pátek 15. dubna 2011

DOJ chytí Online Poker Domény

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-ELHQ-592BI/DOJ-Seizes-Online-Poker-Site-Domains:
Anonymní čtenář píše: "Federální úřady zabavily internetových doménových jmen používaných tří hlavních pokerových společností. Obžaloba poplatky jedenáct žalovaných (PDF), včetně zakladatelů PokerStars, Full Tilt Poker a Absolute Poker, s bankovní podvody, praní špinavých peněz a nelegálního hazardu trestné činy podle federální úřady v New Yorku. Spojené státy také podala civilní praní špinavých peněz a ve věcná stížnost proti propadnutí poker společnosti, jejich majetek, a majetek několik platebních procesorů pro poker společnosti. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Windows 7 Telefon odpočtu microSD karty se objeví v obchodech AT & T: 32 dolarů za 8GB

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/15/windows-phone-7-certified-microsd-cards-emerge-at-atandt-stores/:
Dobře, dobře - co to tady máme? Pro vášnivým uživatelům Windows Phone 7 , si bezpochyby vzpomenout na hluk v loňském roce kolem takzvaný problémy s OS Microsoft přijímat nejnovější a největší mobilní paměťové karty microSD. Byli jsme bušil se zprávou o "WP7 certifikovaných microSD karty", ale i nyní, oni jsou více ducha než realita. To znamená, že to vypadá, jako kdyby tabulkách jsou soustružení, s nepopsatelný AT & T obchodě chytil čerstvé zásoby "certifikované" 8 GB karty microSDHC Class 4. Na základě obalu, je to docela jasné, že Microsoft ujali se vedení tady, ale SanDisk byl knighted poskytnout hardware. 32 dolarů se brzy dostanete kartu, která neničí sama po vložení na vaše Samsung Focus, a my jsme hádat, že bude k dispozici ke koupi spíše dříve než později. Takže jste se velikosti, nebo co?

[Díky, Anonym]

Windows 7 Telefon odpočtu microSD karty se objeví v obchodech AT & T: 32 dolarů za 8GB původně objevila na Engadget na pá. 15 duben 2011 16:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Cisco Cius Android tablet nyní objednatelný, nezbytná 'pole zástupce' stále MIA

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/15/ciscos-cius-android-tablet-now-orderable-requisite-field-repr/:
Cool váš trysky, Buster - Cisco stále není blíže se vrátit spotřebiteli říše . Pokud budete vzpomínám, bylo to tady Android tablet skutečně představil na front-end roku, ale to zůstane jedním pro podnikání sekty. Soupeřit scénáře jako pracující člověk je tablet, Cius je nyní prostřednictvím svého zástupce objednatelný oblasti Cisco a / nebo povolených Cisco kanál prodejce. Samozřejmě, sledování ho / ji na pátek je další věc úplně, ale můžete očekávat, že první dodávky jít ven ", v tomto měsíci." Nadšený? Jazzed? Překypují? To si piš.

Cisco Cius Android tablet nyní objednatelný, nezbytná 'pole zástupce' stále MIA původně objevila na Engadget na Pá. 15 duben 2011 13:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Macworld | zdroje Cisco | Poslat | Komentáře

Engadget Podcast 236 - 04.15.2011

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/15/engadget-podcast-236-04-15-2011/:
Nebudeme lhát: tento týden, jsme všude. Scénáře žertovat? Máme to. Dual-detekční Android analýzy? Zkontrolovat. Cool Kinect chaos? Je to v kapse. A tak dále a tak dále, s nejhladší Segway mezi tématy na této straně galaxie v Andromedě. Je to Engadget Podcast opět poprvé - to vědí, vlastní ho, milovat ho.

Hostitelé: Tim Stevens, Darren Murph
Hosté: Myriam Joire, Vlad Savov
Výrobce:
Trent Wolbe
Hudba: Light My Fire

00:04:00 - BlackBerry scénáře Recenze
00:22:58 - Kyocera Echo recenze
00:34:45 - Windows Mobile přidává multitasking, hlubší integraci OS, a snímač přístup k platformě dev
00:43:44 - HTC Sensation 4G oficiální: 1.2GHz dual-core, QHD displej a 3,0 Sense
00:46:46 - Co je to 'ix.Mac.MarketingName' a proč je uvedena jako podporované zařízení pro IOS aplikace?
00:51:32 - Cisco zabíjení Flip řada videokamer, axing 550 zaměstnanců v úsilí o restrukturalizaci
01:00:00 - Ad-podporované Kindle na lodi 3.května: ušetří 25 dolarů, zahrnuje mnoho lákadlo
01:03:15 - Intel pro podporu USB 3.0 vedle Thunderbolt, přichází s Ivy Bridge v roce 2012
01:04:55 - AMD bije Intel punč, potvrzuje USB 3.0 podpora v budoucnu čipsety
01:06:38 - Netflix pro Xbox 360 s podporou Kinect aktualizován, každý vlny!
01:10:23 - Microsoft podrobnosti Kinect SDK pro Windows PC, slibuje 'robustní kosterní sledování' (aktualizace)
01:10:38 - Spotify oznamuje nové limity pro bezplatnou službu, doufá, že budete za své prémie možnosti






Poslechněte si podcast

Přihlásit k odběru podcastu

[ iTunes ] podcastu přímo v iTunes (rozšířený AAC).
[ RSS MP3 ] Přidat Engadget Podcast krmiva (v MP3) do svého agregátor RSS a show ze au

Brazilská policie prožít Robocop fantazie, test brýle, které scan pro zločince

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/15/brazilian-police-live-out-robocop-fantasies-test-glasses-that-s/:
V předstihu v roce 2016 olympijské hry (a tisíce návštěvníků to bude remíza), vojenské policie v São Paulo a Rio de Janeiro je testování brýle přelité kamery schopné skenování davy pro zločince. Fotoaparátu analyzuje 46.000 biometrické body na tváře až 400 za sekundu - data, která pak dostane ve srovnání s databází až 13 milionů lidí. Pokud se stane, hrnek, aby odpovídaly hledané osoby nebo známý výtržník, bude červené světlo se objeví na malé obrazovce připojené k brýle. A v twist zvláště hodit Robocop, může být kalibrován brýle pro zvětšení od 12 mil daleko, i když oni si obvykle používá k řízení davy na mnohem osobnější 50 metrů (164 stop). Pro tuto chvíli, bude pro místní policii používat zkrotit davy (a pravděpodobně rvačky) na fotbalové zápasy, a dokonce i koncerty, ale doufám, že nakonec sledovat ty přeplněné maratonu trasy. Pokud jde o nás, že jsme všechny druhy zvědavý. Kde se ty desítky milionů tváří pocházejí z - Santa je nemravné a pěkný seznam? Co kdyby si lidé nosí masky? Nebo sluneční brýle v noci?

Brazilská policie prožít Robocop fantazie, test brýle, které scan pro zločince původně objevila na Engadget na pá. 15 duben 2011 14:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gizmodo | zdroje Telegraph | Poslat | Komentáře

Recenze knihy: Linux Shell Scripting Cookbook

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/o2hOUdq_Za0/Book-Review-Linux-Shell-Scripting-Cookbook:
vellorean píše: "Byl jsem čtení Linux Shell Scripting kuchařka podle Sarath Lakshman, publikoval Packt, na chvíli. Zatímco většina lidí vím, učit se skripty sebe, hledal jsem obnovit své pojetí trochu, stejně jako mají referenční ležet na stůl pro rychlý přístup. " Níže si můžete přečíst na zbytek vellorean o přezkum.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Skype pro Android může unikat dat Chcete-li Škodlivý Apps

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IKJ_PgnLT8k/Skype-For-Android-Can-Leak-Data-To-Malicious-Apps:
Anonymní čtenář píše: "Zdá se, že Skype účtu informace o telefonu Android zůstává čitelný pro všechny ve standardní instalaci, alespoň u některých verzí Skype ve volné přírodě. To umožňuje další potenciálně škodlivé aplikace vědět všechno o vás, že Skype ví (kontakty, historii, co jste si povídali o tom, kdo jste, nebo volal, telefonní čísla, osobní údaje). Skype je řekl, aby pracovní stanovit, co se zdá být jednoduchý soubor oprávněními. To vrhá trochu více světla na tom, kolik soukromé informace všem dává zadarmo jen vlastnit telefon s půl špatný chmod. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Solární Průlom by mohl poskytnout moci bez solárních článků

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/M8HVWszxFQg/Solar-Breakthrough-Could-Provide-Power-Without-Solar-Cells:
Anonymní čtenář tipy University of Michigan tisková zpráva o stvoření to, co je tzv. "optické baterií", která by mohla vést k využívání sluneční energie bez tradičních solárních článků (abstraktní). Citovat:. "Světlo je elektrické a magnetické komponenty Až dosud se vědci domnívali, vliv magnetického pole bylo tak slabé, aby mohly být ignorovány Co Rand a jeho kolegové zjistili, že je na správné intenzitě, když světlo cestuje přes materiál. že neprovádí elektřinu, světlo zdrojem magnetického pole účinky, které jsou 100 miliónkrát silnější, než se původně předpokládalo. Za těchto okolností, magnetické účinky vyvinout sílu odpovídající silné elektrické účinkem. 'To by mohlo vést k novému druhu solárních článků bez polovodičů a bez absorpci, produkující oddělení poplatku, 'řekl Randa.' V solárních článků, světlo jde do materiálu, dostane vstřebává a vytváří teplo. Zde očekáváme, že mají velmi nízkou tepelnou zátěž. Místo toho, aby absorboval světlo , je energie uložená v magnetický moment. Intenzivní magnetizace může být vyvolán intenzivním světlem a pak je nakonec schopen poskytnout kapacitní zdroj energie. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Soupeři Mock Microsoft 'domorodý HTML5' pohledávkách

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/M7TASnTKum0/Rivals-Mock-Microsofts-Native-HTML5-Claims:
CWmike píše "Mozilla a Opera se zesměšňovat prohlížeč rival Microsoft je použití termínu 'domorodec HTML5' k popisu Internet Explorer 9 a v-vývoj IE10 jako oxymoron, pokus o únos otevřený standard a marketingový trik. V úterý Microsoft Dean Hachamovitch, manažera, který provozuje IE skupiny, používal termín několikrát během keynote na MIX, společnost výroční webových vývojářů konference, a doprovodné příspěvek na IE blogu. Hachamovitch prohlašoval v jeho programovém prohlášení, že 'pouze nativní zkušenosti z Web of HTML5 se dnes v systému Windows 7 se IE9. ' Asa Dotzler, Mozilla ředitel komunitního rozvoje, odpověděl posměšně do Bugzilly: 'Jsem si jistý, Firefox 5 má "kompletní nativní HTML5" Měli bychom podpořit řešení tohoto jsou pevné a ujistěte se, ať svět ví, jsme porazit Microsoft pro námořní plavbu *. Kompletní HTML5 * domorodec. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Vědci odhalit tajemství kole stability, aby jezdci volitelné

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/15/scientists-unlock-the-secrets-of-bike-stability-make-riders-opt/:
Vlastní Stabilní Bike
Jsme se podíval zpět v čase do prvních dnech ve vesmíru, právě po Velkém třesku, a rozpadly tajemství lidského genomu - přesto jsme opravdu nevím, jak pohybující se kolo podaří zůstat ve vzpřímené poloze bez meatbag obsazení řídítka. Vědci se dlouho domnívali, že to mělo něco společného s gyroscopic účinek vytvořený spinning kola a kolečka účinek mají přední kolo stezka řízení osy (nebojte se, je to všechno vysvětleno ve videu na zdroje odkaz). Výzkumníci v Cornellu, ale vytvořili malý motocykl, který generuje ani jeden z těchto účinků zatím, díky pečlivě nastavit rozložení hmotnosti, stále zůstává vertikální když se pohybuje nad 5MPH. Nahlédnutí zde naučili by mohlo vést k self-stabilizující jízdy pro nás a chladič kola pro naše pedál-šťastný automaty zdědit. PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Vědci odhalit tajemství kole stability, aby jezdci volitelné

Vědci odhalit tajemství kole stability, aby jezdci volitelné původně objevila na Engadget na pá. 15 duben 2011 12:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Physorg | zdroje Cornell Kronika , Cornell University | Poslat | Komentáře

Prezident Obama si stěžuje, Bílý dům je technologie 30. let za '

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/15/president-obama-complains-white-house-technology-is-30-years-be/:
Prezident Obama může být obsah pomocí mírně zastaralá (i když pravda, hlídané) BlackBerry na cestách, ale zdá se, že on je daleko více zklamaný technologie v Bílém domě sám. Ve svém projevu na fundraiser v Chicagu tento týden, Obama řekl, že "pokud jde o technologii, jsme jako 30 roků za sebou," a on to jen prostě mluvit o některých starověkých Windows desktopů, které zbyly z předchozích správy v západním křídle. On pokračoval si stěžovat na nedostatek "opravdu cool telefony a podobně," řekl, "já jsem prezident Spojených států. Kde je ozdobné knoflíky a podobně, a velkou obrazovku přijde? To se nestane." Možná, že může získat některé z jeho nových tech průmyslu přátele , aby mu pomohl s tím, pokud dokáže usadit se v pro druhý termín.

Prezident Obama si stěžuje, Bílý dům je technologie 30. let za ' původně objevila na Engadget na pá. 15 duben 2011 13:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje @ Markknoller (Twitter) , Fox News | Poslat | Komentáře

Kinect-řízený 'Jellybean' křeslo hands-on (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/15/kinect-driven-jellybean-armchair-hands-on-video/:
Ano, to je to, co se stane, když zkombinujete Kinect s křeslo na motorizované platformě - naprosto normální lidé dělají úžasné zombie napodobování! Tento týden u společnosti Microsoft MIX 11 vývojářské konferenci web, podnikavý Clint Rutkas z Coding4Fun / Channel 9 sláva jim pochlubil svým Kinect-řízený "Jellybean" křeslo na jevišti během hlavního, a později nechat naše vlastní Sean Hollister vzít na projížďku. Je smutné, že jsme zmeškali naše šance zachytit tento zvláštní příležitosti na video pro potomstvo když je notebook používá k řízení tohoto křeslo suverén došel džus v závěrečné fázi naší praxe běhu. Motorizovaná platforma používá osm baterií, čtyři všesměrová kola každý s vlastním motorem, a pár regulátory připojené k notebooku, který interpretuje vstup od Kinect (pomocí nové SDK pro Windows ) a poskytuje vizuální zpětnou vazbu pro řidiče. Gesto rozhraní přináší celou vynález na život a dokonce obsahuje signál rukou naklonění křeslo. Podívejte se na některé detailní záběry v naší galerii níže a prohlédněte si naše video křeslo v akci po přestávce.

Pokračovat ve čtení Kinect-řízený 'Jellybean' křeslo hands-on (video)

Kinect-řízený 'Jellybean' křeslo hands-on (video) původně objevila na Engadget na Pá. 15 duben 2011 11:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

ViewSonic G Tablet přetaktovaný na 1,4 GHz, jde na prodej na oslavu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/15/viewsonic-g-tablet-overclocked-to-1-4ghz-goes-on-sale-to-celebr/:
ViewSonic G Tablet přetaktovaný na 1,4 GHz, jde na prodej na oslavu
Tablet G nebyla dostat hodně pozornosti pozdě, pomalu mizí v zapomnění jako novější a milovník břidlice přijít plovoucí na řece. Nyní, díky pershoot člena XDA, ViewSonic Tegra 2 tab má něco navíc, na jaře v jejím kroku. Je to podařilo to běh na 1,4 GHz (o 40 procent zvýší zásoby) a, s možností spouštět CyanogenMod 7, tento 10,1-incher je určitě vydělávat si reputaci jako něco hacker radosti. Teď je to ještě snadnější dovolit, taky s Amazon klepání cenu až 280 dolary. Levné a tweakable? Opravdu, není nic lepšího než to.

[Díky všem, kdo poslal to v]

ViewSonic G Tablet přetaktovaný na 1,4 GHz, jde na prodej na oslavu původně objevila na Engadget na Pá. 15 duben 2011 12:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink xda-developers | zdroje xda-developers forum , Amazon | Poslat | Komentáře