čtvrtek 3. března 2011

Časové pásmo správce Odcházející

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8mqueThlnvo/Timezone-Maintainer-Retiring:
linuxwrangler píše "Je to používá v Javě. Používá se v téměř každé chuti UNIX / Linux. V PostgreSQL, Oracle a dalších databází. několika RFC odkazovat se na to. Ale tam, kde není časové pásmo databáze pochází? Nikdy jsem ho dal hodně myslel, ale předpokládali, že to bylo v rámci příslušnosti některých norem těla někde. Není to. Již od počátku databáze Arthur David Olson udržuje databázi, koordinované mailing listu a dobrovolníků a za předpokladu vydání platformu a teď odchází do důchodu. IANA je rozvíjení strategie přechodu. Jon Udell má zajímavý literární ocenění časové pásmo databáze. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


DHS Oči Covert Body Testy

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ndAxI0gy5Po/DHS-Eyes-Covert-Body-Scans:
CWmike píše "Dokumenty získané Electronic Privacy Information Center (EPIC), naznačují, že americké ministerstvo pro vnitřní bezpečnost má podepsané smlouvy pro vývoj mobilních a statických systémů, které lze využít skenování chodci a lidé na železniční a autobusové stanice a speciální akce dějiště - zřejmě v době, bez jejich znalosti v úvahu: Inteligentní chodců Kontrolní platformu, X-Ray zpětného rozptylu systém, který by mohl odhalit skryté kovové a high-density plastové předměty na lidi ze vzdálenosti až 10 metrů, procházka-přes x-ray. screening systém, který by mohl být nasazen při vstupu do speciálních akcích či jiných bodů zájmu, které by mohly být instalovány na chodbách a pravděpodobně fotografie lidí, kteří jdou přes to bez nich by to věděli, EPIC řekl. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Apple IOS 4,3 GM nyní k dispozici pro vývojáře

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/03/apple-ios-4-3-gm-available-now-to-developers/:
To je pravda, děti! Golden Master verze IOS 4,3 je k dispozici - to je setí, jak mluvíme. Pokud si jakýkoli vývoj na IPAD, iPhone nebo iPod touch, a jste připraveni podílet se na (nebo dokonce za dev), všechny nové AirPlay a osobní Hotspot schopnosti (pro začátek), musíte vědět, kam jít. Pokud jde o zbytek z nás, my asi budeme muset počkat až do OS dostane jeho oficiálního vydání na 11. března . Mimochodem, není slovo, aktualizace OS pro Apple TV ještě. Omlouváme se, děti. To je to, čemu říkají "drsné lásky".

[Díky, Gregg!]

Apple IOS 4,3 GM nyní k dispozici pro vývojáře původně objevila na Engadget na čt. 03.03.2011 15:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Mac příběhy | zdroje IOS Dev Center | Poslat | Komentáře

Sony PSP Go oficiálně klesne na 150 dolarů

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/03/sonys-psp-go-officially-drops-to-150/:
Nemusí to být poprvé, co jste byl schopen zachytit PSP Go za 150 dolarů, ale nyní můžete být jisti, že už nikdy nebudete platit nic víc než to, jak společnost Sony oficiálně porazil dalších 50 dolarů z kapesního počítače ceníku. , Který následuje podobný 50dolarů snížení cen zpět v říjnu (nemluvě o 40 dolarů snížení cen na pravidelné PSP právě minulý týden ), ačkoli to nevypadá, že udělal spoustu na podporu prodeje stahování-jediné zařízení. Tento nový nízká, nízká cena, aby větší rozdíl? A pokud ne, kolik nižší může jít do určitého quad-core monstrum opravdu dělá jeho přítomnost cítil?

Sony PSP Go oficiálně klesne na 150 dolarů původně objevila na Engadget na čt. 03.03.2011 15:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroje Sony | Poslat | Komentáře

'Spam King' propuštěn z vězení, nyní žije v Seattlu

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2dWGmUQ05tk/Spam-King-Released-From-Prison-Now-Lives-In-Seattle:
dmmiller2k píše "Zdá se, že po 'téměř čtyři roky ve vězení, muž přezdívaný' Spam King 'federální státní zástupci, je povoleno zpět online.' Zajímalo by mě, jestli existuje nějaká změna zákona Megan musel by se zaregistrovat u místní policejní oddělení a informovat všechny své sousedy s počítači? " Doufám, že všechny potenciální zaměstnavatelé google "Robert Soloway" a najít "Spam král" vysoko na seznamu výsledků.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Výzkumníci Turn Myši na víno Snobové

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6kHchZ6UiR8/Researchers-Turn-Mice-Into-Wine-Snobs:
Nespokojený s počtem důvodů, proč lidé mají nenávidět hlodavce už vědci z University japonské Hirošimě učili myši na víno, snobové. Poté, co byl vyškolen k vyzvednutí červeného vína před jinými druhy myší učili rozlišovat mezi značkami. Z článku: "Vyšetřili jsme výkon myší v diskriminace likéru pachů od Y-bludiště behaviorální testy Žízeň myší byly zpočátku trénoval se, aby si vybrat vůni červeného vína v Y-bludišti Po úspěšné vzdělávání (> 70% shoda na.. každý vyškolený myš), individuální myši byly schopny rozlišit naučil červené víno z jiných destilátů, včetně bílé víno, růžové víno, saké a švestkové likér. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Microsoft, Google Sue Troll Kdo žaloval 397 firem

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oI9crGq2eaE/Microsoft-Google-Sue-Troll-Who-Sued-397-Companies:
FlorianMueller píše "Microsoft a Google se spojili proti společnosti, která drží patent a geotagging žaloval 397 firem loni v Texasu, většina z nich v polovině prosince. ... Nyní dva obři tech vstoupili do boje spolu a chtějí patent prohlášeny za neplatné a podat žalobu, aby se zabránilo dalšímu soudy nad ním. Vzhledem k tomu, držitel patentu se již podali žádost o počáteční veřejné nabídky, může tento zásah přijde v pravý čas, aby se zabránilo nejhoršímu. Google a Microsoft tvrdí, že po předchozí umění, když patent na 'Internet organizátor pro přístup geograficky a tématicky na základě informace' byl použit v roce 1996. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Facebooku a zvyšuje Your Self-Esteem

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Z_8NDXVD0YE/Facebook-Boosts-Your-Self-Esteem:
Anonymní čtenář píše: "Použití Facebooku může zvýšit vaše vlastní-úcta, podle nové studie z Cornell University výzkumníků, publikoval v kyberpsychologie, chování a sociální sítě. Výzkumníci Amy Gonzales a Jeffrey Hancock provedl experiment se třemi skupinami 21 studentů každého v univerzitní Sociální Media Lab. První byla kontrolní skupinou, který seděl v přední části prázdné obrazovky počítače po dobu tří minut. Druhá skupina osob se zrcadly opřený proti jejich počítačové monitory a strávili tři minuty dívá na své vlastní úvahy . Třetí skupina byla možnost surfovat vlastní Facebooku profily as ním spojené karty na přiděleném čase. Na konci, všechny tři skupiny dostaly vlastní-úcta dotazník. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Hands On S Apple IPAD 2

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TBxyeztW-gc/Hands-On-With-Apple-IPad-2:
adeelarshad82 píše "Včerejší vyhlášení druhý-generace IPAD ukázal přesně to, proč tam bylo tolik excitment kolem přístroje. Vzhledem k tomu, video ruce ukazuje, IPAD 2 dělá se na všechno, co chybí v původním IPAD. 1GHz dual-core A5 čip se spravedlnosti, aby aplikace, jako je Photo Booth a přes všechny uživatelské zkušenosti. Navíc, zatímco na obrazovce nese ve stejném rozlišení, Apple byl schopen zabalit do znatelně tenčí IPAD 2. Pokud je tato funkce svými rozměry, 13,4 mm do 8,8 mm tloušťky, aby bylo 33% tenčí než iPhone 4. Také když kamery nejsou HD, zařazení sám stanoví opportuntiy pro Facetime, která je vlastně více interaktivní, než to, co jsme viděli doposud na jiných zařízeních Apple. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Jam kytarový vstup pro Mac a IOS zařízení dostane vaše sekeru do GarageBand

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/03/jam-guitar-input-for-mac-and-ios-devices-gets-your-axe-into-gara/:
Jam kytarový vstup pro Mac a IOS zařízení dostane vaše sekeru do GarageBand snadné
Dobrý den, Cleveland! Nebo, víte, ať jste kdekoliv. Jste připraveni na rock? Ne? No, možná jen trochu jam session, pak? Apogee Electronics (ne, ne společnost, která vás přivedl všechny ty Duke Nukem uvolňuje zpět v den) oznámila novou Jam zařízení, které umožňuje digitální připojení k elektrické a basové kytary do IOS 4.2.1 (a vyšší), zařízení nebo do jakékoli aplikace Core Audio kompatibilní na Mac. Můžete nahrávat přímo do GarageBand, pokud se vám líbí a používat vestavěný ovládací knoflík pro nastavení hladiny. Že připojení není zadarmo, samozřejmě, s 99 dolary Obvyklá cena plácl na tento jeden. Bude to začátek houpací obchodů v březnu - spousta dostatek času k nalezení jiného nového bubeníka.

Galerie: Jam

Pokračovat ve čtení Jam kytarový vstup pro Mac a IOS zařízení dostane vaše sekeru do GarageBand

Jam kytarový vstup pro Mac a IOS zařízení dostane vaše sekeru do GarageBand původně objevila na Engadget na čt. 3.3.2011 12:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Apogee Electronics | Poslat | Komentáře

Traktor paprsky jsou stále blíž (druh)

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tmHUmqJTwOU/Tractor-Beams-Are-Getting-Closer-Sort-of:
xt píše "nedávno předložila papír v arXiv tvrdí, že pomocí Besselovy paprsky je teoreticky možné vytáhnout částice směrem ke zdroji světla, otevírá nové cesty pro optické mikromanipulace (směr síly je velikost závislá, tak to by mohlo být použito pro částic třídění). Tam je také jednodušší článek překládal v angličtině (původní článek v řečtině). "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.