středa 21. září 2011

Massachusetts generální prokurátor, oběť podvodu iTunes

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/86ebYTEBEYY/Massachusetts-Attorney-General-Victim-of-iTunes-Fraud:
chicksdaddy píše "Massachusetts generální prokurátor Martha Coakley úterý řekl že její úřad bude prošetření dlouhodobé stížnosti na podvodné nákupy, které využívají Apple populárních online hudbou. Coakley byl sám obětí krádeže identity se v posledních měsících mluví publikum, které ji odcizení kreditní karty byla použita, aby podvodné iTunes nákupy. Na otázku (o Threatpost zpravodaj) o tom, zda takový podvod představuje hlášení událostí v rámci Státního Bay přísné dat zákona oznámení o narušení, 201 CMR 17, Coakley řekla, že její úřad bude hledat na tuto otázku a náročné odpovědi Cupertino, který vytrvale odmítl reagovat na dotazy týkající se mediální zprávy o podvodných uživatele iTunes nákupy, a která nejsou hlášeny k porušení Massachusetts regulačních orgánů. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Apple Final Cut Pro nabízí aktualizace X a zdarma 30 denní zkušební verzi, doufá, že můžeme zůstat přáteli

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/21/apple-offers-final-cut-pro-x-update-and-free-30-day-trial-hopes/:
Spousta lidí bylo méně než vyděšený uvolněním Apple Final Cut Pro přestavěn - ve skutečnosti, slova jako "nespokojené", přijde na mysl, když popisuje reakci na novou verzi softwaru pro střih videa. Vezměte srdce, však masivní odpor neprošla bez povšimnutí. Společnost vydala verzi 10.0.1 Final Cut Pro X, který nabízí nějaké nové funkce, včetně podpory pro bohaté XML a Xsan, Lion zobrazení na celou obrazovku a média Stem export. Apple dokonce obětoval vzácný okamžik pokory, uznat, že doplňky jsou pokusem o "odpověď na tyto obavy" o "velmi hlasitý zákazníků." Společnost se rovněž snaží tlačit na některé negativní tisk tím, že nabízí až 30 denní demo softwaru na pozoru uživatelům bojí se ponořit. Více aktualizací, včetně multi-kamer podporu a vysílání videa v kvalitě monitoring slibuje na začátku příštího roku.

Apple Final Cut Pro nabízí aktualizace X a zdarma 30 denní zkušební verzi, doufá, že můžeme zůstat přáteli původně objevila na Engadget na st. 21 září 2011 16:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Ars Technica | zdroj Apple (1) , (2) | Přeposlat | Komentáře

Roku Disney oznamuje partnerství YouTube kanál práce

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/21/roku-announces-disney-partnership-youtube-channel-in-the-works/:
Roku byl okouzlující kalhoty Google a podvazky off Mickey. Pro streamování médií je firma osvětlit jak vývoj kanálu YouTube a spolupráci s Disney. Po neoficiální pokus o virové videa hvězdou byl rychle mačkal Google , Roku potvrdil plány přes Facebook pro nové kanály YouTube. V dalším vítězství Roku narkomany, společnost zahájila Disney Channel, kde fanoušci kreslených posádky mohou požívat krátký formulář obsah Disney.com, včetně krátkých animovaných filmů, filmové upoutávky a hudební videoklipy. Jako první připojeného zařízení nabízí obsah z království kouzla, přátelství dává Roku vážné vliv na jeho konkurenty , právě v době, Sprévy dovolenou strávit.

Pokračovat ve čtení Roku Disney oznamuje partnerství YouTube kanál práce

Roku Disney oznamuje partnerství YouTube kanál práce původně objevila na Engadget na st. 21 září 2011 16:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gigaom , Zatz není legrace! | zdroj Facebook | Přeposlat | Komentáře

Froyo na základě ViewSonic V430 smartphone se objeví v Rusku, téměř s jistotou anonymity

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/21/froyo-based-viewsonic-v430-smartphone-appears-in-russia-anonymi/:

ViewSonic odhalil svůj nejnovější telefon Android, V430 - i když byste se těžko říci, který jej podal, vypadá sám. Uvedení návrhu inkognito stranou, důležité statistické údaje jsou výstižné WVGA 4,3-palcový displej a 5 megapixelový fotoaparát základní spárována s VGA přední VGA kameru, vše chugging s sebou na procesor Snapdragon 1GHz. ViewSonic má snížit na pouhých tři tlačítka pod displejem, což je změna ze čtyř tlačítek nastavení jsme viděli na svých předchozích tablets Android a telefony. Je smutné, že se číslo verze Android se podobně snížen - V430 je zřejmě systémem Android 2.2, ne Android 2.3 Gingerbread lahodnost jsme zvykli očekávat od Google-poháněl smartphony v roce 2011. V430 všeho na zahájení první v Rusku, ale žádné slovo, ale na tom, zda to bude rada Trans-Siberian po celé Evropě i mimo ni. Cena je také ruské tajné.

Froyo na základě ViewSonic V430 smartphone se objeví v Rusku, téměř s jistotou anonymity původně objevila na Engadget na st. 21 září 2011 15:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Zobrazit Unwired | | Poslat tuto | Komentáře

Pákistán se snaží blok znovu Facebook

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fMJ9eo38EIw/Pakistan-Seeks-To-Block-Facebook-Again:
Mightee píše: "Pákistán, který byl ve zprávách v loňském roce pro blokování Facebook před konkurencí" Remíza Mohammad den ", se snaží zakázat sociální sítě opět kvůli druhé kolo stejné soutěže, zprávy Pákistánu dnes. Spravedlnosti Sheikh Azmat Saeed , předsedat Lahore vrchní soud nařídil ministerstvu informací a technologií blokovat přístup na Facebook celostátní na obvinění z "šíření náboženské nenávisti na internetu." Soud rovněž nařídil ministerstvu, aby policii internetu a blokovat všechny ostatní internetové stránky, které byli shledáni vinnými stejný náboj, ale ušetřil vyhledávače jako Google (která je zaměřená z jiných důvodů). "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Julian Assange je neoprávněný Autobiografie

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0l3agajElJ8/Julian-Assanges-Unauthorized-Autobiography:
macwhizkid píše: "Po podpisu hlavní kniha řešení pro jeho autobiografii, Julian Assange ustoupil (údajně starat o vlastní osobu), ale nedokázal vrátit jeho 500.000 liber zálohy. vydavatele je pochopitelně spokojen s tímto výsledkem, a hodlá zveřejnit" jako první na světě neoprávněným autobiografie "od samého počátku návrhu Assange předložen. Kniha bude v prodeji zítra, ale pořád jsem doufal, že to bude zveřejněn na počátku WikiLeaks ..."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Designer vytváří "eutanázie Roller Coaster"

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9CoLW-O22Lk/Designer-Creates-Euthanasia-Roller-Coaster:
disco_tracy píše: "litevské zábavní park pracovníků a aktuální PhD kandidát na Royal College v Londýně designu Art interakce oddělení Julijonas Urbonas, dělal design pro hypotetické dráha, která by mohla být budoucnost humánní eutanazie. Urbonas říká, že je zpracován tak, aby osoby, způsob, jak zemřít "s elegancí a euforie." Z článku: "Tři minuty jízdy zahrnuje dlouhý, pomalý, stoupání - téměř třetina míle dlouho - že výtahy jednoho až do výšky více než 1600 metrů, následuje masivní pokles a sedm strategicky velikosti . umístěny smyčky a poslední sestup a série smyček veškerá jednu minutu, ale gravitační síla. - 10 G - od předení smyček na 223 mil za hodinu, v tom, že jedinou minutu je smrtící ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Twitter otevírá pro sdílení fotografií prostřednictvím textové zprávy na některých dopravců

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/21/twitter-opens-up-photo-sharing-via-text-message-on-some-carriers/:
Nejsme úplně chybí způsob, jak sdílet fotografie na Twitter v těchto dnech, ale jednou z klíčových oblastí, které po sobě zanechal, je úctyhodný textovou zprávu - což je dost důležité pro miliony lidí, které nemají smartphony. Zatímco tweety přes textu nebylo možné od prvního dne, Twitter teprve nyní otevřela možnost posílat fotografie přes SMS. Tato služba je k dispozici pouze u některých dopravců, zpočátku - AT & T, Verizon a buněčná Jih v USA, Vodafone, O2 a Orange ve Velké Británii, a Rogers v Kanadě, a Vodafone Itálie, VIVA Bahrajnu a TIM Brazílie - Twitter, ale říká, že Funguje to, aby tuto funkci na další dopravce. Vlastně odeslání fotografie přes text je tak jednoduché, jak byste čekali (stačí připojit se ke zprávě a odeslat ji na příslušné číslo pro vaši zemi), ale budete samozřejmě muset být známy žádné další poplatky, váš operátor může uložit.

Twitter otevírá pro sdílení fotografií prostřednictvím textové zprávy na některé dopravce původně objevila na Engadget na st. 21 září 2011 15:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Další Web | zdroj Cvrlikání | Přeposlat | Komentáře

Comcast spouští program pro rodiny s nízkými příjmy

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sCPWivazV7s/Comcast-Launches-Program-For-Low-Income-Families:
wasimkadak píše: "Comcast válí svých internetových Essentials celostátní dnes nabízí rodinám s nízkými příjmy do své služby na území $ 10/month připojení k internetu a přístup k $ 150 počítačů. Každá rodina s alespoň jedním dítětem Kdo má nárok na oběd zdarma program na veřejných školách se mohou přihlásit k nízké rychlosti (1,5 Mb) připojení k internetu Comcast za 9,95 dolarů za měsíc. Comcast zaručuje, že nebude zvyšovat ceny a nabízí plán, bez vybavení a aktivačních poplatků. Odběratelé také nemůže mít "Comcast po splatnosti směnky nebo nevrácený zařízení, a nemohou mít Comcast internet v posledních 90 dní. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Amazon Kindle nabídne ebooks prostřednictvím veřejné knihovny

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/adjw5P3wFNY/Amazon-To-Offer-Kindle-ebooks-Via-Public-Libraries:
destinyland píše: "Amazon oznámil dnes ráno, že děláte Kindle ebooks k dispozici zdarma v Americe přes 11.000 místních veřejných knihoven." Jsme nadšeni, že Amazon nabízí tento nový přístup k e-knihy knihovny ... " řekl jeden knihovník v Seattlu a jeden z uvedených Kindle blog horní výhodné mít je k dispozici v knihovnách. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


LightSquared navrhuje "jednoduché, cenově dostupné řešení", že k rušení GPS tíživý problém

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/21/lightsquared-proposes-simple-affordable-solution-to-that-pesk/:
Není to první " řešení ", které LightSquared navrhla pro vydání rušení GPS, který je dostal v cestě jeho výstavby sítě LTE, ale společnost je nyní propagují nový "jednoduchý, cenově dostupné řešení" tohoto problému. To není ve skutečnosti žádnou změnu vlastní sítě, ale spíše změny vysoce přesné GPS hardware, který je zasahovat. Za tímto účelem společnost oznámila, že podepsali dohodu s GNSS Javad, který říká, že to bylo schopny změnit filtry a lineární zesilovače používané na stávajících přijímačů a učinit je "plně kompatibilní se spodním LightSquared na 10 MHz spektra." Podle Javad, tyto změny se očekává zvýšení prodejních cen nově překonfigurovat zařízení pro spotřebitele, i když by pravděpodobně být některé náklady na rekonstrukce stávajících zařízení (první zařízení pro testování by měly být k dispozici příští měsíc). Takže to může být "jednoduché" a "dostupné", ale nezdá se, jako by to nutně "jednoduché" řešení. LightSquared tisková zpráva se po přestávce.

Pokračovat ve čtení LightSquared navrhuje "jednoduché, cenově dostupné řešení", že k rušení GPS tíživý problém

LightSquared navrhuje "jednoduché, cenově dostupné řešení", že k rušení GPS tíživý problém původně objevila na Engadget na st. 21 září 2011 14:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Nová červená Scarlet budou oznámeny 3.listopadu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/21/new-red-scarlet-to-be-announced-november-3rd/:
No, vypadá to, že Canon nebude jediná společnost, která velkou kameru oznámení na 3. listopadu. RED CEO Jim Jannard také dnes potvrdil, že bude také oficiálně oznámila svou "novou" RED Scarlet fotoaparát ten samý den (není náhoda, jak se zdá), na kterém místě bude detail "všechny změny" Společnost provedla k tomu. Bohužel, to je asi tak všechno společnosti říká teď, i když Jannard slibuje, že "když jsme oznámit změny, budeme připraveni na loď."

[Díky, Lucario]

Nová červená Scarlet bude oznámen 3.listopadu původně objevila na Engadget na st. 21.září 2011 14:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Red uživatele | Přeposlat | Komentáře

Yahoo blokování e-maily o zeď pouličních protestů

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AZfAoyVyHMs/Yahoo-Blocked-Emails-About-Wall-Street-Protests:
itwbennett píše: "Lidé se snaží k e-mailu informace o Wall Street v pondělí protesty pomocí Yahoo Mail, se ocitl na přijímací stanici zpráv z Yahoo prohlašovat" podezřelé činnosti ". ThinkProgress.org je video YouTube uživatelů se snaží posílat e-maily, které uvádějí "OccupyWallSt.org" webu, který se zdál být magie slova dostat svou e-mailovou blokovány. Via Twitter, Yahoo oznámila, že blokáda je nyní stanoven, ale "může být reziduální zpoždění."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


S 4B SMS tweety zpracované měsíčně, Twitter nyní uživatelům umožňuje Sdílení fotografií prostřednictvím textové

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/dAkGbXDm4n8/:
photo

Ti z nás, kteří žijí v přelidněném světě chytrých telefonů se často zapomínají, že mají v současné době telefony ovládají celosvětový trh mobilních telefonů. V NoD vůči uživatelům, které nejsou na iPhone nebo Androids nebo jiný telefon, který v podstatě funguje jako mini počítač, Twitter je nyní umožňuje svým uživatelům posílat fotografie VA textové zprávy.

Uživatelé, kteří chtějí poslat fotku na Twitter přes SMS stačí nahrát fotku do textové zprávy, jako by se na telefon a poslat na Twitter, jako by poslat normální text tweet - na 404-04 ve Spojených státech, například . Bohužel tato funkce zatím není práce pro DMS (i s ohledem na některé uživatele sklon k DM selhání, možná to je dobrá věc).

SMS nahrát funkce je nyní k dispozici v USA AT & T, Verizon Wireless a buněčná jihu, ve Velké Británii na Vodafone, O2 a Orange, v Itálii na Vodafone, v Kanadě Rogers Communications, v Bahrajnu na VIVA a v Brazílii na TIM Brazílie .

Twitter připomíná na svém blogu, že více než 4 miliardy SMS tweety jsou odeslaných a přijatých každý měsíc a SMS Tweeting je k dispozici v 80 zemích a devíti jazycích. To také ukazuje, že je i nadále přidávat funkce, které zlepšují SMS Twitter zkušenosti jako rychlé Follow (který umožňuje přijímat SMS zprávy bez účtu Twitter), SMS příkazy a další nosiče pokrytí.

To je malý novinky v týdnu plný Facebook a Google je omračující jistý, ale je to asi ocení miliony uživatelů se nyní vylepšené funkce.


Společnost: Twitter
Financování: $ 1.16B

Twitter, založený Jack Dorsey, Biz Stone, a Evan Williams v březnu 2006 (zveřejněna v červenci 2006), je sociální sítí a mikro-blogování služba, která umožňuje uživatelům, aby po jejich nejnovější aktualizace. Aktualizace je omezena na 140 znaků a lze umístit až tři metody: webového formuláře, textové zprávy, nebo rychlé zprávy. Společnost má napilno přidávat funkce výrobku, jako je Gmail pro dovoz a vyhledávání. Nedávno spustila nové stránky sekce "Explore" pro ...