sobota 26. března 2011

Kinect AI Průlom vysvětlil

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ASg3zMCTC88/Kinects-AI-Breakthrough-Explained:
mikejuk píše "Microsoft Research právě vydala vědecké práce (PDF) a video ukazující, jak tělo Kinect sledování algoritmus funguje - je to skoro tak působivá, jak někteří z použití Kinect byla uvedena do Tento článek shrnuje jak Kinect to.. cituje: '... Co tým udělal další byl vlak typu klasifikátoru tzv. rozhodnutí o les, tedy sbírka rozhodovacích stromů Každý strom byl vycvičen na sadu funkcí na hloubce obrazy, které byly před označen cíl. části těla. To znamená, že se rozhodovací stromy modifikované dokud dali správné zařazení na konkrétní část těla přes testovací sady obrázků. vzdělávání jen tři stromy pomocí 1 milion test obrazy trvalo asi den pomocí 1000-jádro klastru. ' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Harry Winston je Opus Jedenáct hodinky: mechanické mistrovské dílo / bankovní vypínačem (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/26/harry-winstons-opus-eleven-watch-mechanical-masterpiece-bank/:
Je to dlouho, co jsme dali Harry Winston je Opus sledovat všechny hry, ale některé hodinky jsou prostě příliš opulentní ujít . Věc v bodě: Opus Jedenáct, navržený časový chuť-výrobce Denis Giguet MCT. Estetického hlediska, je to asi příliš dotek steampunk pro některé, ale způsob, jakým to říká, čas je rovně až fascinující. Giguet poukazuje na hnutí získává 566 díly, dobrý obchod, které jsou vystaveny v hlavní tvář - zobrazuje centrum kus hodinu, zatímco v pravém horním rohu disk ukazuje minuty. Nyní, mohlo by to vypadat jako relativně minimální hodinky Harry Winston, ale jeho obal je vyroben z 18k bílého zlata a safírového krystalu, a Opus jedenáct určitě dostal Winston-hodné cenu, zvonění v uších asi 250.000 dolarů. Takže pokud máte čtvrt mlýna jen, kterým se kolem, to je definitivní, že uchazečem o hromadu peněz. Chceš vidět všechny ty malé kousky v akci? Podívejte se na video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Harry Winston je Opus Jedenáct hodinky: mechanické mistrovské dílo / bankovní vypínačem (video)

Harry Winston je Opus Jedenáct hodinky: mechanické mistrovské dílo / bankovní vypínačem (video) původně objevila na Engadget na so. 26 březen 2011 17:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CrunchGear | zdroje Sledujte hodnocení Blog | Poslat | Komentáře

ISO C + + výbor schvaluje C + +0 x konečný návrh

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fKltKEbOvf4/ISO-C-Committee-Approves-C0x-Final-Draft:
Randyll píše "Dne 25., v Madridu, Španělsko, ISO C + + komise schválila konečný návrh mezinárodní normy (FDIS) pro C + + programovací jazyk. To znamená, že navrhované změny v nové normě tak daleko známý jako C + +0 x se Nyní v konečném znění. finalizaci normy samotné, tj. aktualizaci pracovní návrh a předávání konečný návrh na ITTF, má být dokončena v průběhu léta, po kterém standard bude zveřejněn, být známý jako C + + 2011. Díky předchozí ISO C + + standard z roku 2003 a C + +0 x, které byly pro více než osm let ve vývoji, implementaci standardu je již v plném proudu v GCC a Visual C + + kompilátory. Bjarne Stroustrup, tvůrce C + +, udržuje šikovný FAQ nový standard. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D technologií

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který nabízí módní technologie v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latenci 2ms, 300 cd jasu, kontrastu 20.000.000:1 a 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle dodaný s tímto monitorem.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při zachování současného tempa by bylo asi 376 eur, i když nemůžeme být tato cena, pokud jde o bytí prodávané ve Španělsku.

Více | Viewsonic

Kodak a Apple vyhrát již vítězství na mezinárodní obchodní komise, velké peníze visí na vlásku

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/26/kodak-and-apple-win-early-victories-at-international-trade-commi/:
Vypadá to, že americké Komise pro mezinárodní obchod se měla rušný týden v tech, jako Bloomberg zprávy organizace rozhodl o dvou dlouholetých válek patent týkající se Apple, Nokia, RIM a Kodak. Zatímco žádný je z lesa docela ještě dvě společnosti mají důvod k radosti: Apple a Kodak. Soudce James E. ITC Gildea rozhodl, že pět Nokia patenty se nevztahují na produkty Apple, takže zákaz dovozu iDevice pravděpodobně ve Spojených státech, a Komise se rovněž zavázala přehodnotit Kodak případ proti Apple a RIM (pokud jde o náhledy obrázků kamery ) s jeho plných šest přítomných členů. Vzhledem k tomu nikdo nemá rád, s jejich produkty zabaveno na celnici, a to i takové předběžné verdikty může vést k velké peněžní částky jsou vypláceny, a Kodak si myslí, že našel nehorázná lež zde - Bloomberg uvádí, že Kodak obdrželi celkem 964 milionů dolarů v licenční poplatky od společnosti Samsung a LG , a společnost si myslí, že může sát 1 miliardy dolarů z jeho poslední dvojice obžalovaných. Dáme vám vědět, jak to jde dolů.

Kodak a Apple vyhrát již vítězství na mezinárodní obchodní komise, velké peníze visí na vlásku původně objevila na Engadget na so. 26 březen 2011 16:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroje Bloomberg (1) , (2) | Poslat | Komentáře

Hodina Země 2011 začíná ve 20:30 místního času, chce, aby si vypnout na chvíli

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/26/earth-hour-2011-starts-at-8-30pm-your-local-time-wants-you-to-s/:
V čem se stala každoroční tradice teď, WWF Hodina Země je v současné době zametání po celém světě, jak se lidé vypnout non-základní světla a přístroje pro šedesát-minute laskavost Ma Zemi a její konečné energetické zdroje. Vše, co budete muset udělat, aby se zúčastnit, je vypnutí starého World of Warcraft pátrající stanice, vypnou televizi, a možná se projít venku, takže si světla nemusí být na, začíná na 20:30 večer. Polovina světa už udělal svůj kousek a je to nyní přichází asi k těm ve Velké Británii, Portugalsku a západní africké země, aby učinily totéž. Budete součástí?

Pokračovat ve čtení Hodina Země 2011 začíná ve 20:30 místního času, chce, aby si vypnout na chvíli

Hodina Země 2011 začíná ve 20:30 místního času, chce, aby si vypnout na chvíli původně objevila na Engadget na so. 26 březen 2011 16:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Hodina Země | Poslat | Komentáře

Pokud vyhledávání je Google hrad, Android je příkopu

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-eTpvEATPTA/If-Search-Is-Googles-Castle-Android-Is-the-Moat:
Hugh Pickens píše "Warren Buffet kdysi prohlásil, že nejlepší podniky byly ekonomické hrady chráněny unbreachable příkopy. Teď, Erick Schonfeld píše, že pokud je vyhledávání Google ekonomické hrad, Android je vodní příkop, prohlížeč Chrome je vodní příkop, a Google Apps je příkop - všechny produkty zdarma, dotované vyhledávání zisky, určené k ochraně hospodářské hrad, který je hledání 'Android, stejně jako Chrome a Chrome OS na to přijde, nejsou "produkty" v klasickém slova smyslu podnikání Nemají v plánu.. stát se svým vlastním "ekonomické hrady, '" říká Benchmark Capital VC Bill Gurley.' Nejsou snaží vydělat na Android nebo Chrome. Chtějí, aby všechny vrstvy, která žije mezi sebou a spotřebitele, a aby bylo zdarma (nebo dokonce méně než zadarmo). ' Takže se nemusíte měřit úspěšnost nových podniků Google o kolik výnosu nebo zisku, které generují přímo, ale opatření, které podle toho, jak moc se jim podepřít Google jádro vyhledávací činnosti. 'Google je ... připálení na zemi za 250 mil kolem vnější hrad, aby nikdo nemohl přiblížit. A co můžu říct, dělají zatraceně dobrou práci to. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


