protože byl podezřelý z aktivit Ernest na Kubě. dohledu pokračoval po celou dobu jeho vězení v nemocnici Sv. Marie , takže je pravděpodobné, že telefon před jeho pokoj byl využit po všem. "V následujících letech, jsem se pokusil usmířit Ernest strach z FBI, který jsem bohužel podcenil, s realitou spisu FBI," píše Hotchnerová, autor Papa Hemingway a Hemingway a jeho svět. "teď věřit, že on opravdu cítil dozoru, a že významně přispěly k jeho utrpení a jeho sebevražda."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


ARM čipy soupeřit s PS3, Xbox 360 za 18 měsíců?

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/FerK9S_IF3E/arm-chips-to-rival-ps3-xbox-360-in-18-months.ars:

ARM je bití výkon buben znovu, tentokrát říkat The Inquirer , že nová konstrukce Mali GPU má vyjít v 18 měsících bude jeho čipy rovnat současné generace herních konzolí jako Xbox 360 a Playstation 3. Tam moci být malá pochybnost, že ARM-mobilní čip překoná tyto dvě konzole na pixel, tlačí kapacity (měřeno různě), v určitém okamžiku v budoucnosti, ale my jsme slyšeli tento druh mluví o Mali dříve.

Někteří Googling objeví 2009 a 2010 jako let, kdy byl Mali měl přinést Xbox 360 na úrovni grafiku na mobilní telefon, a my si jistí, že když jsme šli kolem první stránce výsledků vyhledávání bychom mohli najít více.

Ale bez ohledu na ARM řekl v minulosti, to opravdu není přehnané představit si to děje zhruba v 18-ti měsíční lhůtě. Pro odkaz, v roce 2010 ISSCC, Microsoft předváděl SoC, která pohání nejnovější verzi Xbox 360, combo čip, který dá CPU a GPU pro konzoli na stejném 45nm die a hodiny v pouhých 372 milionů tranzistorů. To je o něco více než 100 milionů tranzistorů více než 40nm NVIDIA Tegra 2 mobilní čip od téhož roku. Takže ano, daný proces zmenší na 28nm, nebo tak nějak, zdá se docela možné, tu ruku bude přinejmenším moci balení, stejně jako hardware konzole Xbox 360 se na zpracovatele žádosti.

Tolik pro ARM Mali nároky. Mnohem zajímavější je otázka, co NVIDIA si na tomto místě?

Společnosti nadcházející Kal-El část má vyjít v druhé polovině tohoto roku, a to by klidně mohl přinést něco, co se blíží konzole úrovně výkonnosti tablets a další přenosné. A 18 měsíců od teď, můžeme začít vidět něco z projektu Denver, který by mohl dobře dělat na herní ploše čipu zabijáka (za předpokladu, že všechny hry poběží na něm).

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Gillmor Gang 02.07.11 (TCTV)

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/dCzYsr0lx4g/:

Gang Gillmor - Robert Scoble, John Borthwick, Kevin Marks, a Steve Gillmor - vstoupil do kruhu hra jako zadané Joni Mitchell a Tom Rush. Google + se zdá být hit, což znamená, že se brzy dosáhne kritického množství, kde všechny sociální software je absolvent vysoké školy dál. V současnosti se jeví jako služba širší reimplementace FriendFeed, který někteří z nás pocit, byla zkrácena ani uživatelé, ale získání Facebook. Jinými slovy, pro některé, že přerod je dobrá věc.

Pro @ Borthwick, projekt je významný závazek pro společnost jsme zlehčování v posledních měsících spolu s jeho akcií. Pro @ scobleizer, znamená to, že bitva mezi dosah a bohatými, tentokrát ve společenských kruzích, jak Google definuje grafy. Pro @ kevinmarks, spoustu práce před sebou, ale velké úsilí. Pro stevegillmor @ dobře, budete muset sledovat show. Ale tip: +1 s na Twitter, FaceTime, a ten, kdo dělá nové chyby rychle.


ViewSonic V3D241wm počítačový monitor s 3D

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který má v současné době v módě technologie v 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latencí 2 ms, 300 cd jasu, kontrastu a 20.000.000:1 obnovovací frekvenci 120Hz, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle je součástí dodávky monitoru.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v Eurech, ale UK se prodává za cca 330 liber, což při současných směnných kurzů bude asi 376 eur, ačkoli my nemůžeme tuto cenu, když se dostanete až bude v prodeji ve Španělsku.

