neděle 5. června 2011

Sony uvádí ceny a velikosti "Google TV?

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo v rámci společnosti, nebo nejste spokojeni se svým platem a chtějí zničit překvapení, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu prošel nutkání. Proč? Protože nejen unikly informace (které nevíme, jestli je to reálné) o možných velikostech, ve kterých Google bude TV, ale také jména se objevila, které by byly jen modely v pochybnost.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (uhodli jste) na 46 palců. A přesto, i nebezpečí, že jejich ceny by celkem mezi 1.300, 1.400 a 1.900 amerických dolarů.

Zvědavý detail: pokud je to pravda, nejlevnější Google TV by bylo ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony má lidem v jejich katalogu.

Hackeři útočí Nintendo, ale firma tvrdí Data Safe

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZufuAbXGR34/Hackers-Attack-Nintendo-But-Company-Claims-Data-Safe:
Dr. Herbert West píše se to z Wall Street Journal: ". Nintendo neděli řekl, že server pro své americké jednotky internetové stránky byly napadeny hackery do, ale že žádná společnost ani informace o zákazníkovi byl kompromitován hackerem skupina Lulzsec, který údajně stál za další porušování Sony webových stránek na počátku tohoto týdne, přihlásil se k zodpovědnosti. Lulzsec zaslali serveru konfigurační soubor jako důkaz jeho účast ještě říkal, že to není zaměřeno Nintendo. 'Právě jsme konfigurační soubor a dal jasně najevo, že jsme neměli zle,' uvedla skupina Dnes ráno prostřednictvím svého Twitter. ' Nintendo už to stejně pevné. Útok přijde jako Nintendo tento týden zahajuje svou novou online službu pro své 3DS ruka-konat herní stroj. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Díky času

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Qz5E_IKtSE0/:
Řada

Sony VAIO řady Z21 uvedeno na různých místech v Evropě, není vlastně k prodeji ještě

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/05/sony-vaio-z21-series-mentioned-on-various-european-sites-isnt/:
Tady ve státech, Sony 13-palcový VAIO Z série byla chybějící z firmy on-line obchod pro měsíce, ale v Evropě, přinejmenším, to žije - kvarteto Z21 series notebooky se objevily na různých-tailers e jako možný nástupce na loňskou Z11. Zatím jsme viděli pár konfigurace s Core i5-2410M a procesorem 128 GB solid-state skladování a další dva s Core i7-2620M CPU a 256gigabajt v úložného prostoru. Soudě podle tohoto vzorku alespoň 1600 x 900 rozlišení je standardní, jako je podsvícená klávesnice, 3G SIM karty, čtečky otisků prstů, 3D výkon, a webová kamera s HD obrazu Sony Exmor technologií. Bohužel, k dispozici specifikace naznačují Thunderbolt je no-show, i když proslýchá se, Sony provádění Intel Light Peak technologie budou používat USB konektory, z nichž tento má tři. Zde je k zbožným přáním, že jo?

Zvláštní věc je, vy nemůžete vlastně koupit ještě. F2F seznamy ohromující ceny se pohybují od € 1,809 (2,642 dolar) do výše € 2,839 (4,146 dolar), i když to není ve skutečnosti k dispozici. Mezitím, výsledky vyhledávání zase až se zmíní o staticICE Spojeném království a Belgii má spustit, ale už odstraněna z aktuální stránky. Takže to vypadá, že je to na Sony oznámit toto již - a jídlo nějaké fotky když je na to.

[Díky, Ihor]

Sony VAIO řady Z21 uvedeno na různých místech v Evropě, není vlastně k prodeji ještě původně objevila na Engadget na Ne. 05.06.2011 14:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink NotebookReview (fórum) | zdroje F2F (1) , (2) , (3) , (4) | Poslat | Komentáře

Champtron je 65-incher lze rozpoznat dva-dotykem prstu, aby pro slušně prostorný druhá obrazovka (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/05/champtrons-65-incher-can-recognize-two-finger-touch-make-for-a/:
Pokud jste nikdy nemůže mít dost obrazovce nemovitostí při práci, možná budete chtít dát Champtron je 65-palcový monstrum vzhled. Je to 1080p Sharp panel prodchnutý schopnost rozpoznat dva dotykové vstupy v čase - což může být prsty nebo "jakýkoli" jiný druh stylusu - který by měl prokázat, zatraceně užitečné, když se snažíte Photoshop něco navíc lesk na vrcholu Steve Ballmer 's slavný dome. Jako bonus, rozměry této obrazovky, aby Windows 7 UI extrémně prst-přátelský. Sakra, to hraničí se na pěsti-přátelský, když explodoval na 65-palcové velikosti. Viz video z tohoto mistrovství po přestávce.

Pokračovat ve čtení Champtron je 65-incher lze rozpoznat dva-dotykem prstu, aby pro slušně prostorný druhá obrazovka (video)

Champtron je 65-incher lze rozpoznat dva-dotykem prstu, aby pro slušně prostorný druhá obrazovka (video) původně objevila na Engadget na ne. 5.6.2011 15:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z inovací finské společnosti Nokia. Tentokrát je to na přelomu starší C5-03 Nokia bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace upozornit na Nokia C5-03 patří přístup k Nokia Music Store a Ovi Store, ze které si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.

Stlačený čas na Australia Telescope Compact Array

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0FFVXz5ySL8/Compressed-Time-at-the-Australia-Telescope-Compact-Array:
epaell píše "Byl jsem hrál trochu s time-lapse a střih videa za poslední týden, když Duty Hvězdáře na CSIRO v Australia Telescope Compact Array (ATCA) u Narrabri v zemi Nový Jižní Wales (Austrálie). Hraní s video všechny zcela nový zážitek pro mě, ale musel jsem dávat dohromady zábavu a myslel, jiní mohou líbit. jsem zachytil několik videí a kolem dalekohledu a pokoušel upozornit nejen nástroje a nebe, ale i některé volně žijících živočichů narazíme na denní bázi, při dodržení zde. Zahrnuje také povinné video kakadu s Hayride na jednom z nádobí a žáby v řídící místnosti, které jsou našimi společníky konstantní během dlouhých relací pozorování :-) Doporučuji přepnutí z 360P na 1080p a nastavení na full-obrazovka režimu získat plný účinek na video. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Gigabyte Z68XP-UD3-iSSD deska oči-na

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/05/gigabyte-z68xp-ud3-issd-motherboard-eyes-on/:
Nejsme normálně vše, co se přiživují desky, ale Gigabyte je nešikovně jmenoval Z68XP-UD3-iSSD jen o dostali naši pozornost na Computexu . Vrcholem je zde Intel 20 GB SLC SSD nakloněný na rady mSATA slot, který je hned vedle socketu LGA1155 procesoru a čtyři sloty pro DDR3 paměti (spolu s podporou až 32 GB). Bohužel, Gigabyte říká, že to nebude nabízet upgrade možnosti pro SSD, ačkoli tam jsou určitě alternativy venku v přírodě, pokud se odváží do podniku. Ale pokud nic z toho vás zajímá, pak je tu pro nás vždy multi-plátno Angry Ptáci hands-na video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Gigabyte Z68XP-UD3-iSSD deska oči-na

Gigabyte Z68XP-UD3-iSSD deska oči-na původně objevila na Engadget na ne. 05.06.2011 13:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Zeptejte se Slashdot: Kompenzace Technické Lidé prispet k prodej?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/do8kFnYfTUc/Ask-Slashdot-Compensating-Technical-People-For-Contributing-to-Sales:
cloud-yay píše "Pracuji pro IT konzultační firmy a nedávno jsem byl pověřen čísla se náš technický poradenský tým - který bez fantazie firemní mluvit znamená, že se snažíme posílit náš technický tým myslet trochu jako je prodej lidé místo toho, aby pouze na služby orientované. K objasnění, jsou naši technickou lidé prohlédnout naši zákazníci jako důvěryhodný poradce a když vidí příležitost pro doplňkový prodej / network obnovovací / projekt často znamenají náš prodejní tým, ale když zákazník vidí prodejců, vždy zarytě mlčet, protože jsou 'prodejní lidi' a zákazníci si myslí, že jsou jen zájem o zmírnění jim jejich peníze! Zajímám se o to, co si myslí, že obec Slashdot, jak bychom měli odměňovat inženýrské týmy pro tento 'prodej 'práce (což by nás stálo provize z prodeje lidem tak jako tak), ale způsobem, který nebude podporovat žádné nepřátelství mezi prodejní a tech zaměstnanců, protože na konci prodeje lidé žijí a umírají na provizi. Má někdo pracoval v tomto prostředí kdekoli a co stavební práce / doesn 't pracovat podle vašich zkušeností? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Motorola Droid 3 uniká v tutoriálu vids, potvrzuje 8MP fotoaparát a 1080p nahrávky (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/05/motorola-droid-3-leaks-out-in-tutorial-vids-confirms-8mp-camera/:

Verizon a Motorola se stále těsnější víko na Droid 3 , než mnoho smartphonů nedávné jsme viděli, ale pěkný velký únik jen pramenil ze dna hrnce - spuštění blogu PhonePads gadget získané tři instruktážní videa z pěti-řadá QWERTY posuvník rozepření její věci. Zatímco tam je žádná diskuze o všech dual-core křemík , tam je opravdu 8 megapixelový fotoaparát na palubě, který je zřejmě schopen 1080p HD video nahrávek. Mezi další změny patří to, co se zdá být pár klávesy pro ovládání hlasitosti na pravém okraji (místo obvyklých rocker), zřejmý nedostatek vyhrazené tlačítko fotoaparátu, a to jak mikro-USB a mini-HDMI na levém okraji v Droid X2 konfiguraci. Budete zřejmě ještě dostat své Swype virtuální klávesnici, ale je těžké říci, jakou verzi Android telefon bude zahrnovat - Verizon jasně říká "Software prokázáno, že závěrečné" na každé video. Najít další záběry po přestávce.

Pokračovat ve čtení Motorola Droid 3 uniká v tutoriálu vids, potvrzuje 8MP fotoaparát a 1080p nahrávky (video)

Motorola Droid 3 uniká v tutoriálu vids, potvrzuje 8MP fotoaparát a 1080p nahrávky (video) původně objevila na Engadget na Ne. 05.6.2011 13:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje PhonePads | Poslat | Komentáře

Info: Facebook překoná Google příjmů z reklamy v

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/XxN8Rc98ATA/:
Řada

ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D technologií

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který nabízí módní technologie v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latenci 2ms, 300 cd jasu, kontrastu 20.000.000:1 a 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle dodaný s tímto monitorem.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při zachování současného tempa by bylo asi 376 eur, ale nemůžeme to cenu, když to přijde, aby byl prodán ve Španělsku.

Více | Viewsonic

Wikileaks Kabely Řekni žádné krveprolití na náměstí Nebeského klidu Uvnitř

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Th-pVk_NuwE/Wikileaks-Cables-Say-No-Bloodshed-Inside-Tiananmen-Square:
netchaos píše "Secret kabely z velvyslanectví Spojených států v Pekingu, ukázaly, tam bylo žádné krveprolití na náměstí Nebeského klidu v Číně, když položil student pro-demokratických demonstrací před 22 lety." Který nemá říkat, že všechno bylo květiny a víno: "Místo toho, kabely ukazují, že čínští vojáci zahájili palbu na demonstranty mimo centrum v Pekingu, protože bojovali proti jejich cestě směrem k náměstí od západu města."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Droid X2 recenze

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/05/droid-x2-review/:
By Droid X jiným jménem vůni jako sladké? Když jsme přezkoumána, že telefon v loňském roce jsme zjistili, že je solidní umělec v pevné šasi. V krátkosti: velmi dobrý telefon. Teď je zpátky s novým jménem, ​​nebo revidovaná alespoň jeden, Motorola Droid X2 nabízí stejný základní design jako jeho předchůdce, ale balení mnohem více tepla na vnitřní straně - dual-core dávku Tegra 2, které mají být konkrétní . Bude to polechtat vaše čichové senzory, stejně jako první X?

Pokračovat ve čtení Droid X2 recenzi

Droid X2 revize původně objevila na Engadget na ne. 05.06.2011 12:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Collatz Navrhované Důkaz: kroupa Sekvence Konec v 1

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iNlc6azhW-Q/Collatz-Proof-Proposed-Hailstone-Sequences-End-In-1:
mikejuk píše "důkaz [preprint PDF] byla navržena pro dohad Collatz o kroupa sekvencí. kroupa sekvence začíná od nějaké pozitivní celé číslo n další číslo v pořadí je n / 2, pokud je n sudé a 3n +1, pokud n je odd. dohad je, že tento jednoduchý sled vždy končí v jednom. Jednoduchá státu, ale velmi obtížné dokázat, a to trvalo déle než 60 let se dostat blízko k řešení. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.