IRIG Mic recenze

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/26/irig-mic-review/:
Tam je žádný nedostatek na způsoby, jak dostat zvuk do IOS zařízení, ale jedna věc byla chybějící z pole až do tohoto bodu: ruční příslušenství, které vám pomohou vytříbit své Eddie Van Halen (nebo Anderson Cooper) dojem, když jste s FaceTiming dědo. IRIG vokální mikrofon zaplňuje mezeru, která, a zahrnoval Vocalive app dělá jeho části, které vám pomohou rap přes své oblíbené beat, přidejte nemocný a zkroucený FX na vaše VOX, a podělte se o své džemy s vašimi přáteli soubor-sdílení. Ale je IRIG Napster-úrovni vstupu do iMic pole? Je to více eDonkey, nebo jen tak KaZaA? Přečtěte si o naše dojmy z SM58-kardioidní pocit.

Galerie: IRIG Mic recenze

Pokračovat ve čtení IRIG Mic recenzi

IRIG Mic přezkoumání původně objevila na Engadget na so. 26 březen 2011 15:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje IK Multimedia IRIG | Poslat | Komentáře

HSN podrobnosti kout Barva update pro 'střední-duben': Android 2.2, Flash, aplikace a push e-mail

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/26/hsn-details-nook-color-update-for-mid-april-android-2-2-flas/:
Strávil nějaký kvalitní čas sledováním domácí nákupní síť dnes ráno slyšet, jak kout barev bude lepší ? To je to, co jsme si mysleli ... ale my bit kulku a ladil v sebe získat informace pro vás. Jednoduše řečeno, HSN říká Barnes a Noble začne kolejových ven přes-the-air softwarový balíček v "střední-duben", která se bude aktualizovat kout Barva na Android 2.2, přináší Adobe Flash Player , Angry Ptáci, push e-mail a jakési . Bude také zřejmě patří "spoustu aplikací kout," ačkoli kanálu pitchmen měli pouze jeden show na TV - dítě-přátelský skicák, s různými výkresu nádobí a barevný papír. HSN hostí také prohlašují, že zákazníci, kteří si zakoupí kout Barva na výstavě jsou "zaručeně úplně první lidé aktualizovány," i když nejsme jistý, že budeme brát je za slovo, vzhledem některé další pohádkové přehánění jsme jen slyšel ve vzduchu.

HSN podrobnosti kout Barva update pro 'střední-duben': Android 2.2, Flash, aplikace a push e-mail původně objevila na Engadget na So. 26.březen 2011 13:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Německý politik Demonstruje Rozsah Mobilní Místo sledování

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QcOQHDKbfrg/German-Politician-Demonstrates-Extent-of-Cellphone-Location-Tracking:
frnic píše "Deutsche Telekom je sledování umístění svých zákazníků 'a ukládání informací:.'.... jako německý politik Strany zelených, Malte Spitz, nedávno se dozvěděl, jsme již průběžně sledovány, zda bychom dobrovolník být či nebýt Mobilní telefon společnosti nejsou typicky prozradit, kolik informací, které shromažďují, a tak pan Spitz šel k soudu, aby zjistili, co přesně mu mobil společnost, Deutsche Telekom, věděl o jeho pobytu Výsledky byly ohromující V šesti-měsíční období -.. od Srpen 31, 2009, na 28 únoru 2010, Deutsche Telekom zaznamenala a zachránil jeho souřadnice zeměpisné šířky a délky více než 35.000 krát. Je to dohledat ho z vlaku na cestě do Erlangenu na začátku až po ten poslední večer, když byl doma v . Berlín Pan Spitz poskytla vzácný pohled - zatím bezprecedentní, soukromí experti říkají - o tom, co se shromažďují, jak jsme chodit s našimi telefony ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Pět věcí Facebooku by měla stanovit Ihned

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/DOmACTJt9EE/:
Řada

Přátelé nenechávají své přátele Dostat se do financí

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Cz4Y1nAeH4I/:
Řada

'Canadian DMCA' Copyright Bill Dead Again

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/imQDBzvDmOo/Canadian-DMCA-Copyright-Bill-Dead-Again:
Anonymní čtenář píše: "Jako jakýsi B-filmu hororové série, poslední pokus o revizi Kanady autorského zákona a zavedení DMCA-jako ustanovení, Bill C-32, má opět umřel na pořadí tabulky jako Kanada je menšinová vláda klesla po non-hlasování o důvěře. To z ní dělá třetí revizi autorského zákona, od roku 2005, že zemřel. Ačkoli tato verze byla považována za lepší než ty předchozí, ale stále obsahoval trapné anti-obcházení předpisů. Můžeme si být jisti, že nějaký druh DMCA-styl copyright zákona budou vzkříšeni, ale bude muset počkat na příští vládu pokračování. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


IPAD, IPAD 2 dostat neoficiální CF karta kompatibilní (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/26/ipad-ipad-2-get-unofficial-cf-card-compatibility/:
Vzhledem k tomu, působivé knockoffs a oficiální fotoaparát sestavy jsme viděli bychom řekli, IPAD určitě dostal věci, aby pomohli nejvíce shutterbugs, ale až do teď, nahrávání obsahu z CF karty nebyl zrovna snadný. No, naši přátelé po dobu MIC Gadget nedávno předváděl IPAD / IPAD 2-kompatibilní kartu na čtečku, která opravuje, že na levné. Stačí jen kartu CF karet pro IPAD a IPAD 2, věc klouže přímo do břidlice portu dock konektor, a jak můžete vidět z videa níže, přenáší HD video a high-res obrázky v modulu snap - to také sportovní USB připojení. Stejně jako jeho předchůdce, čtenáře je k dispozici od MIC za 29,90 dolarů, ale budete muset počkat alespoň měsíc, aby si ruce na jednom. Jo, a slovo varování, možná budete chtít, aby se ujistil IPAD podporuje fotoaparátu formátu videa před ostřelování z těsta, jako MIC našel deska nemohla přehrávání videa z Canon EOS 5D Mark II .

Pokračovat ve čtení IPAD, IPAD 2 dostat neoficiální CF karta kompatibilní (video)

IPAD, IPAD 2 dostat neoficiální CF karta kompatibilní (video) původně objevila na Engadget na so. 26 březen 2011 12:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje MIC Gadget (1) , (2) | Poslat | Komentáře

Atomos Ninja a Samuraj HD video rekordér / monitory přinášejí komprese jutsu se pro filmovou tvorbu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/26/atomos-ninja-and-samurai-hd-video-recorder-monitors-bring-comp/:
My všichni slintat nad hi-res video shot kamerami jako RED EPIC , ale indie-typů filmu, zpracování masivního produkoval soubory vyžaduje spoustu času (a tedy peníze) a ne každý má ARRI ALEXA udělat nativní nahrávání komprese. Zadejte Atomos Ninja a Samuraj HD rekordéru / monitor / přehrávací zařízení, které se vaše 10-bit video a komprimovat v 1080p Apple ProRes formátu QuickTime, aby váš post-produkce život o něco jednodušší. Ninja táhne video přes HDMI a vklady na vašem výběru 2,5-palcový pevný disk nebo SDD skladování, nemá přehrávání přes 4,3-palcový dotykový displej 480 x 270, a má trvalý výkon díky duální hot-swap baterie (k dispozici v 2600, 5200 a 7800 mAh odrůd). Mezitím, Samurai zápasy Ninja specifikace, ale swapy z HDMI připojení pro HD-SDI porty a přidá SDI Loop-through pro připojení externího monitoru, větší 5-palcový 800 x 400 displej, a 3D podporu (pokud dostanete dva Samurajové genlocked dohromady). Obě jednotky mají FireWire 800 a USB 2.0 a 3,0 přípojky pro vykládání vašeho vids. Ti s Spielbergian aspirace může pony až $ 995 pro správnou Ninja teď, nebo zaplatit 1.495 dolarů za samuraje na jeho vydání letos v létě.

Atomos Ninja a Samuraj HD video rekordér / monitory přinášejí komprese jutsu, aby pro filmové původně objevila na Engadget na so. 26 březen 2011 11:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroje Atomos | Poslat | Komentáře