pondělí 17. října 2011

Motorola RAZR Droid dostane včasné zavedení před zítřejším startu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/17/motorola-droid-razr-gets-an-early-introduction-ahead-of-tomorrow/:

Jedna věc, kterou bychom rádi na oříšky: jsou mnohdy selhat, což umožňuje široké veřejnosti vidět více přípravku, než společnost má. Toto je příběh Motorola Spyder (aka Droid RAZR), jeho první pokus o teaser rozmazlená, když je telefon jméno uvedené na soubor s obrázkem. Druhý Sneak Peek je chytře navržen jako neúplné puzzle s chybějící části přidal jeden po druhém, jak se dostaneme blíže k uvedení zařízení, ale Motorola opustil celý obraz z telefonu skrývá v jasném názoru. Takže to, co vidíme nahoře je uber-tenké Verizon LTE zařízení s podporou kevlar a Droid X-stylu, hrb na vrcholu, zadní kameru (pravděpodobně 8MP) s 1080p zachytávání videa HD, přední čelí kamera, standardní sadu čtyři kapacitní dotyková tlačítka a přebudovaný Droid oko. Jsme stále v naději, že pohled na Xoom 2 před velkou událostí, ale alespoň si můžete za nás dostatečně škádlila nyní.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Motorola RAZR Droid dostane včasné zavedení před zítřejším startu původně objevila na Engadget na po. 17 říjen 2011 14:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Droid-Life | zdroj Motorola Odhalení | Přeposlat | Komentáře

BlueSLR dongle přijíždí na BlackBerry a (některé) telefony Android

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/17/blueslr-dongle-arrives-for-blackberry-and-some-android-phones/:

Nabízí hrát dohazovače mezi high-end kamery a smartphone, XEquals má rozšířenou podporu pro své BlueSLR dálkové ovládání za IOS. Ano, může Blackberry a Android uživatelé stahovat své aplikace a pár tomto Bluetooth dongle pro své (zatím pouze pro Nikon) DSLR. Kompatibilní dongle a bezplatná aplikace přistane později v tomto měsíci, ale před stanovit potřebné 149 dolarů, stojí za to ověřit, že jak váš fotoaparát a telefony jsou podporovány. Jak to stojí, jsou kompatibilní s Android telefonů pouze některé modely HTC nebo Samsung. Zatímco Android podporu pravděpodobně porostou v budoucnosti, není slovo před 3 verze.

Pokračovat ve čtení BlueSLR dongle přijíždí na BlackBerry a (některé) Android telefonů

BlueSLR dongle přijíždí na BlackBerry a (některé) Android telefonů původně objevila na Engadget na po. 17 říjen 2011 15:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj BlueSLR | Přeposlat | Komentáře

Může Hottest Peppers Ve světě zabít?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UU1zAaVm6yE/can-the-hottest-peppers-in-the-world-kill-you:
Hugh Pickens píše "Katharine Gammon píše, že minulý týden, Kismot indická restaurace ve skotském Edinburghu, která se konala soutěž jíst extra-hot Kismot Killer kari a několik sanitek byli voláni po některých konkurenčních jedlíci vlevo svíjet na zemi . bolesti, zvracení a mdloby Paul Bosland, profesor zahradnictví v Novém Mexiku státní univerzitě a ředitelem Chile Pepper Institute, říká, že chilli papričky může dokonce způsobit smrt - ale těla většina lidí by váhat dlouho předtím, než tohoto bodu dosáhl "teoreticky. by se dalo jíst dostatek opravdu horké chiles tě zabít, "říká Bosland dodává, že výzkumné studie v roce 1980 vypočítal, že tři libry nejžhavější paprika na světě - něco jako Bhut jolokia - snědli najednou zabít 150-libra osoby . Chilli papričky způsobit jedlíka vnitřek nastartovat, aktivuje sympatický nervový systém - který pomáhá kontrolovat většinu těla vnitřních orgánů - výdej energie, a tak tělo spaluje více kalorií, když se stejná jídla jíst s chilli papričkami, ale tkáně. Zánět může vysvětlit, proč soutěžící v soutěži Killer Curry uvedl, že pocit, že jsou řetězové pily trhání přes jejich vnitřnosti. Co se týče soutěže, majitel restaurace Abdul Ali přiznal ohnivé jídlo může být příliš kořeněné poté, co skotský záchranné služby ho varoval, aby přezkoumaly své událost. "Myslím, že budeme tónu dolů, ale my budeme určitě dělat příští rok."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


IDC a Gartner: Lenovo skoky minulosti Dell na druhém místě, stále zaostává HP pro zlato

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/17/idc-and-gartner-lenovo-leaps-past-dell-for-second-place-still/:
IDC a Gartner přicházejí s jejich poslední pozice 3. čtvrtletí světových výrobců počítačů, což znamená, že je čas pro nás udělat nějaké pitevní. Ne hodně změnilo na vrcholu hromady, kde se podle IDC, HP stále vládne hřad se o 18 podílem na trhu (i přesto, že celá věc PC ). Ale nejvíce dramatický posun přišel z Lenovo, která se rozběhla kolem společnosti Dell na druhém místě, s 13.7 podílem na trhu (13,5, podle Gartner) - 36,1 procentní nárůst od třetího čtvrtletí roku 2010 (25,2 procenta, tvrdí Gartner). Dell výsečí, na druhé straně snížil mírně až 12 procent v tomto čtvrtletí, ve srovnání se 12,6 procenta v loňském roce. V celosvětovém měřítku, zatím, PC se tržby zvýšily o zhruba 3,6 procenta ve srovnání se 3. čtvrtletím roku 2010 (3,2 procenta, v knihách Gartner), ačkoli oba výzkumné firmy potvrdil, že toto číslo je hluboko pod jejich projekce. Proč? IDC ukazuje na několik ekonomických faktorů, včetně hrozby dvojité recesi, zatímco Gartner obviňuje vzestup "non-PC zařízení" včetně tablets. překvapení!

Pokračovat ve čtení IDC a Gartner: Lenovo skoky minulosti Dell na druhém místě, stále zaostává HP pro zlato

IDC a Gartner: Lenovo skoky minulosti Dell na druhém místě, stále zaostává HP pro zlato původně objevila na Engadget na po. 17 říjen 2011 07:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink The Wall Street Journal | | Poslat tuto | Komentáře

Sony umožňuje zobrazení cen a velikostí Do Google TV?

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo ve společnosti, nebo jste nespokojeni se svými platy a chce zničit překvapením, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu nutkání prošel. Proč? Vzhledem k tomu nejen unikla informace, (který ještě není známo, zda v reálném) o možných velikostech, které přicházejí Google TV, ale i jména se objevují, která by byla nazývána dotyčných modelů.

Jejich jména jsou: NSX-24-palcový 24GT1 NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (ano, uhodli jste) o 46 centimetrů. Ale také se pokusit se říci, že jejich ceny by celkové výše 1.300, 1.400 a 1.900 dolarů.

Podivná věc: jestli je to pravda, že nejlevnější model Google TV bude ještě dražší (300 dolarů) na 32-palcový model dražší než vlastní lidi Sony v jejich katalogu.

Nizozemského soudu odmítá Samsung patentových nároků proti Apple

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vjbFafUNqDQ/dutch-court-rejects-samsung-patent-claims-against-apple:
zlobí tapír píše "soudce Okresního soudu v Haagu odmítl tvrzení, že Samsung udělal proti Apple o čtyři patenty. Samsung chce Apple zaplatit licenční patenty v otázce, a soud, aby vydal příkaz zakazující dovoz a prodej Apple iPhone 3G, iPhone 4, iPad, iPad 2, stejně jako připravované výrobky, do licenčních podmínek jsou na místě. Ale druhý se nestane v tomto bodě. rozhodnutí přišla ve stejném týdnu, kdy australský soud zablokování prodeje Galaxy tab Samsung 10,1 ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nokia C5-03, plně Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z vrcholů finské firmy Nokia. Tentokrát je to na přelomu Nokia C5-03 starší bratr Nokia C5, mobilní a představit Vám před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminálu lehké (váží pouze 90 gramů), která doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další caracterísitcas, že ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 je vybaven 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a GPS připojení, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměť, Nokia C5-03 nabízí 40 mega interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ale bude obsahovat standardní 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 pracuje s Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Zařízení menu nabízí dobrou sbírku ikon, které umožňují přímý přístup k e-mailovým účtům a sociální sítě.

Některé aplikace Vrcholem Nokia C5-03 patří přístup na Nokia Music Store a Ovi Store, odkud si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsme se bavili jsem se 170 euro.

Crestron debuty zdarma, placené mobilní aplikace pro Android zařízení

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/17/crestron-debuts-free-paid-mobile-apps-for-android-devices/:
Trvalo to nějakou dobu, ale Crestron konečně vyjel oficiální verze jeho dálkové ovládání domácí automatizace software pro Android. Crestron je iOS úsilí bylo kolem sebe a tam byl také neoficiální řešení, k dispozici u dřívějších závěsu zakladatele Blake Krikorian, ale nyní Uživatelé si mohou vybrat mezi volnou Crestron Mobile App a $ 100 Crestron Mobile Pro app. Soudě podle jeho protějšek iOS, verze Pro přidává řadu ovládacích možností, včetně přednastavených scén a další. Samozřejmě, pokud jste jeden z houpání společnosti nastavení pak zjistíme vás zaplatí někdo vysvětlit tohle vám, kteří si asi rozebrat podrobněji. Hit na níže uvedený odkaz pro stažení a podívejte se na tiskovou zprávu po přestávce.

Pokračovat ve čtení Crestron debuty zdarma, placené mobilní aplikace pro Android zařízení

Crestron debuty zdarma, placené mobilní aplikace pro Android zařízení původně objevila na Engadget na po. 17 říjen 2011 03:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Android Market , Crestron | Přeposlat | Komentáře

LG DoublePlay je oficiální intro na T-Mobile nabízí dual-rozdělení obrazovky a klávesnice

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/17/lg-doubleplay-makes-its-official-intro-on-t-mobile-offers-dual/:
V případě, že všechny dělené klávesnici telefonu pryč? Je to už zhruba sedm let od dob Nokia 6820 , messaging zařízení s inovativním provedení, ale telefony s podobnou formu staly extrémní vzácnosti na trhu - pokud se dokonce, že na trhu vůbec (vzpomeňte si na MotoSplit ?). LG doufat, že získá některé země v této oblasti oficiálně oznámil DoublePlay , unikátní Android 2.3 sluchátka s dotykovými obrazovkami dual a split QWERTY. Zde je kopeček: DoublePlay je poháněn 1GHz procesor Qualcomm Snapdragon a nabízí 5MP chovat-stát před kamerou dokáže zachytit 720p HD video. Tam, kde to začíná být zajímavé, ale je v DoublePlay design - používá 3,5-palcový displej na horní výsuvné se odhalit 2-palcový displej vnitřní sevřené mezi oběma polovinami klávesnice. Jak se ukázalo, oba obrazovky použít samostatně, nebo v tandemu s sebou, v závislosti na vašich potřebách. Žádné ceny nebo dostupnosti je výslovně oznámena, ale přítlačné vypadá, že se shodují s Národní Textové zprávy v roce 2011 mistrovství začíná 26. října, takže telefon bude pravděpodobně zahájen přibližně ve stejnou dobu. Možná jsme tu zařízení, které bude legenda dalších sedm let?

Pokračovat ve čtení LG DoublePlay je oficiální intro na T-Mobile nabízí dual-rozdělení obrazovky a klávesnice

LG DoublePlay je oficiální intro na T-Mobile nabízí dual-rozdělení obrazovky a klávesnice původně objevila na Engadget na po. 17 říjen 2011 01:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj PROTEXT | Přeposlat | Komentáře

