úterý 7. června 2011

Walmart dočasně kapky iPhone 4 cena na $ 147, ne, že budete moci najít jeden

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/07/walmart-temporarily-drops-iphone-4-price-to-147-not-that-youl/:
Rychle! Někdo říct, Walmart "černý pátek", není pro dalších pět a půl měsíce. S žádným novým iPhone v nedohlednu , prodejce prodává 16GB verze za $ 147 na kontrakt - druh senzaci bychom očekávat, že tah ve snaze kotouč na dovolenou nakupujících. Proč jsme se zvuk tak nevděčné, můžete se ptát? Snadná: protože jste pravděpodobně nebude mít možnost dostat své ruce na jednom. Prodej, který se vztahuje na AT & T a Verizon modely, trvá do 30. června, a to pouze blíže nespecifikovaný počet "zvolte" obchody budou dokonce se zúčastní. Ani slovo o tom, kolik levnými telefony Walmart je volavka, ale i černá a bílá verze jsou vyprodány on-line, což není přesně nevěstí nic dobrého pro vaše šance na skórování jedna osoba.

Walmart dočasně kapky iPhone 4 cena na $ 147, ne, že budete moci najít ten původně objevila na Engadget na út. 07.06.2011 15:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PCMag | zdroje Walmart | Poslat | Komentáře

Je tam nový Geek Anti-intelektualismus?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1b4ekT0UNQ8/Is-There-a-New-Geek-Anti-Intellectualism:
Larry Sanger píše "Geeks mají být, pokud vůbec něco, intelektuální. Ale nedávno mě napadlo, že spousta internetových Geeks a digerati mají znělo mnoho záhadně anti-intelektuální poznámky v posledním desetiletí, a to zejména v poslední době. Peter Thiel- inspiroval tvrdí, že vysoká škola je ztrátou času je jen nejnovějším příkladem jsem se setkal (a argumentoval proti) z pěti společných názorů, široce držené mágů, které se zdají být v čele dolů kluzkém svahu J'accuse:.. 'V dolní části kluzký svah, zdá se, na rozdíl od znalostí, kdekoli se objeví, v knihách, v odborníci, v institucích, a to i ve své vlastní mysli. ' Takže, mám pravdu? Je tam nový anti-intelektualismu geek? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony PlayStation Vita: bližší pohled

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/07/sonys-playstation-vita-a-closer-look/:

Řekli jsme si , co Sony PlayStation Vita pocit , ale tady to je v těle lesklý plast - všech pět centimetrů vibrující-OLED displej, dva fotoaparáty, duálních analogových páček, dvanáct tlačítek, dva kapacitní digitizéry a D-pad. Podívejte se na galerii níže pro některé close-up záběry, zatímco my jsme jít sbalit nějaké video záběry z quad-core handheld v akci.

Sony PlayStation Vita: bližší pohled původně objevila na Engadget na út. 07.06.2011 16:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Kinect Star Wars hands-o: Engadget a Joystiq dostat do kontaktu s Force

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/07/kinect-star-wars-hands-on-engadget-and-joystiq-get-in-touch-wit/:
My jsme čekali skoro celý rok rozdělit bitvě s droidy Kinect-kontrolované lightsaber, a my jsme dostali šanci včera v noci, nasazení virtuálních Jedi šatech po boku našich přátel na Joystiq a vyzvat naše vnitřní-chlorians midi v sérii stručných co-op bojů. Interaktivní demo Kinect Star Wars verze je docela scénář záležitost - vaše světlo boční avatary automaticky pomlčku od setkání k setkání s příležitostným cutscene mezi, a to bez jakýchkoli upomínek od vás, a když se dostanete do rvačky, počítače, ovládací prvky, které nepřátelé budete čelit stejně. Stále existuje poměrně málo manévry k dispozici, jakmile začne boj v vážný. Můžete houpačka pravou rukou švihnout s lightsaber, aby se po levé straně na mocnou silou Push, skok na flip přes nešťastný torpédoborec droidů, krok k pomlčka přímo na nepřítele, a naklonit své tělo, aby se vyhnul a převrátí. Je tu trochu zpoždění mezi okamžikem, můžete gesto a čas hra rozpozná své akce, ale to obecně zřejmě sledovat naše šavle tahy, a produktový manažer nám říká, zpoždění oprava je příchozí. Dlouhý příběh krátký, nemůžeme vám ale přesto, pokud váš 01:01 krájení fantazie bude splněn.

Kinect Star Wars hands-o: Engadget a Joystiq dostat do kontaktu s Force původně objevila na Engadget na út. 7.6.2011 15:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Jak Apple IOS šel z nezabezpečených Pro Nejbezpečnější

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3pjNbL9zlsA/How-Apples-iOS-Went-From-Insecure-To-Most-Secure:
GMGruman píše "Neexistuje žádná taková věc jako naprosto bezpečný operační systém, ale bezpečnost odborníci shodují - poněkud neochotně v některých případech - že IOS, Apple mobilní operační systém, je nejbezpečnější obchodní OS dnes, mobil nebo desktop to nezačal. tak samozřejmě, a Robert Lemos vysvětluje, co Apple udělal jít z nezabezpečených k nejbezpečnějším. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nintendo představuje nový Console: U Wii

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fvni0bP-u6o/Nintendo-Announces-New-Console-Wii-U:
_xeno_ píše "Nintendo oznámila oficiální název pro to, co bylo známé jako 'Projekt Cafe:' Wii U. Je HD konzole, to zůstane zpětnou kompatibilitu s Wii (to je nejasné jestliže toto zahrnuje GameCube software), a regulátor dělá, ve skutečnosti mají dotykovou obrazovku na to. Nintendo demoed pohybující hru vypnout televizi a hrát pouze na Wii ovladač U ". Také v E3 novinky, cylonlover píše "Na E3 tiskové konferenci Sony konečně ukázal, že jeho příští generace handheld - dříve s kódovým označením NGP - '. PlayStation Vita' budou provádět úřední moniker PS Vita - což je latina pro 'život' - přijde ve dvou příchutích: Wi-Fi verze ceněný u $ 249 v USA, JPY24, 980 v Japonsku, a EUR249 v Evropě, a verze 3G/Wi-Fi bude pro nás $ 299, JPY29, 980 a EUR299. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Zeptejte se Slashdot: Software organizovat Heterogenní Mix soubory?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hn5j4JNNrpc/Ask-Slashdot-Software-To-Organise-a-Heterogeneous-Mix-of-Files:
BertieBaggio píše: "Jsem student medicíny na konci školního roku se snaží dostat své poznámky organizované. Hledám software organizace dokument systému organizovat kombinace textové poznámky, články v časopisech, diagramy a skenování. Ideálním případě takový systém by umožnil full-textové vyhledávání a metadata, více kategorizace (např. označení), zachovat základní soubory a cross-platform (Linux / Windows / OS X). I když nejsem zaujatý proti platit za takové komplexní řešení, v ideálním případě Software bude FOSS tak, aby prodloužení nebo migrace jsou možné v případě potřeby. Desktop Search (např. Google Desktop), pravděpodobně se 90% toho, co chci, na rozdíl od mnoha kategorizace, což je vlastnost jsem nejvíce zajímá Vyhledávání obrátil Podobná otázka se po dobu 43folders který upozornil mě ve směru dokumentů a DevonThink, ale to jsou jen OS X a zdají se být více zaměřena na akademické papír organizace. Jaká doporučení se komunita Slashdot mají pro kategorizaci a organizování heterogenní směs souborů? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Investoři Fred Wilson, Chris Dixon, David Lee o softwarových patentech: jak se jich zbavit (Video)

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/xl27c1e4lJc/:
Řada

U Wii ovladač, odhalila! (Video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/07/the-wiiu-controller-revealed/:
Woah! fámy se ukázalo být pravdou: 6,2-palcový displej bude postaven do regulátoru pro Nintendo Wii příští-generace U konzole . Je zde také funkce pro mikrofon, gyroskop, duální analogové ovládací prvky, dva ramenní tlačítka a dvě spouště, přední-stát před kamerou, stylus, a ano, je to dotykový displej, taky! Satoru Iwata byl opatrný, aby včas upozornily, že Wii U je řadič byl "není určena pro přenosný herní stroj," i když to sdílí některé charakteristiky s kapesními počítači. Budete však mít možnost hry a video chat i bez TV. U Wii ovladač je zpětně kompatibilní se všemi současnými příslušenství Wii. Podívejte se na video po přestávce, zatímco jedeme pokusit se ulovit nějaké hands-na čas s touto novou multifunkční zvíře regulátoru.

Pokračovat ve čtení Wii U regulátoru, odhalila! (Video)

U Wii ovladač, odhalila! (Video) původně objevila na Engadget na Út. 07.6.2011 12:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Checkpoint budoucnosti Zanedlouho na letiště

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LX84yMQn52o/Checkpoint-of-the-Future-Coming-Soon-To-Airports:
cultiv8 píše s tímto výňatek z příběhu AP, jak nese Yahoo: "Eye skenery a futuristické zabezpečení tunelů může být standard na letištích jakmile letecký průmysl se snaží zachovat bezpečnost při současném snížení potíží nástupu do letadla, které odrazují některé lidi od létání. International Air Transport Association představila mock-up úterý v Singapuru o tom, co nazval 'Checkpoint budoucnosti,' kde cestující oddělena bezpečnostním rizikem by projít jedním ze tří high-tech, 20-noha-dlouho (6.1-m -dlouho) tunely, které lze rychle skenovat boty a příruční zavazadla a zkontrolujte, zda pro kapaliny a výbušniny. ... V prototypu IATA, by cestující být rozděleny na základě výsledků posouzení rizika, že vláda je do čipu v Cestující pas nebo jiný identifikační. oko scan by pak zápas cestující do cestovního pasu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony S1 Honeycomb tablet proklouzne FCC s AT & T frekvencí a HSPA + širokopásmové připojení modulu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/07/sony-s1-slips-through-the-fcc-with-atandt-frequencies-and-hspa-br/:
Ach Sony, vaše S1 a S2 tablet tajemství jsou v bezpečí s věrným ol 'Engadget. Take tyto nové SGPT113JP / S a SGPT114JP / S tablets, že právě prošel FCC. Nebudeme nikomu říct, že oni jsou vlastně varianty svého S1 tablet, že 9,4-palcový jobbie s operačním systémem Android 3.xa Honeycomb a custom-made "rychlé a hladké" UI a "Swift" webový prohlížeč. A maminka je to slovo na 2,4 GHz 802.11n WiFi a WCDMA kapel II a V rádia - druhá výroba úvod na AT & T (nebo možná Rogers v Kanadě), velmi pravděpodobně. A nebudete slyšet nás dělat nakouknout o Ericsson F5521gw HSPA + modem, který je schopen zmínil, stejný modul spatřen v S2 je podání FCC ​​. Opravdu, my ani slovo, dokud toto PlayStation Certifikovaný tablet hity maloobchodní později na podzim.

Sony S1 Honeycomb tablet proklouzne FCC s AT & T frekvencí a HSPA + širokopásmový modul původně objevila na Engadget na út. 07.06.2011 11:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink @ Davezatz (Twitter) | zdroje FCC | Poslat | Komentáře

Živě z E3 2011 Nintendo keynote!

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/07/live-from-nintendos-e3-2011-keynote/:
Další den další liveblog, ale není jen další společnosti. Dnes je Nintendo, které budou držet nás napjatě s očekáváním, a s trochou štěstí velký muž, Reggie Fils-Aime, bude s námi na docela jízda. Uvidíme odhalení projektu Cafe ? Nintendo se nám říct, jak jeho 3DS bude soutěžit v PlayStation Vita světě? Mohli bychom se konečně dostanu, že Nintendogs a Paper Mario mash-up jsme čekali? Budeme jít žít krátce, v následujících časech níže:

06:00 - Havaj
09:00 - Pacifik
10:00 - Horská
11:00 - Střední
12:00 - Východní
17:00 - Londýn
18:00 - Paris
20:00 - Moskva
01:00 - Tokio (červen 8.)

Pokračovat ve čtení Živě z E3 se Nintendo 2011 keynote!

Živě z E3 se Nintendo 2011 keynote! původně objevila na Engadget na Út. 07.06.2011 11:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Advokacie skupina Soubory FCC Stížnost Za Verizon uvazování Ban

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yesZxChL0VU/Advocacy-Group-Files-FCC-Complaint-Over-Verizon-Tethering-Ban:
Hugh Pickens píše "Cnet hlásí, že advokacie skupina Free Press podal stížnost u FCC, která tvrdí, Verizon Wireless by nemělo být dovoleno blokovat uvazování aplikace, které si lidé připojit své počítače k ​​internetu přes 4G svých telefonů 'bezdrátové datové sítě. 'Tato praxe omezuje možnost výběru pro spotřebitele a brzdí inovace, bez ohledu na to, který dopravce přijme takové politiky, ale když Verizon Wireless zaměstnává tato omezení v souvislosti s jeho LTE sítě, ale také porušuje federální komunikační pravidla Komise,' říká skupina. Tato pravidla říkají, Verizon ' nesmí odmítnout, omezit, nebo omezit možnost jejich zákazníci mohli používat zařízení a aplikací podle svého výběru. ' Google učinil uvazování aplikace k dispozici prostřednictvím Android Market pro některé telefony, které používají bezdrátové služby Verizon, AT & T a T-Mobile, řekl v květnu se tak na příkaz dopravců. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.