pondělí 3. ledna 2011

PS3 Root Key Nalezeno

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pTrtNQu9U50/story01.htm:
Anonymní čtenář píše "PlayStation 3 'root klíč' používá pro podpis kódu bylo geohot. To umožňuje spuštění homebrew bez nutnosti psjailbreak-styl zařízení USB-, a také poskytuje naději pro ty, kteří na verzi firmware 3.55, který v současné době nemůže být degradován. klíčových také nelze měnit bez hardwarové změny. Oops. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Spectec CameraJet systému slibuje přinést ZČU připojení k fotoaparátu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/03/spectec-camerajet-system-promises-to-bring-uwb-connectivity-to-y/:
Není spokojen s Eye-Fi kartu přidat nějaké bezdrátové připojení vašeho digitálního fotoaparátu? Pak to vypadá, že budete mít brzy další možnost s laskavým svolením Alereon a Spectec -, že jsem právě oznámila svůj Spectec CameraJet systém, který se skládá z Wi-Jet SD kartu a Wi-Jet USB dongle, které kombinují dodat "rychleji než drát "Ultra Wideband (nebo ZČU ) připojení vhodné jak pro přenos souborů nebo streamování videa. Bohužel, neexistuje žádný údaj o cenách ani přesné datum vydání ještě ne, ale Alereon a Spectec říkají, že systém se očekává, že jít do výroby v únoru. Celou tiskovou zprávu se po přestávce.

Pokračovat ve čtení Spectec CameraJet systému slibuje přinést ZČU připojení k fotoaparátu

Spectec CameraJet systému slibuje přinést ZČU připojení k fotoaparátu původně objevila na Engadget na po. 03.01.2011 14:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink SlashGear | | Poslat | Komentáře

Výzkumníci tvrdí, 1.000 Core Chip Založeno

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Jmgywl8dhcA/story01.htm:
eldavojohn píše "Pamatuj si před několika měsíci, kdy byla projednána proveditelnosti tisíce core procesor? Pomocí FPGA Glasgow University, vědci tvrdili důkaz pojetí 1.000 jádra čipu, které prokázali běh algoritmu MPEG rychlostí 5Gbps. Z jedné výzkumných pracovníků, 'To je velmi brzy proof-of-concept práce, kde se snažíme ukázat pohodlný způsob, jak program FPGA tak, že jejich potenciál zajistit velmi rychlé zpracování energie by mohly být využity mnohem širším měřítku v budoucnu výpočetní techniky a elektroniky. Zatímco mnoho současných technologií v současné době využívá FPGA, včetně plazmové a LCD televizory a směrovače počítačové sítě, jejich použití ve standardu stůl-top počítače je omezená. Nicméně, jsme již viděli některé mikročipy, které kombinují tradiční procesory s čipy FPGA jsou vyhlášené vývojáři , včetně Intel a ARM. Věřím, že tyto druhy procesorů bude pouze běžnější a pomoci urychlit počítačů ještě dále v průběhu několika příštích let. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




PrimeSense a ASUS tým, aby Kinect-jako Wavi Xtion do HTPC

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/03/primesense-and-asus-team-bring-kinect-like-wavi-xtion-to-your-h/:
PrimeSense je mozkem je Kinect Microsoft, a chce větší kus koláče , ASUS má pověst pro oznámení nádherně potrhlých periferie každý rok. Na CES 2011 bude Wavi Xtion zaškrtnout obě políčka pěkně. V kostce, Xtion je PrimeSense 3D hloubky fotoaparát postavený výhradně pro PC, ale s důležitou twist - to se připojí na Wavi pole ASUS vidíte hned nahoře, který bezdrátově proudy svá data do vašeho obývacího pokoje PC, odstranění kabel nebo dva. Jo, a měl by ASUS přilákat dostatek vývojářů, bude to dokonce strhnout aplikací z Xtion on-line obchodu. ASUS říká, že uvidíme balíček komerčně dostupné po celém světě ve 2. čtvrtletí příštího roku - s UI a výběr aplikací a her na palubě - ale oni si vydání Xtion PRO vývojářské sady v únoru svádět vše, co Kinect hackeři do kódování kouzelné věci pro tuto platformu. Žádné další podrobnosti zatím, ale je tu událost v Las Vegas v tomto týdnu, kdy je ASUS, ale všichni zaručeně pochlubit. PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení PrimeSense a ASUS tým, aby Kinect-jako Wavi Xtion do HTPC

PrimeSense a ASUS tým, aby Kinect-jako Wavi Xtion do HTPC původně objevila na Engadget na po. 03.01.2011 13:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

MS žádá Google zpoždění Fuzzer nástroje

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ztZ20F9ED1w/story01.htm:
eldavojohn píše "polský Google zabezpečení bílý klobouk Michal Zalewski oznámila, obavy, že jedna ze sta zranitelnost jeho fuzzer nástroje nalezené v IE je dobře známo, že třetí strany hackerů v Číně. Jeho jednoduché vysvětlení nabízí zajímavý protiargument k obvyklým žádost společnosti Microsoft, že problémy s bezpečností neuvolní, dokud nebude mohou pomalu šetřit. Z článku, 'Microsoft požádal Zalewski ke zpoždění cross_fuzz propuštění, ale on klesal, z části kvůli jeho strachu IE chyba zabezpečení byla již zabývá čínští hackeři, ale také proto, že společnost v oblasti bezpečnosti odborníci nereagovala na informace, poskytované. ' Můžete si přečíst o cross_fuzz a stáhnout pro vlastní potřebu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Freescale oznámil i.MX 6 procesor řady, chce čtyřjádrových jader v telefonu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/03/freescale-announces-i-mx-6-processor-series-wants-quad-cores-in/:
Freescale oznámil i.MX 6 procesor řady, chce čtyřjádrových jader v telefonu
Moc. Potřebujeme víc. Více pro streamované video, více pro hraní her, a další jen tak, že můžeme říct, že jsme to. Freescale nás slyší, a to je poskytování i.MX 6 sérií mobilních procesorů nabízí až čtyři jádra ARM Cortex A9 na 1.2GHz každého . To je dost pro 3D zobrazování na vaše auto infotainment systému, hudba-výroba na telefonu, možná trochu SETI akce na další inteligentní chladničky. Dokonce i 1080p30 enkódování videa je řekl, aby byl v dosahu těchto čipů '. i.MX 6 procesory budou k dispozici v jeden, dva, nebo čtyři základní konfigurace s až 1MB L2 cache. HDMI 1.4 podpora je na palubě, spolu s Gigabit Ethernet a USB 2.0, ale bohužel ne 3,0 . Zdá se, že je tu vždy na co těšit v příští revizi, ale že by mohl být docela čekat s i.MX 6 vzorků není nastaven začít až "později v tomto roce."

Pokračovat ve čtení Freescale oznámil i.MX 6 procesor řady, chce čtyřjádrových jader v telefonu

Freescale oznámil i.MX 6 procesor řady, chce čtyřjádrových jader v telefonu původně objevila na Engadget na Po. 03.01.2011 11:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Více Intel Core PC 2011 spatřen v Vancouver Budoucí suvenýry, ano, je to stále přítomný

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/03/multiple-intel-core-2011-pcs-spotted-at-vancouver-future-shop-y/:
Více Intel Core PC 2011 spatřen v Vancouver Budoucí suvenýry, přesto je to stále přítomný
Ooh, co je tohle? Pár počítačů houpací Intel nejnovější a nejlepší, zakoupit možná pár dní příliš brzy? Matthew T. tečkovaný těchto strojů na Vancouver budoucnosti Obchod, reklama Core i7 a Core i5 2600 2300 procesory, které spadají přímo do Intel Core 2011 (rozená Sandy Bridge ) rodiny. Oba pocházejí z brány a oba nabízejí vše, co jádro 2011 má nabídnout , což se v případě těchto počítačů není příliš mnoho, protože ani má Blu-ray disk, aby využili nového 3D HDMI 1.4 podpora a ani hodně použití pro Widi 2,0 bezdrátové displeje. Ale nenechte se zastavit, že před první na bloku Core to 2011 styl.

[Díky, Matthew T.]

Více Intel Core PC 2011 spatřen v Vancouver Budoucí suvenýry, ano, je to stále přítomný původně objevila na Engadget na po. 3.1.2011 11:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje msdthomas (Flickr) | Poslat | Komentáře

iPhone alarmy stále nefunguje, světy burácení vlevo a vpravo

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/03/iphone-alarms-still-not-working-worlds-crashing-left-and-right/:
Hej, ty - je to 3.ledna. Víte, v den, měl bys vrátit se do práce / školy / život. A den, vy jste měl chytit let jste měli rezervované po dobu tří měsíců. A pravděpodobně den, který jste měl dosáhnout spoustu dalších úkolů. Bohužel pro vás, je skutečně věřil, že svůj iPhone alarm by se opravit sám , když dnes se valil kolem, ale na základě stížností hordy vidět na Twitter a Facebook, řekl oprava je stále spánku. A tak, ty jsi ještě spí. I zde na Engadget velitelství, které jsme viděli iPhone 4 sluchátka neprobudí nás, jak jsem slíbil (na non-opakující se alarmy), takže kdo ví, kdy Apple posílí na talíř a tento problém řešit. Do té doby, jděte do toho a nastavit opakované buzení a zároveň jemně přechodu prsty na rukou a nohou. Nebo, víte, koupit baterie-poháněl budík z vaší babičky.

[Díky všem, kdo poslal to v]

iPhone alarmy stále nefunguje, světy burácení vlevo a vpravo původně objevila na Engadget na po. 03.01.2011 10:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Samsung oznamuje 299 dolar HMX-Q10 videokamery, dělá to funguje obráceně

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/03/samsung-announces-299-hmx-q10-camcorder-makes-it-work-upside-d/:
Samsung oznamuje 1080p HMX-Q10 videokamery, dělá to funguje obráceně
Levičák? Cítíme ya - někdy moderní videokamery prostě nejsou postaveny pro ty, kteří se střídají dominantní sklony, ale Samsung 's HMX-Q10 určitě je. I když, opravdu, bylo by to skvělé pro každého, kdo má pocit, že je třeba mít na natáčení při používání jejich pravou rukou držet zoufale na grabrail nebo podobně. Nabízí kompaktní design s přední pravé tlačítko nahrávání na jeho zadku, o jediný fyzický ovládací prvek, který opravdu potřebujete bát. Zbytek zobrazené na 2,7-palcový dotykový displej, který automaticky otáčí sám, pokud držíte fotoaparát vzhůru nohama. Snímky jsou zářil přes 10x (2.75 - 27,5 mm), optický zoom a pak rozevřené přes 5 megapixelový senzor, který umožňuje plné HD záznamu - byť na 60i. Pokud chcete progresivní budete muset klesnout na 720p, ale to není tak špatné řešení s ohledem na náklady na 299 dolar, když lodě v únoru. Kromě toho bude nižší kvalitě, aby vaše karta SDHC cítit trochu více prostorný.

Pokračovat ve čtení Samsung oznámila, 299 dolar HMX-Q10 videokamery, dělá to funguje obráceně

Samsung oznamuje 299 dolar HMX-Q10 videokamery, dělá to funguje obráceně původně objevila na Engadget na Po. 03.1.2011 10:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z inovací finské společnosti Nokia. Tentokrát je to na přelomu starší C5-03 Nokia bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace upozornit na Nokia C5-03 patří přístup k Nokia Music Store a Ovi Store, ze které si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.

Android vs iPhone - Kdo vyhrál v roce 2011?

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iGMB1sZxN0k/story01.htm:
Hugh Pickens píše "Philip Elmer-DeWitt píše v časopisu Fortune, že Apple a Google mají dvě velmi odlišné strategie v soutěži formování až v roce 2011 mezi Android a iPhone. Podle konvenční moudrost jak podporovaný Don Dodge, Developer advokáta na Google, i Apple a Google vyhraje, protože oni hrají různé hry. Android vyhraje podíl na trhu bitvu, ale Apple se bude generovat větší zisky. "Apple platí i pro high-end na trhu, kde si mohou účtovat vysoké ceny a vychutnat si skvělé ziskové marže. Apple byl úspěšný s touto strategií několikrát, a bude to opět s iPhone, "píše Dodge a dodal, že Google strategie s operačním systémem Android je pro generování příjmů z mobilní vyhledávání a reklamy. Další zaměstnanec Google, Tim Bray, vidí věci jinak a říká: on nebude být překvapen, když lodě Apple iPhone levný, a pokud tento čas příští rok, velmi levný iPhone byl konkurenční proti Androidi, které posouvají user-zkušenosti páky dál, než Apple. "Neexistuje nic, co v základní Android, který by si v cestě z průmyslově-design a uživatelské zkušenosti-rock-star týmu, ať už na Google, nebo jednoho z výrobců telefonů, testování hypotézy, že tyto věci jsou zásadní pro úspěch společnosti Apple. ""

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Lexar Media odhaluje 64 GB a 128 GB třídy 10 SDXC karet

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/03/lexar-media-reveals-64gb-and-128gb-class-10-sdxc-cards/:
Člověče, to je jako včera, že jsme poprvé slyšeli o SDXC a jeho mýtický příslib poskytnutí 2TB skladování spolu s převody 300Mbps. Abych řekl pravdu, která byla na CES před dvěma lety, a tady jsme 24 měsíců později oohing a ahhing nad 128gigabajt Ach, bolesti (pomalu) pokroku. Remcání stranou, jsme docela jisti, že profesionální video feťáci bude více než nadšený slyšet dvou Lexar Media nejnovější karty. 64GB a 128 GB třídy 10 SDXC karty "nabízejí minimální zaručenou rychlostí 133x (20 MB za sekundu)," a loď s omezenou doživotní zárukou. Pokud vše půjde dobře, budou nevyšplouchnou do obchodů ještě v tomto čtvrtletí, s cenovkami stanovena na 399,99 dolar (64 GB) a 699,99 dolar (128gigabajt). Jen aby to dát do souvislostí, SanDisk dodává třídy 4 (15MB/sec) 64GB SDXC karty zhruba v tomto období loňského roku za 350 dolarů , a to teď jít na polovinu, která na ulici. Jo, ouch.

Pokračovat ve čtení Lexar Media ukazuje 64GB a 128 GB třídy 10 SDXC karet

Lexar Media odhaluje 64 GB a 128 GB třídy 10 SDXC karet původně objevila na Engadget na po. 03.01.2011 10:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Lexar | Poslat | Komentáře

Lední medvědi zničit vačky robot špionážní, neměj slitování (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/03/polar-bears-destroy-robot-spy-cams-show-no-remorse-video/:
Ledovec Cam, Snowball Cam, Blizzard Cam a Drift Cam byly polární fotografa nejlepší přátelé - high-tech špionážní kamery robota navrženy tak, aby odolávat nachlazení a přetínat sub-nula terénu. Pak se dostali rozdrceno k smrti obří lední medvědi, přičemž se pokouší spřátelit. Vážně, to je základní podstata Polar Bear: Spy na ledě, nový dokument BBC, která začala vysílat minulý týden, a které jen tak náhodou se vypráví David Tennant. Doufám, že on má šroubovák po ruce, pokud víte, co máme na mysli. Sledujte nese hrát rázné zápas robot fotbalu po přestávce, potom zobrazit všechny krásné mechanické masakr na náš zdroj odkazů.

Pokračovat ve čtení Lední medvědi zničit špionážní kamery robota, neměj slitování (video)

Lední medvědi zničit špionážní kamery robota, neměj slitování (video) původně objevila na Engadget na po. 03.01.2011 10:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink io9 | zdroje BBC News | Poslat | Komentáře