úterý 12. dubna 2011

Studenti Reklamace Nová kniha skládací záznam

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5dIiNYPIcf8/Students-Claim-New-Paper-Folding-Record:
Skupina 15 studentů spolu s jejich učitelem, jsou tvrdí nový rekord skládání papíru. Skupina prohlašuje, že má složené (ve stejném směru), 13000 ft toaletního papíru na polovinu 13 krát, rozbíjející staré 2002 rekord 12 krát. Z článku:. "[Učitel] Tanton byl vedoucí studenty od svatého Marka na pokusy o překonání rekordu na pět let, ale po několika neúspěšných pokusech, Tanton zeptal origami MIT klubu, OrigaMIT, aby mu pomohl a jeho studenti získat přístup MIT je nekonečná koridoru. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


<em>Hobit</em> Natáčení na 48fps

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Jc8Z2o9V24g/emThe-Hobbitem-Filming-at-48fps:
Anonymní čtenář píše "Peter Jackson oznámil prostřednictvím svého stránka Facebooku, že Hobit je zastřelen na 48 snímků za sekundu, zmírňování bolesti hlavy, '3 D ', že mnoho diváků si stěžovali v posledních letech boom-pro formát. Film má byl postřelen a předpokládané na 24 snímků za sekundu, protože 1920, s výjimkou formátu Douglas Trumbull je 60fps 'Showscan', který se používá pro univerzální Back To The Future jízdy, mezi ostatními. Jackson sám předpovídá, že rozšířené přijetí 48fps workflow by mohlo nejen zlepšit 3D, ale i obecné filmový zážitek, ačkoli to může vydělat sám nějaké zpětné-hledá kritiky. Ale do digitální fotografie zcela uzurpuje hlavní celuloidu, může to být dobrá zpráva pro Kodak, kteří mají nyní ještě větší důvod bědovat smrti Stanley Kubrick. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


AT &amp; T Snižuje přístup k datům jen $ 500/GB

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GKVRzaP5UwY/ATampT-Lowers-Data-Access-To-Just-500GB:
GMGruman píše "Není pochyb, v pohybu demonstrovat, jak s méně dopravci (poté, co kupuje T-Mobile), bude dobré i pro zákazníky v USA buněčné, AT & T oznámila nižší údajů cenové pro zákazníky, ne na smlouvy: na per-GB základě GoPhone Uživatelé budou platit pouze 500 dolarů, spíše než předchozí 5.000 dolarů. Taková je dohoda. cen je opravdu nižší, ale i tou nejlepší volbou pro tyto uživatele je pětkrát více než stálých zákazníků platit. A jelikož pay-as-you-go cen je to, co chudí a lidé žijící výplaty k výplatě použít, je výsledek těch, kteří si mohou dovolit zaplatit nejméně ještě zdaleka nejvíce. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Aktualizováno MeeGo rozhraní dostane předvádět na Atom Z670-na základě referenčních tablet

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/12/updated-meego-interface-gets-shown-off-on-atom-z670-based-refere/:
No, tady je něco o překvapení. Nejenže se Netbook Novinky podařilo dostat své ruce na odkaz tablety na zbrusu nový Intel Atom Z670 procesor na IDF v Pekingu, ale jeden běh nové verze MeeGo s spiffed-do UI. Jak můžete vidět výše a ve videu po přestávce, to vypadá, že je výrazné zlepšení v průběhu tablety rozhraní, které bylo právě uvedeno vystoupit na Mobile World Congress v únoru, se to nabízí i jemnější vzhled a co se zdá být více intuitivní navigační systém. Stejně jako to, co vidíte? Pak budete pravděpodobně vidět ještě víc, že ​​brzy - je tam "MeeGo den" plánováno na duben 14th.

Pokračovat ve čtení Aktualizováno MeeGo rozhraní dostane předvádět na Atom Z670-na základě referenčních tablet

Aktualizováno MeeGo rozhraní dostane předvádět na Atom Z670-založené odkaz tableta původně objevila na Engadget na út. 12 duben 2011 15:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Netbook Novinky | Poslat | Komentáře

Opera 11,10 zahájila se společností je &#39;nejdražší reklamní někdy&#39;

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/12/opera-11-10-launched-with-companys-most-expensive-ad-ever/:
Opera byla vždy trochu prohlížeč, který by mohl, a firma je nyní všeobjímající, že duch více než kdy jindy se svou novou reklamní kampaň pro just-uvolní Opera 11.10. Za tímto účelem, je to spustila novou reklamní kampaň, že se hrdě chlubí se, že je nejdražší v historii - záznam-nastavení $ 8,517.26, včetně robustní 1.500 dolarů, že promarnila na některé "trendy švédského oblečení." Samozřejmě, že prohlížeč sám o sobě je skutečný příběh a tady, když je inkrementální upgrade, to se může pochlubit několika poměrně velkých nových funkcí, včetně podpory pro nový Google WebP formát obrazu, "speeddial" pro vaše oblíbené webové stránky, a turbo režim, který slibuje kompresi a načítat webové stránky rychleji, když jste na pomalé připojení. Prostě, jak to funguje? Necháme Opera Christen Krogh vysvětlit, v no-náklady-ušetřil video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Opera 11,10 zahájena společnosti 'nejdražší reklamní někdy'

Opera 11,10 zahájila se společností je 'nejdražší reklamní někdy' původně objevila na Engadget na út. 12.04.2011 15:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Opera | Poslat | Komentáře

Garmin Forerunner 610 intra, jeho první dotykový displej GPS hodinky pro běžce (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/12/garmin-intros-the-forerunner-610-its-first-touchscreen-gps-watc/:
Za ta léta, Garmin zvýšena jeho řadu Forerunner hodinek GPS, který nabízí pro každého něco s grafy a dokonce i pomlčku o ' růžové . Ale nové, zeštíhlit-dolů Forerunner 610 je první k rysu dotykovým displejem, který lze využít k otočit menu místo pocitu kolem hostitele Bantam tlačítek. Pro Váš 350 dolarů, bude to zobrazovat vzdálenost, čas, který uplynul, a tempo vše na jedné obrazovce, ale můžete přidat další ukazatele, jako je srdeční frekvence. 610 je také první v souladu s běhu / procházky záznamu, který udržuje Auto Lap a další prvky aktivní i když zjistí, že jste při chůzi. Jako vždy si můžete nahrát na web běží v nesnesitelném detailu, ale tyto hodinky skoky na sociální rozjetého vlaku s "Virtual Racer," Nike -esque komunity, kde můžete porovnat své statistiky s cizinci '(nebo jen zkusit, aby co nejlépe vlastní PRS, pokud nechcete hrát rád, že).

Po přihlášení se některé epické běží s dotykovým displejem Nano , měli bychom být zvědavý, jak reagovat na displeji je po prsty se zpocený, ale Garmin slibuje, že bude fungovat i přes pot, déšť, a dotykový displej-přátelské rukavice. To je nyní k dispozici na stránkách Garmin, ale doporučujeme vám hardcore běžců vyzkoušet DC Rainmaker 's recenze níže: to je všechno, co jste chtěli vědět o 610, ale báli jste se zeptat, včetně porovnání snímků s ostatními Předchůdci a rukavice test.

Pokračovat ve čtení Garmin Forerunner 610 intra, jeho první dotykový displej GPS hodinky pro běžce (video)

Garmin Forerunner 610 intra, jeho první dotykový displej GPS hodinky pro běžce (video) původně objevila na Engadget na út. 12.04.2011 14:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Garmin | Poslat | Komentáře

Unikly BlackBerry scénáře příručka pro výcvik objeví on-line, Bill Belichick křičí &#39;nevinný!&#39;

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/12/leaked-blackberry-playbook-training-manual-appears-online-bill/:
Pohrávání si palce v očekávání, že nyní jste umístili svého scénáře preorder ? Proč ne se dostat k dobrému používání tím, že učí, že prašné lebky, jak ji používat? Na první pohled se tato příručka pro maloobchodní prodejce Vypadá to, že by mohla být hozen dohromady u nás , s kompletní prohlídkou přístavů a užitečné připomínkou, že můžete použít dotykový displej na šířku i výšku. Ale je to v prodejní části simulace, že se věci skutečně začnou získat zajímavé. Pro všechny řeči o tom, jak scénáře je zřejmý společník pro majitele BlackBerry, je jasné, že RIM má poznámku o tom, že stravitelnější pro spotřebitele, taky. Například, společnost by spíše zástupci říkají, že "nabízí ohromující multimediální, pravda, multitasking, a přístup k celému internetu - žádné výjimky,". "[To] vám obchodní nástroje, které potřebujete k transformaci způsobu práce" než Hit zdroj odkaz seznámit a udělat věnovat pozornost - jako třetina-grade pravopis lekce nebo navštivte na DMV, že přichází s kvíz (nebo osm).

