sobota 5. března 2011

Motorola Atrix doky doslova i obrazně rozerván, hack umožňuje Webtop přes HDMI port

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/05/motorola-atrix-docks-literally-and-figuratively-torn-apart-hack/:
Motorola dostal pokutu smartphone v Atrix 4G , ale mírně nevyhovující dvojice modulárních doků. Dobrá věc, tedy, že můžete získat z nejzajímavějších funkcí, které přidat, aniž by koupi jednoho! Fenny z xda-developers údajně přišel na způsob, jak změnit telefonu APK soubory aktivovat Webtop režimu přes standardní kabel HDMI - bez dock potřebné jako prostředník - což vám umožní zažít Atrix PC-jako funkčnost, pokud je připojen žádné HDMI-ready počítačový monitor nebo TV. Samozřejmě, budete potřebovat kořeny a deodexed telefonu, aby to zkusit, ale slyšíme ty, které nejsou památkově obtížné sehnat.

Zatímco Fennyho hack by mohla desktop dok zastaralý - za předpokladu, že máte Bluetooth myš a klávesnici po ruce - Motorola LapDock je ještě něco jiného. Je to břitva-tenký, nevyžaduje zvláštní sleduje, a to poplatky za telefon. Tak, než napíšete ho úplně, které by vás mohly alespoň chtít dopřát své morbidní zvědavost, co je uvnitř, a tak je tu kompletní demontáže video po přestávce vám ukázat, co odvahu vypadat. Užijte si to!

[Díky všem, kdo poslal to v]

Pokračovat ve čtení Motorola Atrix doky doslova i obrazně rozerván, hack umožňuje Webtop přes HDMI port

Motorola Atrix doky doslova i obrazně rozerván, hack umožňuje Webtop přes HDMI port původně objevila na Engadget na So. 5.3.2011 17:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Android Společenství | zdroje xda-developers , Tinhte.vn | Poslat | Komentáře

Politika: libyjský Rebelové Oznámit Vytvoření republiky

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Cg_JiNJL430/Politics-Libyan-Rebels-Announce-Creation-of-a-Republic:
Anonymní zbabělec píše "zpráva v p2pnet.net říká 'prohlášení pro dočasné rada v republice Libye' byla zveřejněna. Cituje příběh Alive v Libyi, který říká Mustafa Abdul Jaleel je prezident, a Abdul Hafid Abdul Qader Ghoga je místopředsedou a oficiálním mluvčím. Žádné další podrobnosti jsou uvedeny. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Redpark Console kabel dává iDevices konektor RJ-45, ne Ethernet přístup

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/05/redpark-console-cable-gives-idevices-an-rj-45-connector-not-eth/:
Někdy ocitnete, kteří chtějí své IPAD IPAD 2 byla prostá nestálé rozmary bezdrátové připojení k internetu? Ani my - ale, pokud jste kabel-dependentní typ, může být vaše modlitby neměly zůstat bez odpovědi mnohem déle. Redpark (kdo dal iPhone RJ-11 dongle ) vytvořil Console kabel s všudypřítomnou 30-pinový konektor Apple na jednom konci a RJ-45 konektor na straně druhé. 69 dolarů zařízení je použito ve spojení s 9,99 dolary Získejte app Console umožňující Cisco inženýrům využívat jejich iDevice výběru provádět údržbu v terénu. Kabelu a aplikace jsou výhradně kompatibilní se zařízeními Cisco, nicméně, tak žádný Ethernet na iPhone ... dosud. Je to jen otázkou času, kdy někdo dělá se to stalo - váš pohyb, hackery.

Redpark Console kabel dává iDevices konektor RJ-45, ne Ethernet přístup původně objevila na Engadget na So. 05.3.2011 15:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Pocket-cupanina | zdroje Redpark | Poslat | Komentáře

Zanechat vzkaz, jít do vězení

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QUtMbmm3bJg/Leave-a-Message-Go-To-Jail:
Okian Warrior píše "muž v Weare, byl New Hampshire obviněn z těžkého zločinu odposlech pro záznam policie během provozu zastávka - na mobilní telefon hovor on dělal jako důstojník přiblížil své vozidlo Z článku:. Policii za to, protože odposlechy hovor byl nahráván služby hlasové pošty bez souhlasu důstojníka. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


RIM marketingový ředitel odstoupí

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/05/rims-chief-marketing-officer-resigns/:
Nebudeme číst příliš do tohoto, ale to přichází v zajímavý čas - s jen měsíc zbývá do RIM se očekává debut BlackBerry scénáře tabletu, je marketingový ředitel společnosti odstoupil. The Wall Street Journal uvádí, že společnost RIM SOT Keith Pardy (dříve se Nokia) opustí kvůli "osobních důvodů", po šesti-měsíční přechodné období je nahoru. V publikaci je anonymní zdroje dodávají, že Pardy skutečně učinil rozhodnutí, před měsícem, a to více "odráží větší zmatek" v rámci RIM. Chcete-li být upřímný, jsme trochu obavy o osud scénáře, jestli je to opravdu blízko k zahájení - když jsme se snažili prototyp na konferenci Game Developer je to minulý týden v San Franciscu, hardware byl ještě docela solidní, ale Software byl trochu řídké, a to, co tam byl pocit, jako by byly zapotřebí více než několik vrstev lesk.

[Díky, Jonathan W.]

RIM marketingový ředitel odstoupí původně objevila na Engadget na so. 05.3.2011 15:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

Facebook nabídne Snadné komentáři Alternativní

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Cp9zufLq0Y8/Facebook-Offers-Easy-Commenting-Alternative:
Spice spotřebitelů píše "Facebook má jen unvieled 'nový systém (který) umožňuje majitelům webových stránek, nahradí svůj stávající systém komentování Facebooku to prostě v činnost vhozením pár řádků Javascriptu.' Jak široce přijala tento nový systém stává mohlo značně ovlivnit Facebooku je již zavedený pozice na webu a další kompromis individuální soukromí uživatelů. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


PSP Go snížení cen tiše slinks pryč, nyní za cenu původních 200 dolarů Obvyklá cena

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/05/psp-go-price-cut-quietly-slinks-away-now-priced-at-original-20/:
Když Sony pirát $ 50 z PSP Go je cena na počátku tohoto týdne, to není přesně trubka zprávy, a teď je to vypadat jako stálý 150 dolar Obvyklá cena pro UMD-méně handheld byla příliš dobré, aby to byla pravda. Text přes webové stránky společnosti Sony se mlčky změnil, aby odrážela 199,99 dolarů cenu pro obě barvy posuvné-obrazovce systému, a zdá se, že žádný důkaz, že zbývající Sony kdy snížil cenu vůbec. Přesto jsme si představit, že je to jen otázkou času, kdy takové snížení cen se stane oficiálně oficiální, jako PSP-3000 je ne-nasnadě volbou, pokud kupujete právo PSP nyní - je to plné 70 dolarů levnější než méně-schopné Go.

[Díky, Phil F.]

PSP Go snížení cen tiše slinks pryč, nyní za cenu původních 200 dolarů Obvyklá cena původně objevila na Engadget na so. 05.03.2011 14:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Sony | Poslat | Komentáře

Apple iTunes Vyjednává Pro Neomezené stahování

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jyLNHQpUFeQ/Apple-Negotiates-For-Unlimited-iTunes-Downloads:
Hugh Pickens píše píše "Bloomberg uvádí, že Apple je v jednání s nahrávacími společnostmi, včetně Vivendi SA (VIV) 's Universal Music Group, Sony Music Entertainment, Warner Music Group Corp. (WMG) a EMI Group Ltd dát hudbu z iTunes kupující jednodušší přístup k jejich písně na více zařízení. řešit by iTunes klienty s trvalým zálohování hudby nákupů v případě, že originály jsou poškozeny nebo ztraceny, a umožní stažení na IPAD, iPod a iPhone zařízení vázány ke stejnému účtu iTunes. jednání přijdou jako iTunes čelí konkurenci ze strany nových on-line služeb, jako je Spotify sro, Rdio Inc a MOG Inc, které se zaměřují na zákazníky, nechal si poslechnout písně z libovolného místa s on-line spojení, namísto stahování skladeb na pevný disk. 'Long- čas iTunes uživatelé vědí, že jedním z více nepříjemný rozdíl mezi hudbou a aplikace ke stažení na iTunes Store je fakt, že aplikace může být re-stažení zdánlivě nekonečný počet opakování, 'píše Jacqui Cheng.' V kontrastu, pouze pro uživatele ke stažení hudebních skladeb jednou - pokud se ocitnete bez zálohy a hudbu zmizí, musíte prosit bohy iTunes, aby vám znovu-stáhnout všechny své hudební-kdysi-in-a-celoživotní příležitost, měli by slyšet vaše modlitby "."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Přístup k internetu zablokován napříč hodně z Libye

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/05/internet-access-blocked-across-much-of-libya/:
Je to něco stát se "věc", když jsou lidé hnusný: najít způsob, jak snížit přístupu občanů k internetu. Přístup k internetu byl blokován na většině území Libye včera, podle různých dopravních monitory. Dopravní ze země do lokalit, jako je YouTube a Google skoro zmizel, i když se zdá, že technicky, servery jsou stále v provozu. Na rozdíl od předchozí akce egyptské vlády , která se dolů celý server, zdá se, že v tomto případě, nějaký zlý škrtící nastane. I když to není úplně jasné, kdo je udušení šířku pásma, za předpokladu, že je to Libyjská vláda není pravděpodobně duševně nemocný jeden. Hit se zdrojem odkazy na další.

