středa 15. prosince 2010

Designer zastavil přes anonymní Tisková zpráva

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yl8azhfE4hQ/story01.htm:
Anonymní čtenář píše "řecký designér jménem Alex Tapanaris, jehož jméno se objevil na tiskovém PDF do oběhu prostřednictvím on-line tvůrci potíže-Anonym má své webové stránky zmizel a podle zpráv má nešťastný chlapík byl zatčen. THINQ podařilo mluvit Alex se na telefonu, a zatímco on by se potvrdit jeho zastavit, on "jistě znělo vystrašilo," Zprávy webové stránky. "No comment," řekl a zavěsil. tiskové zprávě snažil se vysvětlit Anonym 'cíle a nedostatek jakékoli formální organizaci. Vysvětlila, že anonymní jméno je aplikován na posouvání seznam jednotlivců, kteří se spolu na ad hoc, v závislosti na individuální zájmy a praktické, ze dne na den záležitost, jako kdo se stane být on-line na času. Kliknutím na dokumentu vlastnosti odhalil Tapanaris jako jeho jménem autora. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




US $ 30M Nabídky pro High-Risk výzkumu v oblasti biopaliv

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pKd7geAfTH8/story01.htm:
coondoggie píše "Tohle zní trochu jako opravdu jen zbožné přání. US Department of Energy oznámila 30.000.000 dolarů na výzkumné projekty, které by rozvoj pokročilých biopaliv, který by mohl nahradit benzín nebo nafta aniž by vyžadovaly zvláštní aktualizací nebo změn na voze, nebo tankování infrastruktury. 30000000 dolar by strávili v příštích čtyřech letech na podporu tolik jako pět 'tradičně vysoce-riziko biopaliv projekty,' jako přeměny biomasy na biopaliva a bioprodukty být nakonec použity pro uhlovodíkových paliv a chemikálií. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




SNK pokračuje lechtat retro hráče, uvolňuje Neo Geo gamepad pro PS3

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/15/snk-continues-to-tickle-retro-gamers-releases-neo-geo-gamepad-f/:
http://www.engadget.com/2010/12/08/neo-geo-games-hit-psn-add-online-play-ditch-the-gigantic-cartr/
Panečku, jako kdyby měl 10 Neo Geo klasiky bít PS3 a PSP s kompletní online multiplayer nebyla dost sladká, nyní SNK je jedním lepší tím, že vydá aktualizovanou verzi klasické Neo Geo gamepad. Jistě, to není tak magestic jako obří, mohutný pasáž hůl, která přišla ve dvojici s 650 dolary Neo Geo Gold System. Bylo by však systému gamepad (povolený s Neo Geo CD) pokračoval být ještě více populární díky své mnohem nižší ceně a nové plovoucí 8-směrný D-pad. Že regulátor je znovuzrozen (opět) pro PS3 s připojením USB přidáním tlačítka PS ve středu, takže můžete dokonce použít vytáhnout XMB a posmívat se svými přáteli do spojení Král bojovníků zápasu. Bohužel je to jen dostat vydání v Japonsku, kde se prodává za 3129 jen (asi $ 37), ale Play-Asie bude dovážet vám jeden za 45 dolarů. Malá cena za takový krásný věci.

SNK pokračuje lechtat retro hráče, uvolňuje Neo Geo gamepad pro PS3 původně objevila na Engadget na st. 15 prosinec 2010 16:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Oh Gizmo! | zdroje SNK PlayMore | Poslat | Komentáře

HTC Peter Chou říká, že LTE telefony jsou zasílány v příštím roce, a ve světě stále na spinning

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/15/htcs-peter-chou-says-lte-handsets-are-coming-next-year-and-the/:
Zastavte nás, pokud jste slyšeli toto jeden dříve, ale velmi populární telefon výrobce se zavedením smartphonů, které obsahují nejnovější bezdrátové technologie v určitém okamžiku v nadcházejícím roce. Zní to šíleně, že? Nyní pojďme přidat klíčová slova: HTC , LTE , a 2011. Tady je generální ředitel společnosti Peter Chou z nedávného interview Mobile World Live video:
Q: Kdy HTC plánu zahájit LTE zařízení, a které trhy si myslíte, že bude v brzké době přistoupit, že zařízení?

: Pracujeme na LTE zařízení pro příští rok, 2011, si myslíme, že USA mobilní operátor bude trvat nějakou vedoucí a tlačit LTE 4G na trhu v USA, ale jsme však svědky ve zbytku světa bude nasazení LTE síť jinde v roce 2011. By mohlo být druhé polovině roku 2011.
Naše peníze na Mecha / Incredible HD pro USA, spolu s asi tuctem jiných telefonů různých velikostí a tvarových faktorů. A my opravdu nevíme podrobnosti o své globální plány. Ale hej, to se stane - zavolejte nám, když Chou skvrny bobů na 5G technologii a holografické displeje.

HTC Peter Chou říká, že LTE telefony jsou zasílány v příštím roce, a ve světě stále na spinning původně objevila na Engadget na st. 15 prosinec 2010 17:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink GigaOm | zdroje Mobile World Live | Poslat | Komentáře

Dnešní novinky WikiLeaks

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0tVJEvyF2cA/story01.htm:
V dnešní epizodě Jak WikiLeaks otočení jsme se dozvěděli, že WikiLeaks hlavní web je zálohovat méně než 10 dnů po ukončení EveryDNS název domény přes ohledně stability. 16-rok-starý chlapec holandská podezřelých z účasti v pro-WikiLeaks útoky na MasterCard a Visa, byl zatčen. Ale nizozemské teenageři nejsou jedinými Assange fanoušci ve zpravodajství. Mnoho špičkových novinářů v Austrálii jste odeslali dopis (PDF), aby předseda vlády Julia Gillard dnes vyjádřit svou podporu WikiLeaks. Sydney Policie psali jejich vlastní dopis však pořadatelům pro-WikiLeaks rally řekl, že policie proti plánované demonstrace. A konečně, zvláštní dopisovatel pro The Times, Alexi Mostrous a externí reportérka Heather Brooke dostali povolení od soudce v procesu Julian Assange na post Twitter aktuální informace o řízení.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Nikon Coolpix P7000 v1.1 uvolní firmware, zlepšuje zpracování RAW a zaměřit se spolehlivost

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/15/nikon-coolpix-p7000-v1-1-firmware-released-improves-raw-process/:
Nikon brát kritiku své nadšence-přátelské P7000 kompaktní k srdci a má dnes oznámila, že nový firmware pro střelce. Celkově NRW (Nikon RAW formát vlastní), zpracování časy jsou řekl, aby byly sníženy, zatímco objektiv ovládání byla optimalizována pro snížení výskytu chyby zaostření. Pár dalších vylepšení také byli uvrženi do: jeden překonat vzácný problém, který by blokoval zoom z provozních a další příčinou foukané odlesky na LCD displeji fotoaparátu, když Active D-Lighting je povoleno a závěrky je polovina-lisovaný. To je tvůj úděl, pokud máte fotoaparát už je to ne-třeba přemýšlet, a pokud ne, mohlo by to obsazení šťastnější nové světlo na P7000 je dřívější recenze .

Nikon Coolpix P7000 v1.1 uvolní firmware, zlepšuje zpracování RAW a spolehlivosti zaostřování původně objevila na Engadget na st. 15 prosinec 2010 14:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Nikon (Windows) , (Mac) | Poslat | Komentáře

Využití internetu dohání s televizí v USA

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Vy2joMbjMEs/story01.htm:
Hugh Pickens píše "Joshua Brustein píše, že podle průzkumu Forrester Research množství času lidé tráví na internetu zvýšil 121 procent za posledních pět let s Američany teď utrácet tolik času s využitím internetu jako se dívají na televizi. A zatímco lidé mladší 30 let strávila víc času s internetovým než televizi po několik let, Forrester průzkumu vyplývá, že se jedná o první rok, že lidé ve starších věkových skupin jsou přitom stejně. Forrester Průzkum také ukazuje značný nárůst počet lidí využívajících internet sledovat streamované video s 33 procent dospělých dotázaných tento rok říkají, že používání internetu se dívat na video, a to až z 18 procent v roce 2007. Nicméně vzestup internetu nemusí být nutně vede k poklesu spotřeby v televizi protože na internetu, a to zejména mobilní připojení k internetu, jednoduše vytvoří více příležitostí pro lidi konzumují média, "říká analytik Jacqueline Anderson s mladší diváky stále více spokojeni s Internet jako místo, sledovat jejich televizi." pro mladší část populace, je televizor stále důležitá, ale pokud začínáš, že obsah se mění, "říká Anderson." Pro generace, které přicházejí, že tam budeme vidět řez. ""

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Dlouhodobý HSPA Evolution specifikace sešli, slib rychlostí 650Mbps - a T-Mobile USA je na palubě

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/15/long-term-hspa-evolution-specs-come-together-promise-speeds-of/:
Myslel abecedy polévka moderních bezdrátových standardů bylo dost matoucí? 1X Pokročilé / EV-DO Advanced, UMTS, HSPA, HSPA +, dual-nosič HSPA + , EDGE Evolution , LTE , LTE-Upřesnit , WiMAX , WiMAX 2 ... jsme mohli pokračovat, ale my bychom opravdu raději ne. Oh, ale musíme, protože tento člověk mohl dostat opravdu zajímavý: Nokia Siemens je vychvalováním, že specifikace pro dlouhodobé HSPA Evolution právě byla předložena 3GPP, slibné teoretické rychlosti vyšší než 650Mbps - číslo, které stále patří plachá o ITU definice 4G standard , ale snadno zastíní jen o něco potrpí na LTE-Advanced nebo WiMAX 2.

Je zajímavé, že T-Mobile USA konkrétně uvedeny v Nokia Siemens 'tisková zpráva, jak podporovat vývoj, svědčí o skutečnosti, že dopravce je pevně odhodlána ždímání vše pro to, z dědictví 3G standardů předtím, než přejde - stejně jako oni' re již děje s jejich agresivní 21Mbps HSPA + rollout . Vzhledem k tomu, že současný LTE vrcholy někde v rozmezí 300 Mb / s až 400Mbps, nemůžeme říci, že jsme proti, zejména proto, že nová technologie bude zpětně kompatibilní s dnešními sítí HSPA. Ano, samozřejmost: "Dlouhodobé HSPA Evolution" je hrozné jméno za to, že LTE už je zkratka pro Long Term Evolution (a LTHSPAE není nejkluzčí zkratka stejně) - ale budeme starat o logistiku pojmenování blíže k zahájení, které je Stále roky pryč. Prohlédněte si celou tiskovou zprávu po přestávce.

Pokračovat ve čtení Dlouhodobý HSPA Evolution specifikace sešli, slib rychlostí 650Mbps - a T-Mobile USA je na palubě

Dlouhodobý HSPA Evolution specifikace sešli, slib rychlostí 650Mbps - a T-Mobile USA je na palubě původně objevila na Engadget na st. 15 prosinec 2010 13:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | | Poslat | Komentáře

Učit se od Gawker neúspěch

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fmsgHjtbHp0/story01.htm:
Gunkerty Jeb píše "Gawker hack úplně disenfranchised jejich uživatelům, nemluvě o porušení důvěry, které mohou být i nemožné získat. Uživatelů požadují, aby se jim mělo být dovoleno smazat jejich účty okamžitě, a za provádění tohoto mechanismu, je pravděpodobné, že Gawker systémy budou muset být přestavěn z toho důvodu, aby nedošlo budoucí hacky. Takže, co je, aby se naučil z této dokonalou bouři vztekat a chvástání? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Google spouští Chrome pro Protože pohon, daruje za každé kartě otevřena až do 19.

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/15/google-launches-chrome-for-a-cause-drive-donates-for-each-tab-o/:
Google se zjevně neví o tom, kolik karet máme otevřené právě teď.

Podívejte se na zdrojový odkaz pro rozšíření, které vám umožní darovat na charitativní účely podle svého výběru na základě toho, kolik karet vám otevřena každý den.

[Díky, Josh]

Google spouští Chrome pro Protože pohon, daruje za každé kartě otevřena až do 19. původně objevila na Engadget na st. 15 prosinec 2010 12:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Chrome pro Příčina | Poslat | Komentáře

IRS zaměstnanec používá Outlook pravidla zachytit šéfa e-maily, usvědčil z odposlechů

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/15/irs-employee-uses-outlook-rules-to-intercept-bosss-e-mails-con/:
IRS zaměstnanec používá Outlook pravidla zachytit šéfa e-maily, usvědčil z odposlechů
Zde je zajímavá otázka pro vás: Pokud jste nastavili pravidla v aplikaci Microsoft Outlook, aby předal zprávy z jednoho účtu na jiný, a vy ji bez vědomí majitele účtu, jste z předávání, jste zastavovat nebo pouze kopírování mail? Může se to zdát jako diskutabilní bod, ale pro Davida Szymuszkiewicz, bývalý IRS pracovníka, to je důležitý rozdíl. David měl strach z bytí vystřelil po jeho povolení, které bylo přerušeno za řízení v opilosti (on potřeboval jet do domovů delikventní daňových poplatníků), a tak se tajně nastavit toto pravidlo na jeho šéfa stroj vidět, co svět říká o něm. Pravidlo byl objeven, a nebude vás to víš, on byl v potížích. Jedinou otázkou tak nyní: zda účtovat mu podle zákona Napíchnout pro zachytávání zpráv nebo uložených Communications Act pro pouhé kopírování z nich.

Takže, jaká byla vaše odpověď na otázku výše? Ty by mohly být v pokušení říci, že byl prostě vytvoření kopie, a opravdu to bylo Szymuszkiewicz argument, ale každý Exchange admin vám řeknou, že aplikace Outlook pravidla jsou spouštěny na serveru, ne na klienta, tedy ty e-maily byly opravdu jsou zachyceny . Szymuszkiewicz byl usvědčen z odposlechů, ale zdá se, že vyhnout se kruté věty, s 18 měsíců probační být vydána. Světlo trest pro odposlech, ale těžký pro diddling menu v aplikaci Outlook.

IRS zaměstnanec používá Outlook pravidla zachytit šéfa e-maily, usvědčil z odposlechů původně objevila na Engadget na st. 15 prosinec 2010 12:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Ars Technica | Poslat | Komentáře

ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D technologií

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který nabízí módní technologie v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latenci 2ms, 300 cd jasu, kontrastu 20.000.000:1 a 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle dodaný s tímto monitorem.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii prodává za cca 330 liber, což při zachování současného tempa by bylo asi 376 eur, ale nemůžeme to být cena, když přijde, aby byl prodán ve Španělsku.

Více | Viewsonic