pondělí 25. dubna 2011

Steve Jobs: 'We Don't Sledovat někdo'

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QPlfkABosLU/Steve-Jobs-We-Dont-Track-Anyone:
fysdt píše "Určitě se hodně diskutuje o minulý týden prozrazení IOS zařízení udržovat snadno-dostupné databáze, sledování pohybu uživatele, sahající až do zavedení IOS 4 rokem. otázkou si získal pozornost americké volených úředníků a hrál docela těžce v mainstreamovém tisku. MacRumors Jeden čtenář e-mailem Apple CEO Steve Jobs s žádostí o vysvětlení na otázky, ale jen dělal narážky přejít na Android-li náležité vysvětlení jsou na obzoru není. zaměstnanost údajně odpověděl, otáčení tabulek tím, že prohlásí oba , že Apple nemá sledování uživatelů, a že Android se s odvoláním na informace o IOS sdílených v médiích jako 'falešné'. "Apple je nyní hit s třídou-soud akce v průběhu umístění-tracking problém.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Allen Telescope Array Vypnout

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PepWCp5Ba68/Allen-Telescope-Array-Shut-Down:
SETIGuy píše "Allen Telescope Array byl uveden do režimu spánku z důvodu nedostatku finančních prostředků pokračovat v provozu. Většina techničtí pracovníci byli propuštěni nebo přesunuty do jiných projektů. Je příliš brzy na to říkat uzavřený, ale hibernace stát může pouze posledních 6 měsíců nebo tak před plnou vypnutí je nutné. Vrátíme z plného odstavení by bylo nákladné. Je to škoda, že dalekohled nikdy neobdržel finanční prostředky na vybudování 350 parabolické antény, které by bylo prvotřídní nástroj. Ve své současné 42-anténa stavu, to není natolik významná zlepšení oproti jiným dalekohledy přilákat dostatek finančních prostředků na udržení provozu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Budoucnost In-Car výpočetní

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gUbul24QgE4/The-Future-of-In-Car-Computing:
Barence píše "PC Pro je spuštěn soubor článků pohledu na budoucnost in-auta výpočetní techniky. Diskutují o tom, jak chytré telefony se stane primárním prostředkem in-zábavy, jak bude satnavs začleněny do hlavy bojovníka-jet-stylu nahoru displejů, a jak se auta budou vytvářet bezdrátové sítě sítí, které varují navzájem nadcházející zpoždění a kolize. rovněž zabývat otázkou začlenění bez řidiče automobilů na silnicích. 'To je jedna věc mít inteligentní auta, která mohou mluvit mezi sebou a reagovat odpovídajícím způsobem, ale pokud polovina auta jsou hloupé, to je jiný problém. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Lenovo 7-palcový voštinová tableta přichází 4. čtvrtletí podle unikly PDF, Le OS genetiky v závěsu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/25/lenovo-7-inch-honeycomb-tablet-coming-q4-according-to-leaked-pdf/:
Hot na paty včerejší unikly 10,1-palcový tablet ThinkPad přichází další šťavnaté sousto o další připravované zařízení z Lenovo. To je můj další zprávy, že v PC-výrobce má 7-palcový voštinová-vybavené břidlice v potrubí sportovní vysokém rozlišení 1280 x 800 displej a ARM dual-core procesor. Snímky také ukazují na přítomnost "rodině Lenovo UI", což s největší pravděpodobností znamená, Le OS . Verze je údajně plánován (fuj) za 4. čtvrtletí, ale vzhledem k přítomnosti zástupný obrázek, a skutečnost, že tyto snímky jsou alespoň měsíc starý, většina z tohoto se mohou měnit. Přesto doufáme, že Lenovo má čas, aby si věci do pořádku s jeho voštinová úpravy, protože jeho malé rozlišení detailů, které dělají rozdíl v narůstající moři screen-přístrojům.

Lenovo 7-palcový voštinová tableta přichází 4. čtvrtletí podle unikly PDF, Le OS genetiky v závěsu původně objevila na Engadget na po. 25 duben 2011 15:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje To je můj další | Poslat | Komentáře

Dell Precision M4600 a M6600 specifikace spatřen v unikly manuál

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/25/dell-precision-m4600-and-m6600-specs-spotted-in-leaked-manual/:
Dell Precision M4600/M6600 příručky
Vzhledem k tomu jsme poprvé nakoukla nové Sandy Bridge-vybavené Dell Precision M4600 a M6600 již v únoru jsme neslyšeli nic o těchto mobilních pracovních stanic. Stále ještě nemají ceny nebo datum vydání, ale unikly manuál nakonec přinesla některé specifikace - a CAD nadšenci, nebudete zklamáni. Oba 15,6-palcový M4600 a M6600 17-palcový je možné osadit až Core i7 Extreme Quad 2920XM a 32 GB paměti RAM. Čím menší, 6.3-libra M4600 je standardně dodáván s kapacitou 1 GB AMD FirePro M5950 a lze rozšířit až na 2000m NVIDIA Quadro s 2GB Další brutální 7.5-libra M6600 začíná s 2GB M8900 FirePro a možností v rozsahu po celou cestu až na 4GB Quadro 5010M. Oba stroje také přijdou dvě balení USB 3.0 porty, dvojice USB 2.0 konektory, eSATA konektor a port IEEE 1394, takže máte dostatek prostoru pro připojení všech externích disků, fotoaparátů, vědecké přístroje, a kočka-myš ve tvaru cozies si jen vaše srdce touží.

[Díky, Wolf]

Dell Precision M4600 a M6600 specifikace spatřen v unikly manuál původně objevila na Engadget na po. 25 duben 2011 15:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Dell [PDF] | Poslat | Komentáře

Sony uvádí ceny a velikosti "Google TV?

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo v rámci společnosti, nebo nejste spokojeni se svým platem a chtějí zničit překvapení, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu prošel nutkání. Proč? Protože nejen unikly informace (které nevíme, jestli je to reálné) o možných velikostech, ve kterých Google bude TV, ale také jména se objevila, které by byly jen modely v pochybnost.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (uhodli jste) na 46 palců. A přesto, i nebezpečí, že jejich ceny by celkem mezi 1.300, 1.400 a 1.900 amerických dolarů.

Zvědavý detail: pokud je to pravda, nejlevnější Google TV by bylo ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony má lidem v jejich katalogu.

WikiLeaks zprávy soubory Guantánamu Vězeň

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VYGnBWZ_0d8/WikiLeaks-Releases-Guantanamo-Prisoner-Files:
HungryHobo píše se zprávou, že WikiLeaks začala uvolnění kolekci 779 souborů zapojení vězňů do vězeňského tábora Guantánamo Bay. "Podrobnosti o každý zadržený bude propuštěn denně v průběhu příštích měsíců. ... V tisíce stran dokumentů roku 2002 do 2008 a nikdy předtím neviděl členy veřejnosti nebo médií, případy většiny vězňů držené na Guantánamu - 758 z 779 celkem - jsou podrobně popsány v memorandech z JTF-GTMO, Joint Task Force na základně Guantánamo Bay, na USA, Jižní velitelství v Miami na Floridě tato memoranda o porozumění, které obsahují JTF-GTMO doporučení o tom, zda. vězňů v otázce by měla pokračovat se bude konat, nebo by měla být uvolněna (převedeno na své domácí vlády, nebo jiným vládám) obsahují velké množství důležitých a dříve nezveřejněných informací, včetně posuzování zdravotního stavu, například, a, v případě Většina 171 vězňů, kteří jsou ještě stále zadržováni, fotografie (většinou poprvé vůbec). " Čtenář rrayst konstatuje, že podle jednoho takového dokumentu, pokud používáte Casio F-91W náramkové hodinky, můžete se členem Al-Kajdy.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Recenze knihy: Network Security Audit

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xamHxYVZt3s/Book-Review-Network-Security-Auditing:
brothke píše "zabezpečení sítě Audit se vnucuje jako kompletní průvodce auditování zabezpečení, měření rizika, a podpořit její dodržování. Kniha žije až do své sliby a je komplexní odkaz na všechny věci, audit sítě vztahujících se k bezpečnosti." Níže si můžete přečíst na zbytek přezkoumání Benova.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Počítačové Otevře Bezpilotní Obchod Pro Dovolená

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Mj-ReeWABrg/Computer-Opens-Unmanned-Store-For-Holiday:
tomhudson píše "Walkato Times na Novém Zélandu je hlášení, že někdo zapomněl říct, že počítač odemknout supermarketu na dovolenou pátek. 'Zhruba polovina z 24 lidí, kteří přišli do supermarketu zaplatili za své potraviny pomocí self-scan služby . služba přestala fungovat po alkoholu byl naskenován, vyžaduje, aby zaměstnanec zkontrolovat zákazníka věku před systému je odemčena. ' Majitel, pan Miller, byl citován jako pořekadlo 'můžu určitě vidět legrační straně to ... ale já bych raději neměl publicitu být upřímný. To je pro mě vzhled trochu blbec.' Spíše než podniknout právní kroky, pan Miller doufá, že lidé, kteří neplatili bude dělat správnou věc. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


NETGEAR N750 bezdrátový router Newspeaks své cestě k 750Mbps

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/25/netgears-n750-wireless-router-newspeaks-its-way-to-750mbps/:
Netgear N750
Věřte tomu nebo ne, sálající-rychlé WiFi routery nemusíte vypadat jako anti-zbraně letadel . Nová vlajková loď od zařízení Netgear , N750, udržuje své pole antén schoval z dohledu. I bez křiklavý design, může tento Dual-Band 802.11a/b/g/n router hit rychlostí 450Mbps v pásmu 5 GHz a 300 Mb / s na 2,4 GHz, u "celkové kombinované přenosové rychlosti" na 750Mbps. Nenechte se však příliš nadšeni, to znamená, že vše je možné připojit jedno zařízení v jednom pásmu, aniž by táhl dolů přenosovou rychlost druhé - jste stále vázán maximální rychlost 450Mbps . N750 je i ReadySHARE USB port pro síťové ukládání dat, rodičovskou kontrolu, a hostující přístup - to není špatné za $ 150, eh?

Pokračovat ve čtení Netgear N750 bezdrátový router Newspeaks své cestě k 750Mbps

NETGEAR N750 bezdrátový router Newspeaks své cestě do 750Mbps původně objevila na Engadget na po. 25 duben 2011 12:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Netgear | Poslat | Komentáře

SpaceX Elon Musk říká, že vyšle do vesmíru člověka za tři roky, Mars v příštích dvou desetiletích

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/25/elon-musk-says-spacex-will-send-a-man-to-space-in-three-years-m/:
Elon Musk , nikdy nebyla jeden z plachý dělat odvážné předpovědi , což je důvod, proč nejsme překvapeni, když slyším, že on má velké naděje pro budoucnost cestování vesmírem. V nedávném rozhovoru s Wall Street Journal, SpaceX zakladatel řekl, že jeho společnost bude "pravděpodobně" vyslat člověka do vesmíru v příštích třech letech, v naději, že posílání cestujících na Mars během příštích deseti až 20 letech. Začátkem tohoto měsíce, Musk společnost představila plány na "svět je nejsilnější rakety," Falcon těžký , jen několik týdnů dříve, než obdrží 75.000.000 dolarů z NASA pomoci urychlit rozvoj svých obchodních spaceflight projekty. Pižmo, jak se zdá, blíží se tyto projekty s téměř posvátnou smysl pro povinnost. "Budoucnosti, kdy lidstvo je tam venku zkoumání hvězd je neuvěřitelně vzrušující budoucnost, a inspirativní," vysvětloval, "a to je to, co se snažíme pomoci, aby se stalo." Hlava na minulé přestávce pro zobrazení v plné interview (místo diskuse začíná kolem 13:00 značky).

Pokračovat ve čtení SpaceX Elon Musk říká, že vyšle do vesmíru člověka za tři roky, Mars v příštích dvou desetiletích

SpaceX Elon Musk říká, že vyšle do vesmíru člověka za tři roky, Mars v příštích dvou desetiletích původně objevila na Engadget na po. 25.dubna 2011 13:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink AFP (PhysOrg) | zdroje WSJ | Poslat | Komentáře

Geely McCar přichází s elektrický skútr pro lidi, kteří nenávidí chůze

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/25/geely-mccar-comes-with-an-electric-scooter-for-people-who-hate-w/:
Najít použití nohou nepohodlné? Aj Geely McCar, ultra kompaktní, dvou-dveřové auto, které ještě dokáže zastrčit elektrický skútr v zádech. Geely, čínská společnost, která nyní vlastní Volvo, doufá, že budete používat pro všechno, od hraní golfu na navigaci měst na projíždějící Mall of America parkoviště (a pak doprovod si Cinnabon jakmile jste uvnitř). Vůz se sám přijde ve dvou verzích: all-elektrický s 12kWh baterie, která tvrdí, až 93 mil na obvinění, a hybridní iteraci, která slibuje až 31 kilometrů na pouhých elektrické energie a 373 na směs plynu a elektřiny . Skútr, zatím, může trvat až 18 mil - a být vyměněn ven na invalidní vozík pro osoby se zdravotním postižením. Vzhledem k tomu, debutovat u Shanghai Auto Show, tam bylo žádné slovo o tom, zda bude loď McCar americký, proč se toto uspořádání bije balení vlastní skútr - nebo kolik McDonald nenávidí to jméno.

Geely McCar přichází s elektrický skútr pro lidi, kteří nenávidí chůze původně objevila na Engadget na po. 25 duben 2011 13:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Technabob , DVICE | zdroje Narozen Rich | Poslat | Komentáře

Proč Věda je mizerný volbě povolání

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ypLmoc3vZ14/Why-Science-Is-a-Lousy-Career-Choice:
Hugh Pickens píše "Prezident Obama měl radnici se sešli v sídle Facebooku minulý týden a řekl, že chce podporovat ženy a menšiny sledovat STEM disciplíny (vědu, technologii, inženýrství a matematiky). Nicméně, Pastabagel píše, že je třeba pro americký studenty ke studiu STEM je jedním z refrénů unavený v moderní americké politice, a že spousta lidí, kteří již studium vědy, ale oni nepracují ve vědě. 'MIT grady je větší pravděpodobnost, že skončí ve finančním odvětví, kde kvant a obchodníky jsou velmi dobře kompenzovány, než v polovodičovém průmyslu, kde strašidlo outsourcingu do Indie a Asie budou viset nad hlavami za celou svou kariéru. ' Philip Greenspun dodává, že věda může být zábava, ale za svou kariéru, věda trpí ve srovnání s profesí a podnikatelského světa. 'Průměrný vědec, že ​​se setkám vyjadřuje hořkost o (a) nízké mzdy, (b) není dostatek úvěr nebo odkazy na jeho práce, (c) nevědí, kam příští práce je z, (d) nemají dost peněz, nebo jistota zaměstnání, aby se oženil a / nebo mít děti, 'píše Greenspun.' Prosazování vědecké kariéry Zdá se tak iracionální, že jeden se diví, proč nějaký mladý Američan by to udělat. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Bizarní porno Raid zdůrazňuje, Wi-Fi soukromí rizika

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UPSA8nJ5rxc/Bizarre-Porn-Raid-Underscores-Wi-Fi-Privacy-Risks:
alphadogg píše "ležící na jeho podlaze rodinný pokoj s útočné zbraně vyškoleni na něj, výkřiky 'pedofil!' a 'pornographer!' píchání jako jeho čerstvý řezy a modřiny, majitel domu Buffalo nemusel dlouho přijít na důvod, proč brzy ráno Wake-up call od roj federální agenti. Tento nový bezdrátový směrovač. On by dostal dost snaží nastavit . hesla Někdo musí mít používal jeho připojení k internetu, pomyslel si Jistě by stačilo, aby bylo v případě vymáhání práva úředníci říkají, že případ je odstrašující příklad Jejich rady:.... heslo-chránit váš bezdrátový router "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.