čtvrtek 23. prosince 2010

Microsoft Ready To Talk Windows na paži

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/56fprkigJVk/story01.htm:
Anonymní čtenář píše: "Po mnoha měsících práce v tajnosti, Microsoft je téměř připraven začít mluvit o svých plánech, aby systém Windows na ARM-procesorů. Nicméně, zatímco společnost je nastavena diskutovat úsilí na příští měsíc Consumer Electronics Show, tam je ještě hodně, že je třeba udělat předtím, než tyto výrobky mohou zasáhnout na trhu. Mezi potřebné kroky, je pro výrobce hardwaru vytvořit ARM-kompatibilní ovladače, čas-náročná úsilí, které vysvětluje, proč se v části Microsoft hovoří o iniciativě dostatečném předstihu jakýchkoli produktů, které byly připraveny. Mezitím Ubuntu se již začíná loď na některých ARM zařízení a běží na mnoha dalších. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Rovi oznamuje dohodu o koupi Sonic Solutions za 720 milionů dolarů

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/23/rovi-announces-agreement-to-acquire-sonic-solutions-for-720-mil/:
Rovi Corporation se už ale několik významných proměn - to bylo kdysi DRM-střed společnost známou jako Macrovision - a to je nyní nastavena podstoupit další velký. Společnost nedávno oznámila "definitivní dohodu" získat Sonic Solutions ve transakce se odhaduje na 720 milionů amerických dolarů. Mimo jiné, Sonic vlastní RoxioNow (služba formálně známý jako CinemaNow), který umožní Rovi přístup k více než 10.000 filmů a televizních pořadů, a také právě Sonic získal DivX počátkem tohoto roku , což poukazuje na to, Rovi má přítomnost na více než 350 milionů zařízení spotřební elektroniky. Hlava na minulost přestávka na oficiální tiskovou zprávu, a podívejte se na dohodu uzavřít někdy v prvním čtvrtletí příštího roku, pokud vše půjde podle plánu.

Pokračovat ve čtení Rovi oznamuje dohodu o koupi Sonic Solutions za 720 milionů dolarů

Rovi oznamuje dohodu o koupi Sonic Solutions za 720 milionů dolarů původně objevila na Engadget na čt. 23 prosinec 2010 16:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Bank of America Nákup zneužití doménových jmen

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ri9Maoz2pa8/story01.htm:
Nite_Hawk píše "Z článku: 'Bank of America má prasklo až stovky zneužívání doménových jmen pro své vedoucí pracovníky a členy představenstva v tom, co je vnímáno jako obrannou strategii proti budoucímu poškození zveřejnění důvěrných informací z webových stránek whistleblowing WikiLeaks Podle. Domain Name Wire, banka USA byla agresivně registraci doménových jmen, včetně jejího představenstva 'a vedoucích pracovníků' jména následuje "cucá" a "rány". '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Exkluzivně: Dell Streak 7 bude televizní, tady je reklama léčbu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/23/exclusive-the-dell-streak-7-will-be-televised-heres-the-ad-tr/:
No, to bylo rychle. Nedlouho poté, co jsme viděli Dell 7-palcový tablet vydělat jeho WiFi certifikaci , jsme narazil na léčbu jeho in-produkce komerčních - vyčerpány maskot Android a všechny. Samozřejmě video'll vychvalováním her, sociální a internet schopnosti, ale je to také dostal Blio čtenář , etapa UI (stejné kůže jako 5-palcový pruh), novou kampaň slogan ("Můžete říct, [to] Dell" ), a ano, dokonce i jméno: Streak 7, jak říkal ten hlas znovu. Není nejoriginálnější, ale když se dostal značku , možná i udržet ji. Vypadá to, že máme něco jiného dávat pozor pozor při CES rolích kolem za pár týdnů. Peep léčbu sami níže.

Exkluzivně: Dell Streak 7 bude televizní, tady je reklama zacházení se původně objevila na Engadget na čt. 23 prosinec 2010 15:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

10 Dos a nedělat učinit život administrátoři 'jednodušší

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VqMQ19BbI4M/story01.htm:
CowboyRobot píše "Tom Limoncelli má kus v 'fronty' shrnuje Computer-lidská interakce na seznam Management informačních technologií je o tom, jak dělat software, který se snadno instaluje, udržovat a aktualizovat FTA:.. '# 2 Nenuťte administrativní rozhraní GUI. Správci systému potřeba příkaz-line nástroj pro budování opakovatelné procesy. Procedury jsou nejlépe dokumentovány tím, že příkazy, které můžeme zkopírovat a vložit z postupu dokumentu na příkazovém řádku. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Mighty Auto Mods podrobnosti rigors zombie-korektura vaše auto (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/23/mighty-car-mods-details-the-rigors-of-zombie-proofing-your-auto/:
Jistě, existuje spousta lidí, kteří vás naučí, jak se mod vaše auto na rychlost, sílu, nebo estetika - ale to, co o věci, které jsou skutečně důležité? Poslední epizody Mighty Auto Mods podrobné re-obrábění 1987 Nissan Pathfinder do vozidla vhodného pro přežití v případě zombie apokalypsy (i když si myslíme, že by pomohlo v případě robota apokalypsy stejně). Co čekáte? Unce nebo prevence se vyrovná libře léku, po všem. Vyzkoušejte to na video - a získat připraveni - po přestávce.

Pokračovat ve čtení Mighty Auto Mods podrobnosti rigors zombie-korektura vaše auto (video)

Mighty Auto Mods podrobnosti rigors zombie-korektura vaše auto (video) se původně objevila na Engadget na čt. 23 prosinec 2010 14:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Auto blog | | Poslat | Komentáře

BYTE se vrací

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JwrRO5FSaKE/story01.htm:
harrymcc píše "Více než dvanáct let po jeho smrti, BYTE časopis je stále nejoblíbenější počítačový časopis všech dob - ten, který zaměstnanci všech ostatních tech mag zvykli, že jsou ve srovnání nepříznivě se s A teď je to být oživena, v. . podobě nového BYTE.com nová verze není kopírovat zaměření starých BYTE - je to zaměřené na používání výrobků spotřební tech v podnikatelském prostředí - a jsem docela pozitivní, že nebude funkce Robert Tinney umění nebo epos Jerry Pournelle sloupce. Ale jsem rád, že legendární značky zpět do užívání spíše než sedět v limbu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Nuu MiniKey pro iPhone 4 náhled: jo, další (objemné) klávesnice případě

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/23/nuu-minikey-for-iphone-4-preview-yep-another-bulky-keyboard/:
Počet iPhone klávesnice případů vyskočila v poslední době, z TK-421 flip-z případu ( který jsme přezkoumána ) na BoxWave klávesnice Buddy . Strávili jsme lepší část 24 hodin za použití techniky vzorku je MiniKey Nuu jezdec QWERTY pro iPhone 4 - očekávat "několik drobných změn je třeba" před skutečným trh -, že společnost byl tak laskav a poslat znovu. Tak, jak to vyrovnat?

Pokračovat ve čtení Nuu MiniKey pro iPhone 4 náhled: jo, další (objemné) klávesnice případě

Nuu MiniKey pro iPhone 4 náhled: jo, další (objemné) klávesnice případě se původně objevila na Engadget na čt. 23 prosinec 2010 13:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

AT & T, Verizon, RIM si vážně zabezpečení pro mobilní zařízení

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/23/atandt-verizon-rim-get-serious-about-security-for-mobile-devices/:
Jako samozřejmost, jak smartphony se staly, je to o čase, že dopravci a výrobci začít se vážně zabezpečení mobilních zařízení (a ne, nemáme znamená iPhone řetězy ). Podle nedávného článku Wall Street Journal, Verizon, je v současné době pracuje s Lookout , San Francisco-založená společnost známá pro vzdálené zálohování a Geolocation aplikace pro BlackBerry, Android a Windows Mobile zařízení, zatímco RIM nedávno oznámila něco volal BlackBerry Chraňte , který slibuje, že zámek nebo dokonce vymazat nemístnou telefonu, přesně určit, co na mapě, a pravidelně plánované-bezdrátové zálohování. Zdaleka nejvíce ambiciózní plány v článku, nicméně, patřit k AT & T, která - kromě posledních zabývá MobileIron a McAfee - je v současné době otevření nového mobilního bezpečnostní laboratoře v New Yorku. Odtud bude společnost výzkumu malware, červy, viry a další hrozby, jak oni se vyvíjejí v mobilní sféře. "Každý je si uvědomit, že toto je neřízené prostředí," řekl šéf AT & T bezpečnostní důstojník Edward G. Amoroso. "Nechceme mít stejné problémy, které jsme měli s PC."

AT & T, Verizon, RIM si vážně zabezpečení pro mobilní zařízení se původně objevila na Engadget na čt. 23 prosinec 2010 13:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

Sony uvádí ceny a velikosti "Google TV?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo v rámci společnosti, nebo nejste spokojeni se svým platem a chtějí zničit překvapení, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu prošel nutkání. Proč? Protože nejen unikly informace (které nevíme, jestli je to reálné) o možných velikostech, ve kterých Google bude TV, ale také jména se objevila, které by byly jen modely v pochybnost.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (uhodli jste) na 46 palců. A přesto, i nebezpečí, že jejich ceny by celkem mezi 1.300, 1.400 a 1.900 amerických dolarů.

Zvědavý detail: pokud je to pravda, nejlevnější Google TV by bylo ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony má lidem v jejich katalogu.

ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D technologií

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který nabízí módní technologie v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latenci 2ms, 300 cd jasu, kontrastu 20.000.000:1 a 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle dodaný s tímto monitorem.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii prodává za cca 330 liber, což při zachování současného tempa by bylo asi 376 eur, ale nemůžeme to cenu, když to přijde, aby byl prodán ve Španělsku.

Více | Viewsonic

Rollei jde 3D s Power Flex 3D point-and-shoot, DESIGNLINE 3D foto rámeček

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/23/rollei-goes-3d-with-power-flex-3d-point-and-shoot-designline-3d/:
Tam mohou být některé kamery tvůrci odolat 3D trendu, ale to začíná být stále slábnoucí moc - poslední skočit do hry je Rollei, 90-letý německý výrobce, který má právě oznámila svůj nový Power Flex 3D point-and-shoot a doprovodné DESIGNLINE 3D foto rámeček. Jak můžete vidět výše, kamera se dívá docela všední očekávají pro tento druhý objektiv, a specifikace jsou také do značné míry v souladu s některými podobnými 3D point-and-výhonky, včetně 720p nahrávání videa, 5 megapixelové snímky a 2,8- LCD 'kolo zpět, který slibuje, že vám umožní vidět vaše snímky v něčem připomínající 3D bez nutnosti pro 3D brýle. Foto rámeček také zřejmě používá stejný druh ne-3D brýle, ale naštěstí balení větší 7-palcový displej - zkontrolujte si to po přestávce. Ještě žádné slovo o vydání více než tady, ale i kamera a foto rámeček bude v Evropě k dispozici příští měsíc za € 300 (nebo těsně pod $ 400) za kus.

Pokračovat ve čtení Rollei jde 3D s Power Flex 3D point-and-shoot, DESIGNLINE 3D foto rámeček

Rollei jde 3D s Power Flex 3D point-and-shoot, DESIGNLINE 3D foto rámeček se původně objevila na Engadget na čt. 23 prosinec 2010 12:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink DC Zobrazení | zdroje Rollei | Poslat | Komentáře