pátek 7. října 2011

Sprint převádí své CDMA sítě na LTE, do plánů "agresivní rollout" být dokončena do roku 2013

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/07/sprint-converts-its-cdma-network-to-lte/:
Věděli jsme, že více či méně, že oznámení tohoto typu přichází. V červenci, Dan Hesse si dobíral nás tváří v tvář s příslibem "velký příběh letos na podzim kolem 4G," a teď říct, že příběh je tady. Ve své strategii akce dnes Sprint nakonec šel veřejnost s plány na "zjednodušení své sítě", tím, že změní své CDMA 1900MHz hospodářství a LightSquared na 1600 MHz spektra ("čeká schválení FCC") na LTE, průmyslu oblíbené . Pomoc provozovatel, že přechod je bandáž na 800 MHz spektra, je kultivovaný z, nyní zaniklý, iDEN push-to-talk sítě - který byl odtok na firemní zdroje. Toto spektrum, získané z Nextel, budou vyřazeny do poloviny roku 2013 a hrnul se do LTE. Společnost plánuje pro rychlé nasazení tohoto nového 4G, první LTE trhy a mobilních telefonů na hit v polovině roku 2012 s plnou zavádění většinou dokončena do roku 2013. Předplatitelé zaregistrovali WiMAX plány nebudou muset bát, jak jejich zařízení bude i nadále podporován v celém roce 2012.

Od zítřka Sprint konsolidaci jeho 4G LTE (včetně LightSquared), 3G a Direct Connect sítí do jednoho architektury. Všechny hlavní technické milníky, jako testovací hovory a oblasti integrace, vyčistili své překážky a práci na více než 22,00 buněk stránky jsou v současné době v procesu. Samsung, Alcatel Lucent a Ericsson se partnery Sprint instalace Multimode 3G a 4G základní stanice pro zpracování síťového provozu v budoucnu. Potenciální iPhone 4S uživatelům v síti budou moci těžit z lepšího signálu a zlepšení hlasové služby jako Sprint má v úmyslu také snížení zátěže druhé na 800 MHz.

... Rozvojové

Sprint převádí své CDMA sítě na LTE, plány, "agresivní rollout" bude dokončen v roce 2013 původně objevila na Engadget na Pá. 07.10.2011 09:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat