úterý 20. září 2011

NVIDIA Tegra Kal-El Bude mít pátý "Companion Core"

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/reuvi9U305I/Nvidias-Kal-El-Tegra-Will-Have-Fifth-Companion-Core:
Blacklaw píše se v článku Thinq o nadcházejícím chipset čtyřjádrový Tegra. Cituji článek: "Nvidia vydala pár technických detailů z jeho připravovaných procesorů" Kal-El "Tegra, včetně tajemství, že je dobře, aby pod jeho kloboukem tak daleko: je to pět hlavních, ne čtyři jádra, čip. " Pátý Jádro je taktované nižší a má za cíl, aby systém používat malé množství energie, aniž byste museli zcela pozastavit. Před několika lety Openmoko měl trošku podobný nápad patří mikroprocesor s nízkou zdrojů volnoběhu úkoly (např. GPS logování), ale tento návrh je lepší, protože to by mělo být více či méně transparentní pro programy v uživatelském prostoru.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Spektrofotometr Analýza Pastelky

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q0keFlwRumw/Spectrophotometer-Analysis-of-Crayons:
Volhav píše: "Stejně jako mnoho jako dítě, fotograf Marek Meyer přemýšlel, jaký je rozdíl mezi žluto-zelená a zeleno-žlutá byla v tom, že Crayola krabici pastelek. Použití monitoru a kalibraci nástroje a Argyll třetí strana software on hodnotí box z 24 barevné krabice Crayola pastelky, a vynesou ven s sRGB hodnoty. Dokonce součástí pěkný tisk plakátu velkou verzi grafu ve svém blogu. Pro geek, nebo to byl zvědavý docela zajímavý děj. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který má v současné době v módě technologie v 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latencí 2 ms, 300 cd jasu, kontrastu a 20.000.000:1 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle je součástí dodávky monitoru.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při současných směnných kurzech by se o euro 376, ale nemůžeme tuto cenu, když se dostanete být v prodeji ve Španělsku.

Více informací | Viewsonic

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z vrcholů finské firmy Nokia. Tentokrát je to na přelomu Nokia C5-03 Nokia staršího bratra C5 mobilní a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminálu lehká (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další caracterísitcas, že ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykového displeje 3, 2 palce, Nokia C5-03 je vybaven 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 má 40 MB interní, který může být přeměněn na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ale bude obsahovat standardní 2 Gb

Jako operační systém je Nokia C5-03 pracuje s Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí dobrou sbírku ikon, které poskytuje přímý přístup k e-mailovým účtům a sociální sítě.

Některé aplikace Vrcholem Nokia C5-03 jsou přístupová na Nokia Music Store a Ovi Store, odkud můžete nakupovat hudbu nebo mobilní aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsme se bavili, budete je 170 eur.

Hackeři Přestávka prohlížeče SSL / TLS šifrování

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zQOJmzAizEw/Hackers-Break-Browser-SSLTLS-Encryption:
Poprvé přijal zadavatel CaVp píše s článkem v obchodním rejstříku o exploit, který vypadá, že ovlivní všechny prohlížeče a může dešifrovat aktivní TLS relace. Z článku: "Vědci zjistili vážné nedostatky v téměř všech webových stránkách chráněny Secure Sockets Layer protokol, který umožňuje útočníkům tiše dešifrovat data, která procházejí mezi webserver a koncové uživatele prohlížeče." Úplné odhalení je naplánováno na pátek 23.září v Ekoparty konferenci. Všimněte si, že to ovlivňuje pouze SSL 2.0 a TLS 1.0, bohužel většina webových serverů je špatně, že ještě přijmout SSL 2.0 a TLS 1.1 a 1.2 viděli omezeného nasazení. Praktičnost útoku zbývá určit (pro jeden není velmi rychle, ale v případě, že záměrem je pouze k dešifrování dat pro pozdější použití, které není překážkou).

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Pětina dálku pracují méně než hodinu za den

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WC8mKWT13WE/A-Fifth-of-Telecommuters-Work-Less-Than-An-Hour-Per-Day:
MrCrassic píše: "Práce doma není dovolená ... nebo je to?" Citoval článek v rejstříku: "Téměř pětina Američanů, kteří pracují z domova jen hodiny na hodinu a méně denně, podle průzkumu, zatímco třetí pobyt v pyžamech Čtyřicet procent dálku říct, že práce mezi nimi. čtyřmi a sedmi hodin, 17 procent dělají minimum a jen 35 procent pracuje osm a více hodin, průzkum CareerBuilder na 5.299 lidí, odhalena. ... Stay-at-home pracovníci také řekl, oblékání za den příliš namáhavé: 41 procent žen a 22 procent mužů - třetí v celkem - zůstal v jejich PJs ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Microsoft ztratil 5,5 miliardy dolarů na Bing od roku 2009

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pQCkMK_6sLo/Microsoft-Has-Lost-55-Billion-On-Bing-Since-2009:
Přistání na Slashdot poprvé, MightyMartian píše: "Podle CNN Money, Microsoft ztratil 5,5 miliardy amerických dolarů na Bing od svého uvedení na trh v roce 2009. Ale to je ještě lepší. Zadáte-li Microsoft další on-line nabídky, celou cestu zpět do roku 2007, ztráty jsou někde v okolí ve výši 9 miliard korun. ale nemusíme se bát, analytici očekávají, Bing, aby se stal ziskový v "tři až čtyři roky."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Intel Developer Forum (IDF) 2011 doda-

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/20/intel-developer-forum-idf-2011-wrap-up/:
Přišli jsme, viděli jsme, jsme dobyli - a stejně jako to, že Intel Developer Forum byla u konce. Podobně jako v minulých letech, Chipzilla se hrdě bije vlastní buben: jsme viděli ukázky Ivy Bridge a Haswell , zdravou porci Ultrabooks a samozřejmostí je vysokorychlostní propojení du jour, Thunderbolt . Ale to neznamená, že jsme neviděli mnoho dalších náhodných , myslí stimulující jinakosti . Věděli jste chytit všechny poklady jsme našli číhá hluboko uvnitř haly letošní show? Bohužel, nemůžeme říci, odtud, takže raději hop přes přestávku za celý seznam a zjistit.

Pokračovat ve čtení Intel Developer Forum (IDF) 2011 doda-

Intel Developer Forum (IDF) 2011 doda- původně objevila na Engadget na út. 20 září 2011 15:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Microsoft nabízet zlevněné hardware, software pro studenty z rodin s nízkými příjmy

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/20/microsoft-to-offer-discounted-hardware-software-to-students-fro/:
Nepotřebujete doktorát z ekonomie, aby si uvědomili, že čas je docela těžké právě teď - zejména pro ty, kteří se na dolním konci žebříčku příjmů. Naštěstí, když společnost Microsoft oznámila novou iniciativu, jejímž cílem je poskytnout milion studentů z nízkopříjmových rodin s levnými hardware, software a širokopásmových služeb. Tento tříletý digitální začlenění programu je rozšíření tvaru Redmond je budoucnost kampaň, která se v průběhu pěti let, které již byly počítače v rukou více než 10 milionů znevýhodněným dětem po celém světě. V rámci tohoto partnerství veřejného a soukromého, Microsoft bude spolupracovat s řadou neziskových, korporátní a vládní organizace, aby poskytly low-cost PC, vzdělávací software, pracovní dovedností a vysokorychlostní internet pro ty, kteří to nejvíce potřebují. Konečným cílem je samozřejmě, je překlenout propast dělící úspěch studentů se doma internet od méně digitálně vybavených kolegů. Podle Federálního rezervního systému, děti, které nemají přístup k internetu doma, absolvent vysoké školy v míře, která je šest až osm procentních bodů nižší než ti, kteří dělají. Nafukovací národní chudobou a rozšiřující se rozdíly v příjmech pravděpodobně moc nedělá k nápravě, že rozdíl, ale my jsme samozřejmě doufali, že Microsoft může něco změnit. Více se dozvíte v plné PR po přestávce, nebo přímo u zdroje níže uvedeném odkazu.

Pokračovat ve čtení Microsoft nabízet zlevněné hardware, software pro studenty z rodin s nízkými příjmy

Microsoft nabízet zlevněné hardware, software pro studenty z rodin s nízkými příjmy původně objevila na Engadget na út. 20 září 2011 15:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Microsoft | Přeposlat | Komentáře

Samsung Epic 4G dostane dotykový strženy, potvrzuje své epické crendentials

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/20/samsung-epic-4g-touch-gets-torn-down-confirms-its-epic-crendent/:

Samsung Epic 4G Dotykový je triumfem techniky, rušení ach-tak-moc-velmi do ach-tak-trochu rámu. Jaký lepší způsob, jak oslavit wonderous design, než aby to pořádně všechno až do jeho základních částí, a pak reassemble to? Děkujeme, že kluci na iFixit, protože už udělali - znovu . Zajímavé body patří jen jeden EMI Shield - na rozdíl od některých konkurentů - což je skvělá zpráva pro ty, kteří chtějí napodobit slza dolů vlastní Sprint specifické GSII . To mohl ještě ukázat jako problém, jak s skleněný kryt LCD a zřejmě se roztavil uprostřed telefonu, což znamená, že náhradou za luxusní 4,5-palcový AMOLED displej Plus by mohlo být nákladné. Kliknutím na níže uvedené obrazové ránu od rána teardown, Nechejme slintání na minimum, ne?

Samsung Epic 4G dostane dotykový strženy, potvrzuje své epické crendentials původně objevila na Engadget na út. 20 září 2011 15:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj iFixit | Poslat tuto | Komentáře

30000-Core cluster na Amazon EC2

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XbaiJmAQCtA/30000-Core-Cluster-On-Amazon-EC2:
Vstup do pozice uznávaných zadavatelů, hooligun píše se v článku Ars Technica o poměrně velký shluk postaven na EC2. Z článku: "Detaily jsou impozantní:. 3.809 případech počítat, každý s osmi jádry a 7 GB RAM, tedy celkem 30.472 jader, 26.7TB RAM a 2PB (petabajtů) volného místa na disku Bezpečnost byla zajištěna HTTPS, SSH a 256-bit AES šifrování a cluster běžel v datových centrech ve třech regionech Amazon ve Spojených státech a Evropě. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


T-Mobile by byl schopen udržet rychlost plány na AT & T po uplynutí pracovní smlouvy

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/20/t-mobile-customers-would-be-able-to-keep-rate-plans-on-atandt-afte/:
Po spojení AT & T & T světě je tajemný jeden. Nikdo neví, jak to vypadá a jaká jsou pravidla budou, a je docela pravděpodobné, nebudeme znát všechny odpovědi, až akvizice byla dokončena - pokud je to tak daleko . Nejméně však má jiný kus byl přidán do puzzle pro tuto chvíli, v souladu s interní zaměstnance FAQ poslal do TmoNews, bude každý zákazník v lásce s jejich aktuální rychlost plán dovoleno dědeček do systému AT & T a udržovat ji po své smlouvy vyprší. Kupodivu to neříká nic o tom, co se stane, pokud chcete upgradovat telefon, který by mohl být úplně jiný příběh. Alespoň tento malý kus zpráv slouží k uklidnění nervové duše obavy byly nuceny dražší plán, který může mít mnoho lidí najednou jumping lodi.

T-Mobile by byl schopen udržet rychlost plány na AT & T po skončení smlouvy původně objevila na Engadget na út. 20 září 2011 14:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj TmoNews | Přeposlat | Komentáře

Zeptejte se Slashdot: Obnovení dat z 20-rok-staré diskety?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MoyQLM_uG34/Ask-Slashdot-Recovering-Data-From-20-Year-Old-Diskettes:
. Poprvé přijal zadavatel Zilog píše: "Konec 3,5-palcový Floppy a zmizení spojená disků ukázal mi, že je třeba zálohovat desítky disket, která doprovázela svého mládí pečlivě udržováno, tyto diskety se ukázaly jako čitelný z větší části - Zatímco někteří se blíží 20 let. Některé diskety ukázaly, povrchových vad v oblastech s archívy (ZIP). Nějaké nápady, jak obnovit (pokud možno) Tyto vadné sektory? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google + Vstup do Open Beta

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_zQACvqmEUI/Google-Enters-Open-Beta:
Poprvé přijal zadavatel morgosmaci nám posílá Blog Google post o přechodu na Google + z uzavřené "field trial" k open beta. V rámci aktualizace Google hodil v řadě vylepšení hospůdky funkce: klient Android, jmenoval hospůdky, integrace s Google Docs, a předběžné webové služby API. A konečně můžete vyhledávat uživatele, příspěvky a další obsah.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


MakerBot je Turtle Shell Racers plavbu kolem našich kanceláří (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/20/makerbots-turtle-shell-racers-cruise-around-our-offices-video/:
Tento víkend se Maker Faire v New Yorku byl mizerný s 3D tiskáren . Každý stan ve venkovním prostoru byl plný k prasknutí s věcmi, jejich majitelé stál vedle nich a zobrazuje malé drobnosti, které si vytvořil s přístroji. Soudě podle jejich přítomnosti, zdá se, že jen málo pochyb, že se tato technologie osvědčila úspěch s výrobcem Společenství. U široké veřejnosti, ale že jsem byl mnohem těžší prodat. Možná je to cena, nebo možná je to celkově nudné konotace slova "tiskárna", nebo to může být jen skutečnost, že nebylo správné ikonický obraz pomoci prodávat výrobky široké veřejnosti.

MakerBot je Racers Turtle Shell může být jen velvyslance, že svět 3D tiskových potřeb. Hračka Fotbal velké RC auta jsou důkazem toho, že zařízení může změnit cokoliv si dokážete představit do reality. Existují určitá omezení, samozřejmě, stejně jako skutečnost, že tištěné objekty nesmí být větší než pět centimetrů v průměru. Tvůrce shellů obcházet, že připustil nedostatky na montáž produktů z malé části, které snap dohromady. Podívejte se na další praktické dojmy a video závodníků po skoku.

Pokračovat ve čtení MakerBot je Turtle Shell Racers plavbu kolem našich kanceláří (video)

MakerBot je Turtle Shell Racers plavbu kolem našich kanceláří (video) původně objevila na Engadget na út. 20 září 2011 13:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto |