čtvrtek 5. května 2011

Red Hat CEO Na Patent Trolls: jen zaplatit je pryč

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/n-f-kN18hmA/Red-Hat-CEO-On-Patent-Trolls-Just-Pay-Them-Off:
jbrodkin píše "Ačkoliv Red Hat bojuje jasných soudů, když to považuje za nezbytné, generální ředitel Jim Whitehurst říká, že je to často jen lepší zaplatit trolly, aby je jít pryč. 'Když je to tak málo peněz, na nějakém místě, bez obalu, je lepší se usadit než bojovat proti těmto věcem ven, 'Whitehurst řekl. Red Hat byl nucen vyplatit pohledávky k likes FIRESTAR Software a Acacia, a Whitehurst uvedeno Red Hat se vyplatila různé jiné společnosti za zavřenými dveřmi.' Některé z nich jsou [veřejnosti ], ale často z tuleňů je v řešení, 'řekl. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


LastPass Heslo služba pirát

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9bYMil5tduY/LastPass-Password-Service-Hacked:
Trailrunner7 píše "LastPass, populární webové rozhraní pro správu hesel firmy, doporučuje svým zákazníkům změnit heslo, které používáte pro přístup ke službě po to, co společnost uvedla, jsou náznaky, že jeho síť může být ohrožena."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Zeptejte se Slashdot: Stát se na správce sítě?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/M-EJizYFWUg/Ask-Slashdot-Becoming-a-Network-Administrator:
JL tympanonu píše "Po mnoha letech jako hvězda programátor, jsem vyjádřil svůj názor, který zahrnuje zachování a obnovy in-house síti malé firmy. Existuje snad 100 strojů, směs blade serverů s operačním systémem Linux a stolních počítačů se systémem Windows všech příchutí. podstatě jsem se naučit sítí od nuly. Dostal jsem 'neomezený' rozpočet koupit směrovače, přepínače, atd., aby založily svou vlastní malý test sítě jako součást procesu učení. Takže otázka je:??, co je správné strategie zde Co směrovačů nebo přepínačů nebo jiné zařízení bych měl získat Jaké knihy bych měl číst Zapiju třídy od společnosti Cisco, Global Knowledge, moje místní komunity škole, nebo někde jinde "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Linus na Linuxu, 20 let v

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gnHfeaPU0TU/Linus-on-Linux-20-Years-In:
Radium_ píše "Spolu s 20. výročí vydání prvního linuxového jádra, Linuxfr - francouzský jazyk-Linux internetových stránkách. - [. Rozhovor v angličtině] publikoval rozhovor s Linusem Torvaldsem Tvůrce Linuxu odpovídá na otázky o licencích linuxového jádra, jeho příspěvky k vývoji modelu jádra a Linux v roce 2031. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Obrazovce Grabs: Cisco Cius hraje zlého policajta na NCIS: Los Angeles (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/05/screen-grabs-cisco-cius-plays-bad-cop-on-ncis-los-angeles-vid/:
Obrazovce Grabs kroniky používá (a zneužívá) z real-svět gadgety v dnešní filmy a TV. Pošlete svůj pozorování (s obrazovkou chytit!) Na screengrabs na Engadget dot com.

Cisco může být cílem pro podnikání davu , ale pokud máme k NCIS: Los Angeles 'zlatý standard real-svět gadget aplikace, Cius tabletphone se chystá revoluci výslechu. "Nejsem ti nic 'mědi, ne sever - ach, je to, že Cisco Cius jste tam to udělal?! Jo jo, já. " Páni, není jen technologie báječné? Hit přestávce vidět Nell a Eric vykonat budoucnost tablet-založené trestní výslechu.

[Díky, nmrules20]

Pokračovat ve čtení obrazovky Grabs: Cisco Cius hraje zlého policajta na NCIS: Los Angeles (video)

Obrazovce Grabs: Cisco Cius hraje zlého policajta na NCIS: Los Angeles (video) se původně objevila na Engadget na čt. 05.5.2011 14:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Creative debutuje kompaktní, Bluetooth-umožnil Zen styl M300 PMP

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/05/creative-debuts-compact-bluetooth-enabled-zen-style-m300-pmp/:
Nemusí to být zas až tak pohodlné nosit jako hodinky, ale Creative nový Zen styl M300 PMP má nohu na mírně menší iPod nano v jednom klíčových jde: to balení vestavěný modul Bluetooth 2.1 podporu, takže můžete použít bezdrátová sluchátka s ním. Můžete také rozšířit PMP paměti mimo její základní 4GB, 8GB, 16GB nebo kapacity díky microSD slotu, i když nebudete mít dotykový displej zde - 1,45-palcový displej je prostě doplňuje několik tlačítek. V opačném případě dostanete vestavěný FM rádio, mikrofon pro nahrávání hlasu, slíbil 20 hodin výdrž baterie, a váš výběr ze čtyř různých barvách: černé, bílé, červené nebo žluté. Ty, které se neobejde bez Bluetooth mohou také rozhodnout pro něco levnější, a jinak stejné M100 model - hledat jak být k dispozici v červnu, s cenami běží od $ 40 na 90 dolarů. Celou tiskovou zprávu se po přestávce.

Pokračovat ve čtení Creative debutuje kompaktní Bluetooth-umožnil Zen styl M300 PMP

Creative debutuje kompaktní, Bluetooth-umožnil Zen styl M300 PMP původně objevila na Engadget na čt. 05.05.2011 14:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Dell XPS nové stylové 15z povrchu notebooků

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/05/dells-stylish-new-xps-15z-laptop-surfaces/:
Doslechli jsme se mluvit o nových 15,6-palcový notebook Dell včera to bylo řekl, aby byl tenký a zefektivnit, a Mobile Review nyní získal nějaké fotky z toho, co může být, že ten samý notebook. Zatímco tam je bohužel příliš mnoho podrobností, notebook je zřejmě daboval XPS 15z, a to je řekl, aby balíček podpory pro Sandy Bridge Core i5 a Core i7 procesory. Jak bylo dříve naznačeno, tento konkrétní notebook je také řekl, že je jen součástí série, s oběma 14-palcový a 17-palcové modely také na cestě. Hit se na níže uvedený odkaz pro několik dalších snímků.

Dell XPS nové stylové 15z povrchu notebooků původně objevila na Engadget na čt. 05.05.2011 15:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Mobilní Recenze | Poslat | Komentáře

ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D technologií

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který nabízí módní technologie v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latenci 2ms, 300 cd jasu, kontrastu 20.000.000:1 a 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle dodaný s tímto monitorem.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při zachování současného tempa by bylo asi 376 eur, ale nemůžeme to cenu, když to přijde, aby byl prodán ve Španělsku.

Více | Viewsonic

Návrh by se Vytvořit agenturu, aby daňové automobilů Mile

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BWUVDqJmY5A/Draft-Proposal-Would-Create-Agency-To-Tax-Cars-By-the-Mile:
theodp píše "Hill hlásí, že Obamova administrativa plaval přepravní povolení, návrh zákona, který by vyžadoval studie a realizace plánu pro řidiče daň automobilů založené na tom, kolik kilometrů se řídit. plán je součástí administrativy 'Dopravní příležitosti zákona , 'a vyzývá k utrácení 200 milionů dolarů na realizaci nové povrchové dopravy Příjmy Alternativy Office za úkol vytvořit' studie framework, který definuje funkce najeto-založený systém uživatelských poplatků a jiných systémů. ' Úřad bude muset zvážit čtyři faktory - schopnost států k exekuci, spolehlivost technologie, administrativní náklady, a 'přijetí uživateli' -. Polních pokusů v kritizovaný začít do čtyř let na neurčených lokalizací Forbes naznačuje, tak- volal vozidla nalétaných kilometrů (VMT) daň by měla být nazývána Rube Goldberg daň ​​z plynu, protože zatímco jeho cíl je stejný jako daň z plynu, tak to shromažďuje příjmy je velmi složité, nákladné a těžkopádné. " Dementi jsou silné na zemi, i když, na vědomí, je to "brzy návrh", nikoli připravovaných zákonů.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


LastPass Pasword služby pirát

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OQsxwqnvquY/LastPass-Pasword-Service-Hacked:
Trailrunner7 píše "LastPass, populární webové rozhraní pro správu hesel firmy, doporučuje svým zákazníkům změnit heslo, které používáte pro přístup ke službě po to, co společnost uvedla, jsou náznaky, že jeho síť může být ohrožena."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nové Feather V SpaceShipTwo je Cap

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CL_gMOnYeyg/New-Feather-In-SpaceShipTwos-Cap:
Phoghat píše "Brzy 4. května 2011, v nebe nad Mojave Air a kosmodromu CA, SpaceShipTwo, svět je první komerční loď, demonstroval svou unikátní reentry 'peří' konfigurace pro první čas. Tento testovací let, třetí v méně než dva týdnů, představuje další významný milník na cestě k napájení zkušebních letů a obchodních operací. SpaceShipTwo (SS2), pojmenovaný VSS Enterprise, nyní letěl sólo sedmkrát od svého veřejného roll-out v prosinci 2009 a od dokončení jeho zemi a v zajetí -carry "testovací program."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Soudní Vymaže Novell žalovat Microsoft Over WordPerfect

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SoBui9gxZE8/Court-Clears-Novell-To-Sue-Microsoft-Over-WordPerfect:
Anonymní čtenář píše: "15 let po Novell prodal software Corel, soud vydal Novell právo žalovat Microsoft za WordPerfect, který měl 50 procent podílu na trhu na počátku 90. let."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Do Miniaplikace ponižuje naše zdravý rozum?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i7zPufeIuGc/Do-Gadgets-Degrade-Our-Common-Sense:
ShelleyPortet píše "Ve světě, kde miniaplikací jsou stále sofistikovanější, lidské chování se mění. - A ne v dobrém slova smyslu to je to, co Robert Vamosi, autor Když nás zradí gadgety argumentuje ve své knize, která zkoumá nebezpečí naší rostoucí závislosti na technologii. gadgetů je rozvíjet schopnosti multitaskingu zdánlivě nekonečné funkce, Vamosi tvrdí, že lidé jsou stále schopni myslet sami za sebe. 'Místo zvedání našich hlavách, rozhlížet a přemýšlet sami za sebe,' Vamosi píše, někteří z nás už nevidí svět jako lidské bytosti mají po tisíce let a prostě přijmout bez ohledu na naše gadgety nám ukazují. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.