sobota 19. února 2011

Tohle je byznys, nic osobního.

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/m7_03d_Ydxk/:

Němečtí vědci se mysli-řízené auto pro opatrně-řízené rotace

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/19/german-researchers-take-mind-controlled-car-for-a-carefully-cont/:
Emotiv mysl-číst EPOC headset nemusí mít změnila tvář videoher , ale vypadá to, že je prokázáno, že více než dostatečné pro tým německých vědců, kteří použili ji jako klíčová součást v jejich BrainDriver projektu. Ano, to je mysli-řízené auto a po trochu tréninku, je přece vypadá, že hráli poměrně dobře - i když s mírným zpožděním, které dělá nějaký skutečný svět test horší nápad, než to už bylo. Zajímavé je, že tato poslední snaha skutečně navazuje na některé předchozí pokusy o zcela samostatný vůz stejnou skupinou výzkumníků na Freie Universität v Berlíně, a říkají, že dvě by mohly být případně kombinovat někdy v daleké budoucnosti - například ve taxi, který je schopen řídit sám , ale také reaguje na myšlenky svých cestujících. Hlava na minulost přestávka na video.

Pokračovat ve čtení němečtí vědci se mysli-řízené auto pro opatrně-řízené rotace

Němečtí vědci se mysli-řízené auto pro opatrně-řízené rotace původně objevila na Engadget na so. 19 únor 2011 16:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Slashdot | zdroje IEEE Spectrum | Poslat | Komentáře

Hudebník Uvězněný Za žert YouTube Video

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/R53NVoGnc18/Musician-Jailed-Over-Prank-YouTube-Video:
Anonymní čtenář píše "Evan Emory, 21-rok-starý ctižádostivý hudebník, editoval spolu video o něm zpívá G-hodnocené píseň spoustu chichotání školní děti s video z něj zpívat píseň s sexuálně explicitní texty, a zaslali ji na YouTube. Pro tento hloupý vtip, udělal mnohokrát profesionální komici (všechny triky, samozřejmě), a sice provedeno bez získání povolení od dětí ukázaly 'jednání' ho zpívat nezbedné slova, byl zatčen a mohl čelit 20 let ve vězení za pohlaví pachatele. Pod záminkou hledání 'suvenýry' sexuálního zneužívání dětí, jeho dům byl prohledán policií, a Muskegon County (Michigan) Žalobce naznačil (bez dalšího důkazu), že Emory vlastně chce mít sex s děti a prohlašuje, že on 'pronásledovaných každé dítě ve třídě, že.' Emory trvá na tom, on měl žádný takový úmysl. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Týden ve hrách: herní Grammy, PlayStation Telefon, MVC 3

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/IyHcIB520mM/week-in-gaming-video-game-grammy-playstation-phone-mvc-3.ars:

Marvel vs Capcom je 3 až příliš snadné pro nové hráče? Můžete jistě hezké věci, které rmutování tlačítka, ale tam je také hloubka zjistit, zda jste ochotni se učit nové systémy a taktiky. Měli jsme plné hodnocení hry v tomto týdnu, tak se podívejte.

Nový trailer k Alici dokazuje, hra má stále velké pokračování, a to je dobrá zpráva pro tento týden. Špatnou zprávou je, že téměř nikdo v komentářích mělo něco hezké říkat o Xperia PLAY, Sony takzvaný "PlayStation Phone." Fyzické kontroly na telefonu jsou velmi dobrá věc, ale ceny na starších obsahu PlayStation bude klíčové, pokud to bude prodejní místo.

Také, podívejte se na nejnovější Dungeons and Dragons deskové hry: jsme hovořili hry návrhář. Běžel jsem dobrodružství včera v noci, a ... myšlenky.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Steve Jobs nechce zabít nakladatelství, ale Apple Předplatné strategie bude

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/_2GdZe5JN84/:

Intel utratit 5 miliard dolarů na nové 14nm FAB v Arizoně, vytvořit 4000 nových pracovních míst v tomto roce

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/19/intel-to-spend-5-billion-on-new-14nm-fab-in-arizona-creating-4/:
Když Paul Otellini není příliš zaneprázdněný mluvit o tom košem společností Nokia , tráví svůj čas hostování prezidenti a stříkající miliardy dolarů na nových výrobních zařízení. Intel CEO je obal jeho bouřlivý týden na vysoký tón, s přivítal Barack Obama na zařízení Chipzilla v Oregonu a ošetřoval prezidenta, aby radostnou zprávu, že společnost Intel bude investovat 5 miliard dolarů zpět do americké ekonomiky tím, že staví svůj nejvyspělejší FAB zatím -, které budou zavést neskutečně malý 14nm výrobní proces - v Arizoně, začít provoz v roce 2013. Zahájením výstavby v polovině letošního roku a očekává se, že vytvoří "tisíce" pracovních míst, a to jak dočasné a trvalé. Až na to, že Otellini neukázal Intel má v úmyslu vytvořit 4000 nových pracovních míst v USA, především v oblasti výzkumu a vývoje a vývoje produktů. Hudba pro uši Obamy, jsme si jisti.

Pokračovat ve čtení Intel utratit 5 miliardy dolarů na nové 14nm FAB v Arizoně, vytvořit 4000 nových pracovních míst v tomto roce

Intel utratit 5 miliard dolarů na nové 14nm FAB v Arizoně, vytvořit 4000 nových pracovních míst v tomto roce původně objevila na Engadget na so. 19 únor 2011 15:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Soudce pravidla proti Číně v 'Green Dam' Suit

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zLpNwDEldq4/Judge-Rules-Against-China-In-Green-Dam-Suit:
Anonymní čtenář píše: "Asi rok po Cybersitter žaloval Čínská vláda a několik asijských OEM za údajné kopírování svůj kód k vytvoření 'Green Dam' software, americký federální soudce povolil 2,3 miliard dolarů oblek pokračovat. Soudce Josephine Staton Tucker, okres Kalifornie soudce, vstoupil rozsudek z prodlení vůči Čínské lidové republice ve středu, poté, co PRC úředníci nedokázal odpovědět na otázku. Ačkoli PRC velvyslanectví dopis ministerstva zahraničí Spojených států protestovat Cybersitter obleku, takový dopis nebyl kvalifikovat jako formální odpověď. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


BlackBerry Monako dělá krátký vzhled video s Verizon značky

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/19/blackberry-monaco-makes-brief-video-appearance-with-verizon-bran/:
Netřeba dodávat, že Storm 2 je minulost jeho připravit - pokud vůbec kdy měli připravit - a pokud Verizon bude pokračovat s dotykovým displejem BlackBerry téma, je třeba re-se rychle. To by bylo, pokud takzvaný Monako vstupuje do hry, telefon, která byla unikající pod různými názvy na více než půl roku teď, a teď máme ji zachytil na krátkou, mírně rozmazané video s logem Verizon jasně a zřetelně představoval kolem zpět. Vypadá to docela laggy tady, ale není jasné, jak blízko je telefon na produkci - a to jak hardware a software (řekl, aby byl BlackBerry OS 6.1 s mobilními hotspot schopnosti, mezi jiné rysy), by mohlo být velmi brzy, nebo v blízkosti konečné. RIM má ještě nějaké pokání udělat pro původní Storm, takže to bude zajímavé zjistit, zda Monako (které by mohly přijít na trh jako Storm 3, nebo nějaké jiné jméno úplně) splňuje. Postupujte podle přestávka na video.

[Díky, Zecharias]

Pokračovat ve čtení BlackBerry Monako dělá krátký vzhled video s Verizon značky

BlackBerry Monako dělá krátký vzhled video s Verizon brandingu původně objevila na Engadget na so. 19 únor 2011 14:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje CrackBerry | Poslat | Komentáře

Vědci chtějí 'Tisk' Lidská kůže

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XcckFgr6SFg/Scientists-Aim-To-Print-Human-Skin:
suraj.sun posílá tento výňatek z CNN: "Vědci z Wake Forest ústav pro regenerační medicínu, inspirované standardní inkoustové tiskárny nalézt v mnoha domácích kancelářích, vyvíjejí specializované kožní 'potisku' systém, který by mohl být použit v budoucnu léčit vojáky zraněn na bitevním poli. 'Začali jsme tím, že typický desktop inkoustových kazet. Místo inkoustu můžeme použít buněk, které jsou umístěny v zásobníku,' řekl Dr. Anthony Atala, ředitel ústavu. přístroje by mohly být použity na obnovu poškozené nebo spálenou kůži. ... Burn zranění příčinou 5% až 20% proti-úrazů, podle ozbrojených sil Ústavu regenerativní medicíny. kůži tisk Projekt je jedním z několika projektů, na Wake Forest z velké části financovány tímto institutem , která je pobočkou americké ministerstvo obrany. Wake Forest obdrží kolem 50 milionů dolarů z ministerstva obrany v průběhu příštích pěti let na financování projektů, včetně kůže-vytváření systému. vyvinuli vědci na kůži 'bio-tiskárna' úpravou standardní obchod-koupil tiskárnu. Jedna změna je přidání tří-dimenzionální 'výtah', který staví na poškozené tkáně s čerstvými vrstvami zdravou kůži. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Týden v Apple: iPhone symboly, jak fungují!?

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/E_viPS1QT-0/week-in-apple-iphone-symbols-how-do-they-work.ars:

Horní Apple novinky byla po celé mapě tento minulý týden. Apple oznámil své nové (kontroverzní) předplatného systému IOS App Store, iPhone nano a MobileMe pověsti vymkla kontrole, Apple vydal nový dodavatel odpovědnost zprávy (s bonusem "nedobrovolné práce"), a my jsme strávili čas analýzou toho, co se symboly na zadní straně z iPhone znamenají. Přečtěte si o zátah:

Zeptejte Ars: Jaké jsou ty symboly na zadní straně iPhone? : Co jsou všechny ty trampové známky na spodní zadní straně iPhone a další pomůcky? Ars dostane hluboko v pase regulační zákony pro vás odpověď.

Verizon versus AT & T: souboje iPhone na trh, a to, co udělal Verizon právo : Verizon iPhone startu byl chlad ve srovnání s minulostí chaosu, který dštil na AT & T je iPhone na trh. Proč tak výrazný rozdíl? Ars se podívat na to, jak uvádí na trh liší a proč Verizon zákazníkům zdají být tak mnohem šťastnější dny později.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Motorola Atrix 4G již zakořeněné, a to není ani z dosud

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/19/motorola-atrix-4g-already-rooted-and-its-not-even-out-yet/:
Pokud jste si mysleli, že nedostatek root na 4G Atrix šlo ušetřit pár set dolarů příští týden ... No, my nenávidí prolomit špatnou zprávu, ale budete muset najít jinou záminku, aby si ji koupili (o tom více v druhém). Dlouhý příběh krátký, telefonu již kořeny tím, gentleman více než na někdy-vynalézavý xda-developers fóra, což znamená, že můžete dělat všechny běžné věci, které vyžadují root přístup, jako je umožnění standardního Froyo mobilní hotspot funkce, pomocí kořenových aplikace, jako je titan zálohování (na obrázku výše), a obecně hledají 1337 ve srovnání se svými přáteli zamkl v jejich obezděné zahrady. Nyní, špatná zpráva: bootloader zůstává pevně uzamčen a šifrované, takže vlastní jádra, jsou stále jen sen - ale hej, kde je vůle, tam je cesta. Mějte víru!

[Díky všem, kdo poslal to v]

Motorola Atrix 4G již zakořeněné, a to není ani z dosud původně objevila na Engadget na so. 19 únor 2011 13:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje xda-developers | Poslat | Komentáře

Zaměstnavatel požaduje Facebooku Přihlásit se od uchazečů o zaměstnání

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VsUhH9GiZqs/Employer-Demands-Facebook-Login-From-Job-Applicants:
Hugh Pickens píše píše "Alex Madrigal zprávy v Atlantiku, že ACLU ujal případě oprav Maryland důstojník Robert Collins, který byl povinen poskytovat své Facebooku přihlašovací jméno a heslo k Maryland divize Opravy během recertifikační pohovor tak tazatel mohl přihlásit k jeho účtu a číst nejen jeho příspěvky, ale ty jeho rodiny a přátel příliš. 'Žijeme v době, kdy národní bezpečnosti je nejvyšší prioritou, ale to musí být v rovnováze s jemně osobních údajů,' říká Collins. ' Mí kolegové důstojníci a já neměl umožnit vládě, aby naše osobní názor Facebooku příspěvků a našich přátel, jen aby naši práci. ' ACLU Marylandu poslal dopis, veřejné bezpečnosti tajemník Gary Maynard (PDF) o rozdělení přikrývky požadavku korekce, že uchazeči o zaměstnání s rozdělením, jakož i stávající zaměstnance prochází recertifikaci, poskytne vláda s jejich sociálních médií účet uživatelská jména a osobní heslo pro použití při kontrolách zaměstnanců pozadí. Po třech týdnech ACLU neobdržel žádnou odpověď. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Gillmor Gang 2.19.11 (TCTV)

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/e8xNds9XGtM/:

GAEMS Xbox 360 cestujete případě dostane elegantní redesign, bude ještě nepomůže to píše správně

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/19/gaems-xbox-360-traveling-case-gets-sleek-redesign-still-wont-h/:
Poslední vydání jsme viděli na GAEMS console-pouzdro vypadal spíš jako obří oběd box, než řešení pro vaše přenosné herní potřeby. Pokud máte stále zájem v podání svůj Xbox 360 na silnici, společnost přebudovaný v případě, a to nyní podporuje tuku a štíhlý verze 360 a dokonce i PS3 -hubená. Co je nového v této kompaktní pouzdro je fakt, tam je skutečně prostor pro uložení konzole, ovladače a moc cihla. Je dodáván s dálkovým, HDMI kabel a napájecí zdroj pro napájení reproduktorů a LED obrazovky. Pokud jste silnici Trippin 'v dohledné době, a chtějí to zvíře, můžete ušetřit 20 kostí před objednávání do dubna 20. a budete dostávat 300 dolarů případě přijít června.

GAEMS Xbox 360 cestujete případě dostane elegantní redesign, stále vám nepomůže píše správně původně objevila na Engadget na so. 19 únor 2011 12:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gadget Recenze | zdroje GAEMS | Poslat | Komentáře

Ropné společnosti Patent vlečné výrobu biopaliv

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/U_J6UYqUXsE/Oil-Companies-Patent-Trolling-Biofuel-Production:
Whatsmynickname píše "Myslel jsem, ropných společností byly provedeny patent šňůrami na pokusu o vypnutí veškeré úsilí, aby nás odstavit z ropy (např. Chevron a NiMH akumulátory)? Zamyslete se znovu. BP a DuPont (Butamax) vzali pokročilé biopaliva společnost k soudu nad porušení nově udělených patentů pro rozvoj Biobutanol. Když ropná společnost inzeruje, že hledá alternativní paliva, není to nutně proto, že chtějí být společensky odpovědné ... "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Týden v tech: Anonymní mluví

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/x3T8Rv93ikY/week-in-tech-anonymous-speaks.ars:

Anonymní hovoří: vnitřní příběh HBGary hack : Po rozhovorech s hackery, kteří napadli od Anonym HBGary Federal minulý týden, Ars vám přináší příběh o tom, jak útok šel dolů-a co to znamená pro nás ostatní.

Spy hry: Uvnitř spletité spiknutí svrhnout WikiLeaks : generální ředitel bezpečnostní firmy HBGary Federální měl velké plány na pomoc americké banky sundat WikiLeaks a ticho své příznivce. "Pokud by podporovat organizaci my vám přijít po nich," napsal. A to byl jen první z mnoha sporných nápadů.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku