úterý 28. prosince 2010

Francie Plánování Non-Windows Tablet daň?

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LJg60L9lofo/story01.htm:
Anonymní čtenář píše "Spousta zemí po celém světě mají soukromé kopírování 'dávky', které jsou účinně daně z produktů, které ukládají data, která se do bazénu musí být předány do autorských práv, jako druh platby za ' kopírování ', že jednotlivci dělat. Bylo to docela populární s prázdnou CDR, například, ale byla rozšířena v některých zemích pro pokrytí pevné disky, iPody a další podobné zařízení. Více než ve Francii, oni chtějí expandovat na dávky tablet počítačů , ale zřejmě v případě, že tableta počítači se systémem Microsoft Windows, bude osvobozena od daně. iPads a Android-poháněl tablet bude mít daně. Proč? No, argument je, že pokud tableta se systémem Windows, je to opravdu ' počítač. ' Ale jestli je to běh jeden z těch 'mobilní' operační systémy, najednou je to úplně nové kategorie Není divu, že tvůrci z Android tablet -. Včetně francouzské společnosti Archos -. Nemají vůbec radost, "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Kabelové je Skrytí Klíčové důkazy o Bradley Manning?

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mwh-Ze_DIm8/story01.htm:
Hugh Pickens píše "Glenn Greenwald píše v Salonu, že pro více než šest měsíců, Kabelové Senior Editor Kevin Poulsen je posedlý, ale odmítá zveřejnit klíčové důkazy v zatčení americké armády PFC Bradley Manning pro údajně působí jako zdroj WikiLeaks '." Koncem roku května, Adrian Lamo - ve stejné době, kdy byla práce s FBI jako vládní informátor proti Manning - Poulsen dal to, co on domnělý být plně chat protokoly mezi Manning a Lamo, v němž armáda Soukromé údajně přiznal se k mít been zdroj pro různé kabely, dokumenty a videa, které WikiLeaks vydala v tomto roce, "píše Greenwald. Kabelové má jen publikoval asi 25% z kulatiny píše Greenwald a Poulsen je utajování chat logů je aktivně oslepující novináři, kteří byli se snaží zjistit, co Manning udělal a neudělal. "Ať už úmyslně či účinek, Kevin Poulsen a Kabelové hrají kritickou roli v skrývání pravdy od veřejnosti o zatčení Manning," uzavírá Greenwald. "Tohle je dávno opustil oblast pouhé novinářské selhání a kandiduje jako jeden z nejkřiklavějších příkladů aktivní pravdy-úkrytu 'novinář', jakou jsem kdy viděl. ""

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Cowon D3 Plenue PMP běží Android, vypadá jako telefon, naprosto není

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/28/cowon-d3-plenue-pmp-runs-android-looks-like-a-phone-totally-is/:
Někdy ocitnete, kteří chtějí telefon, který, jak víte, nemohl volat? Vítejte na Cowon D3 Plenue, Android -s PMP , že vypadá tak dobře, chceme jej stiskněte pro naše tváře a říct "Ahoj". Je smutné, že bych se tam nikdo, nikdo ale až 32 GB Britney, Katy, Mandy, a kdo, co byste chtěli uložených na microSD a přehrát přes 3,7-palcový, 800 x 480 AMOLED. Že displej není schopen dělat svou 1080p soubory spravedlnosti, ale sám je PMP, a s výstupem HDMI, které může poslat záznam na externí panel. K dispozici je také WiFi, T-DMB tuner, Bluetooth, a dokonce i akcelerometr. V případě, že jste přemýšlel, že je Android 2.1, který se schovával za kůži, a zatímco Cowon slibuje "Apps," my jsme trochu pochybné, že bude z trhu odrůdy.

Cowon D3 Plenue PMP běží Android, vypadá jako telefon, naprosto není původně objevila na Engadget na út. 28 prosinec 2010 17:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink OLED-Display.net | zdroje Cowon | Poslat | Komentáře

Francie Hoblování Non-Windows Tablet daň?

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4EcmSxq4hec/story01.htm:
Anonymní čtenář píše "Spousta zemí po celém světě mají soukromé kopírování" dávky ", které jsou skutečně daně z produktů, které ukládají data, která se do bazénu musí být předány do autorských práv, jako druh platby za" kopírování ", že jednotlivci dělat. Bylo to docela populární s prázdnou CDR pro příklad, ale byla rozšířena v některých zemích pro pokrytí pevné disky, iPody a další podobné zařízení. Více než ve Francii, oni chtějí expandovat na dávky tablet počítačů, ale zřejmě v případě, že tableta počítači se systémem Microsoft Windows, bude osvobozena od daně. iPads a Android-poháněl tablet bude mít daně. Proč? No, argument je, že pokud tableta se systémem Windows, je to opravdu "počítač . "Ale jestli je to běh jeden z těch" mobilní "operační systémy, najednou je to úplně nové kategorie Není divu, že tvůrci z Android tablet -. včetně francouzské společnosti Archos -. nemají vůbec radost,"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Jen mám BlackBerry? Nejlepší aplikací, doplňků a tipů

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/28/just-got-a-blackberry-the-best-apps-accessories-and-tips/:
Tak jste právě dostali BlackBerry, co? Za prvé, vítejte ve světě slavné hardware klávesnice a svatý grál mobilního zasílání zpráv my smrtelníci volání BBM. Jakmile se dostanete v minulosti novinka odeslání povinné "mypin" texty pro všechny víte, jste asi myslel na sebe - co teď? Naštěstí pro vás jsme sestavili seznam našich oblíbených aplikací a doplňků, stejně jako některé veterán triky obchodu, tak hlava kolem přestávka na rychlokurz v tom víc než jen hraní BrickBreaker na BlackBerry.

Hej Android přátelé, máme vás vztahuje, taky! Dostali jste IPAD? Podívejte se na našeho průvodce tu! Nalezeno iPhone ve svém chovu? Přečtěte si náš seznam musí-podmínky!

Pokračovat ve čtení Jen mám BlackBerry? Nejlepší aplikací, doplňků a tipů

Jen mám BlackBerry? Nejlepší aplikací, doplňků a tipů původně objevila na Engadget na út. 28 prosinec 2010 15:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Jižní Korea vyjela první komerční elektrický autobusovou dopravu, jsme závistivý

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/28/south-korea-rolls-out-first-commercial-electric-bus-service-we/:
Soul metropolitní vláda prostě válí první na světě od nastolení komerční, všechny elektrické autobusové služby ve městě. My jsme předtím viděli pilotní programy a testy, ale skutečnou práci komerční služby nebylo nikdy předtím provedena. Program, vyvinutý v dohodě s Hyundai Heavy Industries a Hankuk Fiber a autobusy se může běžet až do asi 52 mil na jedno nabití (což trvá asi 30 minut), a maximální rychlost kolem 62 kilometrů za hodinu. Ačkoli několik jiných městech mají malé flotily elektrických veřejné dopravy , Soul oznámil, že polovina z jeho masivní parku autobusů bude do roku 2020 elektrický.

Jižní Korea vyjela první komerční elektrický autobusovou dopravu, jsme závistivý původně objevila na Engadget na út. 28 prosinec 2010 16:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Gizmag | Poslat | Komentáře

Dell odhaluje specifikace pro Looking Glass Tablet

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iYUV7KFCSas/story01.htm:
adeelarshad82 píše "Dell nebyl oficiálně představila svůj Looking Glass tablet, ale to je na záznamu na FCC. spec listy ukazují zařízení s 7-palcový displej, 3G a Wi-Fi připojení, a slotem pro SD kartu. pohledu Sklo bude pravděpodobně budou vyhlášeni na příští týden Consumer Electronics Show (CES), který je určitě mít žádný nedostatek nových tablet. Dell podal doklady pro zařízení schválení FCC 17. prosince. Looking Glass Očekává se, že jedním z První přístroje, balení Nvidia Tegra 2 procesor, výkonný čip pro mobilní zařízení, která mohou podporovat oba typické funkce (jako e-mail a procházení webu), jakož i pokročilou grafikou. - to vše při zachování životnosti baterií "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




App Store milníky: Windows 7 Telefon hity 5000 jako Android projde 200.000 dostupných aplikací

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/28/app-store-milestones-windows-phone-7-hits-5-000-as-android-pass/:
Apps, aplikace, aplikace ! Kamkoliv se podíváte, více aplikací. Oba Android a Windows 7 Telefon údajně překročilo několik milníků číslo kola v poslední době, což nám dává slušnou představu o splatnosti rozdíl mezi těmito dvěma. Microsoft je zbrusu nový OS s názvem starým OS 'má zaoblené 5.000 k dispozici aplikace rohu - to je podle dvou zdrojů sledování toho, co je v nabídce na trhu - zatímco AndroLib Nejnovější údaje naznačují, Android je překročil 200.000 práh, pokud jde o aplikace a hry dohromady. Jsme opatrní při převzetí některé z těchto čísel jako tvrdé pravdy, zejména proto, že AndroLib hlásil 100.000 Android aplikací , když tam bylo jen 70.000 - ale oni poskytují hrubé odhady o tom, kde každá platforma je z hlediska množství, ne-li kvalitu. Nyní, pokud si myslíte, že každý bude tentokrát v roce 2011?

Pokračovat ve čtení App Store milníky: Windows 7 Telefon hity 5000 jako Android projde 200.000 dostupných aplikací

App Store milníky: Windows 7 Telefon hity 5000 jako Android projde 200.000 dostupné aplikace původně objevila na Engadget na út. 28 prosinec 2010 15:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Softpedia , WPCentral | zdroje AndroLib , WP7 Applist , Tržiště prohlížeče | Poslat | Komentáře

ProForm Trailrunner 4,0 robota triky vás do cvičení s 10-palcový tablet Android

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/28/proform-trailrunner-4-0-treadmill-tricks-you-into-exercising-wit/:
Hledáte novoroční předsevzetí zlomit? Hledat jinde. Pokud se zavázat, že bouchání na tři pevné mil na 4,0 Trailrunner robota každý den, tam je lepší-než-průměrná šance, budete skutečně schopni udělat jen, že v celém roce 2011. V předpokládané snaze udržet pitomci a internet feťáci "ve formě," plácl ProForm má 10-palcový Android tablet (non-odnímatelný, bohužel) až po vrchol, který nabízí uživatelům možnost kontrolovat zprávy, procházet své e-maily a surfovat na webu tak dlouho, jak WiFi sítě v dosahu. Až budete hotovi s tím, můžete procházet cvičení statistiky a možností, včetně rychlosti, čas, vzdálenost, spálené kalorie, puls, sklon a tempo. Navíc, je to integrovaná s Live kdyby to s cílem poskytnout uživatelům možnost zmapovat jejich pokrok, a vestavěný systém reproduktorů a pomocný vstup umožňuje jam, aby vaše srdce ráčí, taky. Na 2.999 dolarů, je to sotva impuls koupit, ale za to, že jsi už rozpočtu 500 dolarů za nové zařízení se systémem Android ... vlastně, ne, je to ještě není výhodné.

[Díky, Justin]

ProForm Trailrunner 4,0 robota triky vás do cvičení s 10-palcový tablet Android původně objevila na Engadget na út. 28 prosinec 2010 15:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje ProForm | Poslat | Komentáře

HTC HD dostane FCC schválení s 3G Severní Ameriky, může být pro Telus

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/28/htc-desire-hd-gets-fcc-approval-with-north-american-3g-might-be/:
Jen přes týden, co jsme zahlédl zařízení, které tvrdí, že je Telus -ocejchoval verzi 4,3-palcový HTC HD Desire , bestie, která má ještě udělat skok do Severní Ameriky a dělá ne oficiálně existovat v každém varianty, které plně podporují 3G kmitočty jsou zde použity. No, teď máme kouřící zbraň v podobě schválení FCC pro zařízení s číslem modelu PD98120, který podporuje WCDMA Kapely II a V, což znamená, že je zralá pro použití na AT & T, Bell, Telus, a Rogers (omlouvám se, T-Mobile). Původní evropskou verzi Touha HD je PD98100 - a DLNA certifikace na místě skutečně odkazuje na telefonu "PD98 série" - tak si myslíme, že můžeme bezpečně říci, že to, co jsme při pohledu na tu, a to zejména za to, že štítek FCC umístění dokumentu ukazuje zařízení stanovenými v Desire HD je velmi neobvyklý způsob . Je to něco, ale Slam Dunk, že AT & T může mít zájem v této ... ale jo, Telus odběratelů, můžete pravděpodobně začít šetřit své peníze teď.

HTC HD dostane FCC schválení s 3G Severní Ameriky, by mohl být pro Telus původně objevila na Engadget na út. 28 prosinec 2010 14:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje FCC | Poslat | Komentáře

Výzkumníci vytvářejí ultra-rychlý "1, 000 jádro 'procesor, Intel také hračky s myšlenkou

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/28/researchers-create-ultra-fast-1-000-core-processor-intel-also/:
Už jsme viděli oblasti programovatelných hradlových polí (nebo FPGA ) slouží k vytvoření energeticky účinné superpočítače , ale skupina výzkumníků z University of Glasgow pod vedením Dr. Wima Vanderbauwhede teď říkat, že oni mají "skutečně" vytvořil 1.000 jádro procesoru na technologii. Chcete-li se, že výzkumníci divvied až miliony tranzistorů v FPGA obvodů do 1000 mini-, které jsou každý schopný zpracovat své vlastní pokyny - což, zatímco ještě důkaz pojetí, se už ukázala být asi dvacetkrát rychlejší než "moderní počítače" v některých časných testů. Zajímavé je, že Intel byl rovněž uvažoval o myšlence 1.000 core procesor v poslední době, s Timothy Mattson společnosti Mikroprocesorová Technology Laboratory říká, že takový procesor je "možné". On se odkazuje na-čip Intel Single Cloud počítač (nebo SCC , zobrazený zde), která v současné době balení neuvěřitelných 48 jader, ale mohlo by "teoreticky" měřítku až 1000 žil. On dělá si však uvědomit, že existuje celá řada dalších komplikujících faktorů, které by mohly omezit počet jader, které jsou skutečně užitečné - a sice, Amdahl právo (viz níže) - ale on říká, že Intel je "hledá velmi těžko u řadu aplikací, které mohou vyžadovat, aby skutečně mnoha jádry. "

[Díky, Andrew]

Výzkumníci vytvářejí ultra-rychlý "1, 000 jádro 'procesor, Intel také hračky s myšlenkou původně objevila na Engadget na út. 28 prosinec 2010 14:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Daily Mail , UKPA , ZD Čistá | Poslat | Komentáře

Editorial: dobíjecí baterie jsou vinobraní gadget Achillova pata '

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/28/editorial-rechargeable-batteries-are-a-vintage-gadgets-achille/:
Jeden z mých nejoblíbenějších činností v období před svátky je na návštěvě moje někdy-rostoucí sbírka ukončena (a často vesele zastaralé) mobilní hardware, který jsem skladovat. Je to každoroční tradice pro mne - možnost vytáhnout věci po vybalení z krabice, ujistěte se, že všechna zařízení, příslušenství a dokumentace jsou hmyz-a škůdců-free, očistěte kontakty baterie, sfouknout za roky 'prachu, a obecně zkontrolovat, že vše je v dobrém stavu. Dovolte mi říct, cítím se jako dítě v cukrárně každý a pokaždé, když jsem vytáhnout a otevřít těchto zásobníků. Budu vědět, že když jsem se zastavit pocit, že tak, že je čas prodat kolekci - ale teď je to pořád naprosto stejně vzrušující, jako když jsem začal kupovat náhodně gadgety z mého dětství před deseti lety.

Na povrchu, můžete předpokládat, že elektronika jsou nadčasové. Jsou vyrobeny z materiálů, které jsou určeny pro každodenní používání a zneužívání, po tom všem, a to bude snadné si myslet, že gadget vlevo ve skladu - nepoužité - zůstanou v přesně stejném stavu, jako den, kdy jste opustili . Naučila jsem se tvrdě, ale, že realita je trochu nepříjemný: plasty Zdá se, že vyschnout a křehnou, jak roky plynou, a věci se začnou praskání a rozbití. Krabice a obaly degradují, skoro jako by se recyklace sami, zda si to líbí nebo ne. A baterie - zejména alkalické baterie - dojde k úniku všude, stravování prostřednictvím obvody a oxidační kontakty, nelze opravit.

Pokračovat ve čtení Editorial: dobíjecí baterie jsou vinobraní miniaplikace 'Achillova pata

Editorial: dobíjecí baterie jsou vinobraní miniaplikace 'Achillovou patou původně objevila na Engadget na út. 28 prosinec 2010 14:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Čínský psaný jazyk ovládnout internet

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ex05mu4llHM/story01.htm:
Zothecula píše "Na začátku, jazyk World Wide Web byla angličtina. Times se však mění, a Spojené státy 'vojenské dárek k civilizaci nezná hranice států, a rostoucí celosvětovou přijetí internetu změnilo publikum make-up na takové míry, že dominantním jazykem internetu je o tom, aby se stal Číňan. To neznamená, že Číňané jsou všichni, které vyhovuje tento jeden. Tam byl právě úřední dekret vyžadující použití čínské překlady všech anglických slov a frází v novin, časopisů a webových stránek. Zatímco ve všech zemích se dívali neregulované globální povaze internetu narušit tradiční kulturní hodnoty a integritu národních jazyků, zdá se, že čínské síly-to-být k závěru, že čistota čínského jazyka musí být zachována. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.