pátek 25. února 2011

Verizon CEO Apple tvrdí, LTE produkty pocházejí, nespecifikuje, kdy

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/25/verizon-ceo-claims-apple-lte-products-are-coming-doesnt-specif/:
Dan Mead, Lowell McAdam 's nástupce u kormidla Verizon Wireless, řekl listu Wall Street Journal, že budeme "vidět více z Apple na LTE . Chápou hodnotové propozice LTE a cítím velmi jistý, že se děje být jeho součástí. " Žádné další podrobnosti nebyly nadcházející od šéfa exec, jako je načasování a konkrétní podobu účasti Apple v LTE plány Verizon, ale alespoň máme nyní naznačuje, že Cupertino aktivně pracuje na 4G připojení. Mead komentáře přišel jako součást rozhovoru diskutovat o iPhone 4 je start v jeho síti, který již viděl zařízení poprsí přes Verizon otevření prodejní rekord . Zejména tím, že skutečné zahájení, které telefon, Tim Cook řekl LTE verze iPhone by vyžadovala příliš mnoho kompromisů, takže máme podezření ty kompromisy jsou přesně to, co Apple pracuje na právě teď.

Verizon CEO Apple tvrdí, LTE produkty pocházejí, nespecifikuje, když původně objevila na Engadget na Pá. 25 únor 2011 17:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Telefon Scoop | zdroje Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

Discovery Konečné spuštění úspěšné

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/19jUWKyiWUE/Discoverys-Final-Launch-Successful:
Phoghat píše "Překonání dole-na-na-poslední-Druhý problém, raketoplán Discovery zapsala do historie včera, zahajuje své poslední misi na oběžnou dráhu. Většinu-cestoval Orbiter nese posádku šesti astronautů a jeden lidský-jako Robonaut, spolu s novou stálou sklad a zásoby pro Mezinárodní kosmickou stanici. " Zahájení se šlo podle plánu, několik kousků izolační pěny se zlomil osvobozený od vnější palivové nádrže na cestě nahoru, ale není to čekal, že obavy o bezpečnost, a plánují kontroly, aby se ujistil. NASA má videa z včerejšího zahájení a retrospektivní Discovery, a Atlantik má velkou sbírku obrazů zahrnující raketoplánu. Mike Coats, pilot první mise Discovery v roce 1984, hovořil v rozhovoru o jeho spojení se orbiter. Discovery se vrací na Zemi 7. března.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Vůbec první HIPAA pokuty $ 4,3

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oD9VF9ayWTU/First-Ever-HIPAA-Fine-Is-43M:
Trailrunner7 píše "zdravotní péče průmyslu bezzubý tygr konečně vycenil své zuby, protože americké ministerstvo zdravotnictví a sociálních služeb vydané $ 4,3 pokuty, péče o zdraví, Maryland poskytovatele za porušení HIPAA soukromí pravidlo. Opatření je první peněžní vydal pokutu protože zákon byl přijat v roce 1996. americké ministerstvo zdravotnictví a sociálních služeb (HHS) vydalo oznámení o konečné rozhodnutí, aby Cignet Zdravotní péče o Temple Hills, Maryland 4. února. upozornění následoval nález úřadu HHS se občanských práv, které Cignet neposkytla 41 pacientů s kopií jejich zdravotnické dokumentace a pro nedostatek reagovat na žádosti z úřadu HHS ze občanských práv na informace týkající se stížnosti. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


AMD Fusion APU postavil proti 21 CPU Desktop

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XlWEbFEqBu8/AMDs-Fusion-APU-Pitted-Against-21-Desktop-CPUs:
crookedvulture píše: "Když AMD představila procesor Bobcat architektury za první Fusion APU, společnost požadovala jeho Atom-killer by dosažení 90% výkonu hlavního proudu procesorů pro stolní počítače. Ale to? Tento článek porovnává AMD E-350 je výkon více než 20 stolní procesory mezi $ 87 a 999 dolar zjistit, a výsledky nejsou povzbudivé. Ačkoli Fusion nabízí mnohem lepší integrované grafiky, než poslední Atom Intel, ani stojí hodně šanci udržet krok s procesory i low-end počítače. E -350 se nabízí velmi nízkou spotřebu energie a působivé platformu integrace, což je dobrou volbou pro domácí kino-PC a mobilní zařízení. Desktop uživatelé jsou na tom lépe čeká na Llano, iterace Fusion má vyjít letos na jaře. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Samsung Galaxy II S dostane velmi předběžné, drahé UK cen

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/25/samsung-galaxy-s-ii-gets-very-preliminary-expensive-uk-pricing/:
Nechoďte skočit z Android plachetnici ještě ne, jedná se o velmi brzy čísla, ale Samsung Galaxy S II byla cena o několik prodejců UK a kategorie, které jsem dal to do je výrazně high-end. EXpansys je seznam 630 liber (1020 dolar) na perníku-sportovní odemčený telefon, zatímco Play.com to na 600 liber ($ 971) a je slibná 31.března datum vydání. Dokonce i když jste dost bláznivý, aby peníze se na pre-order dnes, si berou na vědomí, že hrát se ukazuje náklady u £ 650 (s 670 liber RRP) teprve včera, tak oceňování stále zdá být kolísavý a hledání jeho sweet spot. Ať se stane cokoliv, s tak vysokou počáteční bod, máme pochybnosti S II cena bude jeho nejatraktivnější atribut u startu.

Samsung Galaxy II S dostane velmi předběžné, drahé UK cen původně objevila na Engadget na Pá. 25 únor 2011 14:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink GSM Arena , Phandroid | zdroje Play.com , Expansys | Poslat | Komentáře

Engadget čtenář Setkání dnes večer v San Franciscu v 6:30 PM PST!

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/25/engadget-reader-meetup-tonight-in-san-francisco-at-6-30pm-pst/:
To je pravda s lidmi - je to neopakovalo! Posádky Engadget je dostat dohromady své nejlepší party oblečení a lodní doprava na západ na další splátka naší báječné čtenáře Meetupy. Naše poslední akce v NYC nakreslil spoustu lidí a bylo všude kolem výbuchu, a San Francisco splátka je jistý, že stejně jako výbušné (nebo možná víc? pojď ... ukaž nám, co máš). Tentokrát jsme partnerství se společností Sprint, stejně jako Sony PlayStation, Motorola, HP, Roku, Samsung, Vudu, RIM, závěs, Sonos, HTC, Corning, Sphero, OnLive, Plantronics, Snapstick a více, aby vám noc gadget geeking, dárky, chutné potraviny, a nějaké úžasné hudbě (pokud nikdo jiný než náš podcast producenta, Trent Wolbe). Také bude celý nepořádek redakce Engadget být na straně bavit a informovat, takže pokud máte nějaké naléhavé otázky - zapisovat je dolů!

Všechny věkové kategorie párty se bude konat dnes, 25. února v City View v Metreon , který má výhodnou polohu v centru SF. Pokud jste blbeček ve městě, budete s největší pravděpodobností už vím, co mluvíme. Dveře budou otevřeny v 6:30 hod., a kapacita je omezena na 1200 lidí - takže pokud se chcete dostat dovnitř, se tam dostat brzy!

Pokračovat ve čtení Engadget čtenáři Setkání dnes večer v San Franciscu v 6:30 PM PST!

Engadget čtenář Setkání dnes večer v San Franciscu v 6:30 PM PST! původně objevila na Engadget na Pá. 25 únor 2011 15:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

PayPal vrací fondu pro WikiLeaker Manning

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XO0XJKE0h08/PayPal-Reinstates-Fund-For-WikiLeaker-Manning:
itwbennett píše "PayPal zrušila dočasné omezení umístěné na účet Courage se bránit, skupina získávání finančních prostředků na podporu právní obhajobu US Army Pfc. Bradley Manning, který byl zatčen za údajné stahování utajovaných informací a poskytuje mu k WikiLeaks. Jak Možná si vzpomínáte, byl zapletený do diskuse PayPal koncem loňského roku, kdy uzávěrkou účet pro WikiLeaks uprostřed spor vystavit dokumentů amerického ministerstva zahraničí. PayPal ředitel komunikace Anuj Nayar řekl v blogu, že rozhodnutí 'nemá nic společného s WikiLeaks. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Když Internet Téměř Zlomení

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NI-ldPnb5fQ/When-the-Internet-Nearly-Fractured:
Anonymní čtenář píše "Atlantik má fascinující, pokud je zdlouhavé, příběh o muži jménem Eugene Kashpureff, kteří 'podnítil bitva o budoucnost globální sítě' tím, že vypustí rogue DNS registru na konci 90. let Zde je úryvek.: 'On rozhodl jít ještě o krok dále jen registrace stránek na alternativní top-level domén, a unesli dopravní určené pro InterNIC.net. Ukázal domény na jeho vlastní stránky, kde podal na vědomí protest nad tím, jak název domény prostor byl být kontrolovány, a pak nabídl návštěvníkům možnost pokračování na stránkách Network Solution. To byl, budete vzpomínat, zhruba ve stejnou chvíli, že federální vláda pokoušel se dělat věci na podnikatelské prostředí, do světa, že této internetové věc byla bez digitálního divokého západu. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Malých tranzistorů by bylo možné stopy hotovosti

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sO__xPBoFuE/Tiny-Transistors-Could-Be-Used-To-Track-Cash:
disco_tracy píše "Banky již dlouho považována za uvedení křemíkové tranzistory na měnu pro bezpečnostní účely, ale byl příliš robustní technologie a intenzivní pro papírové poukázky. Teď by malé minimum-elektrické organické tranzistory vyvinuta německými vědci, aby bylo možné skutečně sledovat peníze. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Na světě první maraton robot dostane pryč pomalý start, bude pravděpodobně zůstat tak

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/25/worlds-first-robot-marathon-gets-off-to-a-slow-start-will-like/:
To může trvat jim dobrý 92 hodin déle, než nejrychlejší běžci lidské, ale skupina pěti pinta-klížil humanoidi oficiálně pustil jako první na světě full-délka robot maratonu. Robo Mara plná, na japonskou společností robotiku Vstone , odstartovala dnes v japonské Osace, a uvidí mechanizované konkurenty přes 42 km (26 míle) závod, podle odhadů trvat nejméně čtyři dny. Během maratónu účastníci budou kruhu 100-měřit vnitřní dráha celkem 422 krát s malou pomocí svých lidských trenérů - kontakt je povolen pouze v průběhu baterie a servo vyměnit. Vstone je Robovie-PC vedl balení na počátku, ale se třemi dny odešel, jak jít, je to stále žádný robot hra. Můžete se podívat na živý přenos ze všech, ehm, pomalé a zuřivý opatření na pokrytí odkaz níže, a získat úplný přehled o závodě, kompletní s rozpačitými překlad, v návaznosti na zdroje odkaz.

Na světě první maraton robot dostane pryč pomalý start, bude pravděpodobně zůstat tak původně objevila na Engadget na Pá. 25 únor 2011 13:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PhysOrg , BBC | zdroje Vstone | Poslat | Komentáře

Sony uvádí ceny a velikosti "Google TV?

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo v rámci společnosti, nebo nejste spokojeni se svým platem a chtějí zničit překvapení, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu prošel nutkání. Proč? Protože nejen unikly informace (které nevíme, jestli je to reálné) o možných velikostech, ve kterých Google bude TV, ale také jména se objevila, které by byly jen modely v pochybnost.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (uhodli jste) na 46 palců. A přesto, i nebezpečí, že jejich ceny by celkem mezi 1.300, 1.400 a 1.900 amerických dolarů.

Zvědavý detail: pokud je to pravda, nejlevnější Google TV by bylo ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony má lidem v jejich katalogu.

Tření Supratekutá Nalezeno v Neutron Star Core

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yiiCKbYFDqs/Frictionless-Superfluid-Found-In-Neutron-Star-Core:
intellitech píše "NASA Chandra X-ray Observatory objevili první přímý důkaz o superfluid, bizarní, tření-volný stav hmoty, v jádru neutronové hvězdy (abstrakt). Superfluids vytvořený v laboratořích projeví vlastnosti Zemi pozoruhodné, jako je například schopnost stoupat vzhůru a uniknout vzduchotěsných nádobách. nález má důležité důsledky pro pochopení jadernou interakcí ve věci na nejvyšší známé hustotě. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Má Syfy opravdu rádi Sci-Fi?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Jlj9c2YkN_U/Does-Syfy-Really-Love-Sci-Fi:
brumgrunt píše "Má Syfy vypadli s sci-fi dohromady? Podívejte se na svém posledním plánování ukazuje, že je to další pryč od jeho kořenů, než kdy jindy. 'Je tu ještě hodně starší sci-fi obsah rozhlasového vysílání, ale to je pomalu na ústupu ven, a zapomenout na originální programování. Koneckonců, je to programovací posádky, kteří zničili Caprica tím, že nacpe ho do smrti v pátek večer slot a rozdělení období na dvě části. Jedná se o géniové, kteří odrovnaný Stargate Atlantis a Stargate Universe. Tyto jsou lidé, kteří havarované Farscape, jedné z nejinovativnějších a zábavné sci-fi se ukáže být někdy v televizi. Také skončila Tajemné vědní divadlo 3000, pouze největší show vůbec vynalezl roboty ve vesmíru. ' Je to teď tak dobré, jak to jde? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.