čtvrtek 20. ledna 2011

Jak budete ukládat vaše osobní fotky?

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UWxDGQyaDy8/story01.htm:
mxhf píše "Právě jsem se vrátil z dovolené čtyři-týden do Mexika. Jedná se o zemi Aztéků a Mayů Zříceniny a navštívili jsme spoustu z nich. Netřeba dodávat, že jsme si tisíce obrázků se dvěma kamerami. Po příjezdu domů jsem si uvědomil že můj hard-disk nemá dost místa držet další 16GB, které jsem nasbíral na druhé straně zeměkoule. Teď je můj pevný disk je již 250gigabajt Pracuji výhradně na notebooku a nechcete měnit. Vím, že větší disky dnes. Ale jsem si, že nadešel čas, aby konečně pohnout obrázek kolekce z mého notebooku někam jinam. Ale kam bych měl jít? Tak, jak si uložit své sbírky fotografií? A jak si udržet zálohy?. Tyto jsou samozřejmě obrázky, které chci nechat pro svůj život. Tak potřebují k přežití požáry, krádeží vloupáním, atd. Myslím si, že množství dat jsem pravidla on-line ukládání ven. Měl jsem dostat dva USB disky a opustit ? na rozumně uložit umístění myslím, že to musí být dnes běžný problém A ano? - než se zeptáte - já vím, že první věc, kterou musíte udělat, je jít přes své sbírky, a výpis, co se nevyplatí držet ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Verizon odvolání FCC pravidel síťové neutrality

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/20/verizon-appeals-fccs-net-neutrality-rules/:
Verizon je pryč na americký odvolací soud ve Washingtonu, DC dnes oficiálně vezmou záležitost s neutralitu politika, která FCC stanovenými v smrštění okamžiky roku 2010, pověst, že to je "hluboce znepokojen tím, FCC tvrzení o široké orgánu pro rozsáhlá nová regulace širokopásmových sítí a internetu samotného. " Společnost je extrémně krátká tisková zpráva o této věci není detail, kde jejich otázky se dotýkají, konkrétně, ale že bych říkal již v prosinci, že oni měli obavy , aby tento krok nepřichází jako strašně velké překvapení. Kdybychom měli hádat, ne-blokující pravidla okolní bezdrátové sítě jsou jistě vysoké, že na seznamu obav - Verizon a další už dlouho říká, že bezdrátové připojení musí být ponechány převážně z čisté neutrality diskusi - ale nebudeme vědět, dokud jsme schopni kopat do soudního sporu. Postupujte podle přestávka na tiskovou zprávu.

Pokračovat ve čtení Verizon odvolání FCC pravidel síťové neutrality

Verizon odvolání FCC síťové neutrality pravidla původně objevila na Engadget na čt. 20 leden 2011 16:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

No More čísla verzí HTML

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kuM2XKhP0ss/story01.htm:
Anonymní čtenář píše "HTML5 bude poslední verzi HTML, která nese číslo verze. Ian Hickson, inženýr Google a editor standardu HTML5 oznámil, že jazyk bude převedeni na 'životní standard' bez čísla verze. Bitové jako jako Chrome, chcete-li. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Facebook Obrázky Chcete-li si datum platnosti

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LTP_r83LX1E/story01.htm:
Pickens píše "BBC hlásí, že vědci vytvořili software, který poskytuje snímky vypršení data podle značení je s šifrované klíčem tak, že po tomto datu se usnesl na klíč přestane obrazů, prohlížet a kopírovat. Profesor Michael Backes, který vedl vývoj X -Pire systém, "říká vývojové práce začalo asi před 18 měsíci za potenciálně rizikové vzorce aktivity na sociálních sítích, jako je Facebook, ukázala naléhavá potřeba pro takový systém. 'Více a více lidí se publikování soukromých údajů na internetu, a to je jasné , že některé věci se mohou pokazit, pokud to zůstane tam příliš dlouho, 'říká Backes. X-Pire software vytvoří šifrovaný kopií obrazů a žádá ty, nahrávání je, aby každý z nich datum vypršení platnosti. Informace o tyto obrázky vyžaduje volný X-Pire prohlížeče add-on. Když se divák setká šifrované image, který mu pošle pryč žádost o klíč k odemčení. Tento klíč bude zaslána, a obraz se zobrazitelné, je-li datum vypršení platnosti nebyl přijat. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




T-Mobile USA rozhovory budoucnosti, Deutsche Telekom odstavení ho lanem; Clearwire spektra nákup je stále ve hře?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/20/t-mobile-usa-talks-future-deutsche-telekom-weaning-it-off-lifel/:
Německo je Deutsche Telekom - lépe známý ve Spojených státech jako Mobile USA je tyran mateřský T-- byl v New Yorku dnes chatování své americké divize vyhlídky do budoucna, a execs z obou stran rybníka měl docela dost na to říct. Největší obavy vynikající pro dopravce se točí kolem příjmy a zákaznické máselnici - což, buďme upřímní, jsou hlavní kritéria, která musí být každý dopravce na světě, se snaží zlepšit - a CEO divize Philipp Humm jen oznámil řadu iniciativ na pomůže dostat se ta čísla v řadě. Na máselnice straně, oni jsou "bude velký s operačním systémem Android" v boji proti iPhone, pokračovat na zavedení WiFi volání ke zmírnění problémů pokrytí sítě, a zpřísnění "řízením rizik" problémy, které mají nechat nějaký účet deadbeats proklouznout trhliny. Funny si myslet, že non-platba je dost velký problém, aby se příjmy riziko pro tyto lidi, ale je to pravda.

Pokračovat ve čtení T-Mobile USA rozhovory budoucnosti, Deutsche Telekom odstavení ho lanem; Clearwire spektra nákup je stále ve hře?

T-Mobile USA rozhovory budoucnosti, Deutsche Telekom odstavení ho lanem; spektra nákup je stále ve hře? Clearwire původně objevila na Engadget na čt. 20 leden 2011 15:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Deutsche Telekom , Reuters | Poslat | Komentáře

Star Wars Blu-ray disků, aby se dospělo 27.září v závislosti na Amazon

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/20/star-wars-blu-ray-discs-to-arrive-september-27th-according-to-am/:
I honosné CES oznámit událost nebyla dost pro Fox a George Lucas odhalit přesné datum vydání na příchod Star Wars na Blu-ray, ale nyní Amazon aktualizovala svou loď pochází preorder do září 27th. Neměli bychom naplánovat den volna, práce se ponořit do zaslíbené 30 hodin speciálních funkcí, dokud tam je nějaký oficiální slovo, ale protože to je v úterý to vypadá logické očekávat, že času na tyto disky (v plné výši Vyplňte formulář nebo Saga buď trilogie nastavit sám, vám výběr), na dotek dolů. Prožít něco nezaujatou Darth Vader vchodem a mnohem více inspirující Blu-ray orámovaný soubor přívěs po přestávce.

Pokračovat ve čtení Star Wars Blu-ray disků, aby se dospělo 27.září v závislosti na Amazon

Star Wars Blu-ray disků, aby se dospělo 27.září podle Amazon původně objevila na Engadget na čt. 20.leden 2011 15:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TheHDRoom | zdroje Amazonka | Poslat | Komentáře

Michigan guvernér chce 'Open Source' Ekonomický model

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mN38o3nYWKw/story01.htm:
Anonymní čtenář píše: "Příchozí Michigan guvernér Rick Synder mluvil v Kalamazoo, MI dnes a říká, že chce používat 'open-source model ekonomického rozvoje' pomáhá při opravě pošramocené dolů stavu. Snad během jeho času jako prezident Gateway uviděl přínos pro open source model, ale to může být opravdu úspěšně aplikovány jako ekonomický model? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




FAA varuje aktuálních otázkách, GPS v jihovýchodní 'testy' USA kvůli ministerstvo obrany

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/20/faa-warns-of-ongoing-gps-issues-in-southeastern-us-due-to-defens/:
Nepropadejte panice, ale každý plánování na využití GPS v southeastern USA na příští měsíc nebo tak bude pravděpodobně chtít, aby se ujistil, že mají nouzovou možnost. To je podle letu poradní právě vydané FAA, který varuje, že jejich piloti GPS signál ", může být nespolehlivý nebo není k dispozici", vzhledem k "GPS testy", že ministerstvo obrany bude provádět v období mezi lednem 20. a 22.února. Podrobnosti jsou poměrně lehké mimo, ale FAA se na vědomí, že když se "testy" dojde, budou aktivní po dobu 45 minut, a bude následovat 15 minut mimo čas - dodatečné oznámení na pilotů bude zřejmě být vydáno nejméně 24 hodin před provedením jakýchkoli zkoušek. Samozřejmě, když tento konkrétní poradenství je zaměřena na piloty, bude to pravděpodobně ovlivní i všechny ostatní GPS přístroje, jako FAA neuvádí žádné GPS otázky specifické pro letectví. Skutečnou otázkou však je právě to, co ty záhadné "GPS testy", jsou - pokud jsou, ve skutečnosti, GPS zkoušky na všech ...

[Díky, Brady]

FAA varuje aktuálních otázkách GPS na jihovýchodě USA kvůli ministerstva obrany 'testy' původně objevila na Engadget na čt. 20 leden 2011 14:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje FAA (PDF) | Poslat | Komentáře

Obchodování s emisními povolenkami v EU zastavena poté, co burza je pirát

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/j4zXHLXYiuc/story01.htm:
chicksdaddy píše "Evropská komise (EK) pozastavila obchodování s uhlíkovými kredity ve středu po neznámých hackerů ohrožena účty českých obchodníků a odčerpal kolem 38 miliónů dolarů, Threatpost zprávy. zemí EU, včetně Estonska, Rakouska, Česká republika, Polsko a Francie začala zavírání svých rejstříků obchodování s uhlíkem, včera po učení, že uhlíkové povolenky byly odčerpány z účtu v České založené rejstříku. upozornění zveřejněny na webových stránkách České základě registru, řekl, že to bylo 'není přístupná z technických důvodů' ve čtvrtek a ES, vydal rozkaz k ukončení obchodování na místě až do 26.ledna, aby bylo možné vyřešit, co se zdá být chronické poklesky bezpečnosti v rámci systému. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




"Zemědělství" Zjistil Amoebas

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hJ9PIKf6Oas/story01.htm:
Výzkumníci z Rice University našli druh améby, že praktiky jakési "primitivní zemědělství chování." Když jejich bakterie potravin stanou se vzácné, Dictyostelium discoideum spojí dohromady a tvoří "plodnice", které se rozptýlí bakteriálních spór do nové oblasti. Z článku: "Chování nedosahuje druh 'zemědělství', že vyšší stupeň zvířata, mravenci, například, pěstovat jeden druh houby, která již existuje v přírodě, ale představa, že améby, že utrácí hodně. jeho život jako jeden-celled organismus mohl držet krátké konzumace potravin před decamping je udivující jeden. Více než jen svačinu na cestu rozptylu, myšlenkou je, že bakterie, které cestují s výtrusy může 'semeno' nové bakteriální kolonie, a tak potravinový zdroj v případě, že nové lokalizace by měla být postrádající bakterií. " Je dobré vědět, že i jednobuněčných stvoření není imunní vůči tahu Farmville.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.