pátek 22. dubna 2011

Android telefony udržet umístění cache, taky, ale je to těžší přístup

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/WRmCXOwdnH0/android-phones-keep-location-cache-too-but-its-harder-to-access.ars:

Po tomto týdnu je znepokojující odhalení, že iPhone 3G a iPads vést záznam o umístění dat na mobilních vysílačů a WiFi základnových stanic triangulace, developer Magnus Eriksson stanovené k prokázání, že Android smartphonů ukládat přesně stejný typ dat pro jeho umístění služby. Zatímco data jsou těžší přístup pro průměrného uživatele, je to tak triviální přístup zkušeného hackera nebo forenzní expert.

Ve středu, bezpečnostní výzkumníci Alasdair Allan a Pete Warden odhalila svá zjištění , že 3G-schopný IOS zařízení vést databázi lokalizačních údajů, na základě věž triangulace buněk a WiFi základní stanicí v blízkosti soubor s názvem "consolidated.db." IPhone, stejně jako 3G vybavené-iPads, vytvářet tento cache, i když ne explicitně použít umístění-založené služby. Tato data jsou také zálohována do počítače vždy, když je synchronizovat s iTunes. Warden napsal aplikaci, která může najít, analyzovat a mapa umístění dat na počítači uživatele, pokud IOS zařízení zálohy nejsou volitelně šifrována.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Windows 7: 350 milionů prodaných licencí za 18 měsíců

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/GKmb-2GW_so/windows-7-350-million-licenses-sold-in-18-months.ars:

Osmnáct měsíců po Windows 7 byl propuštěn, Microsoft se chlubí , že prodala 350 milionů licencí operačního systému jeho vlajkové lodi. Tato platforma je prodej sotva zpomalil, protože společnost poslední chvástal čísla, po 12 měsících, bylo 240 milionů licence odesláno.

Všechny daleko od trhu, Windows Vista je take-up. Přestože Windows Vista prodávala dobře-asi 330 milionů uživatelů internetu, dva roky po spuštění-jeho příjem byl vlažný, a ačkoli uživatelé vlastně docela líbilo , nepodařilo se mu dosáhnout přijetí v základním podnikovém trhu.

Windows 7, v kontrastu, je vzkvétající doma i v práci. Microsoft uvádí odhad IDC, že 90 procent podniků jsou v současné době v procesu přechodu na Windows 7, a tvrdí, že Redmond nasazení Windows 7 umožní firmám ušetřit kolem $ 140 za PC za rok. Tato firemní take-up by měl mít nějaký pěkný strana-efekty-zejména, bude to další hřebík do rakve Internet Explorer 6 .

Windows XP, které bude deset let starý v říjnu letošního roku, zůstává král kopce, nicméně. Přestože Windows 7 má překonal, že operační systém podíl na některých trzích, včetně USA, starý operační systém stále drží zhruba 54 procent celosvětového trhu. Windows 7 má jen 24 procent. Pokud bude současný trend pokračovat, bude Windows 7 zatmění jeho antické předchůdce v 12 do 15 měsíců-právě včas na očekávané spuštění Windows 8.

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Microsoft přispěvatel Petr Světlý se objeví na BBC

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/eSJye7lw3j0/microsoft-contributor-peter-bright-appearing-on-bbc.ars:

Ars Technica Microsoft přispěvatel Petr Světlý se objeví na BBC přes víkend. Peter se bude diskutovat o Windows na ARM a jak rozhodnutí společnosti Microsoft, aby port OS na jiný narážky CPU architekturu na plány Microsoftu do budoucna.

Petr bude na Klepněte BBC , síť je vlajková loď program technologie. Pokud jste ve Velké Británii, můžete slyšet 15-minutové verzi Klikněte BBC během snídaně BBC, který běží od 06:00 do 10:00 BST sobotu. Plné, 30-minutové verze Click je na BBC News (v sobotu v 11:30 a 22:30 BST), BBC World News (neděle 12:30 a 18:30 GMT), a v Severní Americe, na BBC World Service přes Sirius XM-družicové v 6:30 a 19:30 EDT sobotu.

Ujistěte se, že naladit!

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D technologií

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který nabízí módní technologie v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latenci 2ms, 300 cd jasu, kontrastu 20.000.000:1 a 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle dodaný s tímto monitorem.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při zachování současného tempa by bylo asi 376 eur, ale nemůžeme to cenu, když to přijde, aby byl prodán ve Španělsku.

Více | Viewsonic

Jeden Daňové Break Později, Twitter oznamuje své plány přestěhovat se do ústředny na trhu SF

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/p6KOLqJuPFs/:
Řada

Donald Trump není anonymní Internet komentátor

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Kbbyn8_dOY4/:
Řada

Act.ly Weathers Amazon Cloud katastrofy Na Den Země

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/tThtv_OoBZg/:
Řada

Exkluzivně: Bílý iPhone 4 pozemky u Vodafone UK

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/22/exclusive-white-iphone-4-lands-at-vodafone-uk/:
No, měli byste houser na to? To, přátelé, je Apple dlouho očekávaný , stěží-zapomenutý bílý iPhone 4 , a pokud můžeme říct, je to skutečně reálné řešení. Viděli jsme prodejci dělat prostor pro nepolapitelný sluchátko během několika posledních měsíců, a dneska jsme se dozvěděli, že Vodafone UK inventární systémy ukazovaly bílý iPhone 4, lodní palců Nyní jsme zajištěné pár obrázků z 16GB model z jiného zdroje, který má zdánlivě udělal jeho cestu do rukou jeden šťastný zákazník (čti: chlap) přes v Británii.

Jak příběh se odehrává, prodavač zavolal, že se jako černý iPhone pro usnadnění obchodu, a krátce po prodeji šel dolů, Voda rozeslal oznámení o zastavení prodeje těchto skvostů ", až příští týden." Jen abyste věděli, MC60 4 B / číslo modelu zde je zvláště zajímavé, když ve srovnání s naší vlastní in-house iPhone UK 4, druhý, který je také 16 GB vydání, sportovní číslo modelu MC60 3 B / A . Máme podezření, že se nebudeme příliš daleko ven na údu tím, že navrhne, že "3" a "4" jsou tam reprezentovat odstínu varianty, a pokud chcete natáhnout teorii o krok dále, MC60 5 B / A představuje 32GB black iPhone 4. Jinými slovy, nemusí být šokován, když bílá 32 gigger rolích se jako MC60 6 B / A. Takže, je to první náznak, že legitimní bílý iPhone 4 dny, ale je daleko od děje na prodej? Jsme sotva odborníků v meteorologii, ale určitě se cítil jako na jaře v Londontown dnes.

PS - 9-5 Mac naznačuje, že to bude přistání na 27 dubnu , nejméně v Nizozemí.


[Díky, Anonymii]

Exkluzivně: Bílý iPhone 4 pozemky u Vodafone UK původně objevila na Engadget na Pá. 22 duben 2011 15:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | & nbs

Carnegie Mellon GigaPan Time Machine přináší time-lapse na panoramata

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/22/carnegie-mellons-gigapan-time-machine-brings-time-lapse-to-panora/:
Už jsme viděli GigaPan technologie používané pro mnoho působivých panoramat , ale někteří výzkumníci z Carnegie Mellon University nyní šla ještě o krok dále s jejich takzvaný "GigaPan Time Machine" projekt. Díky kouzlu HTML5 a nějaký čas-náročné (ale automatizované) fotografii, můžete teď "současně prozkoumat prostor a čas", přímo ve vašem webovém prohlížeči - to je, zvětšovat a kolem velkého formátu-panorama, které je shodou okolností také být time-lapse video. Pokud nemáte pocit, že zkoumání sebe, můžete také skočit rovnou na některé upozorňuje - stejně jako podobné stavby sochy Hulk na CMU karneval na snímku nahoře. Ht se zdrojem níže uvedený odkaz a vyzkoušejte si to - jen se ujistěte, že jste buď v Chrome a Safari, jako jsou kompatibilní pouze prohlížečů v tomto okamžiku.

Pokračovat ve čtení Carnegie Mellon je GigaPan Time Machine přináší time-lapse na panoramata

Carnegie Mellon GigaPan Time Machine přináší time-lapse do panoramat původně objevila na Engadget na pá. 22 duben 2011 16:25:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje GigaPan Time Machine | Poslat | Komentáře

Archos 7c tablet s Eclair, stojánek nyní prodává za 220 dolary

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/22/archos-7c-tablet-with-eclair-kickstand-now-shipping-for-220/:
No, není dnes náš šťastný den? Pouhý týden po debutu na videu, Archos 7c Hlavní Tablet je lodní doprava v USA za $ 220 - více než měsíc před jeho očekávaným příjezdem června. Jako opakovací, tento 7-palcový tablet nabízí kapacitní (800 x 480) displej, Android 2.1 ( Eclair ), a procesor Cortex A8-čipovou sadu RK2918 combo, který slibuje plynulé přehrávání videa 720p. Ostatní specifikace jsou 8GB vnitřní paměti, slot pro microSD karty, dvěma vestavěnými reproduktory-in, a to stojánek, který vidíte na fotografii výše. Samozřejmě, budete také muset vzdát jemnosti, jako je Wireless-N, kamery, a přístup do Android Market. Jsou ty, trade-off za špínu-levné ceny? To je rozhodnutí budete muset udělat sami.

[Díky, Elliott]

Archos 7c tablet s Eclair, stojánek nyní prodává za 220 dolary původně objevila na Engadget na Pá. 22 duben 2011 17:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Archos | Poslat | Komentáře

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z inovací finské společnosti Nokia. Tentokrát je to na přelomu starší C5-03 Nokia bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace upozornit na Nokia C5-03 patří přístup k Nokia Music Store a Ovi Store, ze které si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.

AT & T připouští síť neumí pracovat s iPhone, IPAD provozu

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wEJS2x1QDWM/ATampT-Admits-Network-Cant-Handle-iPhone-iPad-Traffic:
RedEaredSlider píše "AT & T připustil, že vzestup tablet a smartphonů, jako IPAD a iPhone a tím podnikla významný daň ve své síti. Ve svých veřejných podání na Federal Communications Commission včera, společnost připustila, že její síť byla pod stále větší tlak, jak stále více vysoce-šířka pásma zařízení byla připojena. To zahrnuje nejen smartphony jako iPhone, ale tablety jako IPAD stejně. AT & T říká, že v mnoha případech tablet v balení větší důraz na jejich síti (PDF) než smartphonů dělat. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Revoluce autoři sci-fi

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SVNjin34u_4/Revolution-of-the-Science-Fiction-Authors:
Anonymní čtenář píše "85 autorů sci-fi, včetně Iain M bank, Larry Niven, Stephen Hunt, Greg Bear a Michael Moorcock napsal otevřený protestní dopis BBC stěžují na neúctu k žánru, když v průběhu celého dne pokrytí beletrie BBC, ani jeden SF, fantasy nebo horor knihu podíval. Zde je původní článek, který vyvolal otevřený dopis, spolu s aktualizacemi. britský premiér David Cameron, když byl požádán, aby se vyjádřil, řekl, že nedává 't mají oblíbeného žánru, takže myslím, že on není s Greg Bear knihy do postele buď! "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Policie Pomocí Apple IOS sledování dat pro forenzní

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xXvjsgCUdzE/Police-Using-Apple-iOS-Tracking-Data-For-Forensics:
Několik čtenářů zaslaly v následných-až článků na středeční zprávy, že iPhone lokalizačních údajů byl sledován a skladovány. Za prvé, zdá se Android sdílí podobný problém, i když soubor obsahující lokalizační údaje, je "přístupná pouze pro zařízení, která byla zakořeněna a otevřela instalaci nepodepsaných aplikací." Developer Magnus Eriksson vytvořil aplikaci k vyprázdnění těchto údajů. Další: iPhone sledování souboru není nic nového, jen na jiném místě, než to bylo. Čtenář overThruster pak poukazuje na to, příběh CNet uvádí, že vymáhání práva byla vědoma tohoto souboru na nějakou dobu, a používal to v forensics kontextu. Tento příběh je rostoucí zájem o Apple, a to zejména nyní, kdy senátor Al Franken (PDF) a Ed Markey rep. (PDF) mají oba psaný dopisy Steve Jobs náročné podrobnosti o sledování polohy. Konečně, PCMag vysvětluje, jak zobrazit místo data na vašem iPhone, měli byste si to přejí.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.