čtvrtek 14. dubna 2011

Středoškoláků Přesunout Cena blízko-Space Photography

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WrNAX03zqe8/High-Schoolers-Push-Down-Price-of-Near-Space-Photography:
Floodge píše "na střední škole v Prozkoumat znalostí akademii v Las Vegas, Nevada zahájily v blízkosti místa fotografování balón, který se více než 2000 fotografií z Las Vegas, Henderson, Boulder City, Lake Mead, Hooverova přehrada, Grand Canyon, a mnohem více! 'kosmické lodi' byl postaven z použitých a recyklovaných složek pro mladší 60 dolarů a byl inspirován studenti MIT projekt Icarus v roce 2009. " Blízko-space fotografování přes balón není zcela nová některý více, ale cena je skvělá hranice, aby prozkoumala. A jsem rád, že tam je škola s názvem "Objevte znalostí akademie."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Bílý dům Chcete-Drop Podrobnosti Cyber ​​ID Dne daňové den

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ixndCViLWdg/White-House-To-Drop-Details-of-Cyber-ID-On-Tax-Day:
BeatTheChip píše "Oddělení obchodu Scry. Gary Locke plánuje vydat zpevnil podrobnosti o Národní strategie důvěryhodných identit v kybernetickém prostoru [NSTIC] program od 11 hodin na daňové den. Technologie a nové politiky budou demonstrovány a diskutovány na řešení tisku. NSTIC , federální počítačové identity programu, nakreslil kritiky letos na počáteční oznámení o podobnosti s národní identity program. To bylo považováno za 'Real ID pro internet' některými soukromí a občanských svobod organizací. NSTIC je státním online ověřování program pro veřejnost používat pod dohledem Oddělení pro vnitřní bezpečnost. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Redakční: Vážení RIM, já jsem váš zákazník a já nemám nosit oblek

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/14/editorial-dear-rim-im-your-customer-and-i-dont-wear-a-suit/:
Stejně jako Joanna bezostyšně přiznal ve svém úvodníku několik měsíců zpátky, byl jsem narkoman BlackBerry. Jsem také 20-letý student / tech-hlava, jehož telefon slouží každý účel od komunikační zařízení k hudebním přehrávačem na dálkové ovládání televizoru. Snažil jsem se přejít studená krůta a koupil iPhone 4 v srpnu, ale někde kolem Díkůvzdání Dal jsem se a zvedl Verizon Bold. Byl jsem dvojitý fisting od té doby - používá téměř výhradně pro BB BBM, a můj iPhone na všechno ostatní.

Rychlý posun vpřed se koncem minulého týdne, kdy jsem se zúčastnil setkání v New Yorku s Timem Stevens a CEO společnosti RIM Mike Lazaridis získat nejnovější misky na noty. Jak Lazaridis demoed nesčetné funkce z režimu prezentace HDMI na vestavěný hudební přehrávač pro firmy velmi diskutované tablet, mi to došlo: na jednu otázku jsem přemýšlel, protože stále reálný pohled na zařízení. Pro ​​koho to je na? tu chvíli jsem si uvědomil, problém, který se trápí RIM jak pozdě - a to nejen ve své strategii tablet, ale jeho telefon strategie jako celku: neví, kdo jeho produkty jsou pro a následně nelze doručit. Jsem blázen? Přečtěte si o po přestávce a slyšet mě.

Pokračovat ve čtení Editorial: Vážený RIM, já jsem váš zákazník a já nemám nosit oblek

Redakční: Vážení RIM, já jsem váš zákazník a já nemám nosit oblek původně objevila na Engadget na čt. 14 duben 2011 15:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

ASUS debuty, vitríny nové 3D a IPS-založené Designo displeje

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/14/asus-debuts-showcases-new-3d-and-ips-based-designo-displays/:
Pokud to není rozbité, neopravuj to, ASUS přijala toto staré pořekadlo k srdci, které nabízejí nějaké mírné, ale stojí za změny v jeho nejnovější spotřebitele a 3D monitor linky. Pojistný zadání-vítězný styl jeho Designo série, oblečení zahajuje trojici nových 22 -, 23 - a 24-palcový IPS a VA panel displeje - každý vaunting 178-stupeň úhlu, rozlišení 1920 x 1080 jako stejně jako přesnější reprodukci barev a vyšší kontrast než u předchozích modelů. Škoda, že tato změna nebyla převést do 3D line ASUS '- i přes přidání integrovaný IR vysílač pro NVIDIA 3D Vision , 1080p 27-palcový displej s LED podsvícením VG278H sportovní TN panel (Boo), stejně jako je to předchůdce . Ale hej, alespoň integrovaný vysílač by měl uvolnit místo na stole ... že jo? Žádný oficiální cena těchto ještě ne, ale podívejte se na větší pokrytí níže uvedený odkaz pro spoustu očí-na dojmy.

[Díky, TheLostSwede]

ASUS debuty, vitríny nové 3D a IPS-založené Designo zobrazuje se původně objevila na Engadget na čt. 14 duben 2011 14:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje ASUS (1) , (2) | Poslat | Komentáře

New York City značky 16.dubna jako Foursquare den, starosta dobrý pocit jeho šance

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/14/new-york-city-acknowledges-april-16th-as-foursquare-day-mayor-f/:
16 je produktem srovnat čtyři, tak přirozeně datum 16.dubna je nejlogičtější jeden být nazýván Foursquare den. Právě důvod, proč takový oslava měla existovat, je méně zřejmé. Jak to dopadá, místní pohyb Foursquare uživatelů vybudovala páry kolem myšlenku věnovat jeden den v on-line check-in služby, že pojem pak filtruje až zakladatelů Foursquare , kteří se rozhodli jít "100% na tohle," a nyní, poněkud překvapivě, tak má New York primátor ( zvolen jeden) Mike Bloomberg. Jak to vidí Mike, Foursquare představuje jemný příklad startup-přátelské prostředí New Yorku, což je důvod, proč mu to dávat to a dosud neformální Foursquare den oslav oficiální NYC pečeť. On dokonce šel tak daleko, že dodat Mayoral Prohlášení Foursquare kanceláří, které můžete vidět na vlastní oči po přestávce.

Pokračovat ve čtení New York City značky 16.dubna jako Foursquare den, starosta dobrý pocit jeho šance

New York City značky 16.dubna jako Foursquare den, starosta dobrý pocit ze své šance původně objevila na Engadget na Čt. 14.duben 2011 14:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Obchodní Insider | zdroje Mike Bloomberg , 4sqday , Dennis Crowley (Facebook) | Poslat | Komentáře

Predator překonává Kinect Na rozpoznávání objektů

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cx1cO3aNCf8/Predator-Outdoes-Kinect-At-Object-Recognition:
mikejuk píše "skutečný průlom v AI umožňuje jednoduchou video kameru a téměř každém počítači sledovat objekty v jeho pohledu. Jediné, co musíte udělat, je nakreslit rámeček kolem objektu, který chcete sledovat a software učí, jak to vypadá v různých úhly a za různých světelných podmínek, jak to sleduje To znamená, že žádné školení fáze -. vám ukázat, že objekt, a sleduje ji a zdá se, že práci opravdu dobře opravdu dobrá zpráva je, že software byl uvolněn jako open source tak.! všichni můžeme to vyzkoušet! To je, jak AI by měl fungovat. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Flash Na Android nezdaří zapůsobit

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/skaEjIFa6lo/Flash-On-Android-Fails-To-Impress:
snydeq píše "InfoWorld Neil McAllister test-disky Flash Player 10.2, pro Android 3.0 a nachází své nedostatky příliš rozsáhlé, aby se křídou do beta status. 'Nejhorší je hráče nekonzistentní chování. To se opravdu frustrující, když je tu spousta HTML a Flash Obsah smíšené na webové stránce. UI změní remorkér-o-válka mezi prohlížečem a Flash Player, kde každý dotek vyvolává různé účinky, které se zdánlivě náhodně, 'píše McAllister.' Pokud bych mohl říct, že byl jedna věc a jen jednu věc, že ​​Flash Player pro Android 3.0 dokonalý úspěšně. Na akcie prohlížeč Android, obsah Flash, je neviditelný, takže si nevšimnete Flash-založené reklamy. Se nainstalovaný Flash Player, nicméně, všechny tyto reklamy najednou se objeví, kde kdysi tam byl žádný, jejich animovanou grafiku skákat a utíkat pod prsty jako švábi na večeři liště -. dosažení některých '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Společnost Microsoft potvrzuje, IE10 nepoběží na Windows Vista, miliony uživatelů IE9 pokrčit

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/14/microsoft-confirms-ie10-wont-run-on-vista-millions-of-ie9-user/:
Pokud jste součástí skupiny slábnoucí stále používáte Windows Vista, budete muset počkat do další upgrade, aby IE10 pro rotaci - Microsoft potvrdil, že nejnovější verzi svého prohlížeče nepoběží na jeho poslední- gen operačního systému, a to buď ve formě vývojář náhledu nebo při závěrečné software lodí. I když je to lákavé, že interpretovat jako pokus o to součástí Microsoft dát široce nenáviděli Vista ve své minulosti, je to vlastně precedens pro toto - pamatujte, že Microsoft uřízl XP podporovat, když představila IE9. Jako zástupce společnosti Microsoft řekl Computerworld, společnost by raději neměl vyvíjet software pro nejmenší-společného jmenovatele. Alespoň, pokud máte držet s nově ražených IE9, můžete si být jisti, že budete v dobré společnosti .

Společnost Microsoft potvrzuje, IE10 nepoběží na Windows Vista, miliony uživatelů IE9 pokrčením ramen se původně objevila na Engadget na čt. 14 duben 2011 13:50:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Computerworld | Poslat | Komentáře

Evropský soudní dvůr, aby zakázaly Čistá filtrování

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1unZOylYHzU/European-Court-of-Justice-To-Outlaw-Net-Filtering:
jrepin píše: "Dnes, Evropský soudní dvůr vydal předběžné stanovisko, že bude mít dalekosáhlý dopad v boji proti přehnaně agresivní násilníky autorských monopol není konečný verdikt, ale generální advokát pozici,.. Soud obvykle následuje tento advokát Generals říká, že žádný ISP může být vyzván k filtrování Internetu, a zejména ne prosadit copyright monopol. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Microsoft přidává podporu pro Kinect Netflix

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_2cxVlpy9sM/Microsoft-Adds-Kinect-Support-For-Netflix:
Arneh píše "Microsoft dnes vydal aktualizaci pro Xbox 360, který přináší podporu pro Kinect populární aplikace Netflix. Uživatelé budou vyzváni k aktualizaci příště začnou se Netflix." Konečně, vzdálené, že moje 3 roky starý nemůže skrýt.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Microsoft je nejnovější WP7 podvozek spec zahrnuje druhé-gen Hledík, volitelné gyroskop

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/14/microsofts-latest-wp7-chassis-spec-includes-second-gen-snapdrag/:
Minimální specifikace pro Windows je Microsoft Phone 7 OS vzali hezké narazit nahoru, to bylo odhaleno na letošním MIX . Aktuální WP7 telefony jsou všechny spuštěné Qualcomm Snapdragon MSM8x50, originální 1GHz část s grafikou adreno 200, ale Microsoft má nyní aktualizován požadavek na druhý-gen část společnosti Qualcomm, MSM8x55 a silnější adreno 205 GPU. To je už vidět široké přijetí mezi zařízeními, jako je HTC Thunderbolt a Xperia hrát , ale Microsoft se nespokojí jen s jednou z možností a je také házení v Qualcomm MSM7x30 , pokutu multimediální umělec, který je již hitem na trhu uvnitř T-Mobile G2 . Druhá část také přichází s adreno 205, což je konstantní budoucích zařízení s Windows Phone, zatímco možnost zahrnout gyroskop byl také dotovány pro. Video z MIX 11 zasedání vysvětlovat tyto vychytávky a ještě mnohem více o WP7 architektury lze nalézt po přestávce.

Pokračovat ve čtení Microsoft poslední WP7 podvozek spec zahrnuje druhé-gen Hledík, volitelné gyroskop

Microsoft je nejnovější WP7 podvozek spec zahrnuje druhé-gen Hledík, volitelný gyroskop původně objevila na Engadget na čt. 14 duben 2011 13:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MobileTechWorld | zdroje Channel 9 | Poslat | Komentáře

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z inovací finské společnosti Nokia. Tentokrát je to na přelomu starší C5-03 Nokia bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace upozornit na Nokia C5-03 patří přístup k Nokia Music Store a Ovi Store, ze které si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.

Netflix pro Xbox 360 s podporou Kinect aktualizován, každý vlny!

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/14/netflix-for-xbox-360-updated-with-kinect-support-everybody-wave/:
Příště trefíte app Netflix na Xbox 360 update jsme slyšeli na CES bude čekat, čímž Kinect majitelé možnost film prostřednictvím svých videí (jako ESPN3 a Zune se od okrajových zahájila ) bez kopání správce z gauč polštáře. Po stažení 43MB aktualizaci mávání rukou těch, pro kameru nebo říkat Xbox bude vytáhnout novou nabídku jsme viděli výše, která výběry auto druhů pro procházení podle hlasu nebo gesta na základě toho, co si myslí, že možná budete chtít dívat dál. Výběr "procházet všemi" přináší vám zpátky do standardního menu a je pravděpodobně nejvíce metoda bude chtít držet se však budou moci pozastavit film rychle během přehrávání jednoduše říká Xbox, Pause (nebo FF, dozadu, přeskočit scénu, atd.), je docela pohodlné. Ne v blízkosti Xbox? Podívejte se na krátké video v akci po přestávce.

[Díky, Jiří]

Pokračovat ve čtení Netflix pro Xbox 360 s podporou Kinect aktualizován, každý vlny!

Netflix pro Xbox 360 s podporou Kinect aktualizován, každý vlny! původně objevila na Engadget na čt. 14 duben 2011 11:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Hlavní Nelson | Poslat | Komentáře

Na světě Nejmenší snubní prsteny jsou vyrobeny z DNA

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fPyQ71vCcts/Worlds-Smallest-Wedding-Rings-Made-of-DNA:
fangmcgee píše "Nerd láska upozornění:. němečtí vědci právě vytvořili světově nejmenší snubní prsteny, měřící méně než tisícinu šířky lidského vlasu Goethe univerzitní profesor Alexander Heckel a jeho doktorand Thorsten Schmidt z umělé struktury od dvou do sebe zapadajících smyček DNA-známý jako catenane, v jediné kapce vody. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Chcete-li Adobe Flash 0-Patch den příjezdu Pátek

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_LLnbwWud_4/Adobe-To-Patch-Flash-0-Day-Friday:
Trailrunner7 píše "Adobe se chystá patch nedávno zveřejněné Flash Player chybu v pátek - pouhé čtyři dny poté, co byl odhalen to. - Pro uživatele Windows, Mac OS X a Linux zranitelnost je používán v cílených útoků, které využívají právě teď škodlivý Word dokumenty. Adobe uvedla, že hodlá vytlačit Flash Player patch pro Google Chrome dnes, jako součást kanálu vydání Chrome, ale Reader X uživatelé budou muset počkat do června na opravu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.