pátek 15. července 2011

Muž staví turbína poháněla Batmobile

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DbXfjQDRREM/Man-Builds-Turbine-Powered-Batmobile:
hasanabbas1987 píše: "Casey puč, známý restaurátor auto, dá nový význam slovu" Fanboy ", jak se staví Batmobile a pravomoci s motorem turboshaft Boeing převzat z drone vrtulníku. Podle Casey to je jen jedna z jeho druhu, a dokonce i Bruce Wayne se už na svou práci hrdý. interní mods jsou iPad v přístrojové desce, které slouží jako systém letecké elektrotechniky a GPS souřadnice. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Ford Ukazuje Síťové Cars

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RjcHockHOLg/Ford-Demonstrates-Networked-Cars:
Anonymní čtenář píše: "Ford je cestování amerických měst demonstrovat technologie, která se objeví na podobají privátní dynamickou síť mezi více vozy. Automobily navzájem propojit pomocí krátkého dosahu Wi-Fi (které ve skutečnosti má dosah půl míle) a umožňuje vozidla výměnou polohu a pohyb dat. vědomím toho druhého místa a směru pohybu umožňuje jim, aby aby se řidiči vyhnuli kolizím, a to zejména v situacích, kdy je možné překážky, není možné identifikovat dostatečně rychle. technologie by mohla být k dispozici pro spotřebitele, jakmile v roce 2013. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Velké banky "Upgrade: Seznamte zpracování v reálném čase

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dyyuCjMYGCo/Banks-Big-Upgrade-Meet-Real-Time-Processing:
CWmike píše: "To bylo let, kdy bankovní sektor z nějaké velké investice do klíčových IT systémů, ale některé z největších firem poskytujících finanční služby v USA jsou nyní uprostřed vyvalit mnohamilionové projekty, říkají odborníci z odvětví. O Před deseti lety začaly nahrazovat desítky let Cobol na bázi jádra systému, s otevřenou, Web s podporou aplikace. Teď jsou výdaje vyšší než 100.000.000 dolarů nahradit stárnoucí systémy, konverzi v reálném čase, mobilní aplikace pro maloobchodní služby, jako jsou úspory a kontrola účtů a úvěrových systémů Myšlenka bude v reálném čase:.. více obchodních Grab - a peněz - od zákazníků, "Pět z 20 bank, jsou zapojeni do nějaké výměny jádra bankovnictví a očekáváme další tři nebo čtyři v příštích 12 měsících, "řekl Fiaz Sindhu, který vede Accenture v Severní Americe základní bankovní praxi." Hledají se na ty aktualizace jako cesta k růstu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Microsoft Store rozšířit prodejní přítomnosti do roku 2014, je nakupování PC redundantní

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/15/microsoft-store-to-expand-retail-presence-by-2014-makes-shoppin/:

Microsoft opravdu chce pověsit na skvělé děti v obchoďáku. Nebo alespoň jeho park maloobchodní zadnice vedle likes elegantní obchody Apple - na záznam z 86 obchodů do roku 2014. Víme, že většina z vás poškrábání vaší hlavy myšlení, "Microsoft obchod? Nemyslíte Best Buy?" Ano, ale my ne. MS-značkové oblečení, začala se vynořovat v roce 2009 a 11 místech již tečkování naši mapu, provozní ředitel Kevin Turner doufá, že další závod Windows vlajky v Kalifornii, Floridě a většina severovýchodu. Připomínky k Ballmer vedené společnosti maloobchodní expanze přišlo v roce 2011 Worldwide Partner Conference, a soustředil především na výhody zákazníků. Určitě je příjemné vidět bývalého trhu monopolní catering pro nás plebes, ale jsme větší zájem o hvězdy D-list a nevhodné tance určené doprovázet slavnostním zahájením.

Microsoft Store rozšířit prodejní přítomnosti do roku 2014, je nakupování PC redundantní původně objevila na Engadget na Pá. 15 červenec 2011 15:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Venture beat | zdroj CNET | Přeposlat | Komentáře

Výzkumník zjišťuje, Nebezpečné chyby ve Skype

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZK6gtR43yyI/Researcher-Finds-Dangerous-Vulnerability-In-Skype:
alphadogg píše "bezpečnostní poradce oznámil Skype na cross-site scripting chyba, která by mohla být použita ke změně hesla na něčí účet, podle údajů umístěny na internet. poradce, Levent Kayan, se sídlem v Berlíně, zaslali údaje o vadu na svůj blog na středu a oznámena Skype o den později. Řekl, že v pátek neslyšel odpověď dosud. Problém je v oblasti, kde člověk může vložit své mobilní telefonní číslo. Kayan napsal, že uživatel se zlými úmysly může vložit JavaScript do Mobilní telefon oblasti svého profilu. " Skype potvrdil chybu, ale vyžaduje to menší, "říká, že to ovlivňuje pouze lidé, kteří komunikují s potenciálním útočníkem v pravidelných intervalech. Oprava je plánována na příští týden.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Opuštěný off Vesta

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1jbwIvnfHfY/Marooned-Off-Vesta:
McGrew píše s tímto citátem z AP zprávy: "Po čtyřech letech plavby v prostoru, byla sonda Dawn očekávat, aby se vešel do oběžné dráze kolem v pátek pozdě v obří asteroid začít roční vyšetřování původu sluneční soustavy Je to první. ze dvou plánovaných turné se zastaví na sondy NASA, které téměř nikdy se to k odpalovací rampě. Protože jeho opožděný růst, Vesta má "záznam nejčasnější historii sluneční soustavy," uvedl vedoucího vědce Christopher Russell z University of California, Los Angeles. " Dawn Posláním domovskou stránku má k dispozici všechny informace a fotografie dosud shromážděných. 9. července, to prasklo naše nejlepší pohled na data, ~ 530-kilometr-široké Vesta, od 40,000 kilometrů. Když to přijde, bude to trvat pozorování z oběžné dráhy postupně menší, poslední z nich je jen 460 km nad povrchem planetky. Příští rok v květnu, bude Dawn break oběžnou dráhu a vydat se do Ceres. (McGrew dodává: "podání titul je kývnutí na Isaac Asimov. Doufejme, že Dawn nedostane opuštěný!")

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nexflix příchodu do Španělska a Velké Británie v příštím roce?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/15/nexflix-coming-to-spain-and-the-uk-next-year/:
Soubor tentokrát v nepotvrzených, ale naději, soubor, jako odrůda je to na dobré orgánu, který by Netflix bude dělat jeho první vpád do evropských vod již v 1. čtvrtletí roku 2012. Poté, co s Latinskou Ameriku jako bouře (a následně útok peněženky OLE Američanů obyčejný "), je společnost údajně čekají, až ve Španělsku a ve Spojeném království pro jeho další trik. Nejmenované zdroje na "předních evropských filmových distributorů", potvrdily, že představitelé společnosti se snaží "dát kořeny dolů" v obou těchto národů, jakmile se v příštím roce, a zároveň Netflix se odmítá vyjádřit, je to jistě příběh, který se snadno věřit. "Kurz bude vnikat do britském trhu nemusí být tak jednoduché, jak to bylo v jiných zemích - Lovefilm už má pevné uchopení na místním trhu s nájemním bydlením, ale jako váš oblíbený kapitalistické vždycky říká, že nikdy není prostor pro větší konkurenci . Budeme vás informovat.

[Díky, Eric]

Nexflix příchodu do Španělska a Velké Británie v příštím roce? původně objevila na Engadget na Pá. 15 červenec 2011 15:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Rozmanitost | Přeposlat | Komentáře

Hotmail zakázat společné hesla

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uljmmPEZUxY/Hotmail-To-Ban-Common-Passwords:
Znovu a znovu, když narušení bezpečnosti odhalí velké množství uživatelských hesel, analýza ukazuje, že konkrétní hesla běžně používají významné procento UserBase. Nyní anonymní čtenář tipy zprávou, že Hotmail se snaží něco udělat. "Budeme se bránit naše zákazníky pomocí jednoho z několika společných hesel. Po společné heslo je citlivé na svůj účet hrubou silou" slovník "útoky, ve kterém škodlivý člověk snaží zmocnit vašeho účtu jen hádat hesla (pomocí krátkého seznamu velmi běžné heslo). ... Společné hesla nejsou jen 'heslo' nebo '123456 "(i když ty jsou děsivě běžné), ale také slova a fráze, které jen náhodou jej sdílet miliony lidí, jako je" ilovecats " nebo "gogiants." "To je spolu s novou funkci, která uživatelům umožňuje poslat zprávu o tom, přítel má jejich účtu nabourat.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Využívání internetu zjištěno, že ovlivňují paměť

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/grydm9A9nkk/Internet-Use-Found-To-Affect-Memory:
Anonymní čtenář píše: "Vzestup internetových vyhledávačů se změnil způsob, jakým náš mozek si pamatuje informace, podle nové studie z Columbia University (abstraktní)." Jsme reorganizaci, jak si pamatujeme věci, "řekl vedoucí studie výzkumného pracovníka. Vzhledem k tomu, vyhledávače jako Google a Bing se tak snadno po ruce, máme pocit, menší potřeba si uvědomit, detaily, které mohou být snadno vzhlédl vzhůru Jednou z možností:. "Možná, že ti, kteří vyučují ve všech souvislostech, ať už jsou univerzitní profesoři, lékaři či manažeři, bude stále více zaměřuje na předávání větší pochopení myšlenek a způsobů myšlení, a méně zaměřené na memorování. A možná ti, kteří se učí bude méně obsazené s fakty a více, kteří větších otázky porozumění. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


ViewSonic V3D241wm počítačový monitor s 3D

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který má v současné době v módě technologie v 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latencí 2 ms, 300 cd jasu, kontrastu a 20.000.000:1 obnovovací frekvenci 120Hz, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle je součástí dodávky monitoru.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v Eurech, ale UK se prodává za cca 330 liber, což při současných směnných kurzů bude asi 376 eur, ačkoli my nemůžeme tuto cenu, když se dostanete být v prodeji ve Španělsku.

Více informací | Viewsonic

Studie: Reklamní sítě nedodržet Do-Not-Stop

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/k--0ifsGnGk/Study-Ad-Networks-Not-Honoring-Do-Not-Track:
itwbennett píše: "Podle nové studie Centra Stanford University pro Internet Society, téměř polovina Network Advertising Initiative (NAI) členy, které Stanford studoval vlevo tracking cookies na místě poté, co webové uživatel zvolil z cílené reklamy. NAI výkonný ředitel řekl, že se žádný konsensus na to, co do-ne-dráha znamená, reklamních sítí pokračovat ve shromažďování údajů pro podnikání z jiných důvodů, než cílenou reklamu. "Pod NAI samoregulační kodex společnosti zavázat k poskytnutí opt-out pro použití on-line data on-line chování reklamní účely, "uvedl Curran." ale kód NAI uznává také, že společnosti, někdy třeba pokračovat ve sběru dat z provozních důvodů, které jsou oddělené od cílení reklamy na uživatele on-line chování. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Snížit atomovky holit deficitu

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XJ-e0yOrErY/Cut-Down-On-Nukes-To-Shave-the-Deficit:
Hugh Pickens píše: "Joe Cirincione píše v Atlantiku, že vláda USA je stát vynaloží téměř 700 miliard dolarů na jaderné zbraně, v průběhu příštích 10 let, což je zhruba tolik, kolik vynaložené na válku v Iráku za posledních deset let. Většina peněz bude vynaložena bez jasné informace o tom, kolik zbraní, potřebujeme a za jakým účelem. Dokud jaderné zbraně existovat, budeme potřebovat nějaký odradit jaderných hrozeb od druhých, ale my opravdu potřebujeme kopírovat celý jaderné triády na dalších 50 let? "Rozpočet Pentagonu zahrnuje finanční prostředky na vývoj nových flotilou 12 jaderný ponorky s odhadovanými náklady 110 miliard dolarů, podle rozpočtového úřadu Kongresu. Plánuje se rovněž se 55000000000 dolarů na 100 nových bombardérů, a nové rakety nahradit nedávno modernizované 450 Minutemen III mezikontinentálních balistických střel. ... shoda mezi vojenskými činiteli obou politických stran a bezpečnostních expertů je, že jaderná snížení zvýšit národní bezpečnost USA, "píše Cirincione. Jak jaderném postoji říká:" Náš nejnaléhavější bezpečnostní výzvou v současnosti je zabránit šíření jaderných zbraní a jaderného terorismu, pro něž jadernou silou tisíce zbraní má malý význam. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.