úterý 15. března 2011

Time Warner Cable Barky iPad App S Live TV

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mDy8GL7-0k0/Time-Warner-Cable-Launches-iPad-App-With-Live-TV:
ShadowFoxx píše "Time Warner Cable Inc zahajuje IPAD aplikace, která hraje živé televizní vysílání, stávat se první kabelové společnosti, aby tak učinily. App bude volně ke stažení na úterý ráno, ale to bude jen pro lidi, kteří se přihlásí k oběma video a internetových služeb od New York-založil kabelovou společnost. Dokonce pak, to funguje pouze v domácnosti, je-li připojen k iPad společnosti kabelový modem přes Wi-Fi router. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Lexar nyní lodní 128gigabajt a 64GB SDXC karet z budoucnosti, přímo do vašich dveří

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/15/lexar-now-shipping-128gb-and-64gb-sdxc-cards-from-the-future-str/:
Jeden z mnoha oznámení o CES 2011 byl Lexar nový pár Class 10 karty SDXC paměťové , jeden ve velikosti 64 GB a druhý vychvalováním velkolepé 128gigabajt kapacity. Tyto dvě vlastnosti - minimální rychlost přenosu 20MBps - a skladování zvyšující pro DSLRs a videokamery nyní začala prodávat, žádat o ubohých 200 dolarů a 330 dolarů, resp. Ti jsou strmé kopce cena stoupat, to je pravda, ale oni jsou arašídy ve srovnání s původními 400 dolarů a 700 dolarů MSRPs že Lexar byl vychvalováním zpátky v lednu. A hele, že profesionální štítek zdobit nové karty není tam náhodou jeden, Lexar nabízí omezenou doživotní záruku s každým skladování buněk. Celou tiskovou zprávu a míst, kde si můžete koupit nový SDXC krásky čeká po přestávce.

Pokračovat ve čtení Lexar nyní lodní 128gigabajt a 64GB SDXC karet z budoucnosti, přímo do vašich dveří

Lexar nyní lodní 128gigabajt a 64GB SDXC karet z budoucnosti, přímo do vašich dveří původně objevila na Engadget na út. 15 březen 2011 16:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink serveru dpreview hodnocení | | Poslat | Komentáře

NASA Budování sítě Smart kamery napříč USA

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zP2wywyUIrk/NASA-Building-Network-of-Smart-Cameras-Across-US:
kkleiner píše "hlavní vládní agentura se snaží deka USA s kamerami, které se nikdy nezastaví jejich sledování. Ale nebojte se, soukromí učenci, budou tyto kamery budou špehovat na obloze, nikoli civilisté. NASA All-obloha Fireball sítě je Série kamer, které sledují meteority, jakmile vstoupí do atmosféry. Při pečlivém triangulace mohou NASA nejen vědět, kde meteoritů dopadne, mohou zjistit, odkud přišli také. Jednou z nejzajímavějších částí zařízení All-sky Fireball síť je, že je plně automatizovaná Meteory jsou zjištěny na počítači, který posílá obrázky, videoklipy a analýzu dat se William Cooke, vedoucí meteoritů NASA úřad pro životní prostředí Nyní můžete získat stejné informace jako Cooke, i -.. All-sky Fireball sítě internetových stránkách veřejně zaznamenává všechny údaje pro vás prohlédnout. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


RoboTouch přináší kabelové nespecifikované regulátor bezdrátové IPAD (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/15/robotouch-brings-a-wired-nes-controller-to-a-wireless-ipad-vide/:
RoboTouch přináší kabelové nespecifikované řadiče bezdrátového IPAD
Oh Arduino , je něco, co nemůžete udělat, když jsou zařazeny do správných rukou? Ruce v tomto případě patří k chlápek jménem Joven z ProtoDojo, a oni se šlehačkou vynález si můžete prohlédnout na videu níže. V podstatě je to kabelové nespecifikované řadič, který jde do penze Arduino, což zase ovládá řadu serv. Ty serva artikulovat vodivé zbraně na dotykové obrazovce jen na správných místech. Celý vynález umožňuje poměrně hratelné verze Bezohledná Racing , což je pocit, že všichni spíš jako RC Pro nástupce Am, že se snaží být. Vyzkoušejte to na videu níže, a pak doufat, že Jovan spěchá a příspěvky podle pokynů, abychom mohli začít budovat naše vlastní.

[Díky, Chad]

Pokračovat ve čtení RoboTouch přináší kabelové nespecifikované regulátor bezdrátové IPAD (video)

RoboTouch přináší kabelové nespecifikované regulátor bezdrátové IPAD (video) původně objevila na Engadget na út. 15 březen 2011 15:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje ProtoDojo (YouTube) | Poslat | Komentáře

Utah guvernér 'ctěná' S Blackhole Award

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VEZe8z9bLyg/Utah-Governor-Honored-With-Blackhole-Award:
Národní společnost profesionálních novinářů plány na 'čest' Utah Gov Gary Herbert s první-někdy černá díra ocenění pro restriktivní nový otevřený záznamy zákon. Z článku: ". David Cuillier, SPJ je o svobodě informací šéfa výboru a žurnalistiky profesor na University of Arizona, řekl, že se budu snažit prezentovat zadání Herbert ve středu ocenění, Cuillier řekl, je součástí Sunshine týdne, roční iniciativa začala v roce 2002 na podporu větší transparentnosti ve vládě. Nominace byly shromážděny z celé země, ale Cuillier řekl 'tam byl žádná otázka' cena by měla jít do Herbert jako šéf státu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Řezání cen je pouze způsob, jak zastavit piráty

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9-wm7jTPy5Q/Cutting-Prices-Is-the-Only-Way-To-Stop-Piracy:
Stoobalou píše "Jediný způsob, jak zastavit pirátství, je snížit ceny. To je verdikt nové významné akademické studie, která počítá copyright krádež nebude zastaven širokopásmového připojení 'třikrát a dost' odpojení, zvýšení cenzura nebo drakonické nových zákonů dovezených v rámci . anti-padělání smlouvy ACTA Media pirátství projektu, zveřejněné minulý týden Social Science Research Council, hlásí, že nelegální kopírování filmů, hudby, video hry a software je 'lépe popisován jako globální ceny problém' - a jediný způsob, jak řešení je pro autorských práv účtovat spotřebitelům méně peněz za své zboží. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


HTC Ignite, Prime, a pyramida poskytuje povrch?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/15/htc-ignite-prime-and-pyramid-renders-surface/:
Ještě předtím, než Incredible S byl vyhlášen jako společnosti nového top-of-the-line stanovených již v únoru, říká pyramida byla nadcházející HTC telefon, který byl zachytit každý představivost díky v žádné malé části k jeho slib dual-core procesor - něco neuvěřitelného S pozoruhodně chybí. Měli jsme neviděli, co to zvíře mohlo vypadat, když ... až do dneška. Číňan stránky xda.cn zveřejnil údajně činí pyramidy přední a zadní, ukazovat opatrný vývoj současného designu HTC jazyk spolu s nároky na 4,3-palcový 960 x 540 displej, 8 megapixelů primární a 1,3 megapixelový před kamerami, 768MB RAM , a Android 3.0 (ten poslední kousek nezní přímo k nám, i když - Android 2.x s Sense by být více pravděpodobný). Pověsti mají tento zavěšen na start na T-Mobile v určitém okamžiku v letošním roce, to by bylo hezké, kdyby se to stalo na CTIA příští týden, ale zvažuje, jak svázaný oni by mohli být s Sprint na výstavě , je těžké říci, zda, že 'll stát.

Pohybující se na, musíme nějaký vizuální důkaz, že tady HTC lisováním na jeho řádku systému Windows Phone. První ze dvou, Ignite, vypadá díky střední třídy, břidlice na 800MHz procesor Qualcomm (dosáhl pomalejší než současná dávka 1GHz jednotek, které jsou tam), jen 3,7-palcový displej, a 5 megapixelovým fotoaparátem kolem zpět . Prime, zatím, vypadá jako malý bratr 7 Pro , díky slide-out QWERTY klávesnici a podobné specifikace k zapálení - ne trháky žádným úsek, ale HTC (spolu s jinými OEM) může být čekání na vytáhnout velké zbraně do Mango . Podívejte se na ty, činí u zdroje odkaz.

HTC Ignite, Prime, a pyramida poskytuje povrch? původně objevila na Engadget na út. 15 březen 2011 13:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PocketNow | zdroje xda.cn | Poslat | Komentáře

Nokia sbírá design patent na tabletu, evokuje estetiku N8

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/15/nokia-collects-design-patent-for-tablet-evokes-n8-aesthetics/:
Není žádným tajemstvím, že Nokia byla casting zájem oko nad tablet na trhu , a teď máme trochu extra důkazy prokazující jeho záměr, s laskavým svolením Spojených států pro patenty a ochranné známky. Federální úřad právě zveřejnil design patentu udělena finské společnosti pro tablet zařízení, která byla použita na 28. května 2010. Smutné je, že data nám říká, co jsme hledali u je s největší pravděpodobností odložen MeeGo stroj , který nikdy udělal to trhu spíše než nadcházejícím světovém dobyvatel, ale přesto tady je to pro všechny z nás zírat a obdivovat. Soudě podle obrysu 3,5 mm jack pro sluchátka - které, stejně jako zbytek tečkované čáry na náčrtku, se nevztahuje patent - jsme pravděpodobně při pohledu na 9 - nebo 10-palcové břidlice, jejíž design připomíná nás nejvíce akutně z Nokia N8 telefon. Prohlédněte si další fotky v galerii níže, než se vrátí na svou mysl jeskyně sní o tom, co mohlo být ... nebo by mohlo ještě být.

[Díky, Pradeep]

Nokia sbírá design patent na tabletu, evokuje estetiku N8 původně objevila na Engadget na út. 15 březen 2011 14:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje USPTO | Poslat | Komentáře

Sony uvádí ceny a velikosti "Google TV?

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo v rámci společnosti, nebo nejste spokojeni se svým platem a chtějí zničit překvapení, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu prošel nutkání. Proč? Protože nejen unikly informace (které nevíme, jestli je to reálné) o možných velikostech, ve kterých Google bude TV, ale také jména se objevila, které by byly jen modely v pochybnost.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (uhodli jste) na 46 palců. A přesto, i nebezpečí, že jejich ceny by celkem mezi 1.300, 1.400 a 1.900 amerických dolarů.

Zvědavý detail: pokud je to pravda, nejlevnější Google TV by bylo ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony má lidem v jejich katalogu.

Jeff & Rob Navštivte Lucasfilm

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4E9me3MP-XQ/Jeff-amp-Rob-Visit-Lucasfilm:
Loni na podzim Hemos začal pracovat pro Perforce: jeden z jejich klientů je Lucasfilm. Jedna věc vedla k druhé, a minulý týden jsem se dostal k návštěvě svých zařízení Presidio v San Franciscu. Jejich bezpečnostní politiky brání mi říká něco o super sladké věci, které jsem viděl v budově, ale můžu zveřejnit tento obrázek z nás, vedle sochy Yoda před hlavním vchodem. Díky Matt Janulewicz pro získávání nás do dveří a ukazuje nám v okolí, Daryll Jacobson pro otevření dveří pohodě a Tina Mills klikněte pro lisování. Nyní mohu říci, že jsem byl fyzicky blíž, než Starwars.com musím Slashdot.org od roku 1998, kdy žil pod mým stolem. Konečně, rukavici byl hozen: pracujete-li někde pohodě (Pixar Apple NASA Bílý dům Comerica Park???) Napište mi e-mail! Nejsem výše pomocí T-Košile jako úplatkářství vidět pohodě místech!

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Apple Pouta Web Apps Na iPhone Úvodní obrazovka

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WNssaE2GrFk/Apple-Handcuffs-Web-Apps-On-iPhone-Home-Screen:
SF Polack píše "Na IOS Apple 4.3, HTML5 a JavaScript aplikace běží výrazně pomaleji, jsou-li spustit z iPhone nebo iPad domovské obrazovce spíše než Safari, a OS brání výkonu těchto aplikací v jiných cestách. Konečný výsledek je, že to, že těžší pro webové aplikace soutěžit s nativním IOS app prodávané prostřednictvím App Store, kde Apple má 30 procent tržeb. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nové Adobe Flash 0-Den

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OrF6fM_9NmA/New-Adobe-Flash-0-Day:
Trailrunner7 píše "Adobe varuje své uživatele o kritickou chybu v aplikaci Flash, která ovlivňuje Adobe Reader a Acrobat, stejně, a je používán v některých vysoce cílených útoků právě teď. Zranitelnosti v přehrávači Flash Player a Acrobat Reader ovlivňuje, z nichž oba jsou Flash funkčnost, ale to nemá vliv Reader X. Adobe Reader úředníci říkali, že X je chráněný režim karantény by se zabránilo úspěšného zneužití. společnost plánuje mít patch pro dotčené výrobky připravené na příští týden pro všechny platformy, včetně Windows, Mac, Linux , Android a Solaris. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.