[Díky, Velkcro]

Unikly BlackBerry scénáře příručka pro výcvik objeví on-line, Bill Belichick křičí 'nevinný!' původně objevila na Engadget na út. 12 duben 2011 14:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink N4BB , BerryReview | zdroje RIM | Poslat | Komentáře

Snížení dopadů smrti ve sci-fi

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yLtO9wzJKag/The-Decreasing-Impact-of-Death-In-Sci-fi:
brumgrunt píše "Jsou věda ukazuje fi TV a filmy podává příliš mnoho smrti, jako zařízení spiknutí?, tak především, proveďte některý z nás se domnívají, že mrtvý charakter je opravdu mrtvá nic víc?"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Jak Útočníci Bude Použití Epsilon údajů proti Vám

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nAq6xDfDLuQ/How-Attackers-Will-Use-Epsilon-Data-Against-You:
Trailrunner7 píše: "Co by mohlo zločinců, kteří se vloupali do Epsilon dělat s e-mailové seznamy mají? Nejjednodušší věc, kterou musíte udělat, je prodat tyto soubory dat, na černém trhu, nebo potenciálně, konkurenty oběti firem. Podle posledních údajů z data-breaches.net, součty jsou až 57 zákazníků, včetně poskytovatelů kreditních karet s brandové platební karty - Visa (oznámení poslal alespoň 3 karty), světové finanční síť národní banka (12 karet) a Citi (3 karty) zločinci. mohou vydělat nějaké peníze tam a re-investovat do technologií nebo služeb pro další snahy. Jakmile útočník získal oporu na jeden nebo více systémů, které jejich známky, které mohou začít sklizeň pověření. četnost, se kterou průměrní spotřebitelé používají stejné uživatelské jméno / heslo na více stránkách, je taková, že takové informace by mohly vést k přístupu k jiným potenciálně-stávajících účtů na high-profil sociálních sítí. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Třetí Humble Bundle přijede, &#39;Frozenbyte&#39; Edition

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/djGX6tBEBCY/Third-Humble-Bundle-Arrives-Frozenbyte-Edition:
supersloshy píše "tým za úspěšné loni v prosinci na Humble Bundle Indie 2 (stejně jako původní Bundle samozřejmě) zahájili další svazek, ale tentokrát je to složený výhradně z her developer Frozenbyte, včetně Trine, Shadowgrounds, Shadowgrounds: Survivor, pre-order na splot, a prototyp Jack dráp (se zdrojovým kódem). Všechny hry (s výjimkou Jack dráp) jsou, jako vždy, k dispozici pro Windows, Mac a Linux-založené operační systémy a jsou DRM-free. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Hra Žánry - popisné nebo omezující?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iDG0FiYAaCo/Game-Genres-mdash-Descriptive-Or-Restrictive:
Stanovisko kus na Rock, papír, brokovnice otázky, zda způsob, jakým třídit videohry limity tvořivosti a inovace ve vývoji her. "Pokud příští Modern Warfare představil dramaticky různých témat, tam by byl poprask. Jasně, nastavte ji na Měsíci, ale ujistěte se, že jsem grunt po NPC, které se dostanou do hry, nebo budu nadávat na vás internet. " Autor naznačuje, že vzestup her pro volný čas mohou být z části připadající na ochotě jejich tvůrci 'rozbít se stanovenými tématy a prolínají různé typy hry. "Je tu obrovské riziko rozmazání. To dělá hru obtížnější na trhu, se vymyká očekávání zákazníků ', a to vyžaduje vzdělávání veřejnosti. Je to bezpečné, aby se další COD klon, protože všichni víme, a co dělají. A 're, co chceme! Ale jako dítě, které nikdy se snažil nové jídlo, odmítá jíst, protože je to jiné vede k velmi omezené a nudné patra. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Intel je první smartphone Medfield-založené být ZTE?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/12/intels-first-medfield-based-smartphone-to-be-a-zte/:
Intel je první smartphone Medfield-založené být ZTE?
Nebylo to tak dávno, že Intel vytáhl Dell , Anand Chandrasekher předváděl efektní novou věc pak rychle schovává ji pryč z dohledu. To byl Medfield-založené smartphone, Atom-poháněl mobilní že společnost zavazuje, je postaven na "nejúčinnější architektury na planetě." Zda je tomu tak zbývá být viděn, jak jsme stále čeká na nějaký druh podrobnosti o tomto tajemství telefonu, ale podle Businessweek jedna otázka byla zodpovězena: výrobce. Intel se říká, že pracovat na designu telefonu pro ZTE , 32nm procesor čekal, že poskytuje slušný výkon a vysokou účinnost pro mid-range smartphone. Nyní, ZTE jistě snaží dělat vlny na americkém trhu pozdě, ale nemůžeme ubránit myšlence Intel bude potřebovat poněkud vyšší profil partnera před tím, než skutečně začne bít ARM, kde to bolí.

Intel je první smartphone Medfield-založené být ZTE? původně objevila na Engadget na Út. 12.4.2011 12:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje BusinessWeek | Poslat | Komentáře

Microsoft tlačí ven náhled budovat aplikace Internet Explorer 10 (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/12/microsoft-pushes-out-preview-build-of-internet-explorer-10/:
Spokojeni se svým zbrusu novou kopii Internet Explorer 9 ? Je to již zastaralý - Microsoft právě oznámil Internet Explorer 10 na své konferenci developer MIX v Las Vegas, a pokud jste se systémem Windows, můžete chytit lžíci právě teď a vzorek brzy chuť. Můžete si stáhnout nové platformy Náhled hned v Test Drive stránky společnosti Microsoft a zjistit, kde společnost se děje s tímto brzy iteraci, která přidává podporu pro další webové standardy jako CSS Přechody a CSS3 Flexibilní Box Layout. Podle tiskové zprávy, gentleman s názvem Dean Hachamovitch právě odhalilo nový prohlížeč na jevišti MIX, ale my jsme vlastně sledoval ho promluvit právě teď, a ... on není tam ještě dost. Dáme vám vědět, co říká.

Update: Video po přestávce!

Update 2: Dean a Steven Sinofsky (prezident divize Windows) jsou skutečně ukazovat ho na jevišti, ale jsou to jen vykonávají stejnou Test Drive testů jste mohli spustit doma - jet dál, víte, že chcete, aby vaše ponořit patě v akváriu, že HTML5.

Pokračovat ve čtení Microsoft tlačí ven náhled budovat aplikace Internet Explorer 10 (video)

Microsoft tlačí ven náhled budovat aplikace Internet Explorer 10 (video) původně objevila na Engadget na Út. 12.04.2011 12:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Microsoft | Poslat | Komentáře

Sony uvádí ceny a velikosti &quot;Google TV?

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo v rámci společnosti, nebo nejste spokojeni se svým platem a chtějí zničit překvapení, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu prošel nutkání. Proč? Protože nejen unikly informace (které nevíme, jestli je to reálné) o možných velikostech, ve kterých Google bude TV, ale také jména se objevila, které by byly jen modely v pochybnost.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (uhodli jste) na 46 palců. A přesto, i nebezpečí, že jejich ceny by celkem mezi 1.300, 1.400 a 1.900 amerických dolarů.

Zvědavý detail: pokud je to pravda, nejlevnější Google TV by bylo ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony má lidem v jejich katalogu.

Hackeři kolegy Blast geohot pro Sony vypořádání

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/y3DwcunuSOc/Fellow-Hackers-Blast-Geohot-For-Sony-Settlement:
RedEaredSlider píše "hacker, který se vyrovnal s Sony poté, co společnost žaloval jej pro změnu jeho konzole PlayStation 3 je stále hodně ostré kritiky za to, že se do bojů dalších. 'Night Breed' [napsal], 'Takže v podstatě jste se dohodli na práci a vzal peníze lidí, dávat jim falešnou naději na vyrovnání za svá práva? Co máte v plánu udělat s penězi, který byl věnován na vás, aby polštář pro právní bitvu? Doufám, že vám bude platit všechny ty lidi zpět, protože jste zřejmě neměl žít až do své slovo. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.