středa 4. května 2011

Číňan IPAD Factory služebního přinucen podepsat 'No sebevražda' Pledge

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_0LkulTelYo/Chinese-iPad-Factory-Staff-Forced-To-Sign-No-Suicide-Pledge:
Anonymní čtenář píše "Zaměstnanci v zařízeních Foxconn v Číně, který se používá k výrobě iPhone a IPAD, byli nuceni podepsat závazek, aby spáchat sebevraždu poté, co více než tucet pracovníků zabil sebe v průběhu posledních 16 měsíců. Zjevení je poslední v řada poznatků o zacházení s pracovníky v zařízeních Foxconn, kde se zaměstnanci často pracovat šest 12-hodinových směnách v týdnu, 98 hodin přesčasů za měsíc, a žijí v ubytovnách, které vypadají a cítí jako vězení bloků. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony uvádí ceny a velikosti "Google TV?

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo v rámci společnosti, nebo nejste spokojeni se svým platem a chtějí zničit překvapení, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu prošel nutkání. Proč? Protože nejen unikly informace (které nevíme, jestli je to reálné) o možných velikostech, ve kterých Google bude TV, ale také jména se objevila, které by byly jen modely v pochybnost.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (uhodli jste) na 46 palců. A přesto, i nebezpečí, že jejich ceny by celkem mezi 1.300, 1.400 a 1.900 amerických dolarů.

Zvědavý detail: pokud je to pravda, nejlevnější Google TV by bylo ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony má lidem v jejich katalogu.

Světově nejmenší Donkey Kong skříň přináší autentický zážitek podloubí na prstíky (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/04/worlds-smallest-donkey-kong-cabinet-delivers-authentic-arcade-e/:
Drobeček Donkey Kong Cab
Toto, přátelé, je umělecké dílo. Nahoře je ohromující, plně funkční-rekreační původní Donkey Kong pasáž kabinet - a je to jen 8,25 palce vysoký. Dokonalý Modder Bender zaslali své dílo na Sestavte si vlastní Arkády Ovládání fóra, a to je určitě wow dokonce nejvíce cynický lidí. V srdci tohoto buildu je hacknutý se GamePark GP2X Wiz běžící MAME , ale je to smysl pro detail, včetně tištěných vinyl obtisky a světlo-nahoru markýzy, že opravdu vytáhnout to (prý je nejmenší na světě) 1 / 8 měřítku projekt dohromady. Podívejte se na galerii níže a pár dlouhých demo videa po přestávce. En garde Pan Sakra !

[Díky, Brian]

Pokračovat ve čtení Nejmenší Donkey Kong skříň přináší autentický zážitek podloubí na prstíky (video)

Světově nejmenší Donkey Kong skříň přináší autentický zážitek podloubí na prstíky (video) původně objevila na Engadget na st. 04.5.2011 15:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Sestavte si svůj vlastní Arkády Ovládací prvky | Poslat | Komentáře

Flexibilní PaperPhone se chce dostat zdeformovat (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/04/flexible-paperphone-wants-to-get-bent-out-of-shape-video/:
Máme rádi naše smartphony (částečně), protože jsou pružné, v tom smyslu, že oni jsou mocné multitasking stroje. Výzkumníci z univerzity v Ontariu v Kanadě Queen, ale chtějí flexibilní telefony v pravém slova smyslu - méně pět-nástroj pro hráče a další mistr hadí muž . Použití tvárné e-ink displej a pružné elektronické základy, oni vytvořili zařízení zvané PaperPhone, které doslova ohýbá pro jeho uživatele vůli. Curling rozích přístroje není jen pro parádu, a to buď jako skládací telefon je jak uživatelé procházení nabídek a uskutečňovat hovory. Nejsme zcela vyprodána na myšlence ohýbat-založené uživatelské rozhraní, ale my jsme rozhodně kopání svižný a lehký telefon form factor. Video z nové flexi-telefon je po přestávce.

