sobota 10. září 2011

Zeptejte se Slashdot: P2P odpovědnost sdílené připojení?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dWii5Djx4_0/Ask-Slashdot-P2P-Liability-On-a-Shared-Connection:
Anonymní čtenář píše: "Mám spolubydlícího, který trvá na tom, přes BitTorrent bez jakéhokoli druhu opatření. Má afinitu ke stažení materiály, které jsou velmi populární a vysoce rizikové. Je to dostal varování od známé mediální gigant minulosti o jeho sdílení souborů, ale nebyl žalován. Nedávno jsme začali bydlet v bytě společně (s někým), a sdílet své připojení k internetu a IP adresu. p2p jeho aktivita vede k někomu se snaží podniknout právní kroky , mohl bych být zodpovědní? Jak by se naše obviňují rozlišovat mezi naše počítače, kdybychom všichni sdílejí stejnou IP adresu? by prostě žalovat mnozí z nás? " Někteří právníci by jistě chtěli podívat se na vše, co na druhé straně spojení. Má někdo tam právních problémů, kterým čelí v důsledku někoho jiného využití vašeho připojení?

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Jak Space Telescope Webb dostal tak drahé

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VkA8k4FgjmE/How-the-Webb-Space-Telescope-Got-So-Expensive:
Poprvé přijal zadavatel IICV píše: "Ethan Siegel startů s Bang dělal nějaký výzkum o tom, jak a proč se James Webb Space Telescope je cenovka stoupal Citovat:." Něco není součtem Jak dalekohledu je víc než tři. čtvrtletích kompletní po 3,5 miliardy dolarů, ale vyžadují více než dvojnásobek do konce to? také, jak se datum startu se srazil o tři roky, do roku 2018? A jak 6,5 miliardy stát katastrofální 8,7 miliard dolarů tak rychle? Tak jsem to udělal malá kopání kolem, a možná i trochu investigativní žurnalistiky, stejně, a dostal Ahold Scientist projektu Webb, který je také členem Webb vědy pracovní skupiny. "Zda si koupíte argument, že peníze jsou dobře strávený ($ 5 miliard 8 miliard dolarů, nebo obou stranách těchto), dokonce i nedokončené je krásná.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Přerušování Hackathon v San Francisku má oficiálně začatý

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Hgn_Tgv7C94/:
scaled.IMG_2458

Každý hacker je jiný, a to je přesně to, co očekáváme, pokud je to po celou dobu. Něco nového, něco jiného - to vše s možností narušit.

Zatím asi polovina žadatelů o registraci do dějiště, zbytek ještě Přihlašování Notebooky jsou již Fired Up, hackeři se, že své hlavy dohromady, a energie v místnosti je hmatatelné. Já bych guestimate, že asi 90 procent notebooků tady je Mac, a velká většina z nich jsou MacBook vysílá. Zdá se, že je to hacker notebook výběru. Kompletní snack bar, viz níže, je připraven a čeká, i když tito lidé se zdají mnohem více zaujati získání jejich hack na.

Budeme vás průběžně se nejlepší projekty po celý den, ale nyní podívat na prvních pár fotek z šílenství.



Sharp Aquos SH8298U 3D smartphone jde pod nůž, vyjde v Číně

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/10/sharp-aquos-sh8298u-3d-smartphone-goes-under-the-knife-comes-ou/:
Do telefonu jsou rozdílné tržní - to je přesně to, co jsme při pohledu na výše uvedené se Sharp je "nový" 3D Aquos SH8298U. Nejprve jsme si ruce, na tomto zařízení twinner - Aquos SH-12C - zpět na Computex , s modelem sportovní Japonsko-jediné 1seg přijímač, FeliCa (NFC) a 800MHz / 2100MHz kapel. Tentokrát se, že je OEM udělal některé drobné změny na vstupu Číny, snížení sluchátka ukládání z 8 GB na 2 GB a balení s GSM / WCDMA / HSPA rádia. Zbytek specifikací seznamu zůstane přesně stejný, takže to stáhl Android 2.3 telefon s 4,2-palcový QHD stereoskopické 3D zobrazení, duální 8 megapixelových kamer, 512MB RAM a 1,4 GHz Qualcomm MSM8255 procesor Snapdragon. Pokud se překládal lisy jsou vaše představa zábavy, neváhejte a podívejte se na zdroje.

Sharp Aquos SH8298U 3D smartphone jde pod nůž, vyjde v Číně původně objevila na Engadget na So. 10.09.2011 15:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PocketNow , AndroidCommunity | zdroj Sharp (přeloženo) | Přeposlat | Komentáře

NASA Twin Grál plavidlo na svou cestu na Měsíc

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Lizyy9e97jw/NASAs-Twin-GRAIL-Craft-On-Their-Way-To-the-Moon:
vidící píše "twin měsíční gravitaci obnovy a vnitra Laboratory (grál) kosmická loď odstartovala z mysu Canaveral dnes ráno. Grál, je naplánováno na přistání na Měsíci na Silvestra 2011, zatímco Grál-B přijde Nový rok 2012. dva solární sonda bude létat v tandemu obíhá kolem Měsíce měřit jeho gravitační pole. Lunar Explorers doufám, že mise bude odpovídat na otázky týkající se dlouhodobé Moon z kůry do jádra. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


V bitvě "Tweet" ochranné známky, žaluje Twittad Twitter

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/YpZaqmhzWTg/:
tweety

Možná si pamatujete, že již v červenci 2009, Twitter udělal velký smrad o vývojářům používat termín "tweet" v jejich aplikace Twitter. Kupodivu, zatímco Twitter již dlouho snaží zaregistrovat "tweet" ochranné známky ve Spojených státech, se zatím nepodařilo i přes úsilí hlavně proto, že jedna nebo více třetích stran pro vývojáře (y), ve skutečnosti je porazit na úder do - úspěšně - podání přihlášky na ochranné známky obsahují slovo "tweety".

Nyní, Twitter se stěhoval do Sue jeden z těch vývojářů, on-line reklamy služby Twittad (viz spuštění pokrytí ), v pokusu zrušit jeho registraci "Ať se vaše Ad Seznamte se tweety" ochranné známky.

Ve stížnosti , který je zakotven níže, Twitter tvrdí, takto:

Tato akce vychází ze zápisu ochranné známky "Ať se vaše AD SETKÁNÍ tweety" od Twittad, LLC ("Twittad" nebo "žalovaná strana") v souvislosti s on-line reklamní služby pro použití na Twitter. Žalovaného LET Vaše reklama SETKÁNÍ tweety registraci nespravedlivě těžit z rozšířené sdružením spotřebitelské veřejnosti značky tweet s Twitter, a hrozí zablokovat Twitter od registrace a oprávněné použití vlastní značky.

Ve skutečnosti se zdá, že Žalovaná použila LET Vaše reklama SETKÁNÍ tweety pouze jako obecný výraz se odkazovat reklamu v souvislosti s Twitter sám, a jako takový není schopen slouží jako ochranné známky, čímž se registrační téma zrušení z tohoto důvodu. Případně, pokud obžalovaný schopen stanovit použití LET Vaše reklama SETKÁNÍ tweety jako známku, registrace je podmíněno zrušením na základě již existující práva Twitter v tweet značky.

Proto, Twitter hledá zrušení je Twittad LET Vaše reklama SETKÁNÍ tweety zápisu ochranné známky podle Lanham zákona 15 USC § 1052 (d), § 1064 a § 1119.

Twittad původně podala přihlášku ochranné známky dne 2. července 2008. Z jejich webu:

Kontaktoval jsem Twittad, ale neslyšel ještě nevrátil. Twitter komentáře:

"Twitter organický růst vzal mnoho forem, včetně rozšířené, slovník zdokumentované sdružení Slovo" Tweet "pomocí Twitter. Je v nejlepším zájmu našich uživatelů a vývojářů pro význam "Tweet" má být zachována, aby nedošlo k záměně, a proto se zaměřujeme na ochranu jeho význam. "

Slovník zdokumentované, opravdu, ptáte se? Jo !

V odpovědi na dotaz ze strany NyDailyNews.com již v březnu 2011, Twittad zakladatel James Eliason připustil, že Twitter se vyjádřila "znepokojení" nad Ať Tvůj

Smozzy úskoky T-Mobile datové tarify, přináší mobilní web přes text

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/10/smozzy-dodges-t-mobile-data-plans-delivers-mobile-web-over-text/:
Placení pro mobilní připojení k internetu údaje mohou být takové, přetáhněte na peněženku. Naštěstí existují Android aplikace jako Smozzy, že dostanete co nejdál od drahý vrstev, a na informační dálnici přes text - žádná data plán vyžadoval. Budete muset být členem Magenta brigády používat, a budete potřebovat neomezené zpráv plánu, ale po tom, by mělo být hladce a trochu navíc čekání. Zatím se dobře-zhodnocený aplikace je stále nosí jeho beta tag, a byl testován pouze na Nexus S a T-Mobile G2. Nedovolte, aby malé bezdrátové experimentování zastavit požívat mezera, využívat přístup k internetu. Něco nám říká, toto řešení nemusí být k dispozici na dlouho. Hit se zdrojem odkaz níže vyzkoušet SMS'd síť pro sebe.

Smozzy úskoky T-Mobile datové tarify, přináší mobilní web přes text původně objevila na Engadget na So. 10.09.2011 14:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink ExtremeTech | zdroj Android Market | Přeposlat | Komentáře

Zeptejte se Slashdot: P2P odpovědnost sdílené připojení?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i88madHVTRA/Ask-Slashdot-P2P-Liability-On-a-Shared-Connection:
Anonymní čtenář píše: "Mám spolubydlícího, který trvá na tom, přes BitTorrent bez jakéhokoli druhu opatření. Má afinitu ke stažení materiály, které jsou velmi populární a vysoce rizikové. Je to dostal varování od známé mediální gigant minulosti o jeho sdílení souborů, ale nebyl žalován. Nedávno jsme začali bydlet v bytě společně (s někým), a sdílet své připojení k internetu a IP adresu. p2p jeho aktivita vede k někomu se snaží podniknout právní kroky , mohl bych být zodpovědní? Jak by se naše obviňují rozlišovat mezi naše počítače, kdybychom všichni sdílejí stejnou IP adresu? by prostě žalovat mnozí z nás? " Někteří právníci by jistě chtěli podívat se na vše, co na druhé straně spojení. Má někdo tam právních problémů, kterým čelí v důsledku někoho jiného využití vašeho připojení?

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


FPV servo řízené letadlo chytne epos dovolenou záběry, dá starý rodinný videa na hanbě (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/10/fpv-servo-controlled-plane-grabs-epic-vacation-footage-puts-old/:
V době, kdy v zimě po válce, se Alistair Roberts zřejmě si na svou letní dovolenou mnohem heckuva lepší než zbytek z nás. Proč? Vzhledem k tomu, přinesl FPV letadlo k záznamu jeho jízda na horském kole dovolenou ve Španělsku ne. S kamerou GoPro namontovaný na servo-Powered kolébky, Alistair pilotoval letadlo pohybem hlavou a pomocí dálkového ovládání - to vše při prvním člověkem, streaming videa z kokpitu do páru brýlí. O spárování high-tech hračka s jiným GoPro na jeho otce horského kola, a stacionární kamery na zemi, Alistair byl schopen vytvořit opravdu úžasnou dovolenou, videa 1200 - 1500 ft ve vzduchu, kteří cestují po celém 20kmph (12 mph) - cesta chladnější, než kterýkoli z těch našich tatínků zaznamenán již v den. Podívejte se na video po přestávce.

[Díky, @ btudor]

Pokračovat ve čtení FPV servo řízené letadlo chytne epos dovolenou záběry, dá starý rodinný videa na hanbě (video)

FPV servo řízené letadlo chytne epos dovolenou záběry, dá starý rodinný videa na hanbě (video) původně objevila na Engadget na So. 10.09.2011 13:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Basque MTB | zdroj Vimeo | Přeposlat | Komentáře

Kepler objevuje "Phantom" exoplanety

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pu4IeapkauU/Kepler-Discovers-Phantom-Exoplanet:
astroengine píše: "Prostor Kepler dalekohled spatřil extrasolární planetu s velmi podivné dráze. Někdy Kepler-19B zpomaluje o pět minut, během jeho 9-denní oběžné dráze. Jindy to zrychlí o pět minut. Johannes Kelper zákony orbitální dynamika nikdy neřekl, nebeské těleso může libovolně zrychlit a zpomalit,.. další planetární těleso proto musí být gravitačně působí na Kepler-19B Enter Kepler-19C, světa, který není pozorován, avšak její gravitační účinky, je to bezprecedentní objev, který by mohly být použity v multi-planetární hvězdných systémů pro více "phantom" světů, které by jinak prošly bez povšimnutí. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


AT & T soubory odezvu podle DOJ, říká, že regulátoři prostě nechápu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/10/atandt-files-response-to-doj-suit-says-regulators-just-dont-unde/:
AT & T & T
Není žádným tajemstvím ani překvapením, že AT & T není spokojena s DOJ o rozhodnutí, aby se pokusila zablokovat jeho sloučení s T-Mobile . Ale vydávají veřejná prohlášení je jedna věc, oficiálně podání dokumentů u soudu je jiná. Ma Bell podal 25-stránkový dokument tvrdí, že ministerstvo spravedlnosti tvrzení představuje nepochopení trhu a odvolává konkurenci "inovativní zbohatlíků", jako MetroPCS a US Cellular . AT & T právníci podotknout, že T-Mo, v současné době čtvrtým největším poskytovatelem, již ztrácí zákazníky let a je to německé mateřské společnosti nesmí být sklon investovat mnohem zlepšení. Naproti tomu, AT & T strávil třicet miliard dolar v průběhu posledních dvou let zvýšit kvalitu a kapacitu sítě, přesto se snaží držet krok s poptávkou. Nemůžeme říci, že argumenty, aniž by platnost, ale vláda je strach z trhu dominují tři společnosti jen málo pobídek k inovacím a snížení cen se rovněž zdá opodstatněný. No, paráda oficiálně rozjede 21. září, kdy americký okresní soud jednání začít.

AT & T soubory odezvu podle DOJ, říká, že regulátoři jen nechápu, původně objevila na Engadget na So. 10.09.2011 12:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Přidružení Tisk | Přeposlat | Komentáře

Tajemství Mizející iTunes úvěru nevykazuje žádné známky blednutí

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2GPMf59uso4/Mystery-of-Vanishing-iTunes-Credit-Shows-No-Sign-of-Fading:
E IS MC (náměstí) píše: "Zpátky 28. listopadu 2010, někdo založil vlákno na fóru Apple Support to asi někdo utrácet více než 50 dolarů z jeho iTunes Store úvěru na iPhone Apps. Této diskuse vlákno má od té doby rozrostla na více než 45 stran, .. s téměř 700 pracovních míst "Někdo - nebo nějaké skupině něčí - se zdá být možnost strávit iTunes dárkové kreditní karty bez povolení, nákup aplikací, které uživatelé nechtějí A kdo to dělá hacking vypadá docela dobře na to: Stovky uživatelů že je jejich iTunes úvěru odcizení a hack nevykazuje žádné známky zpomalení, deset měsíců poté, co byla poprvé zaznamenána. " Apple je vrácena některých účtů, ale ne ve všech případech. Apple ukazuje, že hack pochází z slabá, snadno guessable hesla a / nebo phishing útokům, kde jsou zákazníci zmást vstup svá hesla do formuláře hackerů. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.