čtvrtek 21. dubna 2011

Google pomáhá elektrický vůz majitelé najít Baterie se nabíjí, klid

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/20/google-helps-electric-car-owners-find-battery-charges-peace-of/:
Největší výzvou vlastnit elektrického vozidla stranou od nutnosti složitě kamarád asi s Ed Begley Jr. celou dobu? Najít místo pro nabíjení to, samozřejmě. Stále-zelená lidi na Google se spojila s americkým ministerstvem energetiky a více než 80 společností tvořit GeoEVSE Forum, organizace, jejímž cílem je různorodé zdroje elektrické auto pod jediný deštník. Hledáte pro jeden z těch iluzivní Best Buy dobíjecích stanic ? Použijte Google Mapy databáze, helmed DOE, která v současné době nabízí asi 600 alternativních čerpacích stanic, včetně elektrických nabíjení, vodíku a zemního plynu. Teď jen kdyby to mohlo pomoci nám najít dobré řešení na Tesla .

Pokračovat ve čtení Google pomáhá elektrický vůz majitelé najít Baterie se nabíjí, klid

Google pomáhá elektrický vůz majitelé najít Baterie se nabíjí, klid původně objevila na Engadget na st. 20 duben 2011 20:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | zdroje Alternativní čerpací stanice Locator | Poslat | Komentáře

KnightHawk 3G síť-in-a-box přestávky zády vojáků ', pomáhá jim získat on-line kdekoliv

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/20/knighthawk-3g-network-in-a-box-breaks-soldiers-backs-helps-the/:
I když je dost snadné si představit vojáky škálování bojiště s přenosným hotspotů v závěsu, je to zbytečné řešení pro bojovníky nasazeno v odlehlých oblastech, které mají nerovnoměrný službu začít. Zadejte KnightHawk 3G, robustní síť-in-a-box, který se vaří připojení v jinak odkryté plochy. Soběstačný sítě WCDMA přejede 2100MHz spektra, slibný stahování rychlostí až 14.4Mbps a max upload sazby 5.76mbps. To má kapacitu až 60 simultánní hlasové hovory a zvládne 14 HSPA připojení najednou. - A to bude pomáhat, aby naše vojska v nejlepší formě nemůžete říct, z fotek, ale ta věc váží 45 liber.

Galerie: KnightHawk 3G

Pokračovat ve čtení 3G síť-in-a-box s odletem vojáků 'záda KnightHawk, pomáhá jim získat on-line kdekoliv

3G síť-in-a-box s odletem vojáků 'záda KnightHawk, pomáhá jim získat on-line kdekoliv původně objevila na Engadget na st. 20 duben 2011 18:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Army3G | Poslat | Komentáře

Verizon Wireless: my bychom mohli prodávat BlackBerry scénáře, pokud máme pocit, jako by

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/20/verizon-wireless-we-might-sell-the-blackberry-playbook-if-we-f/:

Děsí pouhé pomyšlení na zvedne částečně-pečené BlackBerry scénáře ? Takže je Verizon Wireless, zdá se. Přes 22 března tiskovou zprávu (vložené po přestávce pro pohodlí) od společnosti Research in Motion o tom, že VZW by skutečně mělo být " maloobchodní kanál "pro QNX-založené břidlice, dopravce Brenda Raney zpívá jinou melodii. Podle ní:
"Jsme stále hodnocení BlackBerry scénáře a neučinil rozhodnutí, zda budeme distribuovat to."
'Course, neměli bychom plakat příliš těžké, pokud Big Red skončí kolem - Sprint 4G verze by měla uspokojit každého stýskat vybrat jednu s integrovanou mobilní rádio. Škoda, že Mike Lazaridis není kolem debatují o tom, jak právě " nespravedlivé "Takové tvrzení je.

Pokračovat ve čtení Verizon Wireless: my bychom mohli prodávat BlackBerry scénáře, pokud máme pocit, jako by

Verizon Wireless: my bychom mohli prodávat BlackBerry scénáře, pokud máme pocit, jako to původně objevila na Engadget na st. 20 duben 2011 19:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Bloomberg Businessweek | zdroje Reuters | Poslat | Komentáře

Chcete-li nahradit lasery zapalovací svíčka v motorech?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/82kT1bYcg1g/Lasers-To-Replace-Sparkplugs-In-Engines:
Anonymní čtenář píše: "Již více než 150 let, zapalovací svíčky mají poháněných spalovacími motory. Automobilky se nyní blíží k bytí schopné nahradit tento dlouhotrvající technologie s laserovou roznětek, které by mělo umožnit čistější, účinnější a úspornější vozidla . Cena a velikost byly otázky, drží se jako zálohu, ale japonský tým je nastavena na hodnotu oznámit, že jsem překonání těchto překážek. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Tablet Debata: 3G nebo Wi-Fi?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S1Q6fDpCvxo/The-Tablet-Debate-3G-Or-Wi-Fi:
Barence píše "Pravidelně kontrolujeme tablety a zmínit skutečnost, že X tableta má Wi-Fi, Y tableta má 3G, ale jak se mnoho lidí zajímá každého? Myslíte si většina lidí názor 3G jako must-mít navíc, nebo je Wi-Fi spousta pro zařízení nejčastěji používané v domácnosti? Zeptali jsme se našich čtenářů na jejich názory a odpovědi byly poměrně rovnoměrně rozdělena mezi ty, na obou stranách, se zdravou část také říkají, že nemohou vybrat, ale chtěl mít 3G jako jednu z možností . Co si myslíte, že Slashdotters? Je 3G musí mít pro-tablet nebo bude uvázána smartphone dělat svou práci? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Purdue Pohledávky světový rekord Goldberg stroje

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xNMQ8N-KKKc/Purdue-Claims-World-Record-Goldberg-Machine:
S 244 kroky Time Machine, postavený členy Purdue Společnost profesionálních inženýrů a společnost hispánský inženýři, vzal první místo a zlomil světový rekord na 24. výroční národní Rube Goldberg stroje soutěže. Z článku: "To začíná s velkým třeskem, re-vytvoří vyhynutí dinosaurů, drží turnaje soutěž, převrátí album, a simuluje druhé světové války, start raketoplánu, pád berlínské zdi, a dokonce i údajné apokalypsu v roce 2012. Ve svém právě provádí revizi historie, 'Time Machine,' Rube Goldberg mašinka postavené členy Purdue Společnost profesionálních inženýrů a společnost hispánský inženýři, obsahuje záznam-rozbíjející 244 kroků-všechny k vodě jediný květ. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Fyzická Rehab zařízení postavené od Wii Balance desky

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iIrTJpSWjBA/Physical-Rehab-Device-Built-From-Wii-Balance-Boards:
Anonymní čtenář píše: "Někteří studenti na Rice University nedávno požádal nemocnice Shrinerovo vybudovat rehabilitační nástroj, který umožňuje učit chodit zábavné a poutavé. Výuka dětí se spina bifida, nebo mozková obrna může být náročné, ale hra / Balance Board chodník pomáhá dětem rozvíjet jejich motorické schopnosti a zároveň jim motivaci, aby se na to. Je to opravdu cool použití herní technologie, která skutečně pomáhá lidem. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


NetBeans 7.0 je nyní k dispozici

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1SarNpFfdvU/NetBeans-70-Is-Now-Available:
Anonymní čtenář píše "Oracle verze NetBeans IDE 7.0, která přináší jazykovou podporu pro rozvoj navrhované Java SE 7 specifikaci s JDK 7 developer náhled. Tato verze také nabízí vylepšenou integraci se serverem Oracle WebLogic, stejně jako podporu pro Oracle Database a . GlassFish 3,1 další přednosti patří Maven 3 a HTML5 úpravy podpory; nový GridBagLayout návrhář pro lepší rozvoj Swing GUI;. vylepšení editoru Java, a další "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.