pátek 26. listopadu 2010

Editorial: Můj příští IPAD nebude 7-incher, ale já si to mohlo být

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/26/editorial-my-next-ipad-wont-be-a-7-incher-but-i-wish-it-could/:
Trvalo mi chvíli, ale já začínám padat v lásce s mým IPAD tak nemám rád gadget pro dlouhou chvíli. Tam je něco o tvarový faktor, aplikace, OS, že se cítí tak akorát a je pro mě chtějí udělat co nejvíce můj denní výpočetní techniky na to jak je to možné. Samozřejmě, že je ještě docela malý kousek mého celkového den, a IPAD není ani blízko k nahrazení můj notebook pro velkou většinu mé práce, ale jsem najít sám sebe stále dělá příležitostné prohlížení, příležitostné hraní her, psaní vážné , a, ano, dokonce i nějaké čtení na 10-palcové tabletu Applu.

Ale já mám jeden "velký" problém s tablet, který nevypadá jako, že to bude řešit v dohledné době: není to 7 palců. Apple bude někdy jíst jeho slova a postavit menší IPAD, nebo bude 7-palcový form factor být ponecháno na zbytek tablet vznikající trh bojovat?

Pokračovat ve čtení Editorial: Můj příští IPAD nebude 7-incher, ale chci to mohlo být

Editorial: Můj příští IPAD nebude 7-incher, ale já si to mohlo být původně objevila na Engadget na Pá. 26 listopad 2010 17:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Němečtí vědci Vytvořit Bose-Einsteinova kondenzátu pomocí Fotony

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fmtjNGZMhIE/story01.htm:
xt píše "Tým fyziků v čele univerzity v Bonnu Martin Weitz, se podařilo vytvořit Bose-Einsteinova kondenzátu (zde je podrobnější vysvětlení) z fotonů, předtím myslel být nemožné. výzkum byl publikován v časopise Příroda (abstraktní, a arXiv má předložila dokument ve formátu PDF) a možné aplikace na solární energetické technologie a krátkovlnné lasery, které by bylo dobře-vhodný k výrobě počítačových čipů jako proces používá lasery na etch logickými obvody na polovodičovém materiálů. Vypadá to, že zákon Moore je bezpečí! "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Microsoft: Mysleli jsme lidé by hack Windows Phone 7, by znamenalo, že nemají

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/26/microsoft-we-figured-people-would-hack-windows-phone-7-would-s/:
Hot na paty propuštění z utilita pro obcházet Windows Marketplace a Boční své vlastní aplikace, Microsoft vydala krátké prohlášení o stavu systému Windows Phone 7 hackování komunity ... a my bychom se přesně říct, že jsou příliš užírají to:
"Očekávali jsme, že lidé se pokusí odemknout telefony a prozkoumat základní operační systém. Bychom povzbuzovat lidi, aby využily svého Windows Mobile jako dodané výrobcem k zajištění nejlepší možné uživatelské zkušenosti. Pokusu o odemčení přístroje, mohou způsobit ztrátu záruky, zakázat funkcí telefonu, přerušení přístupu na Windows 7 Telefon služby nebo je učinit telefonicky trvale nepoužitelnými. "
Tak jo, my bychom říct, je to více či méně standardizovaný citát: "Mysleli jsme, bys hack tuto věc, my bychom raději, kdyby tomu tak není, a tady je dlouhý seznam věcí, které by mohly (ale asi vyhrál 't) stane, když se vám nepodaří pozornost našich mírný varování. " V dlouhodobém horizontu, bychom neměli být překvapeni, pokud Redmond skončil hrát Apple-styl kočku-a-myš hra se těchto lidí, lámání hacky s aktualizací firmwaru jen proto, aby jim re-hacknut během pár dní '. Vzhledem k nedostatku Spitfire v prohlášení tady, nevidíme je sestupujících příliš tvrdé, pokud oprávněný, karta-nést, poplatek-platit vývojáři záchvat - a poskytnuta, ChevronWP7 stojí, aby se nakládání pirátské aplikace vítr, takže , která by mohla velmi dobře stát.

Microsoft: Mysleli jsme lidé by hack Windows Phone 7, by znamenalo, že nemají původně objevila na Engadget na pá. 26 listopad 2010 16:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroje WinRumors | Poslat | Komentáře

Nový MacBook Pros Pro Peak Sport Light Technology

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/phqWu94s1CY/story01.htm:
Anonymní čtenář píše "V průběhu posledních několika let, Apple systematicky aktualizován základní úroveň MacBook na úroveň, kdy rozdíl mezi Pro a spotřebitelské modely byly pravděpodobně stále zanedbatelné. To je asi pro změnu. Apple bude údajně představí kompletně re-navržený MacBook Pro, který letos v dubnu bude půjčovat funkce z nedávno vydané MacBook Air. nového Pros se údajně přijít s SSD a Light Peak technologií, přenosového protokolu schopný 10 Gb / s směrem dolů i nahoru. Light Peak, společně vyvinutý společností Intel a Apple , bude údajně exkluzivní Apple na prvním místě. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Jolicloud Jolibook recenze

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/26/jolicloud-jolibook-review/:
Jolicloud Jolibook . Ach ano, je to znělo jako z-do zařízení od té doby fotky to začal unikat, ale netbook soustředěný kolem Jolicloud operační systém Linux je opravdu reálný produkt. Tak reálně, že jsme pomocí Atom N550-poháněl systém během několika posledních dní. Jasně, jsme dostali vypadá na veřejnosti, protože její karikatura-krytý víkem, ale 279 libra ($ 443) Stroj není určen pro "dospělí" - jeho určen pro mladší soubor, nebo ty, ve věku mezi 15 a 25. Víš, ty, které mají tendenci žít v Cloud. Ano, netbook má odvolání mimo young'uns? A je sociální, app-založené Jolicloud 1,1 OS, který je postaven na Ubuntu a HTML 5, dostatečně robustní, aby vás od Windows nebo jiného ražení Linux? Máme odpovědi na tyto otázky a ještě mnohem více v naší plné hodnocení.

Pokračovat ve čtení Jolicloud Jolibook recenzi

Jolicloud Jolibook přezkoumání původně objevila na Engadget na Pá. 26 listopad 2010 16:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Jolicloud | Poslat | Komentáře

AirVideoEnabler hack přináší AirPlay video ke zbytku vašeho aplikací

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/26/airvideoenabler-hack-brings-airplay-video-to-the-rest-of-your-ap/:
Apple nové AirPlay streamování videa funkčnost je skvělý ... pokud chcete použít v non-Apple app. Z jakéhokoli důvodu, Apple omezuje AirPlay video jen na první straně aplikace právě teď, a dokonce ani všechny ty (Safari je vlevo ven, například). Zajímavé je, že Apple vlastně postavený funkčnost, je to prostě není povoleno. Díky některým "speleologie" práci Erica Sadun TUAW je, bylo zjištěno, že jediný řádek kódu je vše, co je nutné rozšířit funkce na jakékoli aplikace, která se opírá o rámcové Apple MediaPlayer, včetně VLC, AirVideo, a dokonce i Safari. Nyní Zone-MR vybudovala tzv. hack AirVideoEnabler a položila ji na Cydia, který umožňuje, aby tuto funkci na vlastní jailbroken IPAD. Pro hack-odmítavý, doufejme, že Apple dožene ve funkci brzy. Podívejte se na video z AirVideoEnabler a Erica původní hack v akci po přestávce.

AirVideoEnabler hack přináší AirPlay video na zbytek aplikace původně objevila na Engadget na Pá. 26 listopad 2010 15:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje 9 - 5 Mac , TUAW | Poslat | Komentáře

FedEx dává na špatné místo Radioaktivní tyče

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FSIKeru0nkg/story01.htm:
Hugh Pickens píše "přepravou radioaktivního tyče používané ve zdravotnických zařízení, se vytratila, přičemž je poslal FedEx od Severní Dakoty do Tennessee. Na základě informace o sledování, FedEx se zaměřuje na vyhledávání v oblasti Tennessee, ale jako normální opatrnosti společnost upozornil všechny z jeho stanic 'v případě, že to mám zastavil a šel na jinou stanici náhodou.' Dr. Marc Siegel říká, že pokud někdo otevře kontejner by to mohlo znamenat nějaký vážný zdravotní rizika. 'Já nevěřím, že to má stupeň radiace, že pokud by byly otevřeny, by se vaše pleť náhle pouštět. Ale obavy by se, pokud to mám otevřít neúmyslně a někdo nevěděl, co to bylo a pak byl opakovaně vystaven po několik dní, mohlo by to způsobit problém s ozáření, 'říká Siegel.' lidé, které používají toto zařízení v nemocnici používejte ochranné stínění s ním. ' Z toho plyne ponaučení, že je aktivní zdravotnický materiál musí být přepravovány vždy takovým způsobem, který zajistí širokou veřejnost nemůže dostat přístup k ní. 'Zdravotnické prostředky by neměly být FedExed. Měly by být zaslány v rámci speciální služby,' dodává Siegel. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Sensible Body skenování Alternativní

