sobota 11. června 2011

Výzkumníci Najít Dřevo-trávit enzymů v bakteriích

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ddCoD4xHfao/Researchers-Find-Wood-Digesting-Enzyme-In-Bacteria:
AffidavitDonda píše se zprávou, že University of Warwick a University of British Columbia vědci mají "identifikovali gen pro rozepisovat ligninu v půdě žijící bakterie zvané-Rhodococcus jostii. Ačkoli takové enzymy, které byly nalezeny před v houbách, toto je poprvé, kdy se byly zjištěny v bakteriích. bakterie genomu již seřazeny což znamená, že by to mohlo být upraven snadněji produkovat velké množství požadovaných enzymu. Navíc, bakterie jsou snadno a rychle rostou, takže tento výzkum se zvyšuje šance na výrobu enzymy, které mohou rozebrat lignin v průmyslovém měřítku. Tím, že dřeviny a nepoživatelné vedlejší produkty-plodin ekonomicky životaschopné eventuální naděje, aby mohli vyrábět biopaliva, která nekonkurují výrobě potravin. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Austin Alamo Drafthouse divadlo dává Texters Boot

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NcAp0PjbRBQ/Austins-Alamo-Drafthouse-Theater-Gives-Texters-the-Boot:
Hugh Pickens píše "Byli jste někdy zlobí, že během nehty-kousání potemnělé chodby scéně někdo zapnete svůj telefon odeslat textovou? No, není bordel s Texas, nebo můžete skončit na obrazovce ve veřejné službě oznámení. Alamo Drafthouse , místní řetězce večeřet-a-obrazovky kina v Austinu v Texasu, je již dlouho vedl válku proti neslušný diváků bootování z zákazníci, kteří mluví nebo text v průběhu představení. Phoebe Connelly píše, že podle Tim League, Drafthouse zakladatel, žena byl nedávno varoval, dvakrát o zasílání textových zpráv během vysílání, a pak, v souladu s firemní politikou, byl vyveden bez náhrady. 'Nemyslím si, že lidé si uvědomili, že je to ruší,' říká ligy. 'Vypadá to, že nic, ale Pokud budete trávit tolik času jako já v kině, si uvědomíte, celé divadlo to vidí, a to vás táhne z zážitek z filmu. Je to naprosto stejně jako dotěrný mluvit. ' Rozzlobený zákazník zavolal Alamo Drafthouse a odešel rouhavost-přichycena (a možná mírně opilý) zpráva hanobit divadla politiky, ale divadlo má poslední smích, zatímco oni se zvuk ženy hlasové schránky, přepsal ji a obrátil ji do in-house náhledu [tl: Poznámka YouTube video obsahuje některé rouhání], který upozorňuje diváky proti používání mobilního telefonu při přehrávání filmů 'Část toho, co se snažíme udělat, je mít komediální zprávy o tom, co pro nás je velmi vážný problém. , 'říká League, klesající dávat žádné další podrobnosti o ženě ve středu poslední PSA. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Týden ve hrách: jste se dozvěděl, co se stalo na E3?

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/1_6wmW9l67w/week-in-gaming-did-you-hear-what-happened-at-e3.ars:

Nintendo:

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Samsung konečně zavádění flexibilních AMOLED displejů pro veřejnou spotřebu v roce 2012?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/11/samsung-to-finally-roll-out-flexible-amoled-displays-for-public/:
Samsung častým zdrojem frustrace, škádlení nás s jeho pohádkovou flexibilní displeje pro roky , přičemž nikdy dávat nám datum, kdy bychom si mohli koupit jeden pro naše vlastní. Nicméně, slovo na internetu vyplývá, že Sammy je konečně připravena uvolnit své poddajný panely na svět ve 2. čtvrtletí roku 2012. Zdá se, že společnosti, mobilní displej divize otevřela nový výrobní závod s Ube (který produkuje plastové substrát pro obrazovky), minulý měsíc se hromadit-produkovat ohýbatelný AMOLEDs pro hodiny a telefony. Nechte odpočítávání na displeji tvárné revoluce začíná.

Samsung konečně zavádění flexibilních AMOLED displejů pro veřejnou spotřebu v roce 2012? původně objevila na Engadget na So. 11.06.2011 15:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink OLED displeje | zdroje ETNews | Poslat | Komentáře

Chevy Volt kapky základní cenu 1.000 dolarů pro rok 2012, činí úspora na světě o něco cenově dostupnější

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/11/chevy-drops-volt-base-price-by-1-000-for-2012-makes-saving-the/:
Chevy chce vědět, co to může udělat, aby se vám do jednoho ze svých plug-in hybridy dnes. 1.000 dolarů pokles cen? Máš to. Automobilka tento týden oznámila, že v roce 2012 Volt základní cena přijde ve velkém nižší, než jeho předchůdce, díky druhy dalších konfigurací, které přicházejí s větší dostupnost. V roce 2011 verze byla k dispozici v sedmi státech a District of Columbia a přišel ve třech konfiguracích - 2012 je Volt je dostupné celostátně v sedmi různých balíčků, od 39.995 dolarů na 46.265 dolarů. A mějte na paměti, že tyto ceny nejsou faktorem potenciálu daňových úlev . Nejnovější verzi plug-in vozidla je nyní k dispozici pro pořádek a nabízí se funkce, jako je MyLink streamování médií, OnStar jízdy, a pasivní zamykání (ačkoli nový základní model se strhnout pár rysů nalezených v jeho předchůdci). Také tam je celý zmenšování vaše závislost na benzínu, pokud jste do takové věci.

Pokračovat ve čtení Chevy Volt kapky základní cenu 1.000 dolarů pro rok 2012, činí úspora na světě o něco cenově dostupnější

Chevy Volt kapky základní cenu 1.000 dolarů pro rok 2012, činí úspora na světě o něco cenově dostupnější původně objevila na Engadget na so. 11.6.2011 16:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Anonym bere dolů tureckou vládu stránek

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/y4TZVXcQLUk/Anonymous-Takes-Down-Turkish-Government-Site:
arisvega píše se slovem, které skupina hackerů známá jako anonymní "má sundané tureckou vládu, webové stránky na protest proti nedávno zavedli Internet filtry, které mnozí považují za cenzuru. Rovněž se zdá, že zveřejnila manifest. Turecku má dlouhou historii cenzuře internetu, se v zemi s ISP zablokoval YouTube a mnoha dalších místech v posledních pár let. " Z propojených manifest: "(turecká vláda) zablokoval tisíce webových stránek a blogů, zatímco zneužívání soudního řízení proti online novinářům přetrvávají Vláda nyní chce zavést novou filtrační systém na 22. srpna, které bude možné vést záznamy. internetové všech lidí jeho činnosti. Ačkoli je stále neprůhledné, proč a jak se systém bude zaveden, je jasné, že vláda je s cenzurou na další úroveň. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Deep-Dive Look At Samsung Galaxy tab 10,1

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i1f0DLjDLUE/A-Deep-Dive-Look-At-Samsungs-Galaxy-Tab-101:
MojoKid píše "Samsung Galaxy tab 10.1 byl oznámen cesta zpět v únoru tohoto roku těsně před Apple IPAD 2 startu. Krátce poté, Samsung VP poznamenat, společnost byla re-hodnotit jejich Galaxy tab linku v brázdě Apple je silný IPAD 2, které znázorňují na začátku března . Od té doby, Galaxy tab 10,1 se již prodává a brzy zpráv vyplývá, Android 3.1 řízené zařízení, které se mírně slabší než IPAD 2, lehčí a s 1GHz dual-core Tegra NVIDIA 2 procesor pod kapotou, každý kousek je schopen. S nedávnými Honeycomb účastníků v 10-palcový Android na trhu tablet, jako je Asus Transformer, Motorola a Samsung Xoom Galaxy tab 10,1, IPAD 2 konečně má solidní konkurenci jak z hlediska hardwaru a OS výkon. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Týden v Apple: WWDC vydání

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/B4Oru-9shu8/week-in-apple-wwdc-edition.ars:

Počtvrté to kouzlo? Proč Apple má problémy s cloud computing : iCloud je Apple čtvrtý pokus o vytvoření cloud computing služby. V tomto stanovisku kus tvrdíme, že společnosti minulé neúspěchy v této oblasti jsou důsledkem jeho designu-centrické firemní kultury.

Apple podrobnosti iCloud digitální ukládání a synchronizaci, bez 5GB úložiště : Apple popsal vlastnosti svého nového iCloud služby na WWDC, včetně její schopnosti hladce synchronizovat více druhů obsahu mezi více IOS a Mac zařízení.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Samsung Galaxy S II pro AT & T ratted z jeho vlastní přístaviště HDMI

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/11/samsung-galaxy-s-ii-for-atandt-ratted-out-by-its-own-hdmi-dock/:
Oh, my jsme byli docela jistý, na chvíli teď, že bychom vidět sexy Samsung Galaxy II S procházka na více než na AT & T , ale teď jsme dosáhli toho, co se zdá být na první oficiální fotografii telefonu. Samsung Singapur divize má řadu odborných snímků plánovaného příslušenství, včetně tohoto "Samsung Galaxy S II Desktop Dock," hezký pyramidy stojí sportovní HDMI a 3,5 mm stereo-out jack - a samozřejmě, AT & T logo na svých pohodlně kolébce smartphone. Jsme stále ještě není zcela jist, kdy Samsung vlajková loď zasáhne USA, ale to radši dál - jsme kritizovaný vidět Galaxy S III do této doby v příštím roce, po všem.

[Díky, Solomon T.]

Samsung Galaxy S II pro AT & T ratted z jeho vlastní přístaviště HDMI původně objevila na Engadget na So. 11.06.2011 14:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Samsung Mobile Singapur (Facebook) | Poslat | Komentáře

Lodsys rozšiřuje patentový soudní spor o 10 více firmám

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0B1O4azcDqY/Lodsys-Expands-Patent-Lawsuit-to-10-More-Companies:
Anonymní čtenář píše "den poté, co Apple podala návrh na vstoupení do řízení v žalobě Lodsys je proti sedmi app vývojáři (ERF komentáře), Lodsys podal své třetí žalobu v tomto roce. Nejpozději stížnost cíle deset společností včetně Adidas, Best Buy, Best Western, Black & Decker. Lodsys žaluje je přes dva patenty, z nichž jeden se také tvrdí, proti app vývojáři u soudu, jakož i jeho nyní slavné dopisy (příklad, které byly mezitím zveřejněny v důsledku zásahu od Apple). deseti nových tvrzení se vztahují na internetových průzkumů, zpětné vazby-kuplířství FAQ a živé interaktivní chat. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


CrunchGear Recenze Fretlight FG-421 Guitar

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/7JNhtkqy8bA/:
Řada

Potrava pro myšlenky Tento víkend: "Zvyšování kapitálu není totéž, jako uspět"

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/4Y0EJr4RkbA/:
Řada

Sony NEX-C3 hands-on (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/11/sony-nex-c3-hands-on-video/:

Sony oznámila, že jejího nástupce NEX-3 digitální fotoaparát na počátku tohoto týdne , tak jsme se rozhodli vzít post-E3 výlet až na výrobce elektroniky ústředí v USA v San Diegu se podívat na NEX-C3 pro sebe. Budeme analyzovat kvalitu obrazu v plném přezkumu před kamerou pultech obchodů v průběhu tohoto léta, ale z naší první dojmy, nové vačkové zdá nabídnout poměrně malé vylepšení v porovnání s jeho předchůdci. Je to neuvěřitelně malý fotoaparát s APS-C snímačem - možná dokonce nešikovně tak, kdy se spojuje s poměrně masivní 18-55mm kit objektiv nebo Sony obrovská 18-200mm optikou - ale ne dostatečně malé, aby se o nic méně funkční než předchozí iterace. Stejně jako NEX-3, byla kamera určená k držení spočívat objektivu na levou dlaň, spíše než za rukojeť, takže velikost není pravděpodobné, že bude problém. Kosmetické změny patří slitiny hořčíku horní panel, přední umístění mikrofonu a účinnější displej závěs, který pomohl snížit tloušťku fotoaparátu. Budeme vysílání kompletní recenzi v několika týdnů, ale skok v minulosti přestávce více pozorování, a hands-on video z Sony HQ.

Pokračovat ve čtení Sony NEX-C3 hands-on (video)

Sony NEX-C3 hands-on (video) původně objevila na Engadget na so. 11 červen 2011 13:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Počítačové Glitch Uzemněný pátek US Airways lety

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lz9a9iQ2Maw/Computer-Glitch-Friday-Grounded-US-Airways-Flights:
mschaffer píše "počítač závada v pátek večer zavrčela cestovní plány zákazníků společnosti US Airways, jako zprávy v zaplavené letů uzemněné po celé zemi." Jako někdo, čekat několik hodin, včera tento výpadek, "závada" se zdá jako docela eufemismus. S odstupujícím zablokován lety a nové přijíždějící plný cestujících čekají na splnění spojení, atmosféra se trochu zahřívá. Zákazníci mohli vidět pěkné počasí, letadla a seřadili venku, ale "Systém je dole" všechny trumfy. E veřejné prostranství v Charlotte (US Airways hub) byla plná zákazníků od rozlícený (hrstka), aby pouze zlobí (většinou), aby klidně odstoupil - což znamená, ti z nás, s místy, občerstvení, a účetní knihy nebo počítačů. To bylo skličující vidět, jak křehká je infrastruktura letecká společnost zaměstnává, s částí systému viditelné zaměstnanci leteckých společností dolů, zákazníci si mysleli, že mohou získat více informací, nebo dokonce překnihování, a to prostřednictvím webové stránky společnosti US Airways. Ale to bylo dole, taky, a všichni zaměstnanci stůl mohl udělat, je pokrčit rameny.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.