neděle 9. října 2011

tablet Tvůrci pokusit se porazit iPadu 500 dolarů cenovkách

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MuimdQV3YPg/Tablet-Makers-Try-To-Beat-iPads-500-Pricetag:
IPad prodával velmi dobře za vyvolávací cenu 500 dolarů, ale "takové tvorby cen nefunguje pro mnoho tablet dodavatelů," říká příběh na CNET. A nedávné poklesy cen odráží. Byl to hrubý rok tablet tvůrce, a to není ani černý pátek ještě.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


GhostGuitar je skvělý rozšířený Air Guitar pro iPad, iPhone

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Hj2yNVQaH8o/ghostguitar-is-an-awesome-augmented-air-guitar-for-ipad-iphone.ars:

GhostGuitar je aplikace, která bude znamenat revoluci Air Guitar průmyslu. Již máte představit úžasné zvuky, které jste čerpání z vašeho imaginárního sekery. Místo toho můžete použít talentovaný ruce vyčerpat skutečný výkon akordy. Jako promo reklama říká: "Konečně. Skutečný Air Guitar. "

Aplikace využívá přední VGA kameru na váš iPhone nebo iPad 2 sledovat své ruce, a pak si brnkání s pravou rukou, zatímco vztekat akordy levou. Někdy můžete dokonce vybrat jednotlivé řetězce.

Video!

Jakmile si zvyknete na to, že sledování funguje překvapivě dobře. To je nejpřesnější na pár metrů, měl jsem potíže, aby zjistili, mé ruce z větší vzdálenosti, ale pokud jsem si na černé tričko (oficiální air-guitar uniformě), pak bych asi v pořádku.

Můžete si vybrat kytary, vyberte akordů, použití efektů pedály, a dokonce i "Ghost Band" vás doprovázet.

Je toho víc. Pokud můžete zpívat (nebo ne, myslím), pak si můžete také nahrávat vokály na své mistrovské dílo. Jsem řekl "record"? Ano. Můžete nahrát svoji práci, a když uděláte to zejména vynikající výkon, můžete jej uložit jako zvuk nebo video soubor, a pak se o ně s každým, kdo máte rádi (nebo nenávidíme) nejvíce.

Byla jsem úplný skeptik přicházet, ale hra se ukáže být docela úžasné. Není to Garage Band, ale máte téměř zaručeno, že se více než $ 2 za zábavy mimo něj. Výhodné.

GhostGuitar [App Store]

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


(Zakladatel příběhy) Birchbox: Pomáháme lidem "Najít co oni nevěděli, chtěli"

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/AJG2nhX6Urk/:
BB Sequence 4 Key Ch#5C7192.mov

V části II Chris Dixon interivew s Birchbox zakladateli Hayley Barna a Katia Beauchamp, Dixon se zeptá, zda Birchbox zapadá do toho, co by mohlo být považováno za trend předplatného obchodu.

Beauchamp je přesvědčen, že ano. Barna Zatím poukazuje na to, "Existuje mnoho různých chutí" předplatného. Ve srovnání s Diapers.com, Barna říká Plenky řeší "výhody" a "doplnění", zatímco Birchbox nabízí způsob, jak lidé "najít to, co oni nevěděli, co chtěli." Tři diskutovat o další společnosti, které zabírají prostor, jako jsou ShoeDazzle a BeachMint .

Uznání jejich společnost funguje obchodní model, a mohl rozšířit prodat více než krása dodávky, Beauchamp říká Dixon si vybrali jméno Birchbox s cílem nabídnout flexibilitu pro jejich uživatele. Například, Barna říká, že "jsme již testovali non-kosmetické výrobky" jako "čaj nebo čokoládu nebo v klidu."

Pokračování rozhovoru níže Dixon se ptá na výzvy rychle roste. Beauchamp říká jeden z úkolů bylo: "Čekali jsme trochu příliš dlouho, aby najímali a je, stejně jako tento bludný kruh, že nemáte čas najmout, protože jste opravdu busying dělat všechno, ale samozřejmě, pokud jste si najali budete mít víc času. "

Diskuse se pak obrací k mluvit o předplatné stává novým denní zabývá obchodní model, a problémy, které jdou se (zaplavené s konkurencí například). Beauchamp říká, že je na jejich mysli, ale cítí Birchbox je zřetelný "hlas" a "osobnost" nabízejí obranyschopnosti.

Ujistěte se, že obě videa pro další pohledy, spolu s částí I tohoto rozhovoru . Past epizody Zakladatel příběhů s hosty byli Ben Lerer, Kevin Ryan a Lauren Leto zde .

# LiveLikeSteve

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5I6bfrQMyuw/:
Screen Shot 2011-10-09 at 1.57.47 PM

Toto je hostem příspěvek od Procházka Hunter ( @ hunterwalk ), ředitel pro Product Management ve společnosti Google.

Jsem si docela jistý Steve Jobs by nebyl spokojen slyšel o tom, jak si IIe byl branou k životu v programování. Nebo si retweet na "[]." Nebo Facebook profil pic přechodu na screenshot z domovské stránky Apple.com památníku. Nikdy jsem nepotkal člověka, ale můj pocit je, že památku mu pouze tímto způsobem by byla považována za nedostatečnou. Po 56 letech myslet jinak, je náš dárek zpět do Steve Jobs se nezastaví na virové videa. Pokud je pouze trvalé změny ve svém životě je vaše Twitter stal smutným Mac neděláte Steve Jobs spravedlnosti.

Internet, a lidstvo obecně, má tendenci se dostat vášeň pro krátkých dávkách. Pak jsme se výfuku a přejít na nejnovější pobouření, hashtag nebo diskutovat. Pokud si opravdu myslíte, že Steve Jobs změnil tvůj život pak ať je použití této chvíli na počest mu znovu dopustí, aby uplatnění jeho lekce. Představte si, že velikost této technologie Společenství společně se zavázat, že do budoucna jednat jinak - se starat o dokonalost a detail, až po náročné status quo, až po navržení krásné výrobky, a nástroje, které posílí, aby se poučila z problémů. Výsledkem by bylo jistě více působivých a trvalejší než týden trendy témat.

Cílem není pro každého z nás, abychom byli Steve Jobs - "Váš čas je omezený. Neztrácejte to živé život někoho jiného ", byl jeho vlastní radu Stanford absolvent s v roce 2005 - ale jak se můžeme aplikovat své ambice na vlastní existence. Takže pojďme se věnovat v příštích několika dnech veřejně deklarovat, co budeme dělat, aby # LiveLikeSteve. Vezměte si do Google +, YouTube, Twitter, Facebook nebo společenství volby. Dostaňte se tam, a aby závazek. Hashtag to # LiveLikeSteve takže se všichni můžeme nechat inspirovat vás. A když se budete držet, až vám nejen oslavovat život úžasný člověk, budete dělat sami sebe a svět lepším místem. Udělejme to Jobs poslední dar pro nás.

V tomto duchu, tady je návod, jak mám v úmyslu # LiveLikeSteve: Chystám se aktualizovat svůj stav dárce orgánů. Budu dávat peníze dárce Vyberte třídě snaží poskytovat produkty Apple, aby své studenty. Letos na podzim budu vyčlenit více času trávit s novým podnikatelům nabídnout pomoc na výzvy, produktový design. A já budu přemýšlet o tom, co jsem ještě v životě dosáhnout, a ujistěte se, že moje následujících 10 let se zaměřuje na to, aby ti do reality.

Jak se budete # LiveLikeSteve?

Obrázek přes: Quora


Sony uvádí ceny a velikosti Do Google TV?

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo ve společnosti, nebo jste nespokojeni se svými platy a chce zničit překvapením, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu nutkání prošel. Proč? Vzhledem k tomu nejen uniklé informace (ještě nevím, jestli je to pravda), o možných velikostech, které se bude Google TV, ale i jména se objevují, které by bylo nazýváno dotyčných modelů.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (ano, uhodli jste) o 46 centimetrů. Ale také nebezpečí, že by se jejich ceny dosahují celkové výše 1.300, 1.400 a 1.900 dolarů.

Zvláštní věc: jestli je to pravda, že nejlevnější model Google TV bude ještě dražší (300 dolarů), než je 32-palcový model dražší než Sony lidí v jejich katalogu.

ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který má v současné době v módě technologie v 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latencí 2 ms, 300 cd jasu, kontrastu a 20.000.000:1 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle je součástí dodávky monitoru.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu v eurech, ale ve Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při současných devizových kurzech by se o euro 376, ale nemůžeme tuto cenu, když se dostanete být v prodeji ve Španělsku.

Více informací | Viewsonic

Fujifilm X10 nabízí až vintage-style přichytávání za 599,99 dolar na začátku listopadu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/09/fujifilms-x10-offers-up-vintage-style-snapping-for-599-99-in-e/:
My jsme již řazeno po specifikace a položil naše ruce na jeho poněkud sexy rámu, nyní Fujifilm nabízí až přijatelnější cenu, než jsme čekali na jeho návrat střelce X10. Počínaje někdy na začátku října, X100 se bude dostupnější mladšího bratra nastavení nostalgický point-and-střelci back 599,99 dolarů - asi 100 dolarů kosti méně než odhadovaný 715 dolarů na 860 dolarů přibližný jsme vyhodili zpátky v září. Pokud jste si vzpomínáte, X10 balení 12 megapixelů EXR snímačem CMOS, f/2-2.8, 28-112mm manuální zoom, až 12.800 citlivosti ISO, 1080p video, optický hledáček a výklopný blesk. Žádné slovo ale na finální datum vydání. PR plné po přestávce.

Pokračovat ve čtení Fujifilm X10 nabízí až vintage-style přichytávání na 599,99 amerických dolarů na začátku listopadu

Fujifilm X10 nabízí až vintage-style přichytávání za 599,99 dolar na začátku listopadu původně objevila na Engadget na ne. 09.10.2011 15:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Nexus Prime, a zmrzliny Sandwich, jít na Video Tour

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lZo4XO_VjOQ/Nexus-Prime-And-Ice-Cream-Sandwich-Go-For-a-Video-Tour:
Anonymní čtenář píše tento úryvek z Examiner.com s odvoláním na zprávu na gagdet.ro, o připravovaných Samsung high-end Nexus předseda, první telefon je dodáván s Sandwich zmrzlinou. "Tato verze Nexus Series (Google Android vlajkonoš) spustí další verze Android:. Android 4.0 zmrzlina Sandwich Tato verze je určena pro kombinaci Honycomb (Android 3.0) s Gingerbread (Android 2.3) v jednom OS, který bude spuštěn na všech zařízeních. Kromě sloučení obou OS, ale také změny Android UI trochu. Jednou z hlavních změn je, že ikony a uživatelské rozhraní je mnohem sofistikovanější a čistý, takže i iOS vypadají staré a neohrabaný. Také odstraňuje požadavek na Android telefony mají tvrdé / měkké, tvrdé směsi tlačítka ve prospěch umožňuje výrobcům používat podle toho, typ tlačítka, které chtějí. Také dodává měkké tlačítko na obrazovce uzamčení, jít přímo na Fotoaparát aplikaci. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


(Zakladatel příběhy) Birchbox: Pomáháme lidem "Najít co oni nevěděli, chtěli"

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/02R4R5teZWM/:
BB Sequence 4 Key Ch#5C7192.mov

V části II Chris Dixon interivew s Birchbox zakladateli Hayley Barna a Katia Beauchamp, Dixon se zeptá, zda Birchbox zapadá do toho, co by mohlo být považováno za trend předplatného obchodu.

Beauchamp věří, že ano, když poukazuje na to, že Barna "Existuje mnoho různých chutí" předplatného. Porovnání sebe Diapers.com, Barna říká Diapers.com řeší "výhody" a "doplnění", zatímco Birchbox nabízí způsob, jak lidé "najít to, co oni nevěděli, co chtěli." Tři diskutovat o jiných společností, sídlící v podobném prostoru, jako jako ShoeDazzle a BeachMint .

Uznání jejich společnost funguje obchodní model, a mohl rozšířit prodávat zboží mimo krásy dodávek, Beauchamp říká Dixon si vybrali jméno Birchbox s cílem nabídnout flexibilitu pro jejich uživatele. Například, Barna říká, že "jsme již testovali non-kosmetické výrobky" jako "čaj nebo čokoládu nebo v klidu."

Pokračování jejich rozhovoru na videu níže, Dixon se ptá na výzvy rychle roste. Beauchamp říká jeden z úkolů bylo: "Čekali jsme trochu příliš dlouho, aby najímali a je, stejně jako tento bludný kruh, že nemáte čas najmout, protože jste opravdu busying dělat všechno, ale samozřejmě, pokud jste si najali budete mít víc času. "

Diskuse se pak obrací k mluvit o předplatné stává novým denní zabývá obchodní model, a problémy, které jdou se (zaplavené s konkurencí například). Beauchamp reaguje To je na jejich mysli, ale cítí se částečně Birchbox je zřetelný "hlas" a "osobnost" nabízejí obranyschopnosti.

Ujistěte se, že obě videa pro další pohledy, spolu s částí I tohoto rozhovoru . Past epizody Zakladatel příběhů s hosty byli Ben Lerer, Kevin Ryan a Lauren Leto zde .

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z vrcholů finské firmy Nokia. Tentokrát je to na přelomu Nokia C5-03 Nokia staršího bratra C5 mobilní a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminálu lehká (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další caracterísitcas, že ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykového displeje 3, 2 palce, Nokia C5-03 je vybaven 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 má 40 MB interní, který může být přeměněn na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ale bude obsahovat standardní 2 Gb

Jako operační systém je Nokia C5-03 pracuje s Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí dobrou sbírku ikon, které poskytuje přímý přístup k e-mailovým účtům a sociální sítě.

Některé aplikace Vrcholem Nokia C5-03 jsou přístupová na Nokia Music Store a Ovi Store, odkud můžete nakupovat hudbu nebo mobilní aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsme se bavili, budete je 170 eur.

Weird Science, je hezké sestry, aby si více morfinu

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/k10nSt0TX_s/weird-science-is-nice-to-the-nurses-in-order-to-get-more-morphine.ars:

Každý, kdo se vám nelíbí, je jen fňukat: Případně, chcete-li lepší zvládání bolesti, je hezké, nemocniční personál . Malá studie populace dostal fotky ze souboru pacientů, spojená s krátkým popisem jejich poznámky. Některé z nich byly poměrně neutrální, zatímco jiní (egoistické, pokrytecké, nebo arogantní), byly rozhodně negativní. Oni byli pak ukazuje video, ve kterém týchž pacientů jednal různé úrovně bolesti. Lidé, kteří měli negativní poznámky k jejich profilu byly souhlasně ohodnocen jako v méně bolesti a pacientů byla těžší dělat relativní mínění o jejich bolesti. Stručně řečeno, pokud máte bolesti, jste pravděpodobně opustil v bolestech.

Rozhodnutí rozhodnutí ... menší děti, nebo jak jíst? V mnoha druhu, muži inklinují k zavěšení kolem ženy poté, co jsem pářil se s nimi (Necháme to na čtenáře se dohadovat, zda to platí pro člověka). Toto bylo interpretované jako způsob, jak udržet ji děje se spojit s jinými muži. Ale přinejmenším mezi cvrčky, toto chování je něco, ale sobecký . Výzkumníci sledované cvrčci pomocí infračervené kamery, a zjistil, že když jsou sami o sobě, muži a ženy trpí zhruba stejné míry predace. Ale když jsou spolu na páření, nechá muže ženy mají přístup k jeho hrabat, když už jsou napadena. Její přežití se zvedne, že je mnohem pravděpodobnější, že bude jíst.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Cybook prepping Odyssey čtenáři Vysoká rychlost systému Ink displej

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/09/cybook-prepping-odyssey-reader-with-high-speed-ink-system-screen/:
Bookeen Odyssey
Vypadá to, že Bookeen může být nakonec přes legraci nás - firma chystá rozpoutat Odyssey, čtenář sportovní Jeho vysoká rychlost inkoustového systému. Upravený Pearl E Ink displej bylo ukázáno několikrát, přehrávání videa a prohlížení webu . Teď to bude konečně umožní přechod ze zajímavých tech demo na skutečný produkt. Je ještě lepší, má 6-palec, plný pohybu, který je schopen displej byl spárován s dotykovou vrstvou, což znamená, že by byl schopen tablet podobné zkušenosti s životností baterie blíže k tradiční e-reader. Pod kapotou je 800 MHz procesor Cortex A8 od Texas Instruments a WiFi radio, pravděpodobně pro stahování obsahu a procházení webu. Odyssey se očekávat, že se začne prodávat v Evropě během několika příštích týdnů, ale Bookeen zatím odhalit cenu. Můžete se podívat na stroj překládal PR u zdroje odkaz.

Cybook prepping Odyssey čtenáři Vysoká rychlost systému Ink displej původně objevila na Engadget na Ne. 9.10.2011 14:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroj Bookeen (přeloženo) | Přeposlat | Komentáře

iPhone 4S předobjednávek vyprodat

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qlrux6OJqCE/iPhone-4S-Pre-Orders-Sell-Out:
Možná, že do jednoho z překvapení, že právě oznámila, iPhone 4S byl již skákat z polic ... v předstihu, že někdy bít police vůbec. Ve skutečnosti, jak hlásí četné zdroje (zde je verze WSJ), má společnost pre-zahájit zásoby prodány všechny - a oni jen začali brát objednávky na pátek.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


KickSat: Odeslat Tiny DIY satelitů do vesmíru

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/2iHICs-VGvc/:
Earth+Sprites

Ground Control na hlavní jste: za pouhých 300 dolarů si také můžete odeslat satelit do vesmíru. Jak? No, mladý muž z Ithaca, New York (to je soutěsky) plánuje odeslání krabice malé, samostatné, solární rádiových vysílačů do vesmíru - asi 300 ve všech - a sledovat je, jak se přenášet z blízké oběžné dráhy. Jako vraždu malý prostor zazpívá, Sprite družice nahlédnout jejich umístění a - za $ 300, své iniciály - jak oni obíhají planety.

Na stránkách projektu:

Skřítci jsou o velikosti několika poštovních známek, ale solární články, radiový vysílač, a mikroprocesor (malý počítač) s pamětí a senzory - mnoho možností větší kosmické lodi by mohl být jen ubývá. Tato první verze nemůže dělat mnohem víc, než předat své jméno a několik kousků dat - myslet na to, jak se scvrklý Sputnik - ale budoucí verze by mohly zahrnovat jakýkoliv typ snímače, který bude odpovídat od teploměrů do kamer.

Jakmile se satelity na oběžné dráze amatérské rádio operátory, bude sledovat je pomocí projektu Genso . Tito malí kluci mají pouze základní funkce hned, ale tvůrce chce přidat teploměrů a dalších čidel v příští generaci.

Projekt Kickstarter bude financovat na $ 30.000 a je tu stále cesta. Nicméně, to může být za to, pokud chcete létat svůj vlastní Sputnik.

Stránka projektu



Qu8k Rakety Nad balóny

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mtpyBKcrjVY/Qu8k-Rockets-Above-the-Balloons:
darkjohnson píše: "V poslední době jsme byli zaplaveni 100k" lety balónem a úžasné záběry z vesmíru - lety obvykle brát lépe než hodinu, aby bylo dosaženo Apogee Derek Deville se zástupce 121K. "pomocí" domácí "Q raketový motor a spoustu technických génia. 30. září 2011 v 11:08, Qu8k (vyslovuje se "Quake") zahájila v Black Rock Desert v Nevadě do výšky 121000 "na 92 ​​sekund, než se vrátí bezpečně earth.This malý dokument v letu je pravděpodobně jedním z nejlepších Amateur Rocket videa tam právě teď. " Spuštění byl pokus prohlásit Carmack cenu. (A Deville zřejmě rád spustit jiný druh rakety, také.)

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Insert Coin: Romo, smartphone robot (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/09/insert-coin-romo-the-smartphone-robot-video/:
V Insert mince, se podíváme na novou vzrušující tech projekt, který vyžaduje finanční prostředky před tím, než mohou zasáhnout výroby. Pokud se chcete na hřišti projekt, prosím pošlete nám tip s "mince Insert" jako předmět.

Romotive spoluzakladatel Peter Seid to tweet číst "I stavět roboty Powered by smartphone" - to byl jen podnět jsme museli jít podívat na jeho obchodního partnera a Nguyen Phu stvoření, zatímco na své nedávné cestě do Seattlu. Romo je jednoduchý a cenově dostupný tank-jako robot platforma, která používá základní analogové elektroniky pro spouštění dvou motorů prostřednictvím jakéhokoli zařízení pro sluchátka. Obvod je naladěn na specifické frekvence pro každý motor - přehrávání správné tóny a ovládat hardware.

S smartphone jako jeho mozek, všechny logiky Romo a chování žije v software. Tři aplikace budou k dispozici na startu pro oba povinností a Android. RomoRemote vám umožní ovládat robota z jiného telefonu přes WiFi, s kompletní dálkového režimu Live View a místního rozhlasu. Romo Kart se smíšeným reality verzi Mario Kart , včetně digitálního útoky, jejichž cílem zpomalit protivníky. Drag and Drop programovací modul umožňuje snadno programu Romo přímo z vašeho telefonu s okamžitým výsledky.

Během naší návštěvy se lidi na Romotive, jsme dostali možnost vyzkoušet RomoRemote App osoba, která používá několik iPhone - je nejen Romo rozkošný, ale funguje to jako kouzlo. Nejlepší část? Petra a Phu v plánu provést kompletní SDK a knihovny k dispozici povinností a Android vývojáře. Zatímco tam je několik částky, můžete slib, 78 dolarů můžete mít Romo a tři výše uvedené aplikace někdy v únoru 2012. Projekt je již v polovině své 32.000 dolarů s cílem 42 dnů jít.

Podívejte se na naši galerii, pak trefil přestávce na rukou, na video a všechny důležité Kickstarter odkaz.

Pokračovat ve čtení Insert Coin: Romo, smartphone robot (video)

Insert Coin: Romo, smartphone robot (video) původně objevila na Engadget na ne. 9.10.2011 12:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .