úterý 19. července 2011

Tae Bo Cvičení Odeslané Skyscraper třepání

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/W7bGyXudM7M/Tae-Bo-Workout-Sent-Skyscraper-Shaking:
MiniMike píše: "Podle CNN:" Sedmnáct osob vykonávajících intenzivní Tae Bo tréninku způsobené otřesy, že nucená evakuace jihokorejské mrakodrap začátkem tohoto měsíce, v budově majitelé říkají vědci znovu akci v 12. patře tělocvična, podle zprávy. V Koreji Times. " Nevím, která je děsivější, že se tak chatrné mrakodrapu, nebo pohled na 17 vědců dělá Tae Bo cvičení. Doufejme, že jsou lepší než vědci jsem viděl v posilovně. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Může dlouhodobý výzkum přežít přicházejícího věku úsporných?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7sMIzyM14nQ/Can-Long-Term-Research-Survive-the-Coming-Age-of-Austerity:
Hugh Pickens píše "Alexis Madrigal píše, že všichni souhlasí s tím, co potřebujete vědy a techniky výzkumu a vývoje, ale když rozpočty se pevně, výzkum kvantových teček a základní síly, které způsobují zemětřesení je těžké držet linii vůči zdravotní péče nebo snížení daní pro nejbohatší Američané různých zemí s různými přístupy, Japonsko se zaměřuje na své nejelitnější výzkumníků, což až $ 50 milionů na 30 různých lidí, další země jsou jen vzdát se některých oblastech výzkumu, soustředit se na jiné,... Například v USA částicové fyziky kteří stráví svou kariéru se snaží řídit ze zadního sedadla jako náš evropskými protějšky spustit Large Hadron Collider. Třetí přístup může být snížení propouštění ve výzkumu. "Myšlenka poskytnout finanční prostředky ve větším počtu klíčových oblastí, které by se předešlo duplicitě s vytvořením výzkumnými centry, kde několik vyšetřovatelé mohou pracovat paralelně na doplňkových témat, "píše Joerg Heber." Nebudeme-li méně výzkumu je třeba to udělat správně. A pomocí této krize přemýšlet o naší výzkumné infrastruktury, nemusí být nic špatného. To by mělo být viděno jako příležitost k reformě systému vědeckého výzkumu v rámci komplexnějšího a zásadním způsobem než akademické obce a politici běžně dovolit přemýšlet. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z nových prvků finské firmy Nokia. Tentokrát je to na přelomu Nokia C5-03 Nokia staršího bratra C5, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminálu lehká (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další caracterísitcas, že ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykového displeje 3, 2 palce, Nokia C5-03 je vybaven 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 má 40 MB interní, která může být přeměněna až na 16 GB, pokud používáte kartu microSD, i když řada obsahuje 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 pracuje s Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Menu přístroje nabízí dobrou sbírku ikon poskytuje přímý přístup k e-mailovým účtům a sociální sítě.

Některé aplikace Vrcholem Nokia C5-03 jsou přístupová na Nokia Music Store a Ovi Store, odkud můžete nakupovat hudbu nebo mobilní aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsme se bavili, budete je 170 eur.

Popelnici Pohon: sdílení souborů pro váš digitální koše

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wx2ji0nRZ-E/Dumpster-Drive-File-Sharing-For-Your-Digital-Trash:
Anonymní čtenář píše: "kontejneru Drive je sdílení souborů aplikace, která recykluje digitálních souborů. Použití popelnici potápění jako model pro recirkulační nežádoucí objekty, popelnici Pohon ostatní kopat v souborech, které smažete na vašem počítači v pasivním sdílení souborů sítě . Namísto pouhého mazání dat z počítače, software umožňuje uživatelům rozšířit jejich životního cyklu nepotřebných souborů a předat je ostatním. " Nejste si jisti, jak užitečné to je, ale myslím, že je pěkný nápad.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


FBI Provádí Celostátní nájezd Anonymní uživatel

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YPjpYpd8xLg/FBI-Executes-Nationwide-Raid-of-Anonymous-Members:
Nominei a suraj.sun psát o novinkách celostátní nájezdu skryt. CBS zprávy, že nájezdy došlo v Kalifornii, New Jersey, Florida, a New York. Nejméně 12 zatčení s 15 popraven zatykače. Určitě to nemá vůbec nic do činění s jejich nedávných infiltrace určité společnosti.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Rusko uvádí Zpožděné radiotelescope

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1v5b9_yFj1Y/Russia-Launches-Delayed-Radiotelescope:
Anonymní čtenář píše: "Včera Radioastron Spektr-R družice byla úspěšně vypuštěna z kosmodromu Bajkonur. To se stalo prvním spuštění astronomické družice na 25 let Rusku. Je posláním je hledat vesmír černé díry, kvasary, pulsary, a další záhadné objekty. Použití vysoce eliptickou oběžnou dráhu kolem 340.000 kilometrů, kterou bude provádět interferometr pozorování (v souvislosti s globálním dalekohledem zemi rádiové sítě), s mimořádně vysokou rozlišovací schopnost. projektu života je 5 let, ale jeho tvůrci doufají, že pro to, aby pracovat nejméně dvakrát tak dlouho. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Ubrousky a historie Ethernet, Compaq, Facebook

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cFmSlzi1qsM/Napkins-and-the-History-of-Ethernet-Compaq-Facebook:
alphadogg píše: "Ubrousky nemáte opravdu vyrovnat a na pevné disky nebo diskety pro uchování dat v čase. Ale některé technologie a obchodní svět je nejvíce trvalé myšlenky jsou prý nejméně dostali své začíná jako náčrtky na večeři nebo koktejl ubrousky (které ve skutečnosti byly inspirací pro 5 ¼ diskety velikosti). Robert Metcalfe je brzy Ethernet diagramy od jeho dnů v Xerox PARC zpět V roce 1970 by mohl být nejslavnější ubrousek náčrtky v technologickém průmyslu, ale jsou ubrousky příběhy zahrnovat Compaq, Facebook, @ home a dalších "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Wall-E s robotem LEGO Mindstorms

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WiJL267e7OQ/Wall-E-Robot-Made-With-LEGO-Mindstorms:
Anonymní čtenář píše: "Montreal-založené výrobce Marc-André Bazergui vytvořila reálné robot Wall-E pomocí sady motorů a LEGO Mindstorms NXT sady. 20cm vysoká Wall-E používá 5 RCX motory a 3 páky k pohybu a transformují stejně jako animovaná postavička, a trvalo Bazergui Přes 250 hodin postavit. Ještě působivější je, že Wall-E je možné dálkově ovládat se pohybovat, vyzvednout objektů a dívat nahoru a dolů. Alternativně může být naprogramována přejít na jeho vlastní vůle. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony Ericsson Xperia Pro proklouzne FCC, je obrácen naruby

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/19/sony-ericcson-xperia-pro-slides-through-the-fcc-gets-turned-ins/:
Sony Ericsson Xperia Pro
Už je to dlouhá cesta pro Xperia Pro , ale ten malý výsuvná QWERTY telefon od Sony Ericsson konečně vypadá, že se blíží vydání. Po získání manhandled , což představuje několik záběrů kouzlo , a bude pro pre-order , 900MHz a 2100MHz HSPA přátelský telefon má, měsíců po jeho odhalení, proplul FCC. Je pravda, že tyto kapely nedělají američtí fanoušci úprav, Android SE mnoho dobrého, ale na straně plus, Pro Zdá se, že sportovní ANT + pro všechny vaše potřeby fitness sledování. Bohužel, dodací září datum ještě stojí, a tak naši přátelé přes rybník bude prostě zůstat trpělivý.

Sony Ericsson Xperia Pro proklouzne FCC, dostane naruby původně objevila na Engadget na út. 19 červenec 2011 09:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj FCC , (2) | Přeposlat |

BlackBerry scénáře aktualizace přináší zip těžby, větší možnosti ukládání dat pro příslušenství

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/19/blackberry-playbook-update-brings-zip-extraction-more-storage-o/:
RIM, zda pracuje rychle, aby své 500000 silné BlackBerry Playbooks až funkční par. tablet Je na trhu za tři krátké měsíce a je již nastaven pro příjem čtvrté software update . V tomto případě zmáčkněte "kola, RIM přidána možnost ukládání příloh na výměnné karty SD nebo vnitřní paměti telefonu, výpis zip soubory z e-mailu (i když budete muset použít Bridge a portu, na BlackBerry smartphone), špetka k Zoom umožňuje sledování videa a - vítěz duh ocenění - portrét prohlížení fotografií. Také software nyní podporuje 15 dalších jazyků - skvělá zpráva, pokud budete mluvit Galician. Pokud máte v plánu na uchopení této kartě QNX, obdržíte v1.0.7 Update v rámci procesu instalace. Současní majitelé mohou čekat na oznámení o aktualizaci, nebo jen vytáhnout ručně. Takže, co čekáte? Získat stažení.

BlackBerry scénáře aktualizace přináší zip těžby, větší možnosti skladování příloh původně objevila na Engadget na út. 19 červenec 2011 11:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MobileBurn | zdroj BlackBerry Blog | Přeposlat | Komentáře

Anonymní zpráva Sun, News of the World e-maily

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cTXFbrw-DPQ/Anonymous-To-Release-Sun-News-of-the-World-Emails:
siliconbits píše: "Poté, co pronikl Rupert Murdoch je vlajkovou lodí zpravodajství webu thesun.co.uk a přesměrování jeho čtenáře, aby spoof titulní stranu a krádeže jeho e-mailové servery, anonymní" neoficiální mluvčí, Sabu, ukázal, že skupina je "sedí na [ Slunce a NOTW to] e-maily "s tisková zpráva od anonymních a možná i více přichází během několika hodin. když to webové stránky již byly strženy, e-mail Bounty je pravděpodobné, že potenciálně škodlivé s podrobnostmi Sabu uvolnění dvou ze Slunce první tři zaměstnanci, Rebeka Wade a Bill Akass, bývalý redakce Slunce a News of the World, respektive stejně jako Lee Wells a Danny Rogers, redakční manažer podpory v News International a Sun Online Redakční manažer respektive jako ochutnávku toho, co přijde Další ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.