pátek 30. září 2011

Bezpečnostní chybu Obejde AT & T Samsung Galaxy S II Screen Lock

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/N-qdm7YqsVY/Security-Flaw-Bypasses-ATampT-Samsung-Galaxy-S-II-Screen-Lock:
zacharye píše "BGR odhalila bezpečnostní chybu na verzi AT & T na Samsung Galaxy S II, který skýtá Android odemknutí funkcí úplně k ničemu. Pomocí jednoduché řešení, bezpečnostní díra umožňuje komukoli, aby se vyhnula vzor pro odemčení, které se obvykle odmítá uživatelům přístup k Android zařízení, pokud přednastavený vzor je vypracován na síť devíti bodů se šíří přes přístroje zamknout obrazovku. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Holandský Usenet Provider rozkaz odebrat obsah porušující autorská práva

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YocGxWL7ijI/Dutch-Usenet-Provider-Ordered-To-Remove-Infringing-Content:
dutchwhizzman píše: "Amsterdam bázi Usenet velkoobchodního poskytovatele Zpravodajství Evropy byl pověřen soudem k odstranění všech autorských práv, obsah porušující autorská práva na jejich serverech, a čelí vážným finančním postihům. holandská Copyright organizace BREIN vyhrál soudní spor dělat poskytovatele Usenet zodpovědný za Obsah na jiných platformách, než je jejich vlastní. Mohl by to být konec Usenet, jak jej známe, nebo bude odvolání vyhrál NSE? Proč soudce, aby poskytovatel, který dovolil příspěvků za to zodpovědný? Proč ne soudce čest "Zrušit zprávu" postup, který technicky existuje v protokolu NNTP? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Kanadský ledových šelfů Zpomalí na polovinu za šest let

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nMicHepht50/Canadian-Ice-Shelves-Halve-In-Six-Years:
eldavojohn píše "CBC zprávy o nový výzkum, který ukazuje tisíce let starý ledových šelfů (hodně liší od mořského ledu), je rozebrání a byly sníženy na polovinu v regionu, v Kanadě za posledních šest let." Letos v létě sám viděl ice Serson polici téměř úplně zmizí a Ward Hunt police rozdělena na dvě poloviny. ztráta ledu rovna asi tři miliardy tun, a asi 500 krát hmotnější než Velká pyramida v Gíze. " Podrobnější obrázky si můžete prohlédnout na konverzaci citát od profesora Stevena Sherwood, Co-ředitel University of klimatu centra NSW je měnit výzkum: "Skutečný význam tohoto, podle mého názoru, je, že led má údajně zde po tisíce let. Totéž platí o ledovce, které se v poslední době zmizelo v Andách. Tato vyjádření by měla rozptýlit jedním tahem pera žádný názor, že současné globální oteplování může být přirozené. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Oracle: Proud, soběstační, stále více izolováni

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sRdaewcUpD8/Oracle-Proud-Self-Reliant-Increasingly-Isolated:
jfruhlinger píše: "Jedním z uvedené účely společnosti Oracle, kdy ji koupil slunce více než dvěma lety bylo vytvořit full-stack zařízení:. SPARC serverů se systémem Solaris a Oracle Linux a Oracle sadu cca serverů a samozřejmě všudypřítomného databázi Jeho nový T4 procesor . potvrdila, že strategie, ale má společnost namaloval sebe do rohu když je to opatrně přijal mrakem, jeho cloud služeb nefungují s Windows nebo jinými společnostmi? "nabídku, která zabije hodně jejich potenciální hodnotu, zatím, že" jsem zvládal odcizit open source vývojářů a velkých segmentů Společenství Java. Zdá se, že Oracle je neschopnost hrát dobře s ostatními, je zajištění je z multipolární budoucnosti. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Amazon v rozhovorech s HP koupit Palm

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/06XMn_0oLRY/Amazon-In-Talks-With-HP-To-Buy-Palm:
Nemilar píše tento výňatek z VentureBeat: "Kdo zachrání, co zbylo z Palm od potácející HP Mohlo by to být Amazon, protože on-line maloobchodní gigant je seriózní jednání se vrhnout Palm od HP Žádná jiná společnost se jeví jako vhodné domov?. Palm webOS a jeho software. Za povšimnutí stojí, že bývalý generální ředitel společnosti Jon Rubinstein Palm, který nyní drží vágní "inovace produktů" roli v HP Personal Services Group, přidal Amazon Správní rada koncem loňského roku. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Analýza dat zadržení mobilních operátorů

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6UMmwVM1jfE/Analyzing-Data-Retention-By-Wireless-Carriers:
adeelarshad82 píše: "Jak dlouho váš mobilní telefon dopravci uchovávat údaje o hovorech, textových zpráv a datových použít? Podle údajů získaných ministerstvem spravedlnosti, to může být jen pár dní, nebo až do sedmi let, v závislosti na svého poskytovatele. data byla zveřejněna poté, co American Civil Liberties Union podala Svoboda zákona požadovat informace týkající se vyšetřování umístění mobilního telefonu sledovat policie. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


IBM THINK Exhibit napadne New Yorku, si klade za cíl inspirovat (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/30/ibms-think-exhibit-invades-nyc-aims-to-inspire-video/:
Odchod omezuje bytu na Manhattanu, Lincoln Center byl zvláštní schopnost, aby se člověk cítil zakrslé. Úvod do oblasti performing arts a strašit do světa smetánky v New Yorku, orientační bod získala IBM člověka jako součást společnosti THINK exponát - interaktivní instalace navrženy tak, aby tkát příběh technologie, protože se týká prostředí pro život, úspěch a změny .

První věc, která upoutá pozornost, je IBM šumivé 123-metrů dlouhý, 12 metrů vysoká LCD obklady tunel vedoucí do nitra NYC orientační bod. "Živé" zeď se daří z okolního prostředí, vizualizaci a analýzu způsobu provozu odpovídající kvality ovzduší v okolí Broadway. To také ukazuje, solární potenciál každé střeše ve městě, finanční transakce a množství vody vytékající z hlavního vodovodu. Jako událost producent Lee Zelená jednoduše řečeno to, že myšlenka zřízení je "delegát pochopení" pro ", intrik a inspirovat" i ti nejméně technicky nadšencům.

Pokračovat ve čtení IBM THINK Exhibit napadne New Yorku, si klade za cíl inspirovat (video)

IBM THINK Exhibit napadne New Yorku, si klade za cíl inspirovat (video) původně objevila na Engadget na Pá. 30 září 2011 14:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj IBM | Přeposlat | Komentáře

Operační systém pro města

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Mu3LvwNnU2U/An-Operating-System-For-Cities:
CProgrammer98 píše: "BBC News hlásí, že města mohou brzy dostat svůj vlastní operační systém z článku:". Urban OS funguje stejně jako operační systém pro PC, ale stále budov, doprava a služby, plynulý chod software se na základě údajů z čidel jsou rozmístěny po celé. město dávat pozor na to, co se děje. V případě požáru může Urban OS řídit semafory, aby požární vozidla může dostat požár rychle. senzorů sleduje vše od události velkého rozsahu, jako je dopravních toků přes celé město až na více místních jevů, jako jsou teplotní čidla v jednotlivých místnostech. OS úplně obchází lidi řídit komunikaci mezi senzory a zařízení, jako jsou semafory, klimatizace a vodní čerpadla, které ovlivňují kvalitu života ve městě. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Microsoft Security produkty vlajka Google Chrome jako virus

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/G-msUVf_OX4/Microsoft-Security-Products-Flag-Google-Chrome-As-a-Virus:
Nové předkladatel maeltor píše "Zprávy nalil do dnešního rána, že Microsoft v oblasti bezpečnosti výrobků, a to Microsoft Security Essentials a Forefront Client Security, bylo označování Google Chrome jako virus (PWS: Win32/Zbot) a odstranění prohlížeče, pokud uživatelé rozhodl se čistí a restartovat stroje. Uživatelé hlásili, že jediný způsob, jak zmírnit problém byl stanovit MSE a Forefront pro "vždy povolit" Zbot, který je obecně považován za špatný nápad. " Zaměstnanců Google v poznámkách výše podpory nit, že Microsoft má nyní tlačil další update tento problém vyřešit. "30. září 2011, nesprávné detekce PWS:. Win32/Zbot byl zjištěn 30. září 2011 vydala společnost Microsoft aktualizaci, která řeší problém podpis verze 1.113.672.0 a vyšší zahrnuta do této aktualizace.."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


MIT je "umělé Leaf" činí paliva ze slunečního světla

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VCFhzTgpuDU/MITs-Artificial-Leaf-Makes-Fuel-From-Sunlight:
Nové předkladatel NFN píše: "Ministerstvo průmyslu a obchodu vydalo novou papír (abstraktní), spolu s video funkční prototyp, o tom, co popisujete jako" umělý Leaf ", které odděluje vodu na kyslík a vodík pomocí levných, non-exotické materiály . "umělý list - křemíkové solární články s různými materiály, lepené katalyzátoru na jeho obou stranách -. nevyžaduje žádné externí kabely a řídící obvody pro provoz jednoduše umístí do nádoby s vodou a vystaveny slunečnímu záření, rychle začne generovat proudy bublin :. bubliny kyslíku z jedné strany a bublinky vodíku od jiných, pokud jsou umístěny v kontejneru, který je překážkou pro oddělení obou stran, mohou být oba proudy bublin budou shromažďovány a uchovávány, a později použita k doručování moci: například tím, že krmení do palivového článku, který kombinuje je znovu do vody, ale zároveň přináší elektrický proud. " Ani slovo o příchodu "umělého Saláty," nebo když některý z jejich dalších projektů alchymie přinese umělé ovoce. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.