úterý 12. července 2011

BlackBerry podepisování kódu Server výpadku

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/o7xMJJL2tlk/BlackBerry-Code-Signing-Server-Outage:
ThirdNormal píše: "V opravdu bolestivé krok pro většinu vývojářům třetích stran RIM servery podpis kódu jsou dole a mít problémy, protože o víkendu začala. To způsobilo rozruch ve fóru podpory Blackberry, a jistě zhoršit přebíhání vývojářů z Blackberry platformu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Netflix Streaming oznamuje pouze plány a vyšší ceny pro DVD

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1Lcl_SBctic/Netflix-Announces-Streaming-Only-Plans-and-Higher-Prices-for-DVDs:
micsaund píše: "Zatímco Netflix nadále klesat poplatky a stále si udržovat dobré služby, dnes berou tři kroky v opačném směru tím, že zdvojnásobí náklady plánu máte již pravděpodobně:" Tak například náš současný 9,99 dolarů za měsíc členství neomezený streaming a neomezené DVD bude rozdělena do 2 různých plánů ... bez omezení Streaming (bez DVD) za 7,99 dolarů za měsíc ... Neomezené DVD, 1 z AT-a-čas (ne streaming), za 7,99 dolarů za měsíc.. .. cena za získání obou těchto plánů se bude 15,98 dolarů za měsíc ($ 7,99 + $ 7,99). " Teď, když se jim podařilo dostat všechno, co k dispozici na streaming, bylo by to fajn, ale kolikrát jste se potřeboval dostat fyzický disk pro tento podivný film, nebo si film v rychlých frontě, že mávnutím kouzelného proutku zmizí kvůli některým za- -scény vypršení smlouvy, nebo co? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Microsoft k ledu V systému Windows XP do tří let

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/b7CHP7HK9ZM/Microsoft-Pulling-the-Plug-On-Windows-XP-In-Three-Years:
Anonymní čtenář napsal s článkem z myce. Microsoft bude přerušení veškeré podpory pro Windows XP na jaře 2014. Souběžně s oznámením Microsoft vydala 1000 den odpočítávání gadget pomoci XP trávit čas až do jejich IT oddělení se do zařízení. Možná.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Video Nintendo přichází na japonský zítra 3DS, americký ekvivalent a Netflix "v průběhu tohoto léta"

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/12/nintendo-video-arrives-on-japanese-3ds-tomorrow-american-equiva/:
Video Nintendo přichází na japonský 3DS zítra, americký ekvivalent a Netflix přichází "v průběhu tohoto léta"
To by nebylo Nintendo produkt, pokud je vybavovací JDM nedostal zvláštní zacházení, a tato praxe pokračuje zde pro 3DS . Video Nintendo služby hity japonská verze paralaxy, mlátit handheld zítra, takže pro stažení 2D a 3D obsahu, který byl "doporučil", které dům Mario. Je to vlastně druhý klip k hitu služby Japonsku, po SpotPass TV je dříve zahájení s původním obsahem. Kdy se Američané něco plnit? "Později v létě" Podle vyjádření Nintendo, které rovněž potvrdí, Netflix bude k dispozici "brzy" - brzy se zachránit své předplatné ?

Video Nintendo přichází na japonský zítra 3DS, americký ekvivalent a Netflix "v průběhu tohoto léta" původně objevila na Engadget na út. 12.07.2011 15:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Andriasang | zdroj Nintendo , Joystiq | Přeposlat | Komentáře

Nositelné počítače a přenosné motorové

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4Y_8yG6D2eE/Wearable-Computers-and-Portable-Power:
Anonymní čtenář píše: "Poslední víkend, Silicon Valley VC Marc Andreessen volal" nositelné počítače "je další velká věc. MC10 Nyní, tři roky stará společnost, flexibilní elektroniky, trvá stará myšlenka na nová místa. Startu vyvíjí zdravotní senzory, které odpovídají lidské tělo, obrazových snímačů, že křivka jako sítnice a natahovací solárních článků (a dalších obvodů), které mohou být vetkány do struktury stan nebo povrchu letadla. Na rozdíl od organických nebo tištěné elektroniky, která mají tendenci neúčinné, MC10 využívá křemík ostrovy spojeny pružné propojení. že je ještě brzy, ale společnost má novou podporu z VCS, Reebok a americkou vládou na rozvoj nošení zařízením, mini-senzory a přenosné motorové. Představte si vlastní nabíjení UAV s malými kamerami na palubě, a vy můžete říct, co armáda chce z toho. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Rozhovor s editory Libre grafiky časopisu

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/t9kcWY7tOdA/Interview-With-the-Editors-of-Libre-Graphics-Magazine:
TheSilentNumber píše: "Nedávno jsem měl to potěšení rozhovory redaktorů Libre Graphics, časopis dělal úplně používat svobodný software (i za použití řízení verzí, takže můžete vidět každou změnu všech dob), poté, co se dalo mluvit na letošním setkání Libre Graphics. Této Projekt je živým důkazem schopností tisku svobodného softwaru, "To je opravdu konstantní zdržet i uvnitř vlastní komunity. Lidé se vždy stále hovoří o problém s tiskem. Takže co s tiskem?" Zdarma časopis Grafika je na tom skutečně vynikající práci představí bez práce jsou vyrobeny z bezplatných nástrojů, vytvoření publikace záznamu, a oslovit designéry s tímto projektem. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


AMD zprávy nejrychlejší mobilní GPU

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PSncYfA871M/AMD-Releases-Fastest-Mobile-GPU:
Stoobalou píše "AMD zaznamenal další bod více než jejich grafické soupeře Nvidia s tím, co tvrdí, je na světě nejrychlejší single-GPU mobilní grafický procesor, Radeon HD 6990M. Zatímco červený tým je nepravděpodobné, že drží korunu na dlouho v rychle se pohybujících Svět samostatnou grafickou kartou, na nejnovější čip je jistě dostatečně působivé Na TeraScale 2 procesor unifikovanou architekturu a Barts GPU jádro Radeon HD 6990M. - mobilní odpovídá společnosti high-end Radeon HD 6990 PCI Express grafický design card - vlastnosti 1.120 kusů stream procesorů, 56 texturovací jednotky, 128 Z / stencil ROP jednotek a 32 ROP jednotek barvy ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Star Trek PADD App je LCARS-sportovní Trekkie referenční Bible pro iPad

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/12/star-trek-padd-app-is-a-lcars-sporting-trekkies-reference-bible/:
Star Trek PADD App
Shromáždit kolem iPad Trekkies, máme pro vás léčit - CBS Interactive právě rozpoutala Star Trek PADD App. Ve svém jádru je hluboký databáze informací o pořadech a filmech, včetně obsazení a charakter dat, informace o planetách, které obývají vesmír, a epizoda průvodcem. Nejlepší ze všech, je celý zážitek uvedené v klasickém LCARS rozhraní, které by měly být známé na všechny fanoušky The Next Generation (TNG, nebo jak skvělé děti volají to). Kromě toho slouží jako reference pro všechny věci, Trek, aplikace táhne v krmivech z oficiálních stránek Facebook a Twitter. Můžete si ji chytit, v celé své černé a pastelových barvách slávu, za $ 5 na zdroje odkaz a podívejte se na galerii níže.

Star Trek PADD App je LCARS-sportovní Trekkie referenční Bible pro iPad původně objevila na Engadget na út. 12.07.2011 14:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroj App Store | Přeposlat | Komentáře

Apple šéf patentového právníka listy po ztrátě Android

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EmnUghFkNEI/Apple-Chief-Patent-Lawyer-Leaves-After-Android-Loss:
Hugh Pickens píše "Zprávy PC Magazine, že Richard Lutton, Apple současný šéf patentového právníka, je údajně odchází ze společnosti poté, co nedokázal zabránit Android výrobcům používat iPhone jako rysy." Je možné, že Apple vedení chce patent oddělení, aby se stala efektivnější, zejména pokud jde o soudní spory, "říká analytik duševního vlastnictví Florian Mueller." Oni jsou pravděpodobně zklamáni, že první ITC stížnost na HTC nešel příliš dobře. " ... Kromě toho Apple je agresivně žádosti o zásah na vlajkové lodi společnosti Samsung Galaxy lineup. " Samsung také se stane být nespokojený s Apple pomocí svého bývalého právního zástupce.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Xbox 360 se objeví v kódu Win 8, herní konzole kompatibilitu přichází na PC?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/12/xbox-360-pops-up-in-win-8-code-console-game-compatibility-comin/:
Xbox 360 Odkaz v Win8 kód
Není žádným tajemstvím, že Microsoft plánuje integraci Xbox LIVE do Windows 8 , ale zvěsti jsou nyní víření, že Xbox 360 hry by mohl být hratelný na další verzi OS Redmond je. Odkazy na "XBOX_360_SYSTEM_CRASH", byly nalezeny v kódu jádra - zvláštní část textu se ukázat v softwaru, který není určen ke spuštění na procesoru PowerPC 360 je. Existují samozřejmě i jiné, více světských možnosti - jako je možnost vzdáleně ovládat svůj konzoli spustit update a hry ke stažení, nebo přijímat oznámení ze stroje na pracovní ploše. Ale pokud Microsoft přináší Xbox titulů na PC, to by sloužit pouze zpevnit Windows jako platforma pro výběr hráčů. Asi budeme muset počkat zatajeným dechem, aby viděli, co Ballmer se, aby nám v lednu.

Xbox 360 se objeví v kódu Win 8, herní konzole kompatibilitu přichází na PC? původně objevila na Engadget na út. 12.07.2011 13:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink WinRumors | zdroj Windows Italia | Přeposlat | Komentáře

Transparentní graphene reproduktory s potiskem inkoustové tiskárny, lo-fi hudební okna jsou na cestě

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/12/transparent-graphene-speakers-printed-with-inkjets-lo-fi-musica/:
Transparentní graphene reproduktorů
Dodávám, že kouzelný materiál známý jako graphene na seznam věcí, které můžete udělat s inkoustovými tiskárnami spolu s OLED , solární panely , a lehký-ohýbání metamateriály . Vědci na Seoul National University použité tiskárny a techniku ​​známou jako napařování opustit tenkou vrstvu grafitu na základě vodiče na listy PVDF (poly vinylidenfluorid). Sendvič PVDF mezi graphene elektrod a použití proud ze zdroje zvuku byli vědci schopni vytvořit rovný a transparentní reproduktorů, které by mohly být začleněny do okna nebo obrazovky. Neočekávejte, že tuto nízkou spotřebou zdroje zvuku vyměnit hi-fi i když - protože se opírá o zkreslení náchylný piezoelektrický efekt, to asi nebude znít hodně lepší, než sluchátko na Váš mobilní telefon.

Transparentní graphene reproduktory s potiskem inkoustové tiskárny, lo-fi hudební okna jsou na cestě původně objevila na Engadget na út. 12.07.2011 13:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Graphene-Info | zdroj RSC | Přeposlat | Komentáře