Pokračovat ve čtení Flexibilní PaperPhone se chce dostat zdeformovat (video)

Flexibilní PaperPhone se chce dostat zdeformovat (video) původně objevila na Engadget na st. 04.5.2011 16:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Lidské Media Lab | zdroje Univerzita královny Ontario | Poslat | Komentáře

Recenze knihy: Apache JMeter

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hQ0m-R1Xj6Q/Book-Review-Apache-JMeter:
MassDosage píše "Apache JMeter napsal Emily H. Halili je velmi úvodní nápovědu pro používání Apache je open testování zdroj JMeter nástroj. Bohužel knihu, která by měla být dobrá krmiva povzbudit chuť k jídlu testerů je zkažený šmejd úpravy, špatné psaní a velmi málo obsahu, který již není součástí vlastní JMeter v uživatelské příručce. " Níže si můžete přečíst na zbytek přezkoumání MassDosage je.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Intel 3D tranzistory Slib Malé fyzických a elektrických stopy

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/YrTux7eR0N8/:
Řada

Howard Lindzon, Yossi Vardi, Greg Tseng, a Bradley Horowitz vše připraveno k narušení v New Yorku

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/05gRrDNUUD0/:
Řada

Altec Lansing je Orbit USB Stereo trumfy notebooku reproduktorů, byla rozpolcená osobnost

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/04/altec-lansings-orbit-usb-stereo-trumps-your-laptops-speakers/:
USB reproduktory nejsou přesně titulek-popadat gadgety těchto dnech, ale faktem zůstává, že většina notebooků mohl ještě využít malou pomoc na audio konci. Pokud jste v potřebě rychlé řešení pro vaše slabé-znít jako stroj, pak Altec Lansing je 49,95 dolarů Orbit USB Stereo (iML247) by stálo za vaši pozornost. Jak už název napovídá sám za sebe, jsou oba moc a audio vstup podařilo prostřednictvím jednoho kabelu USB, což znamená, žádné baterie jsou vyžadovány zde. Ještě lepší je, když ne v použití, můžete jednoduše složit do nohy, věci kabely do dutých konců, a pak se otočte reproduktory spolu tvořit jeden plynulý trubice pro skladování. Samozřejmě, na vědomí, že tato Orbit nebude fungovat se zařízeními sportovní společným 3,5 mm jack pro sluchátka, a samozřejmě nečekejte filmový kvalitu zvuku z těchto malých kanystrů - hele, tam je vždy kompromis. Hands-on fotky v galerii níže.

Pokračovat ve čtení Altec Lansing je Orbit USB Stereo trumfy notebooku reproduktorů, byla rozpolcená osobnost

Altec Lansing je Orbit USB Stereo trumfy notebooku reproduktory, je rozpolcená osobnost původně objevila na Engadget na st. 04.5.2011 14:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Altec Lansing | Poslat | Komentáře

Ostuda! Vysoká škola děti jako s iPads ve třídě

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/04/shocker-college-kids-like-having-ipads-in-the-classroom/:

E-čtenáři nemusí být dost dobré pro posvátné haly Princeton je , ale studenti a profesoři na Oklahoma státní univerzity se zdá, že se staly až po uši pro jejich iPads . Loni na podzim, škola představil tablet v hrsti posluchárny a učebny, jako součást své IPAD pilotního programu. Učitelé se podíleli na studii uvedlo, že užitek ze všech vzdělávacích software k dispozici na App Store od Apple, zatímco studenti ocenili, že nemusel trávit své celoživotní úspory na tradiční učebnice. Na konci pilotního programu, plně 75-procent Collegians řekl IPAD "výrazně zvýší," jejich třídě zkušenosti, i když jsme hádat, že hodně z toho zlepšení přišlo z jejich nově nabyté schopnosti kontrolovat TweetDeck mezi poznámky z přednášek. Stanovisko bylo znatelně více rozdělený, ale na zařízení hodnoty jako e-reader. Někteří se těšili, které mají všechny své knihy v jednom místě, zatímco jiní byli trochu zklamaný zkušenosti, říkají, že nepoužíval to číst tak často, jak se očekává, že. Náš bývalý undergrad-lenoch sebe může úplně týkat. Video a PR na vás čekají, po přestávce.

