pátek 7. října 2011

FCC v plánu předělat zlomené USF přesouvá zaměření na venkově širokopásmové

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/m7ftBYw34T0/fcc-plan-to-revamp-broken-usf-shifts-focus-to-rural-broadband.ars:

FCC předseda Julius Genachowski ve čtvrtek nastínil návrh na revizi národní komplexní systém dotací pro telekomunikační služby ve venkovských oblastech. Volání současný systém "zastaralý", "plýtvání" a "neefektivní" Genachowski oznámil řadu iniciativ k posunu dotace z telefonie na širokopásmové připojení a racionalizaci sazeb telekomunikační společnosti účtovat ukončit jeden druhého volání.

Po zaplacení hold Steve Jobs , Genachowski upozornil na situaci obyvatel v Liberty, Nebraska, kde on řekl, že většina obyvatel nemá přístup k širokopásmovému připojení. "Širokopásmové připojení se pryč od bytí luxusní nezbytné pro plnou účast v naší ekonomice a společnosti," řekl.

Amerika je "zastaralé", systém dotací se datuje k rozpadu AT & T v roce 1984. Před breakup, AT & T řízené drtivá většina místních i dlouhé vzdálenosti telefonní trzích, a to spíše poplatek nižší než náklady na místní služby, zejména ve venkovských oblastech a účtovat přirážku za dlouhé vzdálenosti. Když byly odděleny AT & T místní a dálkové podniky, FCC snažil zachovat tuto křížové dotace, které vyžadují dlouhé vzdálenosti podniky platit místní telefonní společnosti, vysoké minutové sazby hovorů ukončit.

Když Kongres opravený telekomunikační právo v roce 1996, rozšířil tento "intercarrier kompenzaci" (ICC) systém se systémem explicitních daní a dotací. Telefonní infrastruktura platit daně jejich účty za telefon (například účastníka, platí 1,29 dolarů každý měsíc na svůj účet mobilní telefon) na fond univerzální služby (USF), který rozděluje FCC pro telefonní společnosti, které slouží venkovských oblastech.

Za posledních 15 let došlo tři hlavní změny, které učinilo tento program anachronický. Za prvé, dálkové sazby klesly, který učinil ICC poplatky za nepřiměřený podíl nákladů na některých dálkových hovorů. Google, například, odmítl dovolit Google Hlasové hovory na některá čísla z důvodu toho, co považuje za nepřiměřené ceny ICC. Za druhé, vzestup kabelových a bezdrátových telefonních služeb znamená, že některé dříve ne tolik využívané nyní mají více možností pro telefonní služby. A konečně, USF zájem o telefonní služby se začal zdát zastaralý S ohledem na rostoucí význam internetu jako komunikačního média.

Předseda Genachowski tvrdí jeho plán bude řešit všechny tři problémy. To se začínají řadit USF peníze na nové připojení Americe fond, který bude dotovat poskytování širokopásmových služeb ve venkovských oblastech, které v současnosti nemají přístup. Fond, který bude zahrnovat peníze pro mobilní širokopásmové služby. A poprvé by USF dotace udělena pomocí výběrového řízení.

Pokud jde o ICC systém Genachowski slibuje, aby vyplnila mezery jako "Phantom provozu" (v případě volání dorazí bez informací potřebných k Billovi původní sítě) a "dopravní čerpání" (ve kterém venkovských nosiče s vysokou mírou ICC Výroba, další provoz , aby se shromáždit více terminačních poplatků). On také zavázali, že "fáze se sazeb za přístup k měření, ale některé víceleté přechodné cestu."

Podle New York Times, anonymní FCC ​​oficiální vyjádřil skepsi , že by změna vedla k nižším účty za telefon pro průměrného Američana.

Velké telekomunikační firmy reagovaly opatrně zprávy.

Žádné komentáře:

Okomentovat