sobota 12. března 2011

Nové phase-change paměti dostane podporu z uhlíkových nanotrubic, klade nároky na PRAM ostuda

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/12/new-phase-change-memory-gets-boost-from-carbon-nanotubes-puts-p/:
Jsme jednání o potenciální ohnisko vrah let, a nyní tým z University of Illinois inženýrů je tvrzení, že její nová technologie phase-change by mohla PRAM našich snů vypadat kuriózní srovnání. Tak jako mnoho převratných objevů pozdě, uhlíkové nanotrubice jsou v centru tohoto nového způsobu paměti, která používá 100x méně energie než jeho předchůdci phase-change. Tak, jak to funguje? Zjednodušeně řečeno, tým nahradil kovové dráty s uhlíkové nanotrubice, aby čerpadlo elektřiny prostřednictvím phase-change bity, zmenšení velikosti jádra a množství spotřebované energie. Stále ještě příliš mnoho technobabble? Jak 'záchvat to - to, jaký používají malé trubky, aby váš mobil šťávu pro dní. Si to? Dobrá.

[Díky, Jeff]

Nové phase-change paměti dostane podporu z uhlíkových nanotrubic, klade nároky na PRAM hanba původně objevila na Engadget na so. 12.3.2011 15:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje University of Illinois | Poslat | Komentáře

Adobe Flash Player úniky Motorola Xoom, jdeme hands-on (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/12/adobe-flash-player-leaks-for-motorola-xoom-we-go-hands-on-vide/:

18.března
se může zdát jako věčnost, když očekává, váš Motorola Xoom přijít s Adobe Flash den jeden. Ale víte co? Pokud dáte svou důvěru do tajemného souboru plovoucí o internetu, není nutné čekat tak dlouho. MyDro idWorld získal držbu unikly stavět Adobe Flash Player 10.2, pro the Xoom, který nepotřebuje kořen, nebo dokonce o předběžné aktualizace instalace - stačí pouze zkontrolovat "Neznámé zdroje" rámečku Nastavení> Aplikace, sideload soubor nebo si jej stáhnout z prohlížeče Xoom a máte dobré jít. Nejlepší část? Na základě našich předběžných testů, Flash hraje velmi dobře na dual-core Xoom je Tegra 2 procesory.

Zatímco toto včasné sestavení Flash 10,2 byl docela trhané při přehrávání HD, low-res video obsah poskytované v dokonale viditelné rychlostí, a byli jsme schopni hrát hry (jako Nanaca Crash a Canabalt) tak dlouho, dokud nevyžaduje nic víc než jedno-tlačítkové ovládání programů. Naproti tomu, Hulu byl no-go ( to je stále blokována ), a to vybudování má některé uzly do práce, když to přijde k multitasking - zatímco každý jednotlivý Flash místě běžel dobře a my jsme mohli rychle kartu mezi více Flash-těžký záložky jsme měli otevřené, každý z nich běžel pomaleji jednotlivě. Adobe UI také vypadal, že má nějaké potíže odhalit, když jsme chtěli, aby se Flash položky full-obrazovka. Obvykle se dvojitý-klepněte na položku, kterou chcete zvětšit, ale někdy to nefunguje, a jindy kontext-citlivý UI bar by náhodně pokles od vrcholu okna Flash a dejte nám vědět, že jsme se mohli zaměřit na to individuálně. Než začnete soudit opodstatněnosti Flash na tablety, ale nezapomeňte, že toto je verze unikly o beta verzi , a pokud je to dobré z brány, už jsme docela nadšeni, jak dobře to může provést po několika vylepšení. Nenechte si ujít naše video výše, a najít soubor, který je třeba nainstalovat Flash sami na náš zdroj odkaz.

Aktualizace: Podařilo se nám Flash k poklesu jeden z těch souvislostech-citlivé tlačítek během zasedání Canabalt a učinit z okna na celou obrazovku, která nejen rozšířila okna, ale také vážně zrychlilo náš malý běžec - asi tím, že přesměruje tabletu zdroje na naši hru. Fotografické důkaz po přestávce!

[Díky všem, kdo poslal to v]

Pokračovat ve čtení Adobe Flash Player úniky Motorola Xoom, jdeme hands-on (video)

Adobe Flash Player úniky Motorola Xoom, jdeme hands-on (video) původně objevila na Engadget na So. 12.03.2011 16:10:00 EDT. Prosím, prohlédněte si naši

Google upozorňuje Požární Od kongresu

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2NX9grWnGng/Google-Draws-Fire-From-Congress:
Bonch píše "demokrat Herb Kohl, Senátu vedoucí antimonopolních právních předpisů, se zavázal, že antimonopolní sondu do Google jako jeden z jeho hlavních priorit. další v Kongresu kritizují vyhledávací gigant přes několik flubs, včetně skenování osobních údajů přes sousedství WiFi, vybírání pojistného na sociální zabezpečení informace od dětí v čmárání soutěži, a uhýbání síťové neutrality předpisů prostřednictvím vypořádat s Verizon Jsou také znepokojen vztahy s administrativou -. Eric Schmidt je technologie, poradce prezidenta Obamy, Andrew McLaughlin slouží jako zástupce Obamův CTO, Sona a Shah vede Úřad Bílého domu pro sociální inovace. Google strávil 5,2 milionu amerických dolarů v loňském roce na federální lobbování, ale kritici tvrdí, že jejich zvýšená přítomnost Washington učinil víc nepřátel než přátel. " Čtenář walterbyrd přispívá článek, který naznačuje, je to jenom fondu-zvyšování trik.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


TSA přezkušovat celotělový skenery pro záření

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q5WBcEZK37U/TSA-To-Retest-Full-Body-Scanners-For-Radiation:
cultiv8 píše s tímto výňatek z USA Today: "Transportation Security Administration v pátek oznámil, že by se přezkoušení každý plný-tělo X-ray scanner, který vydává ionizující záření - 247 strojů na 38 letištích - po záznamů o údržbě na některá zařízení ukázala úroveň radiace 10 krát vyšší, než se očekávalo TSA říká, že záznamy odrážejí matematiky chyb a že všechny stroje jsou bezpečné Dokonce i nejvyšší hodnoty uvedené na některé záznamy -.. čísel, která říká, že TSA byly chyby - se zdají být mnohokrát méně než to, co agentura říká, že člověk vstřebává přes jeden den přirozené radiace na pozadí. Dokonce tak, TSA nařídil nové zkoušky z 'množství opatrnost ujistit veřejnost,' mluvčí Nicholas Kimball říká. zkoušek bude dokončen do konce měsíce, a výsledky budou zveřejněny ', jak jsou dokončeny,' agentura řekl na svých internetových stránkách. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Tento příspěvek nemá nic společného s # SXSW

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/HgoZUwhetyo/:
Řada

Je letní čas špatné pro vás?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8voeHNW9lgc/-Is-Daylight-Saving-Time-Bad-For-You:
Hugh Pickens píše: "Podle expertů na cirkadiánní rytmy, hodinové směny v režimu spánku plánu z letního času může mít vážné dopady na zdraví některých lidí, a to zejména u lidí s některými pre-existující zdravotní problémy. Jedna studie zjistila, že muži jsou častěji spáchat sebevraždu během několika prvních týdnů letního času (DST), než kdykoli jindy v průběhu roku, a další studie ukázala, že počet vážných srdečních infarktů skoky 6% až 10% na první tři pracovní dny po DST začne. Dr . Xiaoyong Yang, asistent profesora srovnávací medicíny a buněčné a molekulární fyziologie na univerzitě v Yale, teoretizuje, že změny v biologických rytmů může vyvolat škodlivé zánětlivé nebo metabolické změny na buněčné úrovni, na které tito jedinci mohou být více citlivé. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Jak "Win" SXSW: Tip - je to stejné Odpověď Každý rok

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/U6Zz2ZRGo08/:
Řada

Chris náramek, bývalý konstruktér BMW, přinášet jeho deconstructivist způsoby, Samsung zařízení?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/12/chris-bangle-former-bmw-designer-bringing-his-deconstructivist/:
Bývalý designér BMW Chris náramek šel do Samsung, přinášet deconstructivist způsoby, jak mobilní zařízení
To je E65 řady 7 se tam, zvážil to mnoho být ošklivý auto, jak přijdou. Je to produkt jedné Chris náramek, šéfdesignér u BMW pro většinu z 90. let a '00s, kteří se snažili dát auta futuristický, deconstructivist design, který se ne vždy najde oblibu mezi zájemcům o koupi automobilu, který byl ještě uvízl v současné době řádný . Nyní jsme vlastně v budoucnosti, a dobře, že zadní-end stále není hledat lépe, ale náramek se připravit půdu pro další dramatické stylings v moderních autech. Odstoupil od automobilového průmyslu před dvěma lety a nyní jsme slyšel, že on je pohybující se na koncert na Samsung . Je zajímavé, že Sammy a BMW má něco ze vztahu v průběhu let. Viděli jsme novější řady 7 vyrážet podporu pro T * Omnia v roce 2009, a znovu v roce 2005, Samsung marketingový ředitel řekl Bloomberg, že společnost potřebovala, aby "stát jako BMW." Podle korejského papíru JoongAng Ilbo, bude náramek pracovat na mobilní telefony a netbooky, které očekáváme, že funkce dramatické plamene povrch spolu s Edna světelné indikátory Dame a podivně vypouklé čelisti.

[Díky, Tim]

Chris náramek, bývalý konstruktér BMW, přinášet jeho deconstructivist způsoby, Samsung zařízení? původně objevila na Engadget na so. 12.3.2011 13:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Engadget španělštině | zdroje Reuters | Poslat | Komentáře

CS Profs Debata Úloha matematiky v CS školství

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wV15d4FBG_k/CS-Profs-Debate-Role-of-Math-In-CS-Education:
theodp píše "Bojíš se, že jeho láska-nenávist vztah s matematikou mohlo donutit ho, aby se vzdal výkonu počítačové vědy, CS studenta děkan Chen najde útěchu z nečekaného zdroje -. příspěvky profesorů CS na SIGSE mailing listu 'chápu, že diskutovat o roli matematiky v CS je jedním z těch náboženských otázkách války typ, 'píše Brad Vander Zanden.' Po 30 letech v této oblasti, jsem stále není jasné, jak počet a průběžné matematický korelují s něčí schopnosti uspět v mnoha oblastech počítačové vědy ... Viděl jsem mnoho vynikajících programátorů, kteří bojovali s kalkulu a nikdy opravdu dostal to. ' Dennis Frailey rozlišuje mezi výzkumem CS a použijí CS: 'Už příliš dlouho jsme se učili počítačové vědy jako akademická disciplína (jako by všichni naši studenti budou pokračovat získat doktoráty a pak se stát CS členů fakulty), i když pro většinu z nás, naši studenti jsou ohromně hledají uplatnění ve kterém se používají počítačové vědy. ' Frailey dodává, že část tohoto problému může být, že některé CS Profs - matematický bohů, které mohou být - jsou špatně vybavené-učit CS v non-matematické způsobem: 'Buďme upřímní o další aspekt tohoto problému - to, co lze na fakultě učit? Z mnoha důvodů, typický CS fakulty se skládá hlavně z jedinců, kteří se specializují na CS jako vědní disciplíny, často se silným matematickým zázemím. Kolik z nich mohl učit dobrý kurz v cloud computing nebo multi-core systémů nebo softwarové inženýrství nebo některou z mnoha dalších témat, že absolventi najdou užitečné, když absolvent? takové kurzy vždy sestup do instruktorů nebo doplňky nebo jiné non-držba-sledovat fakulty? ' Tak, jak to přehození zkušenosti s Slashdotters '? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


(Zakladatel příběhy) Stack Výměna CEO: "Nikdo nechce Najít Yahoo odpovědi ve výsledcích vyhledávání"

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/JJIgkbUQ2HQ/:
Řada

Zděný zahradní vyhrál

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/yzbDQCoP0Xc/:
Řada

Výzkumníci vytvářejí mikroskopické jednorázový fotoaparát vidět ve vaší střeva

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/12/researchers-create-microscopic-disposable-camera-to-see-up-in-yo/:
Je to pravda, tým výzkumníků vytvořili jeden-krychlový milimetr-throwaway fotoaparátu, a jestliže oni mají své cesty, může to být pokukování uvnitř vás v příštím roce. Nový malý střelci, který sport 250 x 250 pixelů, jsou vytvořeny pomocí efektivní proces, ve kterém jsou objektiv a snímač oplatky připojí před krájením do série 28.000 málo kamer - eliminuje potřebu připojit drát a každý z nich jednotlivě. Tento nový způsob výroby seškrtá náklady výrazně, což umožňuje lékaři vyhazovat malé kluky po směrování kolem ve vašich střevech . Podle fotoaparátu tvůrců, jejich maličký vynález mohl udělat jeho cestu do ordinace v roce 2012.

Výzkumníci vytvářejí mikroskopické jednorázový fotoaparát vidět ve vašem střeva původně objevila na Engadget na So. 12.03.2011 10:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CrunchGear | zdroje Franhoufer | Poslat | Komentáře

Panasonic předvádí sluneční-poháněl bezdrátové nabíjení tabulky

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/12/panasonic-shows-off-solar-powered-wireless-charging-table/:
Proč se spokojit s jednoduchým sluneční-poháněl tabulce , když můžete mít tabulku, která je sluneční-hnaný a bezdrátovou nabíječku? I když se nemůžete dostat jeden jen ještě, bude zřejmě Panasonic prodávat tento stylový kousek tech-obtěžkané nábytek do konce tohoto roku nebo začátkem příštího roku (v Japonsku, přinejmenším), který vám umožní nabíjet váš Qi -kompatibilní zařízení jednoduše tím, že umístí je na stůl. Bude to také dodávat potřebné baterie pro některé ze svých telefonů ve stejné době, i když je tu několik dalších specifik, aby se měl v tuto chvíli. Samozřejmě, i když to vlastně narazila na trh bude to ještě není pochyb o tom, být mimo dosah pro většinu nebo - tam je vždy DIY trasu zejména pracovitých jednotlivců tam, ačkoli.

Panasonic předvádí sluneční-poháněl bezdrátové nabíjení tabulka původně objevila na Engadget na So. 12.3.2011 11:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink DVICE | zdroje Akihabara Novinky | Poslat | Komentáře

Bunkry Nouzové internetu

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D6dKw5otwwc/The-Emergency-Internet-Bunkers:
Barence píše "V případě, že Doomsday hodiny někdy stávku o půlnoci, můžeme také zjistit, konečně, zda internet opravdu mohla přežít jaderný konflikt. Pokud by to mohlo, pak hrst datových center tečkované na celém světě by pravděpodobně všechny zbytky multi-miliarda-dolar hosting průmyslu. Tyto mlčenlivý, vysoce-bezpečnostní stránky, tuneloval z hor nebo umístěna za výbuch-důkaz dveře jeden-čas zahraje NATO, jsou domovem planety nejbezpečnější poskytovatelů hostingu. Tento článek profily bunkry nouze internet. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Vyšetřovat Výkon Firefoxu 4 a IE9

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dvUggNJFEqQ/Investigating-the-Performance-of-Firefox-4-and-IE9:
theweatherelectric píše "Mozilly Robert O'Callahan vyšetřoval výkon rozdíly mezi Firefoxu 4 a IE9. Píše, 'Jak jsem vysvětlil ve své poslední post, Microsoft PR o" úplnou hardwarovou akceleraci "je mýtus. Ale je pravda, že některé grafické měřítka trvale hlásí lepší skóre než IE9 pro Firefox, tak v posledních několika dnech jsem se díval do které. Níže budu vysvětlovat podrobnosti [o], co jsem našel o různých obyčejně-citoval měřítek, ale že je souhrn že výkon rozdíly se vysvětlují poměrně malé chyby ve Firefoxu, chyby v IE9, a chyby v referenčních kritérií, ne kvůli žádné významné architektonické problémy ve Firefoxu (například Microsoft by se vám věřit). '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


USA soudce Objednávky Twitter, aby se vzdali WikiLeaks dat

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MJ7NqQaWLQ8/US-Judge-Orders-Twitter-To-Give-Up-WikiLeaks-Data:
cultiv8 píše "Soudce amerického pátek nařídil Twitter předat data ze tří uživatelů v kontaktu s aktivisty webu WikiLeaks. 'USA Magistrátu soudce Tereza Buchanan odmítl argumenty, podle ACLU, Electronic Frontier Foundation, a mnoha soukromých advokátů zastupujících Twitter účet držitele, kteří tvrdili, že jejich soukromí bylo chráněno federálního zákona, první návrh, a čtvrtou změnu. Buchanan odmítl každý z argumentů v rychlém sledu, pověst, že tam nebyl žádný problém, protože první návrh aktivisty "mají již Twitter jejich příspěvky a sdružení veřejně dostupné. "účet držitelé" ne Čtvrtá změna soukromí zájem na jejich IP adresy, "řekla, a federální zákon o soukromí, nepoužil, protože státní zástupce se nesnaží obsah komunikace. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Soudce popírá požadavek na vyhodit, aby snaží WikiLeaks Twitter záznamů

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/XdV-E51Mw1I/judge-denies-request-to-throw-out-order-seeking-wikileaks-twitter-records.ars:

Soudce předsedat vláda USA žádost o záznamy týkající se Twitter společníky Wikileaks odmítl návrh vyhodit žádost a rozhodl, že kolegové nemají vliv na zpochybnit.

Soudce také popřel žádost odpečetit vládní návrh na usnesení Twitter.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku