úterý 26. dubna 2011

DARPA nové pozorování vesmíru dalekohledem bude mít naše satelity bezpečí z mezihvězdného trosek

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/26/darpas-new-space-surveillance-telescope-will-keep-our-satellite/:
Co je to v nebi? Pták? Letadlo? Oh, je to jen nějaký smetí plovoucí kolem v prostoru, které představují velké nebezpečí pro naše vojenské špionážní satelity. Chcete-li pomoci dávat pozor na to, inženýři v DARPA , MIT a letecké síly mají rozpoutal novou 110 milionů dolarů dalekohledem, která byla v pracích na devět let. Nových pozorování vesmíru dalekohledem (SST) je schopna poskytnout široký-úhel výhled díky obloze Země na zakřivené CCD. To umožňuje masivní 3.5m f/1.0 clony a nastavení expozice, zachycení více světla v den, kdy si průměrný rozsah může být v týdnu. Jako součást vesmíru Air Force Surveillance Network (SSN), dalekohled je primární úkol bude dávat pozor na jakékoliv mikrosatelitů, meteory či jiných cizích trusu pohybuje při stejné rychlosti, při které se Země otáčí. Systém vyvinula své první snímky na začátku tohoto roku a letecké síly může nakonec místo SSTs po celém světě, vytvářet 360-stupňové dozoru deku a jít dlouhou cestu směrem k udržení naší spycraft teplé, útulné a bezpečné z galaktických nebezpečí.

Pokračovat ve čtení DARPA nových pozorování vesmíru dalekohledem bude mít naše satelity bezpečí z mezihvězdných trosek

DARPA nové pozorování vesmíru dalekohledem bude mít naše satelity bezpečí z mezihvězdného úlomky původně objevila na Engadget na út. 26 duben 2011 16:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PhysOrg | zdroje DARPA | Poslat | Komentáře

DHS Hlavní: Co jsme se dozvěděli z Stuxnet

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Gr4_tUrF3ug/DHS-Chief-What-We-Learned-From-Stuxnet:
rozzlobený tapír píše "Pokud existuje ponaučení z loňského červa Stuxnet, je to, že soukromý sektor musí být schopen rychle reagovat na Cyber-mimořádných událostí (CT:. varování, web obsahuje nepříjemný vsunuté reklamy Blocker advised), podle vedoucí amerického ministerstva pro vnitřní bezpečnost. Když Stuxnet hit, americké ministerstvo vnitřní bezpečnosti byl poslán míchat analyzovat hrozbu. systému musel být letecky převezen z Německa do federální vlády Idaho National Laboratory. V krátké době červa dekódovány, ale na nějakou dobu, mnoho společností, které vlastní Siemens vybavení zůstalo přemýšlel, co, pokud jakákoli opatření, by měly přijmout, aby se ochránili od nového červa. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


HP TouchPad hity FCC

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/26/hp-touchpad-hits-the-fcc/:
Hodně zprávy očekávaně zůstává důvěrná, ale HP bylo přinejmenším tak laskav a opakovaně hovořilo o "Touchpad" ve svém posledním podání FCC, což nám ušetří trochu kopat, a pravděpodobně znamená, že tableta webOS je na cestě k startu docela U.S. brzy - někdy v červnu, naposledy jsme slyšeli . To by mohlo také získat několik tzv. cloud-based přírůstky do té doby? Možná, že HP bude mít více říci na jeho Veer-zaměřené akce , která je již naplánováno na květen 2nd.

HP TouchPad hity FCC původně objevila na Engadget na út. 26 duben 2011 15:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje FCC | Poslat | Komentáře

ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D technologií

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který nabízí módní technologie v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latenci 2ms, 300 cd jasu, kontrastu 20.000.000:1 a 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle dodaný s tímto monitorem.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při zachování současného tempa by bylo asi 376 eur, ale nemůžeme to cenu, když to přijde, aby byl prodán ve Španělsku.

Více | Viewsonic

PSN výpadku pokračuje, konzole Hack prohlašoval, že je odpovědný

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7NZpna9OOsY/PSN-Outage-Continues-Console-Hack-Claimed-To-Be-Responsible:
V průběhu víkendu jsme diskutovali zprávu, že PlayStation Network bylo dole celé dny, se Sony říká trochu jiné, než že to bylo způsobeno "vnějšímu vniknutí", a že oni byli "přestavět své sítě." Mnozí z vás psali podotknout, že výpadek trvá, Sony říká, že "nemají aktualizovat nebo časový rámec pro sdílení v tomto bodě." Jedna z teorií o příčině za výpadky sítě byl nedávno přihlásil na Reddit o 'chesh,' moderátor na PlayStation-modding nadšenec místě PSX-Scene.com. Podle něj nedávno vydal vlastní firmware tzv. Rebug dovoleno lidem v podstatě změnit jejich PS3s do dev konzole, i když některé funkce chybí. Jiné skupiny údajně používal tento firmware se dostat na PSN prostřednictvím developera sítí, a také zjistili, že falešná čísla kreditních karet, nebyli validovány pro hru nákupy, což vede k co chesh tzv. "extrémní pirátství." On uznává, že tato teorie je spekulace. Sony nakládání s těmito odstávka začíná upozornit z vlády.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Černobyl 25. výročí

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-vZr8nYzppo/Chernobyl-25th-Anniversary:
ZwedishPzycho píše "Dvacet-pět let později, a opět jsme se obávají jaderné katastrofy. Dispozici bude spousta příběhů, tam diskutovat o 25. výročí světů nejhorší jaderné havárii, tady je jen jedna."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Poslední psací stroj Factory ve světě vypne své dveře

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jY0IRnuKimM/Last-Typewriter-Factory-in-the-World-Shuts-Its-Doors:
SEWilco poukázal na to, že poslední psacího stroje továrna zavřela své dveře. Indický výrobce psacích strojů Godrej a Boyce zastavil výrobu dnes po 60 letech. Společnost je generální ředitel, Milind Dukle, říká: "Nejsme stále mnoho objednávek nyní. Od časného 2000s kupředu směřující, počítače začaly ovládat. Všichni výrobci kancelářských psacích strojů zastavila výrobu, kromě nás."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


iPhone Sledování Ruckus Probíhá

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OyQD70_1Btc/iPhone-Tracking-Ruckus-Ongoing:
Trailrunner7 píše "pár zákazníků Apple podal žalobu na společnost, se uvádí, že Apple je napadat jejich soukromí sběru lokalizačních údajů o iPhone a IPAD uživatelů bez jejich vědomí." a theodp konstatovat, že iPhone sledování 'Chyba' je vlastně patent ... což ztěžuje koupit chybu argument. Jako by to nestačilo zábava, Jižní Korea, Itálie, Německa a dalších zemí jsou hledáte do ní.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Původ EON17-S herní notebook přetaktovaný na 4.5GHz, aby se na

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/26/origin-eon17-s-gaming-laptop-overclocked-to-4-5ghz-up-for-order/:

Nebudete muset dělat kompromisy s mnohem původu s 'EON17-S herní notebook, ačkoli 3.000 dolarů díru v peněžence může vážně ohrozit bezpečnost počítače se kupní síly v příštích několika měsících. To je výchozí cena pro tuto herní notebook s 2,5 GHz Intel Core i7-2920XM Quad-Core procesor přetaktovaný na 4.5GHz továrny, a maxing systém ven s 32 GB RAM, duální 480gb SSD, a 2GB NVidia GeForce GTX 485 GPU zašle cenovka na sever od 10.000 dolarů. Malá cena za měsíce geek Cred na vaše party okolí LAN, ne? My raději používat peníze jako zálohu na Tesla Roadster , ale pokud k obnově hospodářství s nejlepší, nejchytřejší a nejtěžší (na 8,6 libry) výpočetní monstrum sedět na klíně, je právě to, co potřebujete, pak se podívejte na Vy v e-mailu přijde 17.května.

Pokračovat ve čtení Původ EON17-S herní notebook přetaktovaný na 4.5GHz, aby se na

Původ EON17-S herní notebook přetaktovaný na 4.5GHz, aby se na původně objevila na Engadget na út. 26 duben 2011 13:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TechCrunch | zdroje Původu | Poslat | Komentáře

Acer Iconia Tab A500 recenzi

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/26/acer-iconia-tab-a500-review/:
Minulý měsíc, Motorola Xoom byl jediný oficiálně schválený Android 3,0 tablety k dispozici ve Spojených státech. Teď tam jsou čtyři - T-Mobile G-břidlice přišel minulý týden, Acer Iconia Tab A500 tento týden, a ASUS Eee Pad Transformer brzy zasáhnout USA břehy. Všichni mají stejné základní křemíku uvnitř, ale oh-so-mírně odlišné přístupy k tvaru tak, že cena může upřímně být rozhodujícím faktorem v těchto dnech. To je, kde to jsme si mysleli, WiFi-pouze Acer Iconia Tab měl okraj, zahájení v 450 dolarů , ale nyní, že ASUS otřásla peníze strom s 400 dolary údaj pro Eee Pad Transformer, máme pochybnosti další cenovky bude držet. Mohlo by to být nejmenší z odlišností, která posune Váš názor ve prospěch konkrétní břidlice. Co je budoucí kupující tablet dělat? Přidejte se k nám na prohlídku jednotlivých výhod Acer Iconia Tab A500 a slovíčkaření po přestávce, a my vám řekneme.

Pokračovat ve čtení Acer Iconia Tab A500 recenzi

Acer Iconia Tab A500 přezkoumání původně objevila na Engadget na út. 26 duben 2011 14:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z inovací finské společnosti Nokia. Tentokrát je to na přelomu starší C5-03 Nokia bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace upozornit na Nokia C5-03 patří přístup k Nokia Music Store a Ovi Store, ze které si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.

Dropbox pokouší se zabít Open Source projekt

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9blStXuNdv8/Dropbox-Attempts-To-Kill-Open-Source-Project:
Meskarune píše "Dropbox se snaží zabít Dropship projektu, užitečný program, který umožňuje uživatelům importovat soubory do svých účtů pomocí hashe a obcházet třeba, aby soubory veřejnosti. Dropbox rozesláno falešný DMCA požadavky na všechny zúčastněné strany, a je zákaz a cenzurovat programu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


NYC odpor: DIY Hackeři Doing Awesome věci

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JneHrm99CEY/NYC-Resistor-DIY-Hackers-Doing-Awesome-Things:
HansonMB píše "Založený hrstka přátel, kteří chtěli místo pohrát s elektronikou a setkat se stejně smýšlející hackeři dobré, NYC rezistor vykvetla do jedné země nejvlivnějších hackerspaces. V daném čtvrtek v noci, jejich útulné, přeplněný loft workshop se hemží rozmanité davem hardcore tinkerers a zvědaví nováčci. Házení určitou opatrností a mnoho uživatelů záruky k větru, jsou tam postavit, vylepšit, break a podělit se o vše od hraček robotům složité papírové sochy na open source hudební nástroje . "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


NASA by rádi využili 'plyn' stanice ve vesmíru

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GFDfHqWqnfs/NASA-Looking-To-Build-Gas-Stations-In-Space:
coondoggie píše "Palivo je hlavní problém, pokud jde o dlouho-trvání spaceflights -. jeho váha je problém pro zahájení a jednou kosmické lodi se vyčerpá paliva, není místo pro získání více To je místo, kde in-prostoru 'plyn' stanice jsou umístěny na strategické body podél trasy by bylo přínosem pro vesmírný let. Což je přesně to, co NASA se snaží udělat tím, že začne získávat návrhů na to, co nazývá V-Space kryogenní zásobníků na pohonné látky a přenosů Prokázání toho, že položí základy pro lidi bezpečně dosáhnout více cílů, včetně Měsíce, asteroidy, Lagrange bodů a Mars. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.