sobota 22. ledna 2011

Odveta je odpověď na kybernetické útoky?

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/H_W6EWkfe7c/Is-Retaliation-the-Answer-To-Cyber-Attacks:
coondoggie píše "Pokud by pomsta útoky být jen další bezpečnostní nástroj velkých IT obchodů použít v boji proti kybernetické útoky? Je to kontroverzní nápad, a zákon obecně se šklebí na kybernetické útoky obecně, ale na Black Hat konferenci DC minulý týden, někteří řečníci se otázka, zda a jak organizace by měly protiútok proti protivníkům jasně pomocí nástrojů útok, který pronikl do subvert a firemní bezpečnost dat. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nexus Jeden dostane malý update na Android 2.2.2, opravuje problémy směrování SMS

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/22/nexus-one-gets-tiny-update-to-android-2-2-2-probably-fixes-sms/:
Nesmí být předstižen jeho nástupce Samsung , Nexus One dostat přes miniaturní-the-air aktualizace stejně, odesílání uživatelů na mysli-ohýbání jízdy od Android 2.2.1 (verze FRG83D) na FRG83G budovat Android 2.2.2 . Když se objeví, že důkladně oslnil a zmatené na druhé straně, bude to, co najdou? Jsme hovořili s Google a to je jen pár chyb, ale jeden z nich je spíše důležité - tato aktualizace bude jít dolů v análech historie jako ten, který není nechtěně posílat vtipné texty určené pro vaše-spolupracovníky do svého smrtelně vážné boss. Jo, a pokud to zní jako něco, co byste chtěli mít hned, spíše než čekat na formální rollout, můžete najít soubor, který potřebujete na serverech Google právě teď.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Nexus Jeden dostane malý update na Android 2.2.2, opravuje problémy směrování SMS původně objevila na Engadget na so. 22 leden 2011 17:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Android a já | zdroje FRG83D aktualizace (Google) | Poslat | Komentáře

MicroHP - Nové IT Krkonoš?

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S8BVeyF_hlo/MicroHP-mdash-the-New-IT-Giant:
storagedude píše "I když to může mít bez povšimnutí většiny IT průmyslu pozorovatelů by tento týden oznámení od společnosti Microsoft a HP, které oba mají kombinovanou o integrované zařízení pro firemní business intelligence a e-mailové být začátek užší vztah mezi těmito dvěma IT gigantů jako se snaží působit proti rostoucí hardware a software dominance IBM a Oracle Z článku: 'Kombajn Microsoft a HP - nazvěme to MicroHP - a co máte plnou Windows-plus-linux-out měřítku hardware a software lineup.? . s mimořádně silnou pozici jak v SaaS / veřejných cloud a datových center, a obrovské přítomnost na obchodní ploše To by umožnilo například kombinované jednotky pro výrobu dobře-ladil zařízení pro takové horké oblasti jako analytika BI / - stejně jako Microsoft a HP právě udělal. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


BMW pracuje na elektrický sedan 5-série pro Čínu, stále nemůže dostat diesel

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/22/bmw-working-on-electric-5-series-sedan-for-china-we-still-cant/:
BMW pracuje na elektrický sedan 5-série pro Čínu, stále nemůže dostat diesel
Určitě to přijde nakonec někde jinde, ale teď elektrické verze BMW 's velkorysých 5-série sedan vypadá určených výhradně pro Čínu. Jako součást společnosti partnerství s Čínou Brilliance Automotive, BMW Brilliance Automotive plánuje vytvoření čistého EV 5-série a ukázat ho v tomto roce - v určitém okamžiku. Žádné další podrobnosti nejsou známy o autě, když jsme zcela jisti, proč se to děje. EV jsou stále více a více populární tam jako Čína snaží pokrčit mimo masivní zahraniční závislost na ropě a BMW viděl podobně masivní 87 procent skok v růstu svých prodejů v Číně v roce 2010. Takže, tam je tvůj motiv, ale my budeme ještě muset počkat na zbytek detailů.

BMW pracuje na elektrický sedan 5-série pro Čínu, stále nemůže dostat diesel původně objevila na Engadget na so. 22 leden 2011 16:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Autoblog Zelená | zdroje Automotive News Europe | Poslat | Komentáře

Betelgeuse vyhodit do povětří brzy - nebo ne

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8PCvV_hIp70/Betelgeuse-To-Blow-Up-Soon-mdash-Or-Not:
rubycodez píše "vlna 2012-související frmol zasáhla internetu o hvězdu, která dělá z 'pravé rameno' Orionu lovec:.. Betelgeuse astronom Phil Cop opět klade pověsti k odpočinku hvězdou bude skutečně exploduje jako typ II supernova, a když se to bude jasnější než Venuše při pohledu ze Země, i když ne tak jasný jako měsíc v úplňku. Bude to vidět na noční obloze po několik týdnů, a mohly by být vidět ve dne nebe na krátkou dobu. Ale tato událost se může stát dnes nebo 100.000 let ode dneška, nebo stejně jako miliony let od teď. Vzhledem k tomu, Betelgeuse je přes 600 světelných let daleko-, jeho násilná smrt neublíží Zemi v žádném případě, ale určitě poskytne obrovský zlatý důl vědeckých informací o supernovách. Jak mágů, můžeme jen doufat, jádro Betelgeuse podstoupí katastrofického selhání v našem životě. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Zobrazil: stav smartphone válek

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/22/visualized-the-state-of-the-smartphone-wars/:
Jak AT & T je iPhone exkluzivitu neochotně balancuje na pokraji zapomnění , zdá se, dobrý čas, aby ještě naposledy podívat na smartphone hřiště, tak to je před V-Day . The New York Times hravě udělal, že práce pro nás Výše uvedený graf, který současně dává nám pocit z rozsahu při srovnání dopravci z USA a stanovuje koncentrace Android zařízení v rámci těchto sítí. To také ukazuje velký tlustý narazit IOS na AT & T, což je největší dopravce v oblasti kombinované iPhone a Android uživatelů - nic šokující tam, ale ta pravá zábava bude při pohledu na tuto stejných údajů několik měsíců od nynějška . Bude iPhone fragment sám celého čtyři hlavní sítě? Bude AT & T Android je stabilní někdy být slušný? Nalaďte se na další splátka "legrace, ale většinou irelevantních statistických údajů", jak to zjistit.

Zobrazil: stav smartphone válek původně objevila na Engadget na so. 22 leden 2011 15:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gizmodo | zdroje NYTimes Bity Blog | Poslat | Komentáře

Google Copak Loď relicensed Java zákoníku po všech

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bjel48YE4pA/Google-Didnt-Ship-Relicensed-Java-Code-After-All:
RedK píše: "V návaznosti na včerejší zprávy o Google zřejmě přelicencování důvěrné Oracle kód v jazyce Java pod ASL, zdá se, že blogger, který původně hlásil problém byl jednoduše špatné, jak soubory uvedl, byly v rozporu s autorským právem Oracle dělat ne vlastně loď s operačním systémem Android. Google také vypouští mnohé z těchto souborů, které byly většinou používány jako jednotkové testy. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Apple hacker vykopává Qualcomm pásmu důkaz dekompilace iTunes?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/22/apple-hacker-digs-up-qualcomm-baseband-proof-by-decompiling-itun/:
Jsme trochu krátký-osazený na čipsetu Qualcomm inženýři v tuto chvíli, tak odpusť nám, pokud nemůžeme okamžitě potvrdit tento příběh, ale my jsme jednání iPhone hacker Zibri objevil důkaz o Apple / spolupráce Qualcomm v jeho vlastní stavět na iTunes. Zibri tvrdí, že trhá na nejnovější verzi, našel kus výše uvedený kód, který obsahuje soubory, které jsou údajně exkluzivní "stavební kameny" firmware rádio Qualcomm. Že neříká nic o iPhone má 5 nebo IPAD 2, bohužel, jak je to pravděpodobně jen s odkazem na čipsetu, že CDMA v iPhone Verizon 4 ... ale s právem stavebních bloků, jeden může řemeslo libovolný počet zázraky.

Apple hacker vykopává Qualcomm pásmu důkaz rozkladem iTunes? původně objevila na Engadget na so. 22 leden 2011 13:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Apple Insider | zdroje Zibri Blog | Poslat | Komentáře

Biotech společnost, která fosilních paliv s 'knihovna' bakterií

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZS5QLe50CyQ/Biotech-Company-Making-Fossil-Fuels-With-a-Library-of-Bacteria:
Saysys vysílá výňatek z příběhu v Globe and Mail: "V září, v soukromém vlastnictví a velmi mlčenlivá americké biotechnologické společnosti s názvem Joule Neomezený obdržel patent na 'vlastní organismus' - geneticky modifikované sinice, které produkuje kapalných uhlovodíků: motorová nafta , tryskové palivo a benzín. Tento průlom technologie, společnost říká, dodá obnovitelných zakázek na dodávky kapalného fosilních paliv téměř kdekoli na Zemi, v podstatě neomezené množství a na energii-náklady na ekvivalent $ 30 (US) barel ropy. přinese, společnost říká, 'fosilních paliv, na vyžádání.' ... Joule říká, že má nyní 'knihovně' fosilních paliv-organismy, při práci v laboratořích Massachusetts, každý navržen tak, aby vyrábět různé druhy paliva. Má 'dokázaný proces,' produkoval ethanolu (například) ve výši ekvivalentní k 10,000 amerických galonů akr rok. předpokládá, že tento výnos by mohl zasáhnout 25.000 galonů akr ročně při změně měřítka pro komerční produkci, což odpovídá zhruba 800 barelů surové akr ročně. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Shogun Bros Chameleon X-1 recenze: myš, která je gamepad, příliš

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/22/shogun-bros-chameleon-x-1-review-the-mouse-thats-a-gamepad-t/:
Arašídové máslo a želé. Gin s tonikem. Broskve a smetana. Některé podivné kombinace perfektní smysl spárované, ale jak se o myš a PC gamepad? Tyto dvě položky jsou tím, co v Hongkongu periferní výrobce rozhodl spojit, a výsledkem byla Shogun Bros Chameleon X-1 - herní myš můžete převrátit najít dvanáct tlačítek a dva miniaturní analogové páčky na spodní straně. Funguje to jako gamepad, určitě dost, a funguje jako jeden-podal multimediální dálkové taky. Ale je to nějaký dobrý? Jsme použili jako naše základní periferní více než týden, a po přestávce, budeme vám.

Pokračovat ve čtení Shogun Bros Chameleon X-1 recenze: myš, která je gamepad, příliš

Shogun Bros Chameleon X-1 recenze: myš, která je gamepad, také původně objevila na Engadget na so. 22 leden 2011 12:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Komiks kód Dead

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yAUrI9Y1TWM/Comics-Code-Dead:
tverbeek píše "Po více než půl století dusivé průmyslu komické knihy, komici autorita kódu je skutečně mrtvý. vytvořen v reakci na svádění Fredric Wertham ze Innocent, jeden z časných think-kampaní--děti cenzura, a Kongresu slyšení, zákoník vyložil seznam požadavků a omezení pro komiks má být distribuován do novinových stáncích prodejců, účinně zajistit, aby v Severní Americe, by jen zjednodušující příběhy pro děti být řečeno, pomocí médium následné umění. Postupně ztratil mnoho ze svých zuby, a zvyšující se počet vydavatelů, vzdal se na novinových stáncích distribuci a ignoroval kodexu, ale na přelomu století USA je největší komiksové vydavatelství stále se účastnil. Marvel opustil ji v roce 2001, ve prospěch self-platil hodnocení stylizovaný po MPAA je a ESRB. loňském roce Bongo (vydavatelé komiksu Simpsonovi) tiše vypadl. Teď DC a Archie, poslední vydavatelé ochotně vystaví své knihy na schválení, oznámili, že oni jsou ukončení jejich užívání CCA, s DC Následující příklad Marvel , a Archie (který nedávno představil otevřeně homosexuální vedlejší postava, něco, co rozhodně zakázané podle původního zákoníku) mají na základě svých vlastních norem kodexu bratranci -. MPAA a ESRB hodnocení, RIAA rodičovské poradenství, a mišmaš upozornění na TV ukazuje - stále žije dál, ale alespoň severoamerických komické vydavatelé jsou již předmětem externích cenzury ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Audi Auto Union Type C e-tron studie vyčíslila své pravomo-pow-Power Wheels, aby zahanbil

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/22/audi-auto-union-type-c-e-tron-study-puts-your-pow-pow-power-whee/:
Maximální rychlosti 18 mph, a rozsahu 15 mil? Poplatky jen dvě hodiny? Ne, to není budoucnost dopravy mluvíme tady, je to hračka. Hračky z Audi , ze všech míst. Společnost vytvořila tento elektrický-poháněl a polovinu-měřítko rekreaci Auto Union Typ C, grand prix závodník na konci 1930, a udělal to v e-tron rouškou, použití moniker z jeho dospělý line elektromobilů, jako sladký e-tron Spyder . Tohle je určený pro děti všech věkových kategorií - tak dlouho, jak oni jsou kratší než 5'11''- a to bude k vidění na Mezinárodním veletrhu hraček v Norimberku. V tomto bodě není žádná zmínka o plánu produkovat to ani cenu, pokud Audi udělal, ale určitě je to jedna z těch ", pokud jste se zeptat" věci - že tělo je zcela vyroben z uhlíkových vláken, a že věci nejsou levná.

Pokračovat ve čtení Audi Auto Union Type C e-tron studie vyčíslila své pravomo-pow-Power Wheels, aby zahanbil

Audi Auto Union Type C e-tron studie vyčíslila své pravomo-pow-Power Wheels, aby zahanbil původně objevila na Engadget na so. 22 leden 2011 10:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink ElectricCarsReport | | Poslat | Komentáře