úterý 5. dubna 2011

Zeptejte se Slashdot: Vzali byste snížení platu Chcete Telecommute?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WW_zA90riA0/Ask-Slashdot-Would-You-Take-a-Pay-Cut-To-Telecommute:
coondoggie píše "IT profesionálové chtějí telecommute - tak moc, že ​​víc než jeden-třetina dotazovaných podle Dice.com řekl, že by se snížení platu za možnost pracovat na plný úvazek z domova V průzkumu, který provedla kariéry webu. , 35% technologii odborníků uvedlo, že by oběť až do výše 10% jejich platy na plný úvazek z domova. průměru tech pro bylo zaplaceno 79.384 dolarů v loňském roce, podle ročního Kostkové to průzkumu platů, což znamená 10% snížení platu odpovídá 7.900 dolarů v průměru. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Fiat ztratí 10.000 dolarů na každých 500 EV prodává, stále chce, aby byl do USA v roce 2012

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/05/fiat-will-lose-10-000-on-every-500-ev-it-sells-still-intends-t/:
Jakékoliv nové technologie obecně náklady paže, nohy, a také trochu toho rozumu, aby přijaly brzy, ale to je luxus, který ustálenou automobilový trh nemůže dovolit. S ohledem na své pružné ekonomiky, automobilky, kteří chtějí jít elektrický muselo být extrémně agresivní řezání jejich vlastních zisků, agresivita, která je nyní podle odhadu generálního ředitele Fiat Sergio Marchionne, aby náklady na ně, stejně jako 10.000 dolarů za jednotku prodané. Fiat je známá malá auta, Cinquecento, bude bít v USA v nové konfiguraci EV v roce 2012 , a to navzdory skutečnosti, že to bude působit ding společnosti na spodním řádku. Není to vlastně jasné, jestli pan Marchionne je factoring v oblasti výzkumu a vývoje nákladů, nebo zda mluví čistě materiálních nákladů, ačkoli Fiat osud je téměř unikátní - Nissan Leaf není Očekává se, že zisk pro dobrý pár let ještě . Fiat 500 EV je pravděpodobné, cena byla nepřímo ukázal i tím, že společnost šéf tvrzení, že to bude prodávat za zhruba třikrát cenu zemního plynu-poháněl verzi. Takže asi 45.000 dolarů. Jejda!

Fiat ztratí 10.000 dolarů na každých 500 EV prodává, stále chce, aby byl do USA v roce 2012 původně objevila na Engadget na út. 05.4.2011 16:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Autoblog Zelená | zdroje Automotive News Europe | Poslat | Komentáře

Apple vydal IAD Galerie app: všechny reklamy, po celou dobu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/05/apple-releases-iad-gallery-app-all-ads-all-the-time/:
Už vás nebaví aplikace vždy dostat do cesty reklam? Je tu app za to.

Apple vydal IAD Galerie app: všechny reklamy, po celou dobu původně objevila na Engadget na út. 05.4.2011 16:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Apple Aktuality | zdroje iTunes | Poslat | Komentáře

Patent Troll jít po Alzheimerově chorobě Výzkumníci

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fxg_mf5TH98/Patent-Troll-Going-After-Alzheimers-Researchers:
Anonymní čtenář pošle tento výňatek z přírody Novinky:. "Webových stránkách ústavu Alzheimerovy Ameriky (AIA) neodhalí hodně o organizaci, ale líčí ho jako zavázala k podpoře výzkumu a pacienti Mezi lidmi, kteří studují Alzheimerovy choroby, ale , je AIA, se sídlem v St Louis, Missouri, nejlépe známý pro podání žalob proti společnostem a výzkumným pracovníkům - jednání, které vědci říkají, by mohlo bránit pokroku výzkumu v oblasti boje proti obávané nemoci. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


GNOME vs KDE: Poslední kolo

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yv1vGiX13e0/GNOME-vs-KDE-the-Latest-Round:
jammag píše "Debata o tom, zda KDE nebo GNOME je lepší Linux desktop je dlouholetým. Přesto, jak Linux vědec Bruce Byfield diskutuje, že uzavřela novou kapitolu nyní, že obě desktopová prostředí mají verze, které jsou radikálně odlišné od jejich inkarnací jen pár let . zpátky navíc 'rozdíly v KDE 4.6 a GNOME 3 (poslední verze) jsou větší než oni někdy byli,' píše Odlévání stranou svůj obvyklý diplomacie, Byfield přiznává, že on je slyšel nadšené recenze na GNOME 3, ale nesouhlasí.: 'Mám podezření, že většina uživatelů je více pravděpodobný, že je spokojený s KDE 4.6, než GNOME 3.' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


SpaceX odhaluje plány pro svět je nejsilnější rakety, Falcon těžký

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/05/spacex-reveals-plans-for-worlds-most-powerful-rocket-the-falco/:
SpaceX sliboval něco velkého , a to je teď vydal. Společnost dnes odhalila své plány pro Falcon těžký, který slibuje, že bude "na světě nejmocnější rakety." Prostě, jak silný je to? SpaceX říká 22-příběh raketa bude moci nést satelity a kosmické lodě o hmotnosti více než 53 metrických tun (nebo 117.000 liber) na nízké oběžné dráze Země, což je téměř dvojnásobek toho, co raketoplán je schopen přenášet. A co víc, to není jen daleko slib. SpaceX říká, že raketa bude "ready" někdy příští rok, a první testovací let je plánováno na rok 2013. Raketa je naprostá velikost není to jen prodejní místo, i když - to také slibuje, že drasticky snížit náklady na odesílání věcí do vesmíru, s každým startu bude stát "jen" 100 milionů dolarů. Hlava na minulost přestávka na chuť, co je v obchodě.

Pokračovat ve čtení SpaceX odhaluje plány pro svět je nejsilnější rakety, Falcon těžký

SpaceX odhaluje plány pro svět je nejsilnější rakety, Falcon těžký původně objevila na Engadget na Út. 05.4.2011 16:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje SpaceX , Space.com | Poslat | Komentáře

Podnět k pirátství, Adobe styl

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8o3i-aAjIA8/Inducement-To-Piracy-Adobe-Style:
S Vulpy píše "post na jednání stránkách Social Science Research Council o tom, jak pirátství tuky kola Adobe Creative Suite trhu tím, že usnadní řešení Adobe lámání kompatibilitu mezi verzemi Citovat:. '... Takové neslučitelnosti není zahrnovat exotické funkčnost, jen rovně rozložení textu do sloupců a polí. druh věci, která byla klíčovou funkcí publikování software od roku 1990. Přeložit toto dilema do Brazílie nebo Rusko, kde příjmy jsou frakce, která v USA a dostanete velmi jednoduchý výsledek:. masivní pirátství produktů Adobe Ve skutečnosti, projít tento proces v posledním měsíci 4-letý projekt na termínu a dalo by se pochopit, stávat se extrémně soucitný taková perspektiva To, jak jsme tvrdili. , není závada obchodního modelu společnosti Adobe, to je obchodní model. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nejvýkonnějším na světě Rocket Připraveno v roce 2012, říká SpaceX

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dI7Fp1zPPxo/Worlds-Most-Powerful-Rocket-Ready-In-2012-SpaceX-Says:
Velcroman1 píše "Elon Musk, milionář zakladatel soukromého prostoru firmy Space Exploration Technologies Corp (SpaceX v krátkosti) řekl, že dlouho-plánované Falcon těžký vůz bude připraven k zvednout na konci roku 2012. Raketa, který on volal nejvíce mocné na světě, by byl schopen vzít muže k Mezinárodní kosmické stanici, pád vozidla a astronauti na Měsíci - a možná dokonce i křižování na Mars a zpět ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Solární bouře Téměř vytře NASA Messenger

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/usk6cE1mn90/Solar-Storm-Nearly-Wipes-Out-NASAs-Messenger:
tcd004 píše "Tam byl blízký hovor minulý týden, kdy enormní koronální vyhození téměř hit Merkur a na oběžné dráze družice Messenger. Vědci na kosmické počasí laboratoře vletěl do akce, modelování případě určit, jak blízko to přišlo na kosmické lodi s použitím dat z dvojče pozorovatele STEREO slunci. skupiny používají animovaný model nazvaný WSA-Enlil, pojmenoval Sumerian pán větru a bouře. Enlil, kdo nosí korunu z rohů, je známý pro bytí druhu, ale také krutý bůh, který posílá dále katastrofy , včetně velké povodni, která zničila lidstvo. Naštěstí Messenger unikl Enlil hněv. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google je nového tzv. cloud-based Android Hudba app uniká

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/05/googles-new-cloud-based-android-music-app-leaks-out/:
Zajímá vás, co Google odpověď na cloud Amazonu hudební přehrávač pro Android bude vypadat? Pak už by se zdálo, nyní máte svou odpověď - Tech Od 10 stránek nějak podařilo získat developer verzi Android Market, který mu umožní stáhnout Android Hudba 3,0 a zkuste to pro sebe. Tomto webu je bohužel v současné době se (spolu s stahování app sám, že to bylo poskytování), ale to nevypadá, že je příliš mnoho překvapení se nachází. Věci jsou téměř totožné se stávajícími Android přehrávač hudby, pokud jde o vzhled, zatímco nastavení menu je očekávaně byla rozšířena s různými streaming-související možnosti. Android Market sám také zřejmě byl vylepšen mírně, a developer verze obsahovala několik dalších překvapení také, včetně nový fotoaparát a aplikace stůl hodiny. Bohužel jsme dosud nebyl schopen to vyzkoušet sami, ale můžete si dávat pozor na zdroj níže uvedený odkaz pro stažení k návratu.

Update: Vypadá to, Droid Život je také hosting některé stažení jeho vlastní. Najdete je zde .

[Díky, Joe]

Google je nového tzv. cloud-based Android Hudba app uniká původně objevila na Engadget na út. 05.4.2011 13:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Obchodní Insider | zdroje Tech Od 10 | Poslat | Komentáře

App hodnocení: SPB Shell 3D pro Android

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/05/app-review-spb-shell-3d-for-android/:
Jak všichni víme, že krása Android vychází ze skutečnosti, že dostanete širokou škálu možností, pokud jde o zařízení a rozhraní, byť může být někdy dvousečný meč . Naštěstí, uživatelé, kteří mají plné zuby jejich nafouklé Android UI, ale nechcete (nebo nemůžete) flákat se s ROM mají nyní další snadné řešení. Chlazení na troubě rack je SPB Shell 3D aplikace pro Android, který instaluje jako náhradní (ale vyjímatelný) domovské obrazovky, který je dodáván s některými šikovný widgety (rádio spínače, podsvícení stmívač, předpověď počasí s 3D graf, hodiny s více než 60 kůží, světový čas s 3D světě, atd.) a resizeable složky.

Jak můžete vidět výše, vrcholem show tady je cool-vypadající 3D karuselu pro přepínání mezi až 16 panelů, a můžete spustit jej buď klepnutím nebo tažením vodorovně zdola-středového tlačítka. Zatímco v karuselu režimu, můžete také změnit uspořádání panelů, měnit jejich barvy, nebo film daleko nad panely. Všechny tyto nevyžaduje manuální čtení na naší straně, tak to je bezpečné říkat, že je to docela intuitivní aplikace. Přečtěte si o to zjistit, co je jako výkon.

Pokračovat ve čtení App recenzi: SPB Shell 3D pro Android

App hodnocení: SPB Shell 3D pro Android původně objevila na Engadget na út. 05.04.2011 13:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Android Market | Poslat | Komentáře

FCC.gov: Moderní Open Platform

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/grz6WyXn25I/FCCgov-A-Modern-Open-Platform:
Anonymní čtenář píše "FCC.gov právě zahájila veřejnou beta verzi, která má za cíl, aby agentura do budoucnosti. 1,35 miliony dolarů webu vyplývá, vést k WhiteHouse.gov Drupal. Ředitele agentury Steven Van Roekel mluvil s O'Reilly o agentury push pro otevřené platformy: 'Není to průlom věci, ale je to průlom pro vládu.' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.