sobota 8. října 2011

Qualcomm Snapdragon out S4 SoC detaily, slibuje delší životnost baterie a skutečné možnosti světa

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/08/qualcomm-outs-snapdragon-s4-soc-details-promises-improved-batte/:
Qualcomm má stanoveny své podrobné informace o nadcházející S4 SoC , a ano, je to rozhodně důvod k vzrušení s touto novou generaci Snapdragon. Za prvé, bude to ohlašovat nové 28nm výrobního procesu po boku společnosti Krait CPU a GPU 225 Adreno. Přechod od 45nm na 28nm slibuje menší komponenty, nižší spotřebu a lepší tepelné vlastnosti, zatímco Krait představí nový plynovod architekturu, která slibuje plnou 60% zvýšení oproti současnému lineup Scorpion s hodinami rychlosti se pohybují mezi 1,5 a 2,5 GHz - spolu s podporou pro víceprocesorové a asynchronní dual-channel paměti. Co se týče GPU, nejnovější chip chlubí o 50% vyšší výkon než současné Adreno 220, kde také poskytuje podporu pro DirectX 9.3 pro Windows 8 , spolu s OpenGL ES 1.1 a 2.0. Měl by být docela zážitek ze hry, ne?

Je to ovšem nekončí, protože S4 MSM8960 slibuje multi-módu svět funkce s podporou všech běžně používaných frekvencích od 700 do 2600MHz - docela výkon, opravdu. To se zabývá Cat. 3 LTE (až 100 Mbps) a Cat. 24 HSPA + (až 42Mbps), spolu s EV-DO Rev B, 1x pokročilé a TD-SCDMA, stejně jako GSM, GPRS a EDGE. Jo, a je tu také současně podporuje GPS a GLONASS, spolu s Bluetooth, WiFi, FM rádio a NFC. Se vzorky již odeslán výrobci, jsme velmi rádi za to, co může přinést 2012.

Qualcomm Snapdragon out S4 SoC detaily, slibuje delší životnost baterie a pravý svět možností původně objevila na Engadget na So. 8.10.2011 17:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MobileBurn , telefon Scoop | zdroj Qualcomm | Přeposlat | Komentáře

Německé vlády Malware Analyzované

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XpPA6koXWjw/German-Governments-Malware-Analyzed:
Poprvé přijal zadavatel lennier1 píše: "Německá skupina hackerů CCC (Chaos Computer Club) analyzoval kus malware německá vláda používá při vyšetřování trestných činů ke sledování podezřelého počítače. Jsem si jistý, že jsme všichni překvapeni, že je to otevření bezpečnost otvory pro třetí strany, a porušuje související soudního rozhodnutí (a některých zákonů vůbec). "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Týden v Apple: sbohem, Steve

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/xJ_x1Xqf520/week-in-apple-welcome-iphone-4s-farewell-steve.ars:

Byl to bouřlivý týden Apple novinky, přinejmenším. Jak jste si pravděpodobně víte, Apple spoluzakladatel a bývalý generální ředitel společnosti Steve Jobs zemřel, se Tim Cook řešení zaměstnance o tom, že v nové celofiremní e-mail. Zaměstnanci Ars ohlédl na první Mac, a John Siracusa poslal jeho vlastní paměť Steve Jobs.

Ale v případě, že hledáte pozitivnější zprávy, máme spoustu to taky. Apple iPhone pád událost se stala minulý týden, a Apple, pomocí světě má nyní nový iPhone 4S, IOS 5, Sprint a kompatibilitu na co těšit! Přečtěte si o našich zátah z našich nejlepších Apple příspěvky za poslední týden:

Steve Jobs: 24. února 1955 - 05.10.2011 : Apple spoluzakladatel a bývalý generální ředitel společnosti Steve Jobs zemřel ve věku 56 let.

iPhone 4S se 14. října svalnatější specifikace, stejné tělo : iPhone 4S je iPhone 4 dvojče, ale svalnatější specifikace a virtuální asistentka sidekick, k dispozici pro pre-order 7.října začíná na 199 amerických dolarů.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Apple se snaží Patent 3rd Party In-App nákupu

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YuyNsOTDcTg/Apple-Tries-To-Patent-3rd-Party-In-App-Purchasing:
bizwriter píše: "Apple nešetřili úsilí ve snaze poškodit její oblouk mobilní soupeře prostřednictvím soudů, jako je blokování Android dodavatelů z důležitých trzích prostřednictvím patentů a obleky porušení ochranné známky Nyní je rozvíjet další úhel. pokus o patent v aplikaci nákupy třetích stran, jako žádosti podané dne 26. dubna 2010 a zveřejněny ve čtvrtek jasně. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Apple iPhone 4S nyní prodává v "jeden - dva" týdny, více než 200.000 AT & T předběžné objednávky v prvních 12 hodinách

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/08/apple-iphone-4s-now-shipping-in-one-to-two-weeks-over-200-000/:
Pokud existuje nějaká otázka, jak horký Tamale Apple iPhone 4S bude, odpověď je na pokraji muy Caliente. AT & je T prohlásil, že iPhone 4S se ohlašoval jeho nejlepší iPhone startu do dnešního dne, obdrží více než 200.000 předběžné objednávky zařízení během prvních 12 hodin k dispozici (připsání svůj úspěch má pouze US verze operačního přes 14.4Mb / s HSPA +, aka FauxG ). I když to je dobrá zpráva pro Ma Bell, jako dnes, budete při pohledu na dobu čekání, "jedno-dvatýden" po zadání objednávky na tuto nejnovější iThing ( Sprint a Verizon v ceně). My jsme ještě slyšeli, jak se poslední dva telekomunikačních se dařilo, ale my bychom si představit, že nebude tajemstvím příliš dlouho - iPhone 4S je oficiálně k dispozici 14. října, po všem. Plné AT & T PR těsně kolem break.

[Obrázek ze Skyline / Shutterstock]

Pokračovat ve čtení Apple iPhone 4S nyní prodává v "jeden-dva" týdny, více než 200.000 AT & T předběžné objednávky v prvních 12 hodinách

Apple iPhone 4S nyní prodává v "jeden - dva" týdny, více než 200.000 AT & T předběžné objednávky v prvních 12 hodinách původně objevila na Engadget na So. 8.10.2011 14:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj MarketWatch , Reuters | Přeposlat | Komentáře

Týden ve hrách: RAGE revizi a vylepšení PC, Uncharted fast food, musí Orcs Die

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/XU9oMPzGf7s/week-in-gaming-rage-review-and-pc-tweaks-uncharted-fast-food-orcs-must-die.ars:

Je to větším zklamáním, že RAGE není moc dobrá, nebo že běží jako o život na mnoha počítačích? Tento týden jsme vám dali několik tipů, které vám hra běží lépe, a také se podívat na zábavné Orcs musí zemřít, historie id Software sám, a my jsme se podívat na nový trailer k nadcházející Voxatron.

Byl to velký týden, tak ponořit a zjistit, jestli jste nestihli žádné příběhy!

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Florida školní čtvrť začíná Fingerprinting studentů

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YJnTobznA04/Florida-School-District-Begins-Fingerprinting-Students:
Poprvé přijal zadavatel Boogaroo píše: "The Washington County Školní čtvrť na Floridě umístil otisk Skenery u vchodu do Chipley High School. Už také rozhodnout provozovat alternativní soud tím, že se skenery v autobusech, protože většina dětí v okrese jezdit autobusy každý den. Od počátku otisky prstů, účast je nahoru, ale ne každý je v dohodě, že náklady a rizika, které stojí za účast zvýšit. " Nejsou tam jednodušší a méně strašidelný způsob, jak počítat děti, stejně jako při pohledu na prázdné stoly?

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Týden na webu: Mango přezkoumáno, FCC žaloval a další

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/d7AZdnr3T6o/week-on-the-web-mango-reviewed-the-fcc-sued-and-more.ars:

Skutečné konkurenci Redmond: Windows Phone 7 "Mango" přezkoumány : Windows Mobile 7.5 "Mango" adresy všech hlavních slabost let Microsoft smartphone OS předělat, a to ještě staví na stávajících silných stránkách. Nyní je zápas pro Android a IOS-li výrobců telefonů může přinést.

Vzpoura strojů: proč se vracet k vidění HG Wellse z dystopian budoucnost : Když jsme vzrušení na Terminator a cizincům filmů, je tu spisovatel bychom měli poděkovat: HG Wells. Anglický romanopisec nejznámější díla, často se do filmů, jsou opravdu meditace na technologii a vývoj, decentralizace a konečný osud lidské rasy. 145 roků po jeho narození, přemýšlíme, co Wells chtěl, aby nám v Válka světů, Time Machine a Ostrov doktora Moreaua.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Gillmor Gang 10.08.11 (TCTV)

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mTj8h3LVTkU/:
Gillmore Gang test pattern

Gang Gillmor - Doc Searls, Danny Sullivan, Robert Scoble, Kevin Marks, John Taschek a Steve Gillmor - učinit první nesmělé kroky v poště-éra práce. Jako herec, technolog a vedoucí podniku, byl jedinečný. Ale jako učitel nám dal něco ještě cennější než nápady, výrobky a příležitost. Vystřelil, přestavěl. Umírající, žil ještě větší. Pryč, on spojil nám moc do sebe.

@ Dsearls, @ dannysullivan, scobleizer @ @ @ kevinmarks, jtaschek @, @ stevegillmor


Musíš přiznat, že je stále lepší a lepší

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/FhUxYQUL95w/:
gets-better

"Nenávidím téměř všechen software. Je to zbytečné a komplikované téměř každé vrstvě ... ty to nechápeš, jak v prdeli to celé je, " chvástá Ryan Dahl, tolik (a správně-) velebený tvůrce Node.js . "Je to opravdu, opravdu, je všechno svinstvo. A je to mnohem horší, než kdokoli uvědomuje, " souhlasí Zack Morris, který pokračuje přidat, "průmysl podpořil sebe do rohu a nemůže ani vidět, že cesta vpřed vyžaduje myšlení mimo krabici."

Investoři a manažeři Možná si to neuvědomujete, ale kodéry, kteří svou práci, jsou ve společném státě zlobí kvasu. Stížnosti na stavu moderního softwarového inženýrství množí všude podívám. Scrum , state-of-the-umělecký projekt, metodika řízení je pod útokem: "Mohu jen doufat, že když Scrum klesá nebere celý Agile hnutí s tím, " říká Robert Martin, stěžují elitářství a vzestup smysl certifikace "Scrum Master". Pawel Brodzinski znevažuje software certifikace z jiného úhlu: "Zdá se, že certifikace hodnotí lidé nezávisle a je objektivní. Bohužel to je také skoro k ničemu. "

I test-řízený vývoj - představy, že vývojový tým je automatizované testy jsou ještě důležitější než vlastní software, psát, a měla by být zapsána jako první - je kritizován. Jakmile se tato víra zdála téměř posvátné (. I když podle mých zkušeností většina průmyslu platí jen naoko) Nyní, když Pieter Hintjens argumentuje ". Čím více budete testovat software, horší to bude" Peter Sargeant souhlasí : " Celý koncept vývoj řízený testy je Hocus, a zahrnuje ji jako filosofii, zločinec. "

Nic z výše uvedeného se mýlí. Morris je exegeze problematickým procesem IOS pro vývoj aplikací je místo na: pod hladkou vnější Apple XCode prostředí a Objective-C jazyk lež kroutící Lovecraftian hrůzy od 1980, jako makra preprocesoru, lesy mystické příznaků compile / link a cesty, schéma / Projekt / target zmatek, atd. atd. atd. Android je lepší vývoj v některých ohledech, ale doporučil Eclipse prostředí je ošklivá, neohrabaný a někdy jen stěží srozumitelné. Certifikace se mi zdá (s některými výjimkami), většinou se červené vlajky, které varují: ". Tento člověk si myslí, že jen učit nová sada nástrojů, je významný čin, který si zaslouží uznání" Test strategie musí být přizpůsobeny na problém, ne naopak kolem.

Ale já jsem zasáhl tím, jak se hněvu a frustrace výše uvedeného je tak mimo synchronizace s mou vlastní zkušeností. Psal jsem kód pro peníze na dvacet let, s šesti let bezvládí 2003 - 2009, protože jsem dostal knihu obchod a strávil tu dobu romány psaní na plný úvazek. Když jsem se vrátil do programování před dvěma lety, byl jsem ohromen tím, jak lépe to dostal. Nešikovný jazyky jako Perl a C + + byli velmi nahrazení

GSM Nexus předseda prochází FCC, možná míří na AT & T?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/08/gsm-nexus-prime-passes-through-the-fcc-possibly-heading-to-atandt/:
Nexus vlády na FCC?
Jen proto, že příští týden na společné Samsung a Google událost byla odložena neznamená, že úniky musí skončit. Sluchátko Sammy s modelovým číslem I9250, který se hodí pěkně s baseband verzi v Galaxy záběry Nexus , který se vynořil, tak se objevil u FCC balení rádio GSM kompatibilní s AT & T a T-Mobile faux-G sítě. Je to také může pochlubit dual-kapela 802.11n, Bluetooth a NFC. Přes návrhy, že příští Nexus zařízení by Verizon exkluzivní , mohli bychom být při pohledu na AT & T verze, nebo alespoň odemčený GSM model. Skutečnost, že nepodporuje T-Mobile 2100MHz kapela nás vede k domněnce to nebude objevovat v T-Mo obchody. Také výrazně chybí jakákoliv zmínka o LTE - konkrétní funkci mohl ještě být jediným oblast Big Red. Doufejme, že nebudeme muset čekat mnohem déle zjistit všechny podrobnosti. Ještě jeden obraz po přestávce.

[Díky, Samer]

Pokračovat ve čtení GSM Nexus předseda prochází FCC, možná míří na AT & T?

GSM Nexus předseda prochází FCC, možná míří na AT & T? původně objevila na Engadget na So. 08.10.2011 12:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Phandroid , bezdrátové Dobrota | zdroj FCC , 2 | Přeposlat | Komentáře

Kniha by měla Autoři sledují Záštita model?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OzhfSMX_Y6A/Should-Book-Authors-Pursue-a-Patronage-Model:
blarkon píše: "S eBook ceny klesají, a někteří čtenáři dokonce ochotni zaplatit více než 99 centů za ebook, někteří autoři začínají zvažovat návrat do sponzorství model, který byl úspěšný v poskytování je s obývacím před širokým užitím autorského práva . by takový model práce, nebo jsou dny, kdy midlist autor může žít z jejich práce relikt 20. století? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Oracle ambiciózní plán na straně klienta Java

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2tZTnqytE4Q/Oracles-Ambitious-Plan-For-Client-Side-Java:
snydeq píše: "Závažná výjimka je Neil McAllister naznačuje, že skutečné zprávy z letošní JavaOne, je Oracle ambiciózní plán oživení Java na desktopu, webu a mobilních zařízení." Bylo to lákavé předpokládat, že Oracle se svým silným podnikem zaměření, bude ignorovat klienta ve prospěch datových center, jako je Java EE. Tento týden jsme se dozvěděli, že to není pravda. Ve skutečnosti může být skutečná zprávy z letošní JavaOne konferenci v San Franciscu nelze Oracle plány pro Javu 8 a 9, ale odhalení, že Oracle se připravuje na nový, trvalý tlak za Java pro desktop, web a mobilní zařízení. Pokud se jí podaří své ambiciózní plány, ve věku Java na straně klienta může být jen začátek. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.