úterý 3. května 2011

Zákeřný creepu Latency pekla

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GiMcje3hJJU/The-Insidious-Creep-of-Latency-Hell:
Twinbee píše "Hráči často 'vstup zpoždění' otravné, ale během let se zpožděním vplížil do mnoha jiných gadgets s výsledky stejně bolestivé. Něco tak jednoduchého, jako mobilní komunikace nebo změna TV kanál může trpět. Software příliš daleko od nevinné (Java nebo Visual Studio 2010 někdo?), a dokonce i na ploše sám je prošpikovaný 'neviditelné' latence, která může ohrozit uživatele (přijmout nový Launcher baru v Ubuntu 11, například). Ještě znepokojivější je, Bufferbloat je problém, který sužuje internet, ale teprve nedávno zasáhla zpráva Polovina tohoto problému je, že je často obtížné postřehnutelné, pokud si pozor na to jako Mick West zdůraznil:.. "Hráči, a někdy dokonce i návrháři, nelze vždy vyjádřit slovy, co cítí je špatně s konkrétní hry kontroly ..... Nebo to nemusí být schopen říct nic, a prostě říct, hry cucal, aniž by skutečně pochopit, proč to cucal. ""

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Letectvo chce Komerční Kosmické lodě

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qVIxmEARUcI/Air-Force-Wants-Commercial-Spacecraft:
coondoggie píše "US Air Force se chystá trvat dlouho podívat na to, jak komerční prostory technologie může pomoci lépe pracovat v kosmu. letectvo dnes prohlásil, že bude hostit prostor testovací program se koná příští týden dopředu očekávané smlouvy nabídky, nebo Široká agentura Oznámení, kteří chtějí zaměstnat komerční prostory poskytovatele. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Booshaka Nyní Ranky a klasifikuje Vaše Rád na Facebook stránky

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Y9Nj44C8we4/:
Řada

Xobni je vaše Outlook složky Doručená pošta promyšlenější S Nový Gadget obchod

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/4S50C3mYRrg/:
Řada

Nielsen odhady ukazují první pokles v televizi vlastnictví za 20 let, Mayové kývl souhlasně

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/03/nielsen-estimates-show-first-drop-in-tv-ownership-in-20-years-m/:
Nielsen Společnost oznámila, že její odhadovaný počet TV domácností v roce 2012 klesá na 114,7 milionu (96,7 procenta), pokles z 115,9 milionu (98,9 procenta) než před rokem, který je poprvé, je to pryč se za poslední dvě desetiletí. Zatímco někteří říkají, že toto bude značí konec éry televize, jak jsme znali , existuje několik faktorů, vzít v úvahu, začíná s tím, jak se shromáždili čísla - Nielsen počítá pouze televizory, které jsou schopné ladění do u alespoň jeden kanál. Pokud jste snížit šňůru a šli všichni na internet / Blu-ray / DVD, aniž by se anténa nebo nikdy modernizovány pro digitální vysílání (jako některé venkovské nebo low-příjmy domy nebyly), pak TV se nepočítá. Po přečtení čísla a sledovat Apocalypto dvakrát stále nemůžeme říct, jestli to znamená, že je již více než pro lineární televizi, nebo jestli je to spíš dočasné narazit kvůli nejisté ekonomické situaci, jako to bylo v roce 1992. Samozřejmě, může být skutečnost, že jsme si pronajali film na iTunes bude říkat.

Nielsen odhady ukazují první pokles v televizi vlastnictví za 20 let, Mayové kývl souhlasně původně objevila na Engadget na Út. 03.05.2011 14:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Nielsen drátu | Poslat | Komentáře

Lasery dokázat, nemůžete mít fotoaparát stále (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/03/lasers-prove-you-cant-hold-a-camera-still-video/:
Pokud si myslíte, schlepping stativu spolu s vaší DSLR za to nestojí, protože jste přesvědčeni, můžete získat čistý snímek, pokud jste právě soustředit dostatečně tvrdý, musíme se ptát ... Jak to, že práce se pro tebe? K prokázání ničivou sílu třesou ruce, fotoaparát Technica připojen laser hotshoe z Canon 7D, s odrazem světla na stěnu 20 metrů. Z toho plyne ponaučení: je to dost náročné, aby si ostrý výstřel ze stativu - natož bez. Ve videu níže, laserový bod kolébá chaoticky, kdy fotograf stiskne spoušť opatrně prstem. Ve druhém klipu on používá dálkové ovládání, které viditelně kusy, ale nevylučuje, protřepejte. Pouze tehdy, když se uzamkne zrcátko a středisek na stativ a dálkové spouště se třásla klesnout na minimum. Potřebujete nějaké živější důkazy? Vřele doporučujeme okruhu kolem přestávka na demo, které by mohly právě vás přehodnotila toto rozhodnutí, aby balení Gorillapod .

Pokračovat ve čtení lasery dokázat, nemůžete mít fotoaparát stále (video)

Lasery dokázat, nemůžete mít fotoaparát stále (video) původně objevila na Engadget na út. 03.05.2011 15:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Kabelové | zdroje Fotoaparát Technica | Poslat | Komentáře

'Motherlode' dat konfiskát bin Ládin Compound

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/J9atgqN1pFQ/Motherlode-of-Data-Seized-At-Bin-Laden-Compound:
itwbennett píše "nájezd, který zabil Usáma bin Ládin v Pákistánu neděle také objevil 'inteligence sklizeň' na počítači-založená data, která byla popsána anonymní vládní zdroj jako 'Motherlode inteligence.' Data se probíral v tajném místě v Afghánistánu nejmenovaný úředník byl citován politicko, jak říká:... 'Stovky lidí procházejí nyní to bude skvělé, i když pouze 10 procent z toho je žalovatelné Jsou čištěny to. Dovedete si představit, co je na pevném disku Usámy bin Ládina? '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


AppleCrate II: Apple II-Na paralelní počítače

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JEs8mvOX8us/AppleCrate-II-Apple-II-Based-Parallel-Computer:
sproketboy poznamenat, že před mnoha lety Michael J. Mahon postaven Applecrate: paralelní zásobník Apple IIs pro žádný dobrý důvod. Nedávno se vrátil s AppleCrate II, který více než zdvojnásobí počet základních desek, a alespoň ztrojnásobuje awesomeness.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Alienware M18x dopravy nyní, kýla ohrožení úroveň nastavena na vysoké americké dodávky muže

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/03/alienware-m18x-shipping-now-hernia-threat-level-set-to-high-for/:
Alienware M18x
Zde je staniol klobouk herní nadšence, Alienware M18x notebooku. Jistě, vy jste řekl, že existuje , a dokonce viděl pár fotek z údajného prototypu , ale chytrý člověk, jako jste vy si přeje, aby doklad s jeho nebo její vlastní oči. Nyní Dell je ochoten realizovat jeden z těchto 16-bušit zvířata na dosah ruky za vyvolávací cenu 1.999 dolarů. Buďme však vážný, jste nezajímá, že chodec 2GHz Core i7, že lodě se základním modelem. Chcete-mezigalaktické rychlost dodané, že Core i7 Extreme přetaktovaný na 4GHz a duální Radeon 6970 m 2 GB grafické karty. Nejlépe ho s párem 256gigabajt SSD disky a 32 GB RAM a díváte se na 6.000 dolarů laptop. Nikdo neřekl, že tato věc byla to bude levný - kromě toho, je to bude stát nějaké vážné těsta zakrýt zmizení M15x .

[Díky, Nicklas]

Alienware M18x dopravy nyní, kýla ohrožení úroveň nastavena na vysoké americké dodávky mužů původně objevila na Engadget na út. 03.05.2011 13:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Dell | Poslat | Komentáře

Adobe Photoshop aktualizace ústí do nové éry IPAD kompatibility

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/03/adobe-photoshop-update-ushers-in-new-era-of-ipad-compatibility/:
Byli jsme docela zamilovaný s jeho ukázky Adobe IPAD / interaktivity Photoshop nějakou dobu, a nyní to vypadá, že budeme konečně moci vzít celou věc na projížďku. Jak jsem slíbil, dnes vydala společnost Creative Suite 5.5, který nabízí, mimo jiné, schopnost používat tablety a smartphony interakce s vlajkovou lodí společnosti editaci obrazu software. Zatímco tam je ještě žádné slovo aplikace pro ostatní platformy, Adobe vydal Apple je "magické" zařízení zvláštní namecheck, a ti dříve oznámil Eazel, Barva Lava a Nav aplikace bude pravděpodobně bít App Store každou chvíli. Majitelé nyní starověkých CS5 Photoshop se také budou moci využívat nové funkce prostřednictvím nedávno vydala aktualizaci 12.0.4. Tiskové zprávy po přestávce.

Pokračovat ve čtení Adobe Photoshop update ústí do nové éry IPAD kompatibility

Adobe Photoshop aktualizace zřízenců v nové éře IPAD kompatibility původně objevila na Engadget na út. 03.05.2011 14:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Mac Pověsti | zdroje Adobe | Poslat | Komentáře

Google jihokorejské úřady zaútočili

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SYBMlbfT7YE/Googles-South-Korean-Offices-Raided:
lee1 píše "policie zaútočila na Google Soulu kancelář v Soulu, Jižní Korea dnes na základě podezření, že nelegálně získaných umístění uživatelů 'data bez souhlasu, pro reklamní účely. Google tvrdí, že v rámci šetření nespolupracují."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Ubuntu Jednota: Velká Dělič

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5BbhZk9E6JE/Ubuntu-Unity-The-Great-Divider:
Barence píše "Canonical je rozhodnutí o zavedení nové jednoty rozhraní Ubuntu 11,04 uživatelé Zdá se, že rozdělit distro Linuxu uživatelů, v závislosti na PC Pro. Funkce jako pohybující se Launcher bar a neviditelné posuvníky se hněval mnoho uživatelů, přičemž jedna tvrdí, že" Ubuntu dělá skvělou práci zahodili let zkušeností UI ". spěchu se setkat s šesti-měsíční plán vydání také vypadá, že má poškozené vydání, s mnoha uživateli zpráv grafické chyby s novým uživatelským rozhraním."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Robotické "jazyk" umožňuje francouzský polibek přes internet

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-jM7UPDaQO8/Robotic-Tongue-Lets-You-French-Kiss-Over-The-Internet:
Pokud si myslíte, že myšlenka na francouzský polibek někoho přes internet s robotickým jazyk je druh hrubé, jít ven a užít si odpoledne. Pro ty z vás, stále sedí tady, University of Electro-komunikace v Tokiu právě to, co jste hledali. Polibek přenosových zařízení je pohyb-snímání nádoba, který zaznamenává svůj jazyk pohybu a pak pošle tuto informaci odpovídající stroj svého partnera ústy. Z článku:.. "Navíc k real-time Smooching, Kiss Předání Zařízení může být naprogramován tak, aby 'pamatovat' zvláštní střídání pre-zaznamenané informace pak mohou být přístup více příjemců podle vynálezce, mohlo by to být dobrý způsob, jak celebrity dostat se blíže k jejich fanouškům. " Univerzita dal ani slovo o možnosti chapadel v budoucích modelů.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony uvádí ceny a velikosti "Google TV?

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo v rámci společnosti, nebo nejste spokojeni se svým platem a chtějí zničit překvapení, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu prošel nutkání. Proč? Protože nejen unikly informace (které nevíme, jestli je to reálné) o možných velikostech, ve kterých Google bude TV, ale také jména se objevila, které by byly jen modely v pochybnost.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (uhodli jste) na 46 palců. A přesto, i nebezpečí, že jejich ceny by celkem mezi 1.300, 1.400 a 1.900 amerických dolarů.

Zvědavý detail: pokud je to pravda, nejlevnější Google TV by bylo ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony má lidem v jejich katalogu.

iMac dostane Thunderbolt I / O, čtyř-jádrové

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DlymTPB7zgI/iMac-Gets-Thunderbolt-IO-Quad-core:
fergus07 píše "Apple počítače lineup má typicky tlačil uživatele vyžadující dostatek rychle I / O na Mac Pro - ale poslední iMac Obnovit má zlomené tradici čtyř-jádrové Sandy Bridge procesory a rychlejší ATI Radeon HD GPU jsou vítány, ale je to. Kromě přístavů Thunderbolt (jeden v 21,5-palcový a dva v 27-palec), které opravdu up-ante pro řadu profesionálních uživatelů. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.