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Bc1sjUq9Bew/story01.htm:
Anonymní čtenář pošle v článku CNN, která vypadá na letišti v zabezpečení z rozumnější pohledu, což naznačuje, že hledá pro každou poslední mikro-gram potenciálně výbušný materiál je ztráta času, protože velmi malé množství výbušniny pravděpodobně významně poškodit letadlo. Autor také doporučuje začlenit části izraelské způsob zajištění letadel - podívejte se na bombardér, ne nástroje. Citovat: "Je zřejmé, všechno by se mělo udělat, aby se zabránilo dostat výbušniny na palubu letadla v množství dostatečné způsobit konstrukční závadu a přivést letadlo dolů, ale stojí za to pronásleduje menší množství, které by mělo za následek nulové nebo minimální škody zvýšenou pat-dolů.? že někteří lidé tak útok je určen k vyhledávání těchto malých částek. To často končí s tamponem byla přijata k testu na výbušné zbytky. technologie má svou roli, ale zobrazení není řešením. Provozovatel únava nastává po krátkou dobu dobu zíral na počítačové obrazy. To je důvod, proč tam jsou zprávy, že pašování položky byly pašované přes X-ray jednotek, použitý při skenování příruční tašky. Cílem by mělo být k detekci vysoce explozivní v množství, které jsou dostatečné způsobit značné škody. jsme nepotřebujete stroj, který pořizuje obrázky lidského těla. To dává větší smysl vyvíjet detektor, který jasně rozlišuje mezi vysoce výbušné látky a lidské tkáně nebo vody. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Engadget je Suvenýry Průvodce: E-čtenářů

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/26/engadgets-holiday-gift-guide-e-readers/:
Vítejte na Engadget Suvenýry průvodce ! Tým zde si je dobře vědoma srdcervoucí obtíží sezónní zážitek z nakupování, a chceme, aby vám pomohl roztřídit odpadky a přijít s poklady v tomto roce. Níže je dnešní houf kurátor vybere ruku, a můžete vydat zpět na Průvodce hub dárky vidět zbytek výrobku, průvodců, protože to zní celé prázdnin.
E-čtenáři mají opravdu začal přijdou na své v posledních několika letech, a tam jsou nyní houf možností, od utilitárního na multi-tasking. Pokud uvažujete o získání čtenáře pro přítele nebo milovaného člověka, podívej ne dále: máme naše nejlepší tipy níže.

Skladování stromeček



Koutek (WiFi)

Barnes a Noble je masivní knihovna knih zůstává těžké porazit, stejně jako jeho snadné nákupní zkušenosti. Aktualizace firmware pomocí e-Ink displej osvěžuje jsou rychlejší, než kdy jindy, a dostanete synchronizaci mezi několika zařízeními při použití kout aplikace.

Klíčové specifikace: WiFi pouze, e-Ink displej, sekundární barevnou dotykovou obrazovkou

Cena: 149 dolar

Další možností ...

Kobo e-reader - 129 dolar

Tohle je trochu holé kosti, ale je to lehké a pohodlné do ruky, s aplikací pro každou platformu. Nejnovější verze nabízí Wi-Fi a několika barevných variantách, taky.

A další ...
Kindle (Wifi) - 139 dolar

Spec. pro spec tohle je přesně stejný jako jeho levnější, Wifi-jen bratranec, ale s větší pohodlí zdarma připojení 3G pro popadat knih na cestách.


Oh, neměli byste mít



Kindle (3G

Google, Microsoft Cheat On Slow-Start - byste měli?

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/R6a6Rdvsh9Q/story01.htm:
kdawson píše "software developer a blogger Ben Silné to trochu prozkoumat, aby zjistili, jak Google dosahuje jeho obdivuhodně rychle zatížení časy. To, co zjistil, že Google, a v mnohem větší míře Microsoft, jsou podvádění na 'pomalý start-' požadavek . RFC-3390 Jeho výzkum ukazuje, že diskuse o této praxe na internetu je v rané, a poněkud teoretické, etapa Silný závěr s touto otázkou:. 'Co mám dělat v mé app (a co byste měli dělat v vy) ? Připojte se závody ve zbrojení, nebo sedí na vedlejší kolej a nechte Google všechny stránky-zatížení slávě? '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.