Amazon skříňky přišel do New Yorku, stále víc zachycen UPS v PJs

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/17/amazon-lockers-come-to-nyc-no-more-getting-caught-by-ups-in-you/:
Amazon Skříňky NYC
Nejprve Seattle , poté v Londýně, nyní Big Apple - Amazon je dodávka skříněk se začínají objevovat po celém těle. Jak jsme již dříve vysvětlil, skříňky jsou v podstatě obrovské, automatické PO boxy, které jsou určeny výhradně k nákupu Amazon. Pokud se rozhodnete přidat skříňce místo do svého adresáře (jít zkontrolovat nastavení účtu, zda je tato možnost k dispozici zatím), bude váš balíček nacpaných do jednoho z těchto kiosků a budete mít kód pro odemknutí především slot na místě dle Vašeho výběru. Zatím je jich tam osm roztroušeny po celém Manhattanu v Rite pomůckami, D'Agostinos a Gristedes. Ještě jsme vydali naše tajném doupěti dostat fotografické důkazy z místa odjet ještě (raději naše Amazon nákupy vlevo od brány pod dohledem věže ), ale myslím, že jsme se snímek obrazovky je dostatečným důkazem, že nejsme tahem nohu. Přesto, pokud máte strach, ten chlap UPS může houpat, zatímco vy jste stále ještě ve své pyžamo se to zdá jako docela pěkné řešení.

Amazon skříňky přišel do New Yorku, už přistižení UPS v PJs původně objevila na Engadget na po. 17 říjen 2011 01:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista , GeekWire | zdroj Amazon.com | Přeposlat | Komentáře

Facebook žalován za porušení zákonů napíchne

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8HTuVkJnECI/facebook-sued-for-violating-wiretap-laws:
Anonymní čtenář píše: "Facebook je žalována v několika státech pro sledování svých uživatelů i po odhlášení od služby pro všechny soudy tvrdí společnost porušila federální zákony napíchnout poslední soud, podal ženě Mississippi, říká:.." vést k 23.září 2011, Facebook sledovány, shromažďovány a ukládány drát jeho uživatelů a elektronických komunikací, včetně ale bez omezení na části své historie surfování, i když uživatelé nebyli přihlášené na Facebooku. Žalobce nedal souhlas nebo jinak povolit Facebook zachytit, sledovat, shromažďovat a uchovávat ji drátem nebo elektronických komunikací, a to včetně její historie surfování, pokud není přihlášené na Facebooku. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Pi Počítačová Pro 10 bilionů číslic

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1QVJUZRS3WA/pi-computed-to-10-trillion-digits:
Anonymní čtenář píše: "Japonci programátor, který projde kolem rukojeti JA0HXV oznámil, že se počítá PI 10 bilionů číslic. Této přestávky Předchozí světový rekord 5000000000000 číslic. Počítání byla zahájena v říjnu roku 2010 a skončila včera po více pevných disků problémy , řekl. Podrobnosti v angličtině jsou k dispozici zatím není plně, ale japonská strana uvádí podrobnosti. JA0HXV vedla záznamy pro výpočet Pi v minulosti. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Verizon Wireless Změny Ochrana osobních údajů

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jwLVuZtb3iQ/verizon-wireless-changes-privacy-policy:
Poprvé přijal zadavatel flash2011 píše: "V poslední době změnila svůj Verizon TOS doma internet na výchozí sdílet svou polohu s inzerenty. Teď Verizon Wireless se také změnila své zásady ochrany osobních údajů jako výchozí podělit o své prohlížení webu historii, mobilní telefon umístění a využití aplikací také. I když tam bylo pár příběhů o těchto změnách, internetová fóra byla převážně klidná. Kde je rozhořčení? Nebo jsme prostě zvykli na to, že ISP budou prodávat naše osobní údaje a prohlížení webových stránek návyky? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Proč tak Siri, OU?

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/RtBcK5Yq8uo/:
Screen Shot 2011-10-16 at 3.20.12 PM

Při pohledu na web, a to zejména blogosféře za posledních pár dní se zdá, že je jen jedna věc, kterou každý chce mluvit: Siri. S iPhone 4S nyní v rukou miliony lidí, jak se očekávalo , je to jasně stand-out funkce zařízení.

Ale počkat. Hlasová technologie byla po dlouhou dobu. Nebo, jako jeden TechCrunch komentátor stručně ji na videu Erick demo post Siri : ". 4 roky starý software, 8 let staré technologii" To připomíná jeden z mých nejoblíbenějších aspektů tech blogů. Můžete psát o něčem, pak každý, a jejich matka se vyřítí křičet něco v tomto duchu "starých!". Nebo, ještě lépe, konkurence cesta přes sebe křičet "PRVNÍ!". Takže pokud ty věci Siri dělá, je starý, a když jiní to první, tak proč se všichni tak zatraceně nadšený funkci?

Existuje několik důvodů. Ale Nejjednodušší odpověď je, že se odehrává znovu a znovu během posledních několika let: Apple udělal správně.

Ne, není Apple jako první implementovala hlasové technologie. Ani oni jsou první, kdo to na telefonu. Ve skutečnosti, Siri není ani Apple je první vpád do hlasové ovládání. Ale jejich první pokus o iPhone, upřímně řečeno, nasávání. Není žádným překvapením, že nikdo použil. Pokud jde o Siri, je to společnost, která získala Apple - oni byli vlastně dělají některé stejné věci jako samostatné aplikace třetích stran dříve. Kreditní Apple za to, že vize a předvídavost, aby si uvědomili, že jejich předchozí hlasové ovládání nabízí nebyl konkurenceschopný, a to na úrovni systému, integrace Siri do iOS může být kouzelný.

Jak je to Google? Je pravda, že oni byli daleko před Apple v prostoru pro hlasové ovládání let. Vzpomínám si, že v případě, že Google se konalo v srpnu 2010, v němž předvedli nové hlasové funkce pro Android. Jak jsem psal v té době, " Google představil děsivě rychlé a přesné hlasové Akce Android ". A byla to pravda. V té době.

Ale Google propadl na několika frontách s touto funkcí. Za prvé, zatímco na papíře, a to v inscenovaných dema Google technologie vypadá skvěle, ale nepodařilo, aby byl dostatečně přesvědčivé, aby nalákali běžné uživatele používat. Měli předem definovaný soubor instrukcí, co by se dalo říct, jak získat systém do práce, a oni byli dost přísný. Pro srovnání, Apple kladen důraz na použití přirozeného jazyka se Siri. Existuje celá řada způsobů, jak říct něco spustit určitou akci. Nemusíte si pamatovat sadu příkazů.

Jinak řečeno, může Google hlas vyhledávání a Siri vypadají na papíře srovnatelné. Ale ve skutečnosti, jeden je něco, co nejlépe využít v robota, druhá je něco, co nejlépe využít lidskou. A roboty nebudou kupovat telefony - alespoň zatím.

Ve větší obrázek, to je něco, co Apple podle všeho chápe, znovu a znovu , že jejich soupeři nemají. Technologie je stále důležitou součástí života každého z nás, ale jen w

Vrtulníky a transformátory: hands-on s vylepšenou PS3 Twisted Metal

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/tIOxc7WYr7c/twisted-metal.ars:

Neuvědomil jsem si, jak moc jsem vynechal dopravní bojové hry, dokud jsem si sedl a hrál trochu obnovené Twisted Metal na PlayStation 3. Hra je prostě směšné. Na první pohled to vypadá poněkud krotká, s tím, co vypadá, že je poměrně bezpečné line-up vozidel a jejich off-putting, Juggalo inspirovaných postav, ale když přijde na akci, hra nabízí jen to, co byste chtěli. Navíc, to má obří roboty.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Ace Combat: Assault Horizon oběti ovládání pozlátko

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/y12fnsszNKA/ace-combat-assault-horizon-sacrifices-player-control-for-splashy-presentation.ars:

Když pustíte do souboje režimu v boji proti Ace: Assault Horizon, fotoaparát tlačí do blízkosti svého cíle a začne se třást. Ztratíte kontrolu nad svým letadlem, ale stále můžete druh pohybu cíl na záměrný kříž po obrazovce a snaží se střílet nepřátelské letadlo. Pokud budete mít špatný člověk uvnitř větší kruh, můžete zámek s raketami, což je rychlejší způsob, jak si je. To je velmi vzrušující, poprvé se to stane, ale brzy si uvědomíte, je to v podstatě minihru.

Tam. Právě jsem shrnul boj Ace: Assault Horizon .

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku