středa 1. června 2011

2011 World Festival vědy začíná v New Yorku

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5fCNAFgYLlg/2011-World-Science-Festival-Begins-In-NYC:
Velcroman1 píše "Pro příštích pět dní, budou obyvatelé New Yorku se učení o vědě není z prezentace PowerPoint, ale tím, že sleduje to z první ruky. World Festival vědy přebírá New Yorku od 1-5 06, sdružující vědce, celebrity, výzkumných a více diskutovat o fascinujícím světě vědy. slaví svůj čtvrtý rok, začínající festival proměnil ostřílený veterán, který přitahuje více než 185.000 návštěvníků v loňském roce, a festival tvůrci očekávají, že čísla budou ještě působivější v tomto roce. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nové MacDefender Porazí Apple Aktualizace zabezpečení

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TMlsuOCZElY/New-MacDefender-Defeats-Apple-Security-Update:
XxtraLarGe píše "Apple uvolnil aktualizaci zabezpečení včera navržen tak, aby zbavit Macy z hrozivé malware MacDefender které otravuje uživatele skoro měsíc. Ale pouhé hodiny po aktualizaci, kyber-zločinci vydala nové varianty škodlivého softwaru, který snadno porazil Apple opožděné zabezpečení úsilí. To netrvalo dlouho. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


DC restartuje vesmír

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cENj8m3YaBc/DC-Reboots-Universe:
Anonymní čtenář píše "Bob Wayne, Senior Vice President pro prodej v DC Comics, který napsal komiks maloobchodníků řekl: 'Mnozí z vás slyšeli zvěsti, že DC Comics pracuje na velkých nakladatelských iniciativu později v tomto roce to je. vskutku historický čas pro nás, přijde letos v září, jsme na oživení celého DC Universe řadu komických knih se všemi nový první otázky. 52 z nich, abych byl přesný. ' Kromě toho, některé znaky se bude mladší, některé mohou být chybějící, vztahy jsou změněny, a Grant Morrison bude pero nový Superman titul. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


30 + Infikované Apps vytáhl z Android Market

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YQg0aKs9K9Y/30-Infected-Apps-Pulled-From-Android-Market:
Trailrunner7 píše "Výzkumní pracovníci zjistili druhou velkou dávku aplikace v Android Market, které byly infikovány nebezpečným softwarem DroidDream, odhaduje, že více než 30.000 uživatelů si stáhli alespoň jeden z více než 30 infikovaných aplikace. Google odstranil z aplikací na trhu. Existuje nejméně 34 aplikacích, které vědci našli v Tržní Android v posledních několika dnech, které měly verze malware DroidDream spadl do nich. Jakmile uživatel nainstaluje jeden z infikovaných aplikací, škodlivý složka, která vědci dabovali DroidDream světlo, budou zahájeny, jakmile uživatel obdrží příchozí hovor. malware pak shromažďuje některé identifikační údaje z telefonu, včetně jeho čísla IMEI, IMSI číslo instalovaných balíčků a dalších dat, a pak pošle ho do pre- nakonfigurován vzdálený server. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Živě z D9: HP CEO Leo Apotheker trvá fáze

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/01/live-from-d9-hp-ceo-leo-apotheker-takes-the-stage/:
D9 's kolejová doprava podél tady v Kalifornii a HP hlava honcho je na palubě. S Předběžné 3 a TouchPad jen v zatáčce ( vpravo ?), budeme doufat slyšet některé docela silné věci kolem další iteraci webOS . Samozřejmě, mohli bychom být v pro pevné hodinu tiskárny a blade serverů diskusi. Ať tak či onak, budeme dělat maximum z toho. Přidejte se k nám po přestávce, když jsme po ní žít, ne?

Živě z D9: HP CEO Leo Apotheker trvá fáze původně objevila na Engadget na St. 01.06.2011 14:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

BMW, Porsche, jiní oznamuje podporu pro síťování HomePlug je EV spec

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/01/bmw-porsche-others-announce-support-for-homeplugs-ev-networki/:
HomePlug Powerline aliance už chce postroje vaší domácnosti k internetu, a to může brzy rozšířit svůj dosah do garáže, stejně. Na Computex dnes společnost oznámila, že Audi, BMW, Daimler, Porsche a Volkswagen se všichni shodli na podporu svého HomePlug zelené PHY (GP), technologie jejich EV nabíjecí rozhraní výběru. Specifikace sítí by umožnilo auto na elektrický pohon vlastníky, aby propojily své plug-iny na Smart Grid přes stejné porty slouží k nabíjení jejich baterie, otevírání nových, Powerline-založené možnosti. Jakmile bude vaše EV háčky do sítě, může být schopen provádět systém kontroly v real-time, například, nebo poskytnout okamžitou zpětnou vazbu na výkon nebo stav baterie. Nízkým výkonem GP spec bude interoperabilní s nadcházející HomePlug AV2 spec , i když to stále ještě není jasné, kdy můžeme očekávat, že v Německu automobilky začlenit do výroby. Zip minulosti přestávka na plný PR.

Pokračovat ve čtení BMW, Porsche, jiní oznamuje podporu pro to EV sítí HomePlug spec

BMW, Porsche, jiní oznamuje podporu pro to EV sítí HomePlug spec původně objevila na Engadget na St. 01.06.2011 14:50:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink SlashGear | | Poslat | Komentáře

Oracle Chcete-li dát OpenOffice.org Pro Apache inkubátoru

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/18KqbKC8Us8/Oracle-To-Give-OpenOfficeorg-To-Apache-Incubator:
Julie188 píše "Oracle má konečně oficiálně vytekla fazole:. Je to navrhuje OpenOffice.org jako projekt Apache Inkubátor - a ne to, aby předání dokumentu nadace Oracle oznámila na začátku tohoto roku, že by bylo předání pochodně ke komunitě, ale neúspěšný poskytnout žádné konkrétní informace o konečné místo určení. dokumentu nadace je organizace, za OpenOffice vidlice, LibreOffice. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Recenze knihy: CERT odolnost Management Model (RMM)

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5V3toWVRas8/Book-Review-CERT-Resilience-Management-Model-RMM:
brothke píše "Pokud Gartner měly mít vytvořeny CERT-RMM framework jako to, co je podrobně popsána v knize CERT odolnost Management Model (RMM): Maturity Model pro řízení operačních odolnost, ale pravděpodobně bude nabídnuta ke svým klientům po dobu nejméně 15.000 dolarů. S doporučenou cenu 79,99 dolarů, kniha je jednoznačně výhodná. Kromě toho, že levný, ale podrobnosti neocenitelný model, který by měl být vážně uvažovat o téměř každé organizace. " Pokračujte ve čtení pro zbytek přezkoumání Benova.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


NATO hrozí, že zpráva 'pronásledovat' Anonymní

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AP_Xea_AvbI/NATO-Report-Threatens-To-Persecute-Anonymous:
Stoobalou píše "vedoucí představitelé NATO byli upozorněni, že Wikileaks-milující 'hacktivist' kolektivní Anonym by mohly představovat hrozbu pro členské státy 'bezpečnosti, po nedávných útocích na USA komory a zbrojařský dodavatel HBGary - a slibujeme, že' pronásledovat 'jejích členů. " Z článku: "V toughly-formuloval návrh zprávy Parlamentního shromáždění NATO, generální zpravodaj lord Jopling tvrdí, že volný-pletl, vůdce skupiny je 'stále více a více sofistikovanější.' a 'by mohla proniknout do citlivých vládních, vojenských, a firemní soubory.' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Hulu, Miramax zabývat prostředky Netflix, Hulu Plus jak přidat Pulp Fiction a více začíná dnes

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/01/hulu-miramax-deal-means-netflix-hulu-plus-both-add-pulp-fictio/:
Podle blogu a tisková zpráva (po přestávce) Hulu je přinášet Miramax filmy na jeho bezplatné a placené Hulu Plus služby. To je také stejný den se zabývají Miramax kopy v Netflix , tak jak právě přidali pozoruhodných filmů, včetně Úředníci, Swingers, Basquiat, Vrána a Reservoir Dogs. Miramax filmy na Hulu Plus jsou uvedeny ad-free a v HD, stejně jako na Netflix Pozor Okamžitě, a oba vypadají, že má stejný výběr k dispozici, ačkoli jeden negativní vedlejší účinek parity je, že ani má volitelný skrytých titulků pro streamování z některého z ně. Jediný rozdíl tak daleko? Brzy bude Hulu nabídne rotace 15 filmů Miramax za měsíc přes Hulu.com pro reklamu-podporoval prohlížení. Zatímco jsme si jisti, že někteří budou čekat na Miramax do práce prostřednictvím svých Blu-ray vydání nevyřízených (CEO Mike Lang je na něm , i když jsme stále ještě nemají datum Pulp Fiction ), je dobré vidět najednou katalogu, který byl zavřený kvůli studiu té doby, než prodej náhle dostupné prostřednictvím tolik prodejen.

Pokračovat ve čtení Hulu, Miramax zabývat prostředky Netflix, Hulu Plus jak přidat Pulp Fiction a více začíná dnes

Hulu, Miramax zabývat prostředky Netflix, Hulu Plus jak přidat Pulp Fiction a více začíná dnes původně objevila na Engadget na st. 01.06.2011 12:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Hulu Blog , Miramax Blog | Poslat | Komentáře

Použití Setrvačníky Meet Peak požaduje rozvodnou síť

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Nnrj26HM4XM/Using-Flywheels-to-Meet-Peak-Power-Grid-Demands:
hackertourist píše "nový typ ukládání energie byla nedávno přidána k moci v New Yorku sítě. jednotka, dodává Beacon Power, používá setrvačníky pro ukládání energie. Tento systém má nahradit plynové turbíny na dodávky krátkodobý vrcholy příkon (také známý jako frekvenční regulace). To může dodávat až 20 MW, s použitím 200 setrvačníky. " Pokud si nemůžete dovolit 200-setrvačník systém, vždy můžete získat závodní-připravený Porsche 911 GT3 R Hybrid, který má jediný energie-storage, setrvačník, který vám může dát 160 HP výbuch energie, když budete potřebovat něco navíc Oomph.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Svět internetového provozu na začátek 966 exabytů v roce 2015

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/c51zTdx3jOw/World-Internet-Traffic-To-Top-966-Exabytes-In-2015:
Mark.JUK píše "Sítě gigant Cisco vydala své poslední výroční Visual Networking Index (VNI) dnes, který předpovídá, že svět internetu doprava bude čtyřnásobný roku 2015 dosáhnout 965,5 exabytů za rok (oproti 242,4 exabytů v roce 2010), kdy 40% světové populace se bude on-line (tj. 3 miliardy uživatelů internetu). videa na internetu budou tvořit 61% všech spotřebitelů dopravy ve stejném roce, zatímco P2P (sdílení souborů) se výrazně sníží na pouhých 16%. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.