neděle 27. února 2011

AMD nové obzory s 32nm Bulldozer design

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CL6-7Y4r5cc/amd-to-break-new-ground-with-32nm-bulldozer-design.ars:

AMD nadcházející 32nm Bulldozer design je román v mnoha ohledech, a to v minulosti ISSCC, AMD dal dva technické dokumenty, které šly do podrobností o celé části a plovoucí-bod designu. Převážná část každého papíru potaženého detaily obvodů, ale tam bylo docela málo vyšší úrovni-bitů informací, které vyšlo.

My jsme dříve vydala na vysoké úrovni přehled o přístupu buldozer k power-efektivní výkon, tak se podívejte na naše dřívější pokrytí pro velký obraz. V tomto krátkém článku, budeme vyplnit některé údaje z dokladů od AMD.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Transphorm slibuje brickless laptop nabíječky, úspory energie spousta

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/27/transphorm-promises-brickless-laptop-chargers-power/:
Zastavte nás, pokud jste slyšeli toto jeden dříve . Společnost provozuje tajemné startu v tajnosti po několik let, vyvolává miliony na financování od některých z největších hráčů v oboru (v tomto případě, Google a Kleiner Perkins Caufield & Byers), a oznamuje průlom technologie, která slibuje změnit vše . V tomto případě startu je společnost s názvem Transphorm, a průlom je gallium nitrid technologie, která slibuje zlepšení AC / DC transformátory. I když to nemusí znít jako nejvíce vzrušující věc na světě, společnost je CEO říká, že by nejen drasticky snížit plýtvání elektřinou elektronikou, které v současnosti spoléhají na křemíkové součástky, ale výrazně snížit velikost složek stejně. Jeden Ukázkovým příkladem je notebook nabíječka cihel, které Transphorm říká, že by mohla být snížena nebo dokonce zcela eliminovány tím, že staví potřebné komponenty přímo do notebooku samotného. Společnost také vidí obrovskou příležitost s elektrickým pohonem, a zejména datových center, který je jedním z prvních trhů, bude cílení. Samozřejmě, kompletní informace jsou stále ještě poměrně světlo v okamžiku, ale společnost slibuje, že představí své první produkty v jen dva týdny, a můžete si být jisti, že budeme sledovat.

Transphorm slibuje brickless laptop nabíječky, úspory energie spousta původně objevila na Engadget na ne. 27 únor 2011 16:50:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Boing Boing | zdroje Transphorm , Recenze technologie | Poslat | Komentáře

Custora pomáhá Online podnikům zlepšit udržení zákazníků

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/pM5MF8nLKRQ/:
Řada

Apple žádá odborníků na bezpečnost Prověřit OS X Lion

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/esJjwcsMpu8/Apple-Asks-Security-Experts-To-Examine-OS-X-Lion:
Anonymní čtenář píše "Pro stejně jako Mac OS X má pověst pro bytí bezpečnější než Windows, zabezpečení vědci neváhají zdůraznit, že opak je ve skutečnosti pravda. Ale Apple snaží změnit. Minulý čtvrtek , Apple rozdělován beta OS X lva pro vývojáře. V souvislosti s tím, Apple se také dostanete k poznamenat, odborníci na bezpečnost a nabízí jim zdarma náhledy OS X 10.7 tak, aby mohli podívat na nový Apple bezpečnostní opatření a dosáhnout zpět na Apple se všechny myšlenky a obavy, oni by mohli mít. skutečnosti, Apple se stává mnohem více jistoty při vědomí těchto dnech, a to nejen pokud jde o oslovení bezpečnosti výzkumných pracovníků, ale také v jeho personální najímá. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


OCZ má spotřebitel-stupeň 3 Vertex SSD dostane benched, SandForce SF-2281 pomáhá naplácat soutěž

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/27/oczs-consumer-grade-vertex-3-ssd-gets-benched-sandforce-sf-228/:
Mysleli jsme, že OCZ Vertex je 3 Pro některé byl planoucí horké zboží, ale pevná úložiště odborníci stav má mysl-vrávorání novinky - holý ol 'Vertex 3 bude přinášet stejné zcela absurdní 550mb / s pro čtení rychlostí (plus ještě rychleji 525megabajt / sec píše) u dolů-na-zemi cenu. Náhledy našel Vertex 3 nové SandForce SF-2281 řadič a Micron 25Nm flash paměťové čipy vytlačili dokonce i své vlastní podnikové třídy-bratranec v téměř každém testu - s několika anomálie tu a tam - a byl údajně příliš rychle k dosažení plného výkonu s 6Gbps SATA řadič zachránit jeden v nové Intel Cougar bod chipset. Nejlepší ze všeho je, oni tvrdí, že OCZ je cílení cenu pouhých $ 250 za 120GB verzi, nebo 500 dolarů za jednotku 240gigabajt benched zde. To je ještě kus změny, ale vzhledem k současné-gen 120gigabajt SSD stále stála přes 200 dolarů ulici, to zní jako OCZ je nastavení bar, který bude snižovat ceny plošně. Nemůžeme čekat.

Přečtěte si - AnandTech
Přečtěte si - Hot Hardware
Přečtěte si - Legit recenze
Přečtěte si - PC Perspective
Přečtěte si - Skladování recenze

OCZ má spotřebitel-stupeň 3 Vertex SSD dostane benched, SandForce SF-2281 pomáhá naplácat soutěž původně objevila na Engadget na ne. 27 únor 2011 15:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Weird Science jen hází beanballs na chladné noci

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/3Rv-B0UWJPw/weird-science-only-throws-beanballs-on-cold-nights.ars:

Házení teplo v teplo: Řekněme, že jste baseballový nadhazovač. Chcete se dostat pryč s beaning proti těsto? Udělej to pro chladné noci , pokud se chcete vyhnout odvetu, podle spoustu obchodních Duke škola fakulty. "Controlling pro řadu dalších proměnných," píší, "jsme provedli analýzy ukazují, že pravděpodobnost, že džbán bít těsto prudce stoupá při vysokých teplotách, kdy mají více džbánu spoluhráči byl zasažen soupeře dříve ve hře. "

Kapucíni dostat holky tím, že leští sebe s jejich vlastní moč: Spousta zvířat ochranné známky na jejich území nebo inzerovat na kamaráda pomocí feromony v moči (i ryby to ). Kapucín opice, nicméně, přijmout další opatření, aby zajistily, že není pochyb o tom, které jednotlivé byl zdroj feromonů: oni močit na ruce a vetřete ho po celé jejich kožešinu. Potvrdit, že tento má své požadovaný účinek na dámy , výzkumníci dát nějaký ženský kapucínů v trubici MRI, a pak vystavil je moč od dospělých a mladistvých mužů. Reakce v mozku žen 'byly podstatně větší, když přišel z moči dospělých. Mám podezření, že stejný zvyk mohl dostat stejně velký odpověď od člověka ženský mozek, ale možná ne ze stejných důvodů.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Oscar.com nabízí 'veškerý přístup' přechází na Academy Awards, na náklady

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/27/oscar-com-offers-all-access-pass-to-the-academy-awards-for-a/:
Jistě, můžete se jen dívat na Oscary zdarma spolu s miskou popcorn a vaše oblíbené Twitter komentář, ale lidé za Academy Awards doufají, zkusíte ještě něco víc "interaktivní" tentokrát. Ti, kteří hlavy až k Oscar.com dnes večer bude zpracován do několika různých live kamery, které jsou volně k dispozici každému, ale opravdu vidět, aby vše, co budete muset vysázet 4,99 dolarů pro "všechny přístupové" projít. , Které vám umožní přístup k řadě "exkluzivní prohlížení příležitosti," včetně několika kamer o 360 stupňů, které můžete ovládat, a mnoho kamer po červeném koberci, zákulisí, a na Governors Ball poté. A pokud to nestačí, můžete si také stáhnout Oscar Backstage Pass app pro IPAD, iPhone a iPod touch - to bude běh vám dalších $ 0,99.

Pokračovat ve čtení přístup 'Oscar.com nabízí' všichni přejdou na Academy Awards, na náklady

Oscar.com nabízí 'veškerý přístup' přechází na Academy Awards, za cenu původně objevila na Engadget na ne. 27 únor 2011 14:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Oscar Všechny Přístup | Poslat | Komentáře

Dvě planety Nalezeno Sdílení Jeden Orbit

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/htwYZvd5CwE/Two-Planets-Found-Sharing-One-Orbit:
Dweezil-n0xad píše "zakopal v záplavě dat z dalekohledu Kepler je planetární systém, na rozdíl od některého neviděl. Dva jeho zdánlivé planet stejné oběžné dráze kolem své hvězdy. Pokud se objev potvrdí, bude to vzpružit teorii, že Země kdysi sdílel jeho oběžné dráze s Marsem-klížil tělo, které později narazil do něj, což má za následek měsíce formace. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


SwipeGood vyslovuje Start fondu peníze na charitu

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/jVy8tXu0LFA/:
Řada

Co je to vaše pravé jméno?

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/47srCLGSnBY/:
Řada

Majetnými a nemajetnými-: Pravdivý příběh Reader Najednou De-Pozvaní z TED

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/f5xVLP5zWpA/:
Řada

IT Absolventi Ne "No-cvičil, Ready-To-Go"

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7yOLjP-DQIE/IT-Graduates-Not-Well-Trained-Ready-To-Go:
coondoggie píše "Existuje rozpor mezi studenty stále high-tech tituly a to, co zaměstnavatelé hledají v těchto absolventů. Zaměstnavatelé se shodují, že vysoké školy a univerzity musí poskytnout svým studentům základní dovednosti potřebné pro běh IT oddělení, ale pouze 8% náboráře by sazba IT absolventů najat jako 'dobře-vyškoleni, připravený-k-jít,' podle průzkumu z 376 organizací, které jsou členy skupiny uživatelů IBM Sdílení a databázové aplikace Trendy a předplatitelů. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Člověk staví stroj, aby se zasadila tlačítek telefonu od půl světa dál (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/27/man-builds-machine-to-push-phone-buttons-from-half-a-world-away/:

Pokud vaše ambice měl cestovat po světě, a vaším úkolem, aby se zasadila tlačítka tří mobilních telefonů se nachází v Jižní Koreji, můžete jít šílený. Zdá se, že co se stalo s Mok Mladé Bak, alespoň, když on vynalezl blázen chytrost líčený ve videu výše. Volal Caduceus, je to telepresence stroj , který dělá jen jednu věc - to kontroluje každý jediného tlačítka na každém z těchto tří telefonů s řadou servo motorů a pohonu kabely, a pohybuje se kyvadlo-jako webovou kameru, aby mohl jasně vidět každé obrazovce od kdekoli on se stane být. Tímto způsobem, on může těšit turistika přičemž jeho živobytí v dosahu, alespoň tak dlouho, dokud dotyčný sousedé nenesou hrozný rámus, je, řekněme, vrah robot montážní linky, a trvají na tom, aby policie prošetřila.

Člověk staví stroj, aby se zasadila tlačítek telefonu od půl světa dál (video) původně objevila na Engadget na ne. 27 únor 2011 11:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Hack a Day | Poslat | Komentáře

Microsoft Odměňování zaměstnanců, kteří Telefon je V

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_NRiYPHWs_A/Microsoft-Rewarding-Employees-Who-Phone-It-In:
theodp píše "Pro vývojáře, kteří jsou všichni o Benjamins, Microsoft má přijít s fascinující alternativu k vychvalovaný Google 20% času. Ke zvýšení počtu Windows aplikace Phone 7, Microsoft uvolnil přísná pravidla a umožní zaměstnancům měsíční svit a udržet vznikajícím duševním vlastnictví a 70% z příjmů, pokud jde o tuto druhou práci je psaní aplikací pro WP7-založené zařízení. pravidlo změnit nabízí možnost pro zaměstnance, kteří nechtějí odejít do nejistoty start-up, ale přesto chcete šanci na uznání a odměny pro své vlastní nápady. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Hořící Chrome

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/70zGx2MdVJ8/:
Řada

Lidé jsou routery

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/iyZvXtdxQvc/:
Řada

HTC Incredible S, Desire HD, Desire Z původní a touha to vše se bude jíst Perník do konce června

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/27/htc-incredible-s-desire-hd-desire-z-and-original-desire-will-a/:
Když to zahájila Incredible S na MWC před pár týdny, HTC slíbil nový 4-palcové zařízení by se rychle dostat Perník update a teď je to, že nám definitivní harmonogram pro to tím, že říká, že Android 2.3 bude distribuován na své Nová vlajková loď telefon do konce 2. čtvrtletí 2011. Nejsme si jisti, čtyři měsíce sedí u okna čeká aktualizaci OTA vznášet v nezbytně zápasy až do naší definice "rychle", ale jsou zde mnohem lepší zprávou pro majitele starších zařízení HTC. Touha HD a Desire Z - oba povolený v září 2010 - bude skákat od Froyo a do perníku a budou spojeny původní Touha , která byla vyhlášena cesta zpět na loňském MWC. , Že telefon byl v podstatě HTC vlastní značky Nexus-One, takže jsme už věděli, že se schopná běhu perníku, ale je to stále vzácné vidět zařízení projít dvě významná aktualizace Android (Desire začal život s operačním systémem Android 2.1). Všechny tyto staré touhy jsou umístěny na stejném plánu aktualizace jako Incredible S, zatímco nově vyhlášené Desire S a S Wildfire se budou dodávat s předinstalovaným Perník.

[Díky, Johannes]

HTC Incredible S, Desire HD, Desire Z původní a touha to vše se bude jíst Perník do konce června původně objevila na Engadget na ne. 27 února 2011 08:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje SlashGear | Poslat | Komentáře

Spotřebitelé nakupují méně Tech Stuff, Keep déle

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yv4CDopckUo/Consumers-Buy-Less-Tech-Stuff-Keep-It-Longer:
Hugh Pickens píše píše "New York Times uvádí, že existují náznaky, že radikální změna probíhá v chování spotřebitelů v důsledku velké recese: Američané kupují méně tech věci a dělat to déle vydrží (reg. může být vyžadováno). I když v mnoha případech je rozdíl pouhé měsíce, ekonomů a spotřebitelů říká, že přístup může přečkat úplné uzdravení a návrat snadný úvěr, protože silný dojem poklesu dosáhla na spotřebitele. Například Patti Hauseman uvízl s jejími pěti-rok -starý Apple počítač, dokud to začalo dělat divné vrčení zvuky a občas nefunkční dřív, než si koupil nový počítač k Vánocům -. skutečnosti, renovovaný jeden '. O týden později, ten starý umřel nám to docela dobře načasované,' říká Hauseman, přidávání že to není tak moc, že si nemohla dovolit nové věci, ale že v posledních několika letech ekonomického chaosu ji opustil pocit, že by mohla být krást z její budoucnost zahodili zboží, které ještě měl hodnotu. Spotřebitelé se drží na nové vozy pro záznam 63,9 měsíce, a to až 4,5 měsíce před rokem a 14 procent od konce roku 2008, podle jedné výzkumné společnosti. Analytici rovněž zpráva, že lidé v průměru čekají od 18 měsíců do upgradu své mobilní telefony, až z každých 16 měsíců jen před několika lety. 'Nejsme sahající až do doby našich babiček' příběhy o tom, co vede a jak se používá to tak pečlivě, 'říká Nancy F. Koehn, profesor na Harvard Business School a historik chování spotřebitele. 'Ale uvidíme konzistentní tipovací nebo plahočí na to.' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


OnLive nabízejí zdarma MicroConsole s nákupem hry Homefront

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/27/onlive-offering-free-microconsole-with-homefront-game-purchase/:
Vzhledem k tomu, nabbing 99 dolarů OnLive herní systém pro připojení televizoru firmy hry streaming oblak? Zde je další myšlenka - pre-order THQ je Homefront o OnLive místo za 50 dolarů, a dostat poukázku na bezplatnou MicroConsole (a hru zdarma) v smlouvat. Tak to chodí OnLive oznámil druhý den, který proběhne 14. března ačkoli drobné písmo říká, že zásoby jsou omezené, navíc náklady na dopravu, a nebudete skutečně dostávají hardware až po rozdání končí bez ohledu na to, když pre-order hru. Nejsme si jisti, co to říká o pokračující životaschopnost OnLive je, že společnost ocitá museli dát pryč hardware za méně než polovinu své hodnoty, ale nebudeme dívat darovanému koni v ústech!

OnLive nabízejí zdarma MicroConsole s nákupem hry Homefront původně objevila na Engadget na ne. 27 únor 2011 08:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink OnLive Blog | zdroje OnLive | Poslat | Komentáře

UK vlade říká Open normy musí být Royalty zdarma

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TdoZUZipPV0/UK-Govt-Says-Open-Standards-Must-Be-Royalty-Free:
Anonymní čtenář píše "H zprávy o zajímavý vývoj v oblasti veřejných zakázek politiky Spojeného království Z článku:. 'Nový zadávání veřejných zakázek pokyny od vlády Spojeného království je definována otevřenými standardy, jak má" duševní vlastnictví se neodvolatelně k dispozici na royalty free základ ". Dokument, který byl zveřejněn v úřadu vlády, se vztahuje na všechna vládní oddělení a říká, že při nákupu softwaru, technologií infrastrukturu, bezpečnost nebo jiné zboží a služby, by odbory "kdekoli je to možné nasadit otevřené standardy." '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.