úterý 24. května 2011

Qualcomm procesor Snapdragon potvrzuje svou sílu vůle 'nové generace Windows Phone' zařízení

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/24/qualcomm-confirms-its-snapdragon-processor-will-power-new-gener/:
Rádi bychom slyšeli nějaké hřmění ST-Ericsson může být pohybující se v jeho trávníku s Windows Mobile přístrojů Nokia je, ale Qualcomm nyní znovu potvrdila, že je to stále hlavní hra ve městě. Po velké oznámení Mango dnes ráno, Qualcomm potvrdil, že Microsoft se rozhodla svůj procesor Snapdragon, aby "nové generace Windows telefonů výhradně představovat Qualcomm Snapdragon druhé generace mobilních procesorů na trh." Společnost výkonný viceprezident, Steve Mollenkopf, dále pokračoval říkat, že Qualcomm je "nadšený tomto příští Windows Phone vydání Mango," a že to bude "využít synergii našich vysoce integrované druhé generace řešení Snapdragon a Microsoft Windows Phone software. "

Qualcomm procesor Snapdragon potvrzuje svou sílu vůle 'nové generace Windows Phone' zařízení původně objevila na Engadget na út. 24.května 2011 11:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Dell zvědavě chybí 'Mango' seznamu Windows Phone hardware partner Microsoft říká, že 'zůstaňte naladěni'

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/24/dell-curiously-missing-from-windows-phone-mango-hardware-partn/:
Microsoft dnes ráno přidána Acer, Fujitsu a ZTE na své stáje Telefon partnerů hardware Windows, ale podívej se na ten obraz výše, a zjistíte, jedno jméno chybí. Ano, Michael Dell příjmení je pozoruhodný nepřítomní ze skupiny výrobců Mango, která nás vedla k oslovení někoho na starosti, aby zjistili, co je co. Rep Microsoft nás informoval, že společnost nemá co oznámit, že na tomto poli v současné době, ale nutil nás, abychom "Zůstaňte s námi," co to může znamenat. Pokud jste zvědaví, kde Nokia je Nezoufejte, je to stále hodně v budoucích plánů společnosti Microsoft , je to zrovna samostatné zmínka. Pokud jde o Dell? Ne koukat v celé keynote. Toto je jen den poté, co Wall Street článek věstník zmínil Dell má v úmyslu omezit svou přítomnost na spotřebitelském trhu a zaměřit se na své silné stránky podniku - mohou opuštění Windows Phone být jeden z těch kroků?

Dell zvědavě chybí z 'hardware Windows Phone' seznamu partnerů Mango, Microsoft říká, že 'zůstaňte naladěni' původně objevila na Engadget na út. 24 květen 2011 11:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Velkého rozsahu 24 / 7 solární elektrárna má být vybudována v Nevadě

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/V3CO2Xseh_Y/Large-Scale-247-Solar-Power-Plant-To-Be-Built-in-Nevada:
RayTomes píše "Obamova vláda poskytla záruky za úvěry na 737 miliony dolarů na výstavbu první large-scale sluneční elektrárny, který ukládá energii a poskytuje elektřinu 24 hodin denně, 7 dní v týdnu." Tento projekt solární energie, heliostatem spíše než fotovoltaický systém, s roztavenou sůl systém pro ukládání energie ve formě tepla pro období, kdy slunce nesvítí, bude postavena v Nevadě, a říká, že článek, se očekává, že vytvoří "600 stavební práce a 45 stálých pozicích. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


IPv6 objemy dopravy jsou nízké, ale nikdo neví, jak nízké

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2RZIN3S94dk/IPv6-Traffic-Volumes-Are-Low-But-Nobody-Knows-How-Low:
netbuzz píše "Jako 8. června Světový den IPv6 experiment se blíží, je univerzální dohoda, že jen málo IPv6 provozu je procházející internet v tuto chvíli. událost je navržen z části na zvýšení tohoto objemu. Nicméně, bude obtížné pro Internet politici , inženýři a uživatelské komunity zeširoka říct, jak přejít na IPv6 se vyvíjí, protože nikdo nemá přesné nebo úplné statistiky o tom, kolik internetového provozu je IPv6 oproti IPv4. " A v případě, že nevíte nic o IPv6 a proč je to důležité, má dave.io laskavě poskytl "primer o přechodu IPv6:. Proč je to v pohodě, jak začít s ní, a co se změnilo"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Mozilla odmítá WebP formát obrazu, Google přidává to na Picasa

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/wxs5XPn6NP0/mozilla-rejects-webp-image-format-google-adds-it-to-picasa.ars:

Google postavil Royalty-Free WebM video formát s vyspělou technikou VP8 komprese, že získal v roce 2009 akvizice On2. Kromě navrhování cíl otevřít video pro web, vyhledávací gigant také používá On2 technologii postavit nový obrazový formát nazvaný WebP s cílem snížit čas načítání stránky zvýšením účinnosti komprese obrazu.

WebP používá některé ještě-komprese obrazu techniky, které se opírá o VP8 ke kompresi jednotlivých snímků. Tento formát je určen pro použití s ​​lossy obrázky jako alternativa k úctyhodný JPEG. Google provedl ve velkém měřítku studie prokazují, že WebP nabízí průměrnou úsporu velikost souboru 39 procent. Přes zdánlivě impozantní výsledky, není každý přesvědčen o zjištění Google. Mozilla, která má oficiálně odmítl podporu formátu v prohlížeči Firefox, se objevil jako jeden z nejvýznamnějších odpůrců WebP je.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Siano nastoluje další $ 20 milión pro mobilní čipy TV přijímač

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Tu32xC-P7i8/:
Řada

Live At The Barnes & Noble v New Yorku

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/eFo4CH_cR4c/:
Řada

Brightcove Spustí App Cloud. Není to jen pro video Anymore

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/w8vSlaOG5Ak/:
Řada

Windows Phone 'Mango' hledat nabízí umístění-konkrétní výsledky, app integrace (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/24/windows-phone-mango-search-offers-location-specific-results-a/:

Windows Phone nejnovější iteraci (codename Mango ) je především o udržení se v kapuci. Měli jsme šanci posadit se telefon rep Windows před dnešním velkým odhalí , a nechali nás na pár nových funkcí, které bude většina určitě nastavte OS od sebe - alespoň pokud jde o navigaci, která je zamotaný web na internetu. Udělali jsme si rychlý pohled na IE9 , ale nový prohlížeč není moc hra měnič - podporuje HTML5, ale ještě nebude dodávat Flash nebo Silverlight kompatibility. Opravdovou novinkou je zde ve Bing-poháněl vyhledávací funkce, která umožňuje uživatelům surfovat na obrovské rozlohy na webu čtyřmi různými způsoby, se zaměřením na místní.

Kliknutím na tlačítko specializované vyhledávání z telefonu domovské obrazovky systému Windows se dostanete do známých stránku Bing, který nabízí vizuální, audio a hlas možnosti jsme se dozvěděli říkalo dříve tento měsíc, spolu s městem upláchnout ikonu. Že panorama představuje místní Scout, funkce, která se zaměřuje na vaše dotazy na okolí jste se, poskytující umístění-konkrétní výsledky, které poukazují na důležité informace o zařízení a událostí ve vašem nejbližším okolí. Prokliká na jakýkoli odkaz se otevře obecné informace, stejně jako hodnocení získaných z populárních user-vytvořené stránky. To není všechno, co je nového, nicméně, jak Mango nabízí také některé šikovné triky v jeho vizuální hledání. Místo toho jen štěkat čárový kód, můžete skutečně použít shot samotného výrobku, aby se informace o cenách, dostupnosti, a příslušné aplikace.

Demo jsme viděli používá kryt Dívka, která si hrála s ohněm, a dodává ve výsledcích hledání odkaz na titul v app Kindle. To není přesně průlomové technologie - Google brýle dělá hodně stejný věc - ale co je opravdu jiný tady je těsná integrace těchto funkcí v operačním systému, stejně jako odkazy na externí aplikace. Tak, zkušenost je trochu rozdíl od jiných v atmosféře OS, upending naši představu o tom, co to znamená pro vyhledávání internety bez se uchylovat k samostatné programy. Ať už je to něco, co uživatelé budou mít k se jen dohadovat, ale my jsme některé je to dost, aby si lidi mluvit. Pro hlubší (a velmi vertikální), podívat se na místní Scout, hop na minulé přestávce.

Pokračovat ve čtení Windows Phone 'Mango' hledat nabízí umístění-konkrétní výsledky, app integrace (video)

Windows Phone 'Mango' hledat nabízí umístění-konkrétní výsledky, app integrace (video) původně objevila na Engadget na út. 24.květen 2011 10:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | |

Barnes & Noble oznamuje nový Touch-povolena kout

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/24/barnes-and-noble-announces-new-nook/:
Kout události
Nesmí být předstižen o Kobo , která se právě rozpoutala to nejpozději E Ink čtenář včera lidé v Barnes & Noble jsou zpět s nejnovější aktualizací jejich řady přístrojů kout. "Všechny nové" kout je povolen dotek a trvá až dva měsíce na jedno nabití.

Rozvoj ...

Barnes & Noble oznamuje nový Touch-povolena kout původně objevila na Engadget na út. 24.květen 2011 10:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Skylon spaceplane Design Průkazy Klíčové Recenze

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/seTLEfA3H78/Skylon-Spaceplane-Design-Passes-Key-Review:
gbjbaanb píše "revoluční UK spaceplane koncept byl posílen závěry důležité technické kontrole. Skylon je design, který používá motory spaceplane, které pracují jako normální proudová letadla blízko země a přejít na raketový pohon v horní atmosféře. koncepce znamená, že letadlo nebude muset nést tolik paliva, a tak se není třeba na jedno použití etap. Odhaduje se (podle jeho vývojáři), že Skylon bude pokles nákladů na dopravu užitečné zatížení na oběžnou dráhu od 15.000 dolarů za kilo na 1000 dolarů. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


AMD zprávy FirePro V5900 a V7900 Workstation GPU

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2CX-rgsBPug/AMD-Releases-FirePro-V5900-and-V7900-Workstation-GPUs:
primesuspect píše: "Dnes AMD vydala dvě nové pracovní stanice GPU:. FirePro V5900 a V7900, zaměřené na střední-a high-end pracovní stanice karta na trhu"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Americké zpravodajské agentury Kompilace Hora metafory

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dkUwCHfPMwE/US-Intelligence-Agency-to-Compile-Mountain-of-Metaphors:
coondoggie píše "Výzkumní pracovníci se americké zpravodajské pokročilý výzkum projektuje aktivity chtějí budovat úložiště metafor. čtete správně. Nejen americké / anglické metafory mysli vás, ale ty íránské Perština, mexické španělštiny a ruštiny reproduktory. metafory Proč? 'metafory byly známé od Aristotlea jako poetická nebo rétorické zařízení, které jsou jedinečné, kreativní příklady jazyka umění (např.: Svět je jeviště, čas jsou peníze) Během posledních 30 let, metaforu se ukázaly být všudypřítomná v běžném jazyce. a odhalit, jak lidé v kultuře definovat a pochopit svět kolem nich, 'IARPA říká. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Firefox 5 beta přijde pro stolní a Android

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/EOcg73mfIWI/firefox-5-beta-arrives-for-desktop-and-android.ars:

Mozilla oznámila dostupnost první beta verze Firefoxu 5 pro Windows, Linux, Mac OS X a Android. Nový stolní verze obsahuje vestavěný přepínač kanálů uvolnění a podporu CSS animací. Nová mobilní verze přináší podporu pro neumožňují sledovat záhlaví a řadu dalších vylepšení.

Mozilla je přechod k rychleji-chodil po modelu rozvoje s kratší cykly mezi hlavní zprávy. Organizace se snaží dodávat tři další velké aktualizace v tomto roce, čímž verze Firefoxu číslo 7 do konce roku 2011. Chcete-li pojmout více iterativní verzi strategie řízení, Mozilla zavedla systém "kanály", jehož prostřednictvím vydání nových vylepšení bude tok před přijíždějící do stabilní verze. Je to podobné jako přístup, který již úspěšně používá Google pro svůj prohlížeč Chrome webu.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


E-G8 mluví o nové průmyslové revoluce - ale kde jsou parní motory?

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/MPI47OV_m9w/:
Řada

Sledujte TechCrunch narušuje Live den 2!

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/fHexv2GVTAI/:
Řada

Opera Mini 6 Pro IOS - Lepší prohlížeče pro iPhone a IPAD? (Obrázky)

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/2LLO09QOe58/:
Řada

Opera Mini přistane na IPAD ve verzi 6.0

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/24/opera-mini-lands-on-the-ipad-in-version-6-0/:
Byla milující Opera Mini zážitek na vašem iPhone , a chtějí ji na vaše větší IOS zařízení? Opera je dnes soustružení, že touha do reality s vydáním v6.0 svého mobilního prohlížeče Mini, která má nyní podporu pro všechny přenosné IOS, včetně IPAD a IPAD 2, plus zvláštní shoutout pro iPhone 4 je sítnice displeji. Celkový design webový prohlížeč byl také oživený, s "nový vzhled a dojem", zatímco sociální sdílení funkce vám umožní výbuch URL do Twitter a Facebook přímo z app. Navíc, nová verze obsahuje možnost zatížení karty v pozadí a zlepšuje podporu pro non-latinské abecedy, jako je arabština a čínština. Hit zdroj odkaz na stažení.

[Díky, Chris]

Pokračovat ve čtení Opera Mini přistane na IPAD ve verzi 6.0

Opera Mini přistane na IPAD ve verzi 6.0 původně objevila na Engadget na út. 24 květen 2011 08:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje iTunes | Poslat | Komentáře

NPG, CSU partner za $ 49 dynamických digitálních učebnic

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/24/npg-csu-partner-for-49-dynamic-digital-textbooks/:
Nejhorší část je vysokoškolský student? Drahý studijní materiály ... oni dělají i Ramen nudle efektní jídlo. Letos na podzim budou studenti na California State University se alespoň udělat krok do fast food. CSU oznámil tříletý zabývají přírody Publishing Group pro low-cost, interaktivní on-line učebnice s možností přístupu pro zdravotně postižené studenty. První, které se nabízejí, je úvodní text biologie, trefně nazvaný Principy biologie. Studentů na LA, Severní Ridge a Chico areálů bude každý mít různé platby a licenční modely, ale 49 dolarů dostane kdokoliv plné znění od 1. září. Profesoři mohou upravovat obsah, který zahrnuje 175 "interaktivní lekce," přístup k databázi výzkumných prací, a hodnocení pro studenty. To vše může být použit na jakékoli zařízení z břidlice do počítače a dokonce i vytisknout, pokud dáváte přednost orýsování své poznámky s tužkou a papírem, nebo nebude v blízkosti připojení k internetu. Podrobnosti jsou suché o budoucích knih pomocí systému, ale vypadá to slibně přestávku pro vysokoškolské studenty. Ještě předtím, než se dostanete připraveni příkopu své knihy a batoh pro více peněz a méně bolesti zad, bychom navrhnout stírání tisková zpráva po přestávce.

Pokračovat ve čtení NPG, CSU partner za $ 49 dynamických digitálních učebnic

NPG, CSU partner za $ 49 dynamických digitálních učebnic původně objevila na Engadget na Út. 24.květen 2011 09:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje NPG , CSU | Poslat | Komentáře

Sonos nyní streamování hudby v 320kbps MOG

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/24/sonos-now-streaming-mog-music-at-320kbps/:
Pokud žijete v USA a vlastní Sonos celé domácí audio-systém, pak se svět skutečně streamování audia je vaše ústřice. To byste se těžko jméno jediné hlavní domácí audio služba není dostupná pro Vaše S5 all-in-one nebo Přehrávač ZonePlayer nastavení. Dnes Sonos dodává hudbě MOG služby s high-kvalitní 320kbps proudy k dispozici on-demand nebo prostřednictvím přizpůsobené umělec-pouze rozhlasové stanice. Ještě lépe, můžete ochutnat 11 milionů píseň knihovna bezplatně v průběhu příštích 14-dní před tím, než žádal, aby přihlásit na 9,99 dolarů za měsíc nabízí Primo.

Pokračovat ve čtení Sonos nyní streamování hudby v 320kbps MOG

Sonos nyní streamování hudby v 320kbps MOG původně objevila na Engadget na út. 24 květen 2011 09:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Povinné Automobilový černé skříňky mohou být na cestě

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RjDV9VueK3Q/Mandatory-Automotive-Black-Boxes-May-Be-On-the-Way:
Attila Dimedici píše "Národní dálniční doprava administrace bezpečí se očekává, že oznámí nové nařízení, které vyžaduje, aby všechna vozidla obsahovat 'black box.' Nejen to, ale zařízení by byla navržena tak, aby bylo obtížné (možná nelegální) změnit, jaké informace shromažďují těchto zařízení nebo disbale jim i přesto, že soudy rozhodly, že vlastník vozidla vlastní data. Soudy také rozhodl, že orgány mohou přístup k datům (do jaké míry a zda rozkaz je nutné, závisí na stavu). "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Evropská komise získává rozum, ruší € 22 million SYMBEOSE projekt

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/24/european-commission-regains-sanity-cancels-22-million-symbeose/:
Loni v listopadu, k překvapení a zděšení mnohých, se Evropská komise rozhodla, že je nutné ke stimulaci domácí nějaké inovace v mobilním prostoru a vytáhl spolu € 22 million ve veřejných a soukromých investic, která má pomoci Symbian dostat dopředu. To bylo zamýšlel obrátit Nokia bývalý milenec do integrovaného operačního systému pro Evropu (odtud název SYMBEOSE), ale bohužel rozchodu mezi Symbian a finský výrobce mobilních byl příliš překonat. EK se rozhodla, docela správně, že tam nemá smysl pokračovat v jeho symbtopia projekt, a nyní je členem Neelie Kroes ' tým potvrdil, celý podnik byl zrušen. Evropští daňoví poplatníci (dva z nich vidíte na pravé straně), bude také rád, aby věděli, že žádné peníze, vyměnil ruce, takže kulka byla dobře a opravdově uskočil. Nejspíš proto, že hledají tak šťastná.

[Díky, Danijel]

Evropská komise získává rozum, ruší € 22 million SYMBEOSE projekt původně objevila na Engadget na út. 24.květen 2011 07:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Vše o telefony | zdroje @ Ccbuhr (Twitter) | Poslat | Komentáře