neděle 11. září 2011

Hackathon Highlights: Zaměstnanci oblíbené z Disrupt SF Hackathon

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mukpTsncukQ/:
scaled.IMG_2533

Už je to skoro 24 hodin od začátku Hackathon a hax0rs se hax3d. Viděli jsme položili 130 projektů, v pouhých 60 sekundách, které byly vytvořeny v rámci 24 hodin.

Zatímco všechny projekty byly úžasné (ve skutečnosti - to byl asi náš nejlepší Hackathon zatím), některé z nich opravdu zasáhl pravým tlačítkem se spisovateli TechCrunch v publiku. V žádném konkrétním pořadí (a žádný údaj o tom, kdo by mohl odejít jako vítěz), někteří z pracovníků oblíbeným:

ClubReport - vám nabízí live audio stream klubů po celém městě, který vám pomůže zjistit, který z nich chcete hop.

Justabout - About.me pro podnikání. Snadné, 30-druhé stránky pro firmy, určen především pro skupiny, jejich sociální síť účtů v jednom snadné najít místo.

Počasí Checker - mashup z Weather Underground a Google Calendar. Automaticky vyhledává v kalendáři pro nadcházející události a výstrahy, pokud se na předpověď počasí pro tyto dny se obrátila k horšímu.

SportBot: Monitoruje a analyzuje tweety o sportovní akce, a vytváří živý blog-esque textové shrnutí událostí na off populární tweety.

Ex-hodnocené: Umožňuje hodnotit EXE a nahlížet do hodnocení potenciálních nápadníků.

Napijme Tonight: Punch do vašeho mobilního telefonu, odpovědět na několik otázek, a bude to vás upozorní, když ostatní v okolí hledají cizince k pití

@ Shopr - odpovídá odběrateli a dodavateli na Twitter. Je to něco jako Craigslist pro Twitter. V podstatě @ shopr používá Gnip těžit firehose Twitter pro lidi prodávají věci a chystá se koupit položky.

SharedRoll.com : Umožňuje vytvořit skupinu řízené fotoalba za běhu.


Packmule - Dalším snadno použitelným nástrojem pro sdílení fotografií skupiny.

Kde je Waldy? - "Wheres Waldo" pro skutečné fotografie. Automaticky vybere obličej na fotografii a úkolů uživateli najít.

PassMyWill: "Vaše vůle Online aktiva". Distribuuje své sociální sítě hesel mezi důvěryhodné blízkými po smrti. Ať už jste mrtvý, je určen sociální sítě aktivity, následovaný mrtvého muže přepínač e-mail.

Diskly: přímé zpětné vazby DJ v reálném světě místo. Hledá iPod knihovně skladeb podobný tomu, který v současné době hraje na místě, a umožní vám doporučujeme těm, DJ.

Sergeant Škoda: Vytvoření úlohy pro sebe, pak dát Sergeant Hanba přístup ke příspěvek na Facebook zdi. Nepodaří dokončit váš úkol (určeno, zda jste se zapsal do svého úkolu předem stanovený počet opakování)? Sergeant Škoda zavolá na veřejnosti.

SlideJoin.com - služba, která vám umožní sledovat spolu s prezentací snímků přímo ve vašem telefonu.

Karpool: ". Nejjednodušší způsob, jak uspořádat carpools s přáteli" Přihlásit se svým číslem, přidejte jezdci, a začátek cesty. Karpool ukáže RIDER aktuální umístění a zda jsou připraveni k odchodu.

MilkMe.co: Uh oh - jste skoro na mléko! Text "přidat mléko", aby za předpokladu, telefonní číslo, a mléko dorazí následující den. Pouze ve Velké Británii, jak to se spoléhá na API Tesco.

Facefuse: Používá iOS 5 detekce obličeje systém v kombinaci s Face.com je rozpoznání obličeje API. Jakmile je detekován obličej, vrací Wik

Může manželství AOL a Yahoo zachránit slábnoucí Web Titánů?

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/5EMP37E7r7w/can-a-marriage-of-aol-and-yahoo-save-the-fading-web-titans.ars:

Podle agentury Bloomberg a jeho všudypřítomným "lidé seznámí s záležitost," AOL může být jonesing pro sloučení s šéf-méně "čistý titan Yahoo .

Obě společnosti již sdílejí poradce firmy v Allen & Co, což pro některé velmi přímé komunikace a snadný přístup k téměř zasvěcených názorů obou společností. A někteří z nehmotných aktiv, zda se zápas:

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Sony uvádí ceny a velikostí je Google TV?

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo ve společnosti, nebo jsou nespokojeni se svými platy a chce zničit překvapením, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu nutkání prošel. Proč? Vzhledem k tomu nejen uniklé informace (které zatím není známo, zda je to pravda), o možných velikostech, které se bude Google TV, ale i jména se objevují, které by bylo nazýváno dotyčných modelů.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40GT1 40 palců NSX-46GT1, (ano, uhodli jste) o 46 centimetrů. Ale také nebezpečí, že by se jejich ceny dosahují celkové výše 1.300, 1.400 a 1.900 dolarů.

Zvláštní věc: jestli je to pravda, že nejlevnější model Google TV bude ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony lidí v jejich katalogu.

