sobota 27. listopadu 2010

Výroba Royale debutuje 1,2 milionu dolar Opera akordeon hodinky, pane Steampunk posmívá

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/27/manufacture-royale-debuts-1-2-million-opera-accordion-watch-si/:
No, pardon nás. My se zarazil nad 208 dolary cenovka umístěna na RPM LED Tokyoflash náramkových hodinek je , ale hodnota propozice tam teď vypadá strašně moc jasnější, když ve srovnání s tímto. Výroba Royale se snaží chytit alespoň jeden nebo dva elitáři zaskočila svým novým Opera Time-dílná, 1,2 milionu dolarů zařízení, které je složen z 319 dílů v divočině Švýcarska. Údajně, to bylo navrhnuto Fabrique du Temps, a ve chvíli, zesilovač hraje hodin v tónině jako minutách zvonění v C ostrý. Je to také uzavřeny v 18k zlato, safírové sklo a zdravou dávku self-hodnota. Slovo na ulici je to, že pouze deset z nich bude k dispozici pro prodej, s akordeonem kryt je standout funkce v našich očích. Ve způsobu mluvení, samozřejmě.

Výroba Royale debutuje 1,2 milionu dolarů Opera akordeon hodinky, pane Steampunk posmívá původně objevila na Engadget na so. 27 listopad 2010 17:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Boing Boing | zdroje Blog Chcete-li číst , Výroba Royale | Poslat | Komentáře

X-37B Tajné kosmické letadlo na zemi brzy

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/di1PMhGVJ0U/story01.htm:
Phoghat píše "přísně tajné X-37B prostoru letadla je naplánován k zemi brzy. Byl zahájen z Cape Canaveral na Floridě 22. dubna na vrcholu rakety Atlas 5, a letectvo je stále velmi mlčenlivý na všechny aspekty letu. Víme, že je nastaven na přistát na 15000-noha dráhy letecké základně Vandenberg, původně postavený pro program Space Shuttle. V mnoha ohledech, řemeslo se podobá Shuttle s podsadité křídla, podvozek a výkonný motor, který umožňuje řemesla změnit jeho oběžnou dráhu (hodně ke zděšení mnohých pozorovatelů na zemi). Jeho úspěch je zřejmě dán nový život se svým předchůdcem, X-34, který byl zastaven. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Boeing SPECTROLAB dceřinné společnosti k masové produkci 39,2 procenta účinné solární články

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/27/boeings-spectrolab-subsidiary-set-to-mass-produce-39-2-percent/:
Boeing SPECTROLAB dceřiný podnik, který pracuje na tom, solárních článků více a více účinné pro let, a vypadá to, že je nyní nastavena dát své poslední záznam-rozbíjející se buňky do sériové výroby. Ti přicházejí v podobě společnosti nové C3MJ + solární články, které se mohou pochlubit průměrnou konverzní účinnosti 39,2 procenta, což je nejefektivnější sériově vyráběných článků k dnešnímu dni. A co víc, SPECTROLAB říká, že od nové buňky jsou tak podobné jeho aktuální produkce C3MJ buněk, by mělo být relativně snadné pro zákazníky, které již používáte pro ty, upgrade na nové buňky. Ještě žádné slovo o cenové, zdá se, ale nové buňky by měly být k dispozici v lednu. A, ano, SPECTROLAB je také usilovně pracuje na překonává vlastní rekord - doufá, že rozlousknout 40 procent ochranné známky později v roce 2011.

Boeing SPECTROLAB dceřinné společnosti k masové produkci 39,2 procenta účinné solární články původně objevila na Engadget na so. 27 listopad 2010 16:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Gizmag | Poslat | Komentáře

Satelity Spy Na "černý pátek" Nakupující

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/na5M-UBHgmo/story01.htm:
MojoKid píše "Ti, satelity ve vesmíru nejsou jen brát špionážní snímky. Na této" černý pátek "roku 2010, oni vlastně vyfotili vás, a váš spěch Černý pátek nákupní nabídky. Výzkum je dělán vidět, co spotřebitelské poptávky v letošním roce znamená pro maloobchodní zásob. trend, zatím, byl příznivý. společností zapojených do tohoto dálkového průzkumu Země jsou metriky a Digital Globe. dálkový průzkum Země Metrics je Chicago-založená poradenská firma, která analyzuje satelitní snímky. zase kupuje ty obrazy z Colorado-založené společnosti Digital Globe, která provozuje vlastní satelity. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Intel procesory Sandy Bridge začne prosakovat ven, 2GHz quad-core i7-2630QM přichází do HP dv7

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/27/intels-sandy-bridge-cpus-start-to-seep-out-2ghz-quad-core-i7-2/:
Intel Core i7-2630QM čip učinil krok od společnosti plán na své první spec list, s laskavým svolením HP dv7. Jsme narazili na úplný a podrobný výpis komponent pro multimediální notebook společnosti HP, která zahrnuje 2GHz quad-core CPU jako hvězda svou show. Teď, samozřejmě, ani HP ani Intel nemá nic neřekl úřední v této věci, ale Laptoping byl také špehovat kolem a zjistil, výpisy u internetových prodejců pro notebooky od Gateway a Lenovo také nabízet stále bez ohlášení části. Není to přesně tajemstvím, že Intel má v úmyslu vyhodit krvavé dveře z CES 2011 se jeho Sandy výběrem procesoru Bridge, ale je příjemné vidět prodejci hledají prahnoucí po a připravenou tak daleko předem datum startu - to by mělo znamenat žádný nedostatek výběru Paul Otellini, když konečně nahoru a dělá věci oficiálně oficiální.

Intel procesory Sandy Bridge začne prosakovat ven, 2GHz quad-core i7-2630QM příchodem do HP dv7 původně objevila na Engadget na so. 27 listopad 2010 15:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje HP , Laptoping | Poslat | Komentáře

DHS chytí 75 + doménových jmen

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/va-679xmqVs/story01.htm:
Mnoho čtenářů zaslaly aktualizaci včerejší příběh o zabavení ministerstva vnitřní bezpečnosti ze torrent-finder.com, domény, oni věří být zapojeni do on-line pirátství. Jak se ukáže, je to jen jedna z desítek webových stránek, které byly zaměřeny přistěhovalectví a Customs Enforcement. "V oznámil, že operace, John T. Morton, asistent tajemníka ICE, a zástupci Motion Picture Association of America volal to dlouhodobý úsilí proti online pirátství, a řekl, že podezřelých z trestné činnosti by měl být sledován kdekoli na světě. 'americký podnik je pod útokem od padělatele a piráty každý den, sedm dní v týdnu,' řekl pan Morton. 'Criminals jsou krádeže americké myšlenky a výrobků a jejich prodej na internetu.' "článek TorrentFreak jsme se bavili včera byl aktualizován se seznam blokovaných webů.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




BendDesk: zakřivenou plochu multitouch budoucnosti (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/27/benddesk-the-curved-multitouch-workspace-of-the-future-video/:
Media Computing Group - jinak známý jako chlápci a dudettes odpovědné za výrobu multitouch hip znovu - je zpět, a někteří by mohli říct, lepší než kdy jindy. BendDesk je výstřední nové pojetí prostoru pro budoucnost, spoléhat se těžce na zakřivené multitouch displej, aby wow. Stůl je vize Skupiny sloučení s multitouch obyčejné fyzické oblasti, a je to asi nejlepší provedení jsme viděli dosud. Plný počet bodů deset dotek jsou podporovány, ale dolní část je také určen k použití jako standard stůl, drží váš notebook, papírování a inkoustové pero kolekce pokud se tak rozhodnete. Šokující dost, celá ta věc vypadá mimořádně ergonomický, taky. Hlava na minulost přestávka na letmý pohled na to používá, ale ne zadržte dech čekání na loď data a ceny - něco, co nám říká, že to bude chvíli trvat, než jeden z nich jsou zveřejněny.

Pokračovat ve čtení BendDesk: zakřivenou plochu multitouch budoucnosti (video)

BendDesk: zakřivenou plochu multitouch budoucnosti (video) původně objevila na Engadget na so. 27 listopad 2010 14:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Media Computing Group | Poslat | Komentáře

ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D technologií

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který nabízí módní technologie v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latenci 2ms, 300 cd jasu, kontrastu 20.000.000:1 a 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle dodaný s tímto monitorem.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při zachování současného tempa by bylo asi 376 eur, ale nemůžeme to cenu, když to přijde, aby byl prodán ve Španělsku.

Více | Viewsonic

Časné Look At Acer Iconia Dual Dotykové zařízení

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lp-G0bQO3OI/story01.htm:
iONiUM pošle zprávu o rané pohled na nadcházející notebooku Acer Iconia, na kterém jsem nahradil klávesnice oblast s druhou 14 "displej, který přijímá vstupní multi-touch." působí vzpřímený zobrazit jako primární displej, zatímco displej, který zůstala rovnoběžná s povrchem většinou slouží jako navigační panel, případně zobrazení prostorný on-screen klávesnice, dotykové-kolo a další on-screen dotykové ovládací prvky, nebo dokonce rozšíření o tom, co se zobrazuje na primárním displeji. Druhá možnost efektivně poskytuje dual-monitor mobilní zařízení pro prezentace nebo studiem složitých tabulek přes oba monitory, nebo zobrazení jednoho dokumentu v jednom monitoru, a další na druhém monitoru. Dva monitory, aby Iconia statný zařízení -. Na 6,1 libry, že je nepravděpodobné, že by přístroj vám hodit v tašce pro vaše dojíždět "Engadget má nějaké fotky a video zařízení.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Symbian Foundation axing webové stránky 17. prosince, zdroj repozitářích k dispozici 'na vyžádání'

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/27/symbian-foundation-axing-websites-on-december-17th-source-repos/:
Rádi bychom slyšeli, že nadace Symbian Foundation by podstoupit nějaké drastické změny , neboť přechod k licenční tělo, a tady je číslo jedna - každý oficiální internetové stránky Symbian bude uzávěrkou na 17. dne následujícího měsíce. To platí pro každou stránku od symbian.org až Symbian Twitter a Facebook kanály, a zdrojový kód sám o sobě budou odloženy. Pokud chcete přístup ke všem, dokonce i databáze pro uživatele-tvořil hlášení o chybách, budete muset zeptat Nadace pro tištěné podobě a zaplatit nominální médií a expediční poplatek po 31. ledna. Snažíme se dosáhnout Symbian právě teď přijít na to plné důsledky tohoto kroku, ale za předpokladu, že Nokia slib držet Symbian open-source ještě kroužky pravda, možná budete chtít začít stashing pryč repozitáře a nastavení zrcadla před nadace kapky z povrchu na webu - a Symbian komunity, taky.

Symbian Foundation axing webové stránky 17. prosince, zdroj repozitářích k dispozici 'na vyžádání' původně objevila na Engadget na So. 27.listopad 2010 13:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Slashdot | zdroje Symbian Developer | Poslat | Komentáře

Android 2.1 vyvalit na Sony Ericsson Xperia X8, v závislosti na kódu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/27/android-2-1-rolling-out-to-sony-ericcson-xperia-x8-depending-on/:
Tady je extra bonus pro ty z vás, kteří se utrhl odemknout Xperia X8 na mrazivý ráno pátek - Sony Ericsson se začíná tlačit Android 2.1 na sluchátka právě teď. Třicet-dva chutné šarží Eclair jsou již v troubě a můžete snadno zkontrolovat, zda jste pravděpodobný kandidát na upgrade skenování na zadní straně telefonu. Pokud váš osm-číslice "SI-číslo" (např. 1242 do 4859) se shoduje s některou z těch, jejichž seznam je na náš zdroj odkaz, váš 720p video nahrávání, lepší integrace sociálních sítí a pět homescreens jsou na cestě. Jen to ne nutně očekávat, že v dohledné době na AT & T .

Android 2.1 vyvalit na Sony Ericsson Xperia X8, v závislosti na kód produktu původně objevila na Engadget na so. 27 listopad 2010 13:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Výrobku Sony Ericsson Blog | Poslat | Komentáře

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z inovací finské společnosti Nokia. Tentokrát je to na přelomu starší C5-03 Nokia bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace upozornit na Nokia C5-03 patří přístup k Nokia Music Store a Ovi Store, ze které si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.

Windows 7 Telefon Prodej pokračovat v zápase

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/seddmuvXxSE/story01.htm:
rtfa-troll píše: "I s pre-vánoční nákupní horečky, Microsoft je již zoufale nabízí novou koupit jeden dostat zdarma nabídnout podobné těm, které oni dávali k KIN. Podle článku, 'Windows 7 Telefon zařízení nemohou dokonce i řídit dvě procenta čtrnáct dní prodeje. ' Nejedná se o oficiální Microsoft postavy, které pocházejí z online nakupování webů Ale protože Microsoft oficiální čísla prodejů se zdá předmětem manipulace, to je možná jeden z lepších odhadů dostaneme na úspěch Windows Phone 7 až do studny do příštího roku.. To také výrazně zálohuje jiné zprávy hlubokým zklamáním telefonu prodeje. Dokonce i Microsoft příznivci byli na chvíli přemýšlel, zda je čas jít Ballmer. Pokud se zprávy o prodeji jsou pravdivé, pak může být tlačil před tím, než skočí. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.