Přístup k internetu zablokován napříč hodně z Libye původně objevila na Engadget na so. 05.03.2011 13:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje eWeek | Poslat | Komentáře

GNOME ztratit Minimalizovat, Maximalizovat tlačítka

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LTg2IHX6Cic/GNOME-To-Lose-Minimize-Maximize-Buttons:
Anonymní čtenář píše: "Když GNOME 3 přijde za měsíc, by uživatelé být překvapený, že vidí staré skoby UI 'minimalizovat' a 'maximalizovat' tlačítka pryč a nahrazuje ... nic, v případě minimalizace, a to buď drag-nahoru . nebo dvojitý-click-titulku pro maximalizaci říká Allan den, GNOME Marketing Dodavatel: 'Bez minimalizovat, GNOME 3 desktop je více zaměřena UI, a to je UI, která má stálou vysokou úroveň kvality Ano, stěhovat se do. minimiseless svět může trvat trochu zvyknout na některé, ale změna má smysl a přináší jasné výhody. ' Někteří uživatelé již vítají změny, zatímco jiné jsou v povyk, nadávky čekat na GNOME 3.2, můžete přejít na KDE, nebo dokonce Windows. Co si o tom myslíte? Lepší, jednodušší rozhraní pro nové časy, nebo jde o něco jednodušší než dělat to by mělo být? " Mám rád minimalizovat a maximalizovat tlačítka, ale budu přiznat zálibu vzhled GNOME 3.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Ruční milimetr / mikrovlnné kamery vidět skrz zdi, vaše spodky

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/05/handheld-millimeter-microwave-camera-to-see-through-walls-you/:
Víš, ty skenerů , že peep váš nezbedný bitů na letišti? No, tým vědců pracují na ruční kameru, která sportovní stejnou technologii, a zatímco oni jsou vychvalováním její budoucí dopad na věci, jako je rakovina detekce a letecké techniky, můžeme si pomoci, ale kroutit přemýšlet o jeho Peeping Tom- potenciál. Fotoaparát má v současné době 30 snímků za sekundu zasláním milimetr a mikrovlny, "sběrače", na druhé straně předmětu, a pak pošle na laptop pro real-time kontroly. Kromě toho, že mohli vidět přímo přes váš BVDs, to může také být použita k detekci vad v kosmické lodi izolace, najít termiti číhá ve stěnách svého bytu, a pomoci při diagnostice onemocnění kůže. Fotoaparát tvůrci pracují na menší, jednostranný verze zařízení, které by mohly mít hmota-prodávat opravný prostředek - jen doufám, že jsme tuto věc zůstává v oblasti výzkumu a vývoje dost dlouho na to, abychom dostali naše bikiny těla zpět. Podívejte se na video z jeho G-hodnocené schopnosti po přestávce.

Pokračovat ve čtení Ruční milimetr / mikrovlnné kamery vidět skrz zdi, vaše spodky

Ruční milimetr / mikrovlnné kamery vidět skrz zdi, vaše spodky původně objevila na Engadget na So. 05.03.2011 11:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PhysOrg | zdroje Missouri University vědy a techniky | Poslat | Komentáře

Nejlépe Student pověřenými Upevňovací Stupně For Cash

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/b1QDA8R8ieM/Top-Student-Charged-With-Fixing-Grades-For-Cash:
alphadogg píše "student Nevada, který dal úvodní projev na své maturitě minulý rok byl obviněn z vloupání do jeho školy okresu počítačového systému a pohybuje na grades spolužáky 'za poplatek. Policie uvádí, že Tyler Coyner, 19, byl vůdcem ve skupině 13 studentů, kteří byli obviněni ze spiknutí s, odcizení a počítač narušení v souvislosti s případem. loňském roce, Coyner nějak získat heslo do platové třídy systému Pahrump Valley High School a, v průběhu dvou semestrů, nabídl Změna třídy na oplátku za platby v hotovosti, policie říká. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Německo staví Šifrovaný, Identity-Potvrzeno e-mailem

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rkzwqC7hBV4/Germany-Builds-Encrypted-Identity-Confirmed-Email:
jfruhlinger píše "Při pohledu na řešení problémů spam, phishing, a nepotvrzené email identity, Německo sází na velmi, velmi velký. zemí projde zákon tento měsíc vytváření 'De-mail,' službu, v níž všechny zprávy budou šifrována a digitálně podepsané, takže nemohou být zachyceny nebo změněna v tranzitu. podniky a jednotlivce, kteří chtějí posílat nebo přijímat De-mailové zprávy, budou muset prokázat svoji real-svět identity a spojit to s novým De-mailovou adresu z vlády-autorizovaném servisním poskytovatel. služeb bude umožněno novým zákonem, že vláda očekává, že bude v platnosti do konce tohoto měsíce. Umožní poskytovatelům služeb poplatku za odesílání zpráv, pokud si to přejí. služba je dobrovolná, ale bude to dát vládní moc ovládat? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.