Více informací | Viewsonic

Verizon poplatky za datové přenosy úniku pokračuje, $ 30 pro uvázání 4G zákazníky

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/02/verizon-data-charges-leak-continues-30-tethering-for-4g-custom/:
Skenování nad purports ukázat zákazníkovi Verizon brožura, která se objeví v obchodech příští čtvrtek, odhalovat nic jiného než podrobný úniku jsme je již ale alespoň poskytnout nějaké uklidňující plisované potvrzení výběžku detailů. Noví zákazníci budou vyloučeni z Šťastná země neomezených dat, a místo toho se vykašlat vrstvené měsíční poplatky v rozmezí od $ 10 za 75MB až 80 dolarů za 10 GB, plus další $ 20 za uvázání práv. V samostatné obrátit na tento příběh, slyšíme, že zákazníci, kteří chtějí, aby lano na 4G telefon bude muset zaplatit 30 dolarů za měsíc, aby Big Red radost. To by mohlo přijít jako šok, pokud jste žili, že se na volném uvazování nabídku, která končí příští týden, ale my jsme měli silné tušení , že to přijde. Kromě toho, že to není tak špatné: těch 30 dolarů dostanete neomezené údaje o nejrychlejší LTE sítě v okolí, zatímco 20 dolarů posádky musí vystačit s pouhým 2GB měsíčně.

[Díky, Verizon Guy]

Verizon poplatky za datové přenosy úniku pokračuje, $ 30 pro uvázání 4G zákazníky původně objevila na Engadget na So. 02.7.2011 15:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj DroidLife , PPCG | Přeposlat | Komentáře

Volání na neplacené stáže BS

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OGhfM_ktQNs/Calling-BS-On-Unpaid-Internships:
theodp píše "Getting intern je tak horký, právě teď," píše Stewart Curry. "Je to také bull **** 99% času." IrishStu také jeho seznamu Big lži uvěznění je:. 1 "Dostanete tréninku." 2. "Mohli bychom si najmout za stáž." 3. "Můžete se dostat do práce s týmem úžasné." 4. "Bude to vypadat skvěle na vašem CV." 5. "Budete dělat velké kontakty." Takže, kdo to opravdu bolelo, Stu "Tady je, kdo to bolí? - Stážisty je máte pracovat pro nic za nic tady je, kdo to bolí -... Lidé, kteří potřebují mzdu, aby přežily Zde je, kdo to bolí - společnosti, které chtějí platit lidem slušnou mzdu za práci, kterou dělají. " Uvnitř Vyšší Ed také kontroly na Velké Interní diskuse. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Microsoft následuje Google náskok, ruší Hohm energetických služeb

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/dhr6bc6hfZI/microsoft-follows-googles-lead-cancels-hohm-energy-service.ars:

Ve čtvrtek společnost Microsoft oznámila, že zavře své domácí energetický monitoring provozu, Hohm . Tento krok přichází jen několik dní poté, co Google oznámil, že přestává s stejnou službu, PowerMeter. Google zrušení bylo spojené s ukončením jeho zdravotní software, Google Health, zatím, není žádné náznaky, že Microsoft má v úmyslu zrušit ekvivalent nabídku, zdraví Vault.

Google a Microsoft vstoupil do energetického pole před několika lety v době, kdy to vypadalo, že to mělo významný růstový potenciál. Mnoho nástrojů začaly nabízet inteligentních měřidel a další služby, které by mohly poskytnout domácím uživatelům jemnozrnnější informace a kontrolu jejich využívání energie. Rostoucí ceny energií i zdálo pravděpodobné, že motivace spotřebitele vykonávat větší kontrolu nad tím, jak použít svou moc.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Samsung kapky (jeden), Apple patent countersuit

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/lVa8L2-ZVZk/samsung-drops-one-apple-patent-countersuit.ars:

Poté, co Apple žaloval Samsung zpět v dubnu na tvrzení, že korejské firmy Galaxy řady smartphonů a tablets ošizený iPhone Apple software, hardware a průmyslových vzorů, Samsung opětovali palbu. Je to podala soudní spory proti Apple v Evropě a Asii , a podala proti porušení patentu countersuit Apple tady v USA.

, Že soudní spor se rychle dostal chaotický, s oběma stranami náročný přístup k unreleased prototypy dalších hardwaru v rámci případu a vypálit obvinění z obtěžování na své protivníky. Dnes, když bylo oznámeno, že Samsung se rozhodl upustit od svého amerického countersuit.

Podle agentury Bloomberg , který dostal do rukou Samsung zástupce v Soulu, případ byl skutečně propuštěn 30. června. Propuštění se "zjednodušení" Samsung právní počet případů, v závislosti na zprávě, ale Samsung bude pokračovat v zámořské případech a dále stíhat dříve v USA obvinění proti Apple.

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Samsung kapky proti žalobu proti Apple - Apple má pořád ještě jablko sváru

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/02/samsung-drops-counter-suit-against-apple-apples-still-got-a/:
Samsung kapky proti žalobu proti Apple - Apple má pořád ještě jablko sváru
Zpátky v dubnu, Samsung plácl zpět na Apple tvrdí o porušení patentu se zdravou pomoci deseti tvrdí jeho vlastní. Nyní Bloomberg oznámil, že Samsung v tichosti snížila svou žalobu proti Cupertino společnost se sídlem 30. června, v pokusu "zefektivnit soudní řízení." Samozřejmě to neznamená, že Sága je u konce: Apple je smartphone porušení obvinění stojí, stejně jako právní bitvy v Jižní Koreji, Japonsku, Německu a Velké Británii Samsung říká, že bude pokračovat v boji Apple obvinění v USA ve formě protinárok. Jeden dole, jeden jít?

Samsung kapky proti žalobu proti Apple - Apple je pořád ještě kost vybrat původně objevila na Engadget na So. 02.07.2011 13:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TUAW | zdroj Bloomberg | Přeposlat | Komentáře

GoDaddy prodává investiční skupina

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OjzIEGmXVno/GoDaddy-Sells-To-Investor-Group:
wiredmikey píše: "doménové jméno registrátora a web hosting provider GoDaddy, oznámila, že se dohodla na získání strategické investice ze soukromého kapitálu KKR, Silver Lake a technologie Crossover Ventures. podmínky této transakce nebyly zveřejněny, ale Wall Street Journal lidí seznámeni s dohodou říká, že to mohlo být za zhruba 2,25 miliardy dolarů. Scottsdale, Arizona na společnost, která vybudovala své marketingové kolem scantly-oděné ženy, spravuje více než 48 milionů doménových jmen. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Livescribe os developer se program zaměřil na cloud

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/02/livescribe-axes-developer-developer-program-to-focus-on-the-clou/:
Livescribe
Za posledních několik let jedním z nejpodivnějších a nejzajímavějších platforem s App Store všechny své byl Livescribe řada Smart-per. Nyní je to jen další příkop se kopal ve vývoji hřbitově. Po třech letech to bude ukončení své SDK obchod na 22. července a žádné další podání i její aplikaci na trhu bude přijat. Obchod zůstane otevřena v současné době, ale společnost nezaručuje kompatibilitu s budoucími modely nebo aktualizace firmwaru. Místo toho to bude posun zaměření na služby, jako je cloud Livescribe připojit . Ale ne příliš starosti, jsme si jisti, že zdravé hackerské komunity Vás udrží po kolena v přístavech textu dobrodružství .

Livescribe os developer se program zaměřil na cloud původně objevila na Engadget na So. 02.07.2011 13:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Slashgear | zdroj Developer Forum Livescribe | Přeposlat | Komentáře

BitTorrent Ukázalo 10

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i45PpwbrdLE/BitTorrent-Turns-10:
ktetch-pirátské píše: "V tento den, před 10 lety, Bram Cohen vydal první BitTorrent klient pro veřejnost. většina P2P protokolů měli rychlý vzestup a drop-off jako další" nejlepší věc "má vyjít, ale po 10 letech, nic překonal bittorrent, a stále zůstává králem P2P hradu. Teprve, když to bude nahrazen? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


MoviePass vykopnut z divadel, než může získat vstupenku

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/02/moviepass-gets-kicked-out-of-theaters-before-it-can-get-a-ticket/:
AMC Zde je to špatný nápad: oznámit spuštění beta pro svůj film slevy předplatného vstupenek, ale zapomínají informovat 21 San Francisco-založené divadla uvedena, které jsou součástí zábavy. To je v podstatě to, co Landmark, AMC, kamery kina a kina jsou Big tvrdí MoviePass se začátkem tohoto týdne, a chlapec kukuřice začala pop. Podle zabalte a Variety, se řetězy ani s potěšením zjistili, že poslanec spolupracoval s partnerem vzájemné MovieTickets.com stanovit vstupné bez jejich souhlasu, zajímavé sousto je, že i přes nízké náklady pro spotřebitele, by divadla Stále platí plné vstupné. MoviePass doufal získat více podpory s testovací fázi, ale vypadá to, že bude pauza na pěkně dlouho. Ani slovo o tom, zda beta uvidí splátkového kalendáře, ale najdete podrobnosti v níže uvedených odkazů, a vyvracení PR od AMC kolem break.

Pokračovat ve čtení MoviePass vykopnut z divadel, než může získat vstupenku

MoviePass vykopnut z divadel, než může získat vstupenku původně objevila na Engadget na so. 02.07.2011 11:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Zábal (1) , (2) , Variety | Přeposlat | Komentáře

Evolution stroj zrychluje genetického inženýrství

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mfVLcHt62w4/Evolution-Machine-Accelerates-Genetic-Engineering:
chrb píše: "New Scientist má článek o vývoji strojů -. zařízení, které dokáže urychlit zaměřené umělé evoluce DNA zjistit, žádoucí změny ve dnech, nikoliv let jedním z cílů těchto výzkumníků je vytvořit organismus, který je geneticky imunní proti všem viry. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.