Pokračovat ve čtení Shocker! Vysoká škola děti jako s iPads ve třídě

Ostuda! Vysoká škola děti jako s iPads ve třídě původně objevila na Engadget na st. 04.05.2011 14:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MacNews | zdroje BusinessWire | Poslat | Komentáře

Sony oficiálně obviňuje Anonym Pro PSN Hack

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/67ehHTHLv98/Sony-Officially-Blames-Anonymous-For-PSN-Hack:
H_Fisher píše "V dopise Kongresu, Kazuo Hirai, předseda představenstva společnosti Sony ředitelů, obviňuje Anonymní hacker skupiny pro přípravu případné krádeži hráčů 'osobních údajů.' Co je to stále více a více zřejmé, je skutečnost, že Sony byl obětí velmi pečlivě naplánované, velmi profesionální, vysoce sofistikované trestné kybernetický útok navržen tak, aby ukrást osobní a informace o kreditní kartě pro nezákonné účely, 'napsal Hirai. Naznačil také, že Sony čekal dva dny před oznámením FBI o odcizení. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


HP Pavilion dm4x se Sandy Bridge dojde k prodeji, začíná na 730 dolarů

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/04/hp-pavilion-dm4x-with-sandy-bridge-goes-on-sale-starts-at-730/:
Ti, Sandy Bridge osvěžuje jen udržet na příchod . Dnes je to zase HP, jehož 14-palcový Pavilion DM4 (což jsme přezkoumána v loňském roce), nyní je standardně dodáván s 2,3 GHz Intel Core i5-2410M CPU. Kupodivu, je to teď DM4 x - přípona nemusíte obvykle vidět na notebooky HP. Za 730 dolarů, že počáteční cenu, budete také získat Radeon HD 6470M s 1 GB grafické paměti, 6 GB RAM, 640 gb 5400 ot / min pevný disk, a šest-článkovou baterií. Pokud peníze nehrají roli, můžete trik Vy se s 2.7GHz Core i7-2620M procesor, 8GB RAM a 750 gb 7200 RPM HDD. Jo, a za 25 dolarů si můžete rozhodnout pro "dark žlutohnědý" barva místo "ocelově šedá" (na obrázku). Není tak špatný, ale jen doufám, že HP také pevné, že vlnivé touchpad.

[Díky, Sourabh]

HP Pavilion dm4x se Sandy Bridge dojde k prodeji, začíná na 730 amerických dolarů původně objevila na Engadget na St. 04.5.2011 14:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Logicbuy | zdroje HP | Poslat | Komentáře

Roboty 'Evolve' Altruismus

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/88XM-bGCOes/Robots-Evolve-Altruism:
sciencehabit píše "Počítačové simulace malých robotů s primitivní nervový systém ukazují, že více než stovky generací, těchto virtuálních strojů vyvíjet altruistické chování se začnou sdílet malé disky -. stand-in pro potraviny - spolu navzájem tak, že zvláštnosti jejich soudruzi ' . jsou přenášeny na další generace Odborníci tvrdí, že studie osvětluje, proč různá zvířata - od včel pro člověka -. navzájem pomoct, i když to bolí své vlastní šance pro reprodukci "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Face-jízdní Nos Stylus Pro Vytvořeno telefony

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/E8Wew4y2MJE/Face-Mounted-Nose-Stylus-Created-For-Phones:
Lanxon píše "Výtvarník Dominic Wilcox má přijít s Pinocchio-styl 'prst-nos stylus', která vám umožní používat telefon handsfree, zprávy Wired. Přišel s návrhem poté, co zjistil, že chtěl využít své touchphone v koupel. mokrýma rukama není dobrý dotykový displej navigačního zařízení, a tak se ocitl používat jeho nos posunout, ale zjistil, že je těžké vidět, kde přesně jeho nos byl dotykem na obrazovku. řešením bylo vytvořit nosu rozšíření 'prst', že by umožnilo pro navigaci při držení telefonu pevně v jeho jediný suché ruce. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Chrome, IE, která uživatelům umožňuje odstranit Flash cookies

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ptp9AcbleNQ/Chrome-IE-To-Allow-Users-To-Delete-Flash-Cookies:
Trailrunner7 píše "připravované verze Adobe Flash Player 10,3 poskytne uživatelům většinu z hlavních prohlížečů možnost smazat Flash cookies v podstatě stejným způsobem, že jsou schopni vymazat cookies Web normální, a to díky lepší integraci s nastavení ochrany osobních údajů v aplikaci Internet Explorer a Google Chrome. doplnění schopnost pro uživatele vymazat cookies nastavené plug-inů a prohlížeč Add-on jim dává lepší kontrolu bezpečnosti a soukromí obsahu na svých strojích a je určen k řešení závažných otázka, která byla trápí Flash na nějakou dobu. Bezpečnost a soukromí experti varovali o důsledcích takzvaný cookies Flash, které jsou nastaveny Flash a obtížné uživatelům najít a odstranit. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.