středa 29. června 2011

CyanogenMod 7 na barevné kout hands-on (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/29/cyanogenmod-7-on-the-nook-color-hands-on-video/:
Je těžké nemilovat Barnes & Noble je kout barvy , zvláště pokud jste mezi těmi, kdo raději podívat na text v kvalitě Podsvícený displej, než e-paper displej. Nejen, že jsme si e-book reader, když jsme první hodnotil , ale je to stále lepší díky aktualizaci na její skryté jádro Android a nedávné přidání vlastní App Store s kompletní Pandora a Angry Birds. A zatímco tam je také slušná svázaný webový prohlížeč a přehrávač hudby, to není software, který se nám líbí nejvíce - je to hardware, a to zejména hodnotové propozice.

Viz 250 dolarů ($ 200 v prodeji), koupí si nádherné 7-palcový 1024x600 pixelů kapacitní IPS panel s vynikajícím kontrastem a pozorovací úhly, 800 MHz TI OMAP 3621 procesor, PowerVR SGX 530 GPU, 512MB RAM, WiFi b / g / n, Bluetooth, 8 GB vestavěné skladování, akcelerometr a karty microSD slot - to vše zabalené v atraktivním obalu 12 mm tenký. Jistě, není 3G rádio, žádná kamera, žádný mikrofon, žádné čidlo okolního osvětlení, a ne hmatová zpětná vazba, ale i přes jeho nižší-end specifikace, barva kout jen prosí, aby se obrátil v otevřenou tablet Android.

A to je právě to, co jsme udělali, tím, že instaluje CyanogenMod 7 na barevné Reader Barnes & Noble je, spolu s Android 2.3.3 ( Gingerbread ) a kompletní sadou Google Apps. Podívejte se na naši galerii screenshotů níže a klikněte na přestávku na rukou, na video a dojmy.

Pokračovat ve čtení CyanogenMod 7 na barevné kout hands-on (video)

CyanogenMod 7 na barevné kout hands-on (video) původně objevila na Engadget na st. 29 červen 2011 14:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Groupon dohoda dne: 300.000 klientských účtů

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/O0NPeq3nmuk/Groupon-Deal-of-the-Day-300000-Customer-Accounts:
itwbennett píše: "zákaznické databáze indické dceřiné Groupon vyšla, nezajištěné a nešifrované, na firemních stránkách na dostatečně dlouhou dobu, aby indexovány Google. australský poradce bezpečnosti Daniel Grzelak, tweeted zprávy a budou rovněž oznámena Groupon, který" byl úžasný poskytnout rychlou a úplnou odpověď, "řekl Grzelak na Twitteru." Zaslouží si uznání za svou reakci. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google patenty Cenzura "Mrzutý" Content

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ndMAXUKVOOc/Google-Patents-Censorship-of-Annoying-Content:
Anonymní čtenář píše: "Google byl udělen patent na hodnocení motoru, který si vyhrazuje právo schválit nebo zamítnout obsah, který je zveřejněn na internetu. Patent se týká především reklamu a poměrně agresivní a znepokojující blikající reklamy, které využívají celou škálu barvy párů, které se nacházejí nelíbilo pro lidské oko: ".. vtělením popsané umožňují Flash a animovaných obrazových dokumentů (např. reklamy) Některé z těchto typů reklamy obtěžující" Google však uvádí, že reklamy jsou jen "názorný příklad", a myšlenka by mohla být použita na "obsah stránek (např. webové stránky), výsledky vyhledávání, e-mailů, aplikací, IM zprávy, zvukový obsah nebo soubory, videa nebo soubory, jiné souborů, další data a aplikace, které mohou pobývat na jeden nebo více (např. v síti), počítačových systémů nebo jiných definovatelných pojetí a obsahu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Dojmy z Uncharted 3: Drake je podvod je otevřená beta

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Q5zS-6FYgbM/impressions-from-uncharted-3-drakes-deceptions-open-beta.ars:

Pro ty, kteří doufají, že vzorek trochu připravovaných Sony Uncharted 3: Drake je Deception, developer Naughty Dog je tady s fix. Studio vydala veřejnou beta verzi na PlayStation Network, což PlayStation Plus účastníků a majitelé inFamous 2 na háček brzy Podívejte se na titulu více komponent. Ale je to stojí za váš čas ponořit se do této omezené, hrubý on-line beta test?

Jako fanoušek předchozí záznam v on-line nabídku, byl jsem nadšený vidět, co Naughty Dog tým přinese ke stolu tentokrát. Do dnešního dne, stále věřím, že Uncharted 2: Among Thieves je jedním z nejlepších on-line zkušenosti se nachází na PlayStation 3. Hra se zabývá mechanika si dobře konkurenčním sektoru, který nabízí podněty pro hráče, aby zpomalil, a přelstít své soupeře s dobře umístěný kryt a utajování. Naštěstí je tento typ multiplayer záležitost znovu věrně v Deception Drakea.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


SoloPower zvyšuje 43,7 dolarů milionů vydělat Roll-Up solární panely

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/yudnOmJ8AcU/:
Řada

Accel Klade 34 dolarů milionů on-line platby platformy Braintree

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/BQeHmnlSPyk/:
Řada

Yahoo studie ukazuje, on-line sledování videa přesouvá do hlavního času

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/BxlQWJgJ8BE/:
Řada

OnLive CEO odhaluje "zcela nový přístup" k bezdrátové, úvěry Rearden za svržení Shannon je zákon

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/29/onlive-ceo-reveals-entirely-new-approach-to-wireless-credits/:
"V předstihu, ano - máte pravdu, je to nemožné, ale přesto jsme deset rádia všechny pracují na stejné frekvenci, a to na hranici Shannon ... a není rušení.." Můžete plně Grok význam tohoto prohlášení, ale někdo těžce zapojený do bezdrátové širokopásmové řešení krize je pravděpodobně dropjawed. Pro trochu pozadí, je tu vnímána limit bezdrátové známý jako právo Shannon, který do značné míry vysvětluje, proč nikdo nemůže sledovat YouTube klip na EVO na Michigan Stadium. Z nějakého důvodu, to bylo předpokládal, že tento zákon je v podstatě nezničitelný, ale vypadá to, jako by nepravděpodobný člen společnosti může jen nedbal očekávání. OnLive je CEO Steve Perlman v poslední době ukázalo, průlom z obchodního Rearden - zkrátka, že jsem přišel na řešení, a při testování, to dělá věci, jako je "odstranění mrtvé zóny" dohromady. Jeho snímek, byl prokázán v průběhu prezentace na Columbia, konstatuje, že důsledky jsou zde "hluboký", a my jsme nemohli souhlasit. Udělat si pevnou a hit hrají ve videu pod break - jsme rychle předány, pokud tento úsek začíná.

Pokračovat ve čtení OnLive CEO odhaluje "zcela nový přístup" k bezdrátové, úvěry Rearden za svržení Shannon je zákon

OnLive CEO odhaluje "zcela nový přístup" k bezdrátové, úvěry Rearden za svržení Shannon je zákon původně objevila na Engadget na st. 29 červen 2011 13:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink OnLive Spot | zdroj YouTube (Columbia moře) | Poslat tuto | Komentáře

Ubuntu Linux může spotřebovat méně energie než Windows?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XKgkQZjZACo/Can-Ubuntu-Linux-Consume-Less-Power-Than-Windows:
Anonymní čtenář píše: "Nyní, když má velké linuxové jádro mocninné regrese byly vyřešeny vypadá to, že Ubuntu 11,04 může konkurovat Microsoft Windows 7, pokud jde o celkovou spotřebu energie. Nové testy odhalily v Phoronix ukazují spotřebu energie Ubuntu 11,04 vs Windows 7 operačních systémů. pro řadu různých systémů, spotřeba Linux OS byla srovnatelná s Windows, kromě několika vybraných úloh a systémů. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Je rezistence u lidí z kuřat?

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/f8CB4Th9rKA/is-drug-resistance-in-humans-coming-from-chickens.ars:

Je tu nový papír v časopise CDC vznikajících infekčních nemocí, které je provokativní tvrzení: je dost podobnost genů odolných vůči lékům v E. coli nesené kuřat a E. coli infikovat člověka, že kuřata mohou být zdrojem to.

Pokud je v pořádku, a zdá se pravděpodobné, a je podpořena v minulosti výzkumu tvrdí, poskytuje další důkaz, že používání antibiotik v zemědělství má přímý vliv na lidské zdraví.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Final Cut Pro X FAQ zmírňuje obavy některých, potvrzuje těch ostatních

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/vmmF5htKJ_c/final-cut-pro-x-faq-eases-fears-of-some-confirms-those-of-others.ars:

Odporu proti nově zavedené Final Cut Pro X zuří dál, ale Apple je přinejmenším snaží potlačit obavy rozzlobených uživatelů pomocí stránky FAQ o tom, co bude a nebude fungovat, jak uživatelům s přechodem z Final Cut Pro 7, aby FCP X. Některé z odpovědí bude klid uživatelé, kteří nebyli spokojeni s počátečním FCPX ukazuje, ale další odborníci budou i nadále spokojeni s rozhodnutím Apple zdánlivě odcizit ty, jejichž živobytí závisí na předchozím verzím softwaru.

Apple představil FCPX jen před týdnem, a reakce byla smíšená hned od začátku . Došlo k významným změnám v uživatelském rozhraní, nemluvě o nepřeberné množství chybějících nebo belhal funkcí ve srovnání s FCP7. Největší příčinou protesty se zdá být skutečnost, že FCPX nelze importovat projekty z předchozích verzí Final Cut Pro, ne, ani poslední z nich, což je směšně obtížné pro všechny profesionály, kteří závisí na software, aby hladký přechod na nový software. Navíc, uživatelé si stěžovali, že tam žádná podpora pro výstup na pásku (při vstupu je omezena) nebo EDL nebo XML export, a ne OMF výstup pro míchání zvuku v Pro Tools, mimo jiné.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


HomeAway IPO akcií Pop 39 procent, Tržní kapitalizace Dosah 3 miliardy dolarů

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/XJP4GF4Hhvg/:
Řada

Připojeno zvyšuje $ 500K pro aplikaci Contact Management

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/cCUKxkbIoIE/:
Řada

Web je plný Odkazy jednou dojde, Apture hotspotů dělá všechno, co je

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/cQQ_TYDz2L0/:
Řada

iRiver je MX100 Android tablet spatřen v Číně? (Video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/29/irivers-mx100-android-tablet-spotted-in-china-video/:
iRiver strávil posledních pár let testování e-reader vody , ale společnost nyní mohou být připraveni ponořit se do hlubšího konce bazénu, s jeho prvním tablet Android. Blogger v Koreji nedávno všiml břidlice, věřil být sedmipalcový MX100, při iRiver akce v Číně. Podle zdroje, je to Powered by 1GHz Samsung Hummingbird jádro běží na Android 2.2 Froyo a je vybaven 802.11b/g/n Wi-Fi - není zrovna špičkové věci, ale aspoň to není Bubble Yum příchutí . Tam bylo žádné oficiální potvrzení od iRiver Přesto Nemáme ani žádné podrobnosti o cenách a dostupnosti, ale můžete vydat kolem přelomu vidět semi-poslední reklama z LG U +, ve kterém MX100 dělá krátký portrét kolem 0: 15 značka.

Pokračovat ve čtení iRiver je MX100 Android tablet spatřen v Číně? (Video)

iRiver je MX100 Android tablet spatřen v Číně? (Video) původně objevila na Engadget na st. 29 červen 2011 11:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Netbook Novinky | zdroj MovePlayer (1) , (2) | Přeposlat | Komentáře

Google Talk video chat konečně k dispozici více než T-Mobile 3G a 4G (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/29/google-talk-video-chat-finally-available-over-t-mobile-3g-and-4g/:
Google Talk Video Chat
Vzpomínám si, jak jsme nadšeni všichni byli, když jsme zjistili, že Android bude 2.3.4 přináší video chat s Google Talk na Nexus S? Jen pro naše naděje a sny rozbil, když zjistíme, že to nefunguje na 3G T-Mobile. No, zdá se, že dopravce klidně hodil přepínač, a teď si majitelé mohou Nexus GChat tváří v tvář prostřednictvím HSPA +. Určitě to historický den, který se zapíše do kroniky dějin mobil -! "Konečně", nebo, víte, alespoň jeden, který si zaslouží podrážděný Podívejte se na video důkaz, po přestávce.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Pokračovat ve čtení Google Talk video chat konečně k dispozici více než T-Mobile 3G a 4G (video)

Google Talk video chat konečně k dispozici více než T-Mobile 3G a 4G (video) původně objevila na Engadget na st. 29 červen 2011 11:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Potažené | zdroj Android a já | Přeposlat | Komentáře

Insert Coin: Sociální systém sdílení Jízdní kola (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/29/insert-coin-social-bicycles-bike-sharing-system-video/:
V Insert mince, se podíváme na novou vzrušující tech projekt, který vyžaduje finanční prostředky před tím, než mohou zasáhnout výroby. Pokud se chcete na hřišti projekt, prosím pošlete nám tip s "mince Insert" jako předmět.


Už je to rok, co jsme naposledy slyšeli o sociálním Jízdní kola (SoBi) , na kole sdílení koncept, který má potenciál revolučním způsobem Půjčujeme, jezdit a zámku kola. Nyní se sídlem v New Yorku spuštění se pracuje na velmi nadějný druhý prototyp, a obrátil se k Kickstarter financování. Nová verze je ještě několik týdnů mimo (to je vykreslen verzi na obrázku výše), ale šlapal se k SoBi HQ v Brooklynu se podívat na první model, který je již mnohem efektivnější než systémy, které jsme viděli realizovány v Evropě a vyberte amerických měst, včetně Denver. Obě verze jsou vybaveny hlavní vzadu zámek jednotky, obsahující U-lock, zadní kolo imobilizér, GPS sledování chip, GSM modem a hub dynamo elektrický generátor. Nová verze je jednotka bude mnohem kompaktnější, dvě třetiny lehčí, a bude zahrnovat integrovaný solární panel pro vedení elektronické napájení iv případě, že kolo není v pohybu.
SoBi rozhraní pro mobilní aplikaci, která umožňuje najít a odemknout bezvýhradné kol v okolí města (budete používat svůj PIN k ovládání zámku při rezervaci období). Uživatelé platí měsíční poplatek se přihlásit, která bude obsahovat hodina volného ježdění každý den. Systém implementuje chytrý finanční pobídky, aby se kola se vrátil do strategicky umístěné center, s poplatkem za uživatele, kteří upřednostňují opustit kola někde jinde, pak se nabízí ve stejné výši jako kredit pro jezdce, kteří nájemné, které kolo a vrátit jej k rozbočovači. Vzhledem k tomu, SoBi bude půjčovna a nebudete kupovat kolo vlastní, bude brzy příznivci obdrží další úvěr ve výměně pro Kickstarter dar. Dary ve výši $ 50 nebo více také úhledný AR s podporou t-shirt, který zobrazuje "3D" model kola na vašem mobilním zařízení. Skok přes přestávku na hands-on s první sociální kolo a za-the-scenes pohled na firemní společné dílny Greenpoint, Brooklyn.

Pokračovat ve čtení Insert Coin: Sociální systém sdílení kola kola (video)