neděle 9. ledna 2011

EMC Engineer krade téměř $ 1 Million Kit jeden kus v době

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ttqLsQlXrjU/story01.htm:
aesoteric píše "test EMC inženýr přiznal k ukradl téměř 1 milion amerických dolarů v hodnotě kit od svého zaměstnavatele. On údajně ukradl nespecifikovaný zboží ze skladování obří Severní továrna Karolína pomocí 'malou tašku' propašovat sestavy před prodejem to na na internetu pod pseudonymem. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Quanta 7-palcový Android tableta fiktivní spatřen na CES

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/09/quantas-7-inch-android-tablet-dummy-spotted-at-ces/:
V případě, že jste již dost tablet , tady je ještě jeden, který jsme spatřili na malý tchajwanský stánek na veletrhu CES . Jistě, toto Anadem Q07 - rebadged Quanta zařízení - byl jen fiktivní, ale i to by mohlo snadno porazit hodně levných břidlic Android v soutěži krásy. Zapouzdřený v rámci chrom rámeček a stříbrné tělo bude 7-palcový displej 800 x 480 (což je mírně nezaujatou), spolu s S5PV210 Samsung procesor - v podstatě Hummingbird čip, ale v jiném obalu - underclocked na 800MHz, ale stále schopné manipulace 1080p přehrávání videa. Není toho moc, jinde na spec list, ale my jsme vidět micro-USB port, HDMI mini konektor, microSD slot, slot pro kartu SIM a stereo reproduktory na Q07. Samozřejmě, že uslyšíte od nás, když jsme narazit na tomto tabletu Froyo znovu.

Quanta 7-palcový Android tableta fiktivní spatřen na CES původně objevila na Engadget na ne. 09.01.2011 17:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

MOG Fusion, aby prémie hudební službu pro automobily, nebo tak MOG naděje

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/09/mog-fusion-to-bring-premium-music-service-to-cars-or-so-mog-hop/:
MOG je on-demand služby pro předplacenou hudbu mohl být příchod na vozidle ve vašem okolí. Nadšený? Ty by měly být. Na letošním veletrhu CES, auto výrobci měli coming-out stran, pokud jde o ve-car infotainment , a MOG je champing na bit skok do rozjetého vlaku. Podle společnosti, bude jeho nově zavedené MOG Fusion program je přístupný pro výběr dodavatele a výrobce na CE a automobilovém průmyslu, s programem API jsou k dispozici "vybranými partnery," s Visteon Corporation se jmenoval především. Je to stále ještě není jasné, jak přesně melodie bude dodána, ale jsme si jisti, že vše bude odhaleno v pravý čas. Zdaleka ne dost rychlý, že vás přesvědčí, jsme si jisti, ale hej ...

Pokračovat ve čtení MOG Fusion, aby prémiové hudební službu pro automobily, nebo tak MOG naděje

MOG Fusion, aby prémie hudební službu pro automobily, nebo tak MOG naděje původně objevila na Engadget na ne. 9.1.2011 16:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje MOG | Poslat | Komentáře

Mohl by to být rok jsme se dostat do příkopu kabelové televize?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/09/could-this-be-the-year-we-get-to-ditch-the-cable-box/:
Byli jsme chýlí ke CES let při pohledu na ukázky technologií, které nám umožní sledovat HDTV bez set-top box, a přesto jsme tady roky později s jinou možnost než najít místo, aby tu krabici. Velké nedostatky byly CableCARD a pak tru2way , z nichž oba mají malý dopad na tradiční Ameriky. Ale i přes všechny naše zklamání v průběhu let, jsme se daleko od CES v letošním roce s pocitem, že by to mohlo být ve skutečnosti rok. Samozřejmě, že lákadlu Vegas ještě zanikat, ale když se Time Warner Cable, Comcast, DirecTV a Verizon FiOS TV jsou na stejné show odesílání téměř stejnou zprávu a ukazuje dema, máme pevný čas nebere naše skeptické štít trochu dolů. Bohužel to nebylo úplně stejné zprávy, a pokud kliknete na skrze které by vás mohly odhalit skutečnou budoucnost o tom, jak bude televizor doručena.

Pokračovat ve čtení Mohl by to být rok jsme se dostat do příkopu kabelové televize?

Mohl by to být rok jsme se dostat do příkopu kabelu box? původně objevila na Engadget na ne. 09.01.2011 16:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Tento den v Engadget: CES oslavy habaděj

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/09/this-day-in-engadget-ces-extravaganzas-galore/:
Vítejte v ' Tento den v Engadget ', kde jsme bezva otevřít archivy a vzít náladový ohlédnutí za vzpomínky a okamžiky naší minulosti proslavený. Prosím, přidejte se k nám na této cestě dolů náhodný přístup k paměti pruhu.

Pokud jste nebyli žijí pod balvan za poslední týden nebo tak, jste si všimli, že CES již děje ve slavné, nemoc-indukovat Las Vegas, Nevada. Jde o to, Engadget byl spuštěn tuto hru na dlouhou, dlouhou dobu, a ačkoli historicky věci se obvykle balí kolem 9. ledna každý rok, zbytky, zábal-up, a gadget kocoviny jsou téměř stejně zábavné Podívejte se zpět na jak přehlídka sama o sobě. Tak, jak jsme zabalit skutečně vynikající CES 2011, jsme si mysleli bychom se podívat zpět na předchozí CES-up zábal, některé velké dní, a některé vyloženě divný ty, v této nostalgické epizody Tento den Engadget .

Pokračovat ve čtení Tento den v Engadget: CES oslavy habaděj

Tento den v Engadget: CES oslavy habaděj původně objevila na Engadget na ne. 09.01.2011 16:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Pot Pěstitel Ochrana soukromí napadal

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/E49kv_QnG58/story01.htm:
damaged_sectors píše "mapa značení, jaké mají být tajná místa z 60 skladů a dalších objektů, kde je lékařské marihuany pěstované v Boulderu omylem zveřejněné města. Úředníci říkají 'dohledu' je vedly k publikování map na městském internetových stránkách. Kathy jednoskvrnná, Boulder senior asistent město právník, který radí Rady o lékařské marihuany otázkách, řekl ve čtvrtek, že mapa by být odstraněn z města webu. č. spiknutí tady lidi. Další zprávy Rada rozhodne na svém ledna 18 setkání, zda by měla obejít Boulder otevřené záznamy akt osvobození od daně pro pěstování center vyžaduje žadatelé o lékařské licence marihuany podnikání vzdát svého práva na soukromí. Rada by mohla platnost všech rostoucí center podepsat taková výjimka jako podmínku přijetí město-vydaná . oprávnění k podnikání Přestože je toto riziko by to usnadní federální orgány, aby nájezd růst-ops nemusí týkat členů rady a dalších na rozdíl od lékařské marihuany - musím se ptát, jaký druh mentality si myslí, že odhalení pěstitelů velmi reálné nebezpečí ozbrojených přepadení pachatelů trestné činnosti je ospravedlnitelná. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Toyota Entune hands-informační systém o (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/09/toyota-entune-infotainment-system-hands-on-video/:
Toyota Entune hands-informačního systému na
Toyota 'je stále největší výrobce automobilů na světě, hravě přetrumfne GM a Ford , a s Prius slaví 10. výročí je jasné, že společnost může jistě vést průmyslu, když se chce. Ani ne tak s pokročilými infotainment a smartphone integrace. Tam má firma zaostává za konkurencí, Ford SYNC a podobně, ale teď je to dělá velký krok vpřed s Entune, a to si vybral letošní CES, jak to udělat . Toyota byl tak laskav a dejte nám běžet velmi rané demo jednotky prostřednictvím svých kroků. Mějte na čtení pro naše dojmy.

Pokračovat ve čtení Toyota Entune systému hands-infotainment na (video)

Toyota Entune systém hands-infotainment na (video) původně objevila na Engadget na ne. 09.01.2011 15:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Samsung ultratenkých notebooků 9 Series přichází v únoru

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/09/samsungs-ultrathin-9-series-laptop-coming-in-february/:
Neměli jsme den za 9 Series Samsung , kdy se stal oficiálním pár dny, ale teď jsme si: to přijde příští měsíc. Sammy je tisková zpráva je, zda spustit nás přes všechny odvážlivý specifikace tohoto 13,3-palcový stroj, včetně LED-podsvícený displej s 400 nitů jasu, 128gigabajt SSD, 1.4GHz Core i5-2537M CPU, a MacBook Air-jako proporce, před zveřejněním jeho příchodu měsíc v únoru 2011. Vyvolávací cena je stále vysoká a mocná 1.599 dolarů, ale pak se u Vás docela hvězdné laptop pro váš hotovost. Podívejte se na úplné oznámení po přestávce.

[Díky, Mario]

Pokračovat ve čtení Samsung ultratenkých notebooků 9 Series přichází v únoru

Samsung ultratenkých notebooků 9 Series přichází v únoru původně objevila na Engadget na ne. 09.01.2011 15:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Okoun: reproduktor Bluetooth / smartphone dok vašich snů, lodní brzy za 180 dolar

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/09/perch-the-bluetooth-speaker-smartphone-dock-of-your-dreams-s/:
Dobře, tak možná to je úsek, ale není pochyb, že Neobyčejná 's poslední sociálně-vyvinutý produkt je jedním z pláštěnku bezdrátový reproduktor / dok komba venku. Daboval Okoun, tento dvoudílný zařízení se chová jako samostatný reproduktor Bluetooth, pokud chcete, ale zahrnuje i dok / podnos pro držení přístroje při nabíjení je. Je to model a značku nevěřící, a to se na pre-order hned za 179,99 dolarů. Galerie níže, ale ne potápět se, pokud jste snadno ovlivněn pastvou pro oči.

Pokračovat ve čtení Okoun: reproduktor Bluetooth / smartphone dok vašich snů, lodní brzy za 180 dolar

Okoun: reproduktor Bluetooth / smartphone dok vašich snů, lodní brzy za 180 dolar původně objevila na Engadget na ne. 9.1.2011 15:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Nepředvídatelný | Poslat | Komentáře

Nové laserové Dělá Piráti si přál, aby nosil Eye-Patche

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/czK6MJMn6G8/story01.htm:
Vieux schnock píše "New Scientist má článek o nové laserové vyvinutý společností ve Farnborough, UK, který má za cíl odradit moderní high-moře pirátů. vytvořen jako 'varovný výstřel' na 'odvrátit podezřelé z pirátství, spíše než ublížit, 'm-široký fazole lze naskenovat piráti' 6-metr skify a ztěžují jim k cíli své AK-47 nebo raketa-poháněl granáty na lodi. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.