Sony tablet S dorazí Best Buy, připravený k dotyku, předobjednat

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/11/sony-tablet-s-arrives-at-best-buy-ready-to-be-touched-pre-orde/:
Jistě, můžete předobjednat si tablet S přímo od Sony a čekat až do 16. pro břidlici, nebo můžete přeskočit do místní Best Buy a zahrajte si brzy uvolňováním ruletu. Naše místní obchod, ale říká nám tablet je k dispozici pro "pre-order a zobrazit pouze:" Tak si může lišit.

[Díky @ DaHarder]

Sony tablet S dorazí Best Buy, připravený k dotyku, pre-objednal původně objevila na Engadget na ne. 11.09.2011 17:25:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Da Harder (Twitter) | Přeposlat | Komentáře

Má Cleverbot prošel Turingův test?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/czimzU8B36g/Has-Cleverbot-Passed-the-Turing-Test:
kruhft píše: "Zdá se, že Cleverbot, chatbota tak připraveni přiznat, že to byl jednorožec v diskusi se sebou samým, prošel Turingův test. Letos v neděli 1334 hlasů z Turingův test se konala v Techniche festivalu v Guwahati, Indie byla propuštěna. Prozradili, že Cleverbot byl zvolen být člověkem 59,3% času. skuteční lidé přece jen o něco lépe a byl považován za člověka 63,3% času. " Jako spojení Wikipedia výše uvedených bodů se však, není jediný, jednoduché "Turingův test", sám o sobě - ​​mnoho systémů podařilo přesvědčit lidi v průběhu let. Možná by Cleverbot souhlas k účasti v rozhovoru pro Slashdot, které mají být extra přesvědčivý.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


ViewSonic V3D241wm počítačový monitor s 3D

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který má v současné době v módě technologie v 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latencí 2 ms, 300 cd jasu, kontrastu a 20.000.000:1 obnovovací frekvenci 120Hz, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle je součástí dodávky monitoru.

V současné době nevíme, co cena v Eurech, ale Velká Británie je prodává za cca 330 liber, což při současných devizových kurzech by být asi 376 eur, ale nemůžeme tuto cenu, když se dostanete být v prodeji ve Španělsku.

Více informací | Viewsonic

@ Shopr připojení odběrateli a dodavateli na Twitter

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/GQhlqO7Ux4Y/:
@AtShopr

Není den, aby nevidím Jeden z uživatelů Twitteru sleduji Tweet žádosti o položky, jako je na poslední chvíli vstupenky, nebo příspěvek o nově dostupných položek, jako je byt k pronájmu. Jak Twitter se stal de-facto vysílací sítě , který je součástí obsahu, který se točí kolem společných nákup a prodej zboží prostřednictvím sociálních uživatelů graf. @ Shopr, který byl vyvinut na TechCrunch Disrupt Hackathon za posledních 24 hodin zahajuje v služeb, který odpovídá kupující a prodávající na Twitteru. Je to něco jako Craigslist pro Twitter.

V podstatě @ shopr používá Gnip těžit firehose Twitter pro lidi prodávají věci a chystá se koupit položky. Služba Zakladatelé mi, že v jejich počáteční výzkum v současné době kolem 7.000 tweety za hodinu, se týkají obchodu a lidi, kteří chtějí nakupovat a prodávat zboží (více než 5000 prodejních související s tweety jsou odesílány každou hodinu).

Kupující je vyhledávání na webu @ shopr to, zadáním požadované položky a jejich umístění. @ Shopr se bude shodovat s kupujícím příslušnými Twitter uživatelé, kteří tweeted o položku, kterou chcete prodat. Kupující může také Tweet @ ShoprBuy s tím, co chtějí a kde chtějí a služeb až do Tweet zpět, když najdou požadované položky. @ Shopr také umožní uživateli vidět fotky z položky stejně.

Pokud jste prodejce a máte Tweet o vysílání položku, bude @ shopr povrch příspěvky ve svém vyhledávači tak dlouho, dokud jim to jasné, to, co prodávají a kde se to bude prodávat. Prodejci také tweet @ ShoprSell s tím, co to prodávají, umístění a požadovanou cenu, a @ shopr bude odpovídat tomuto se žádost kupujícího.

A pro nápad, který se narodil jen 24 hodin před @ shopr tým přesvědčil několik místních obchodníků podílet se na jejich prodejní servis. Místní San Francisco REI je seznam několika z jejich stanů kola a batohy (od značky REI) se atShopr. San Francisco knihkupectví pes ušatý Knihy máš uvedené některé ze svých zásob, Ztracený víkend Video bude odeslání nika-žánrové filmy a memorabilia, Music Store Aquarius záznamy jsou také uvedení některé ze svých záznamů o prodeji prostřednictvím služby.

@ Shopr říká, že v současné době nejžádanější položky zveřejněny na Twitteru včetně kol, knihy, apartmány, vstupenky. V čem je služba jedinečná, je, že umožňuje prodávající a kupující k expandovat svůj Twitter sociální graf, který by mohl být velmi užitečné jak pro kupující a místních obchodníků a značek.

Motorola je spojení telefonu Facebook rozjetého vlaku s EX225?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/11/is-motorola-joining-the-facebook-phone-bandwagon-with-its-ex225/:
Legrační věc, kterou se právě stalo na na internetových stránkách Bluetooth SIG je: Skupina může mít jen outed Motorola je první telefon Facebook . Jak Unwired Zobrazit oprávněně poukazuje na to, EX225 je pravděpodobně funkce telefonu, který je založen na BREW , jako Android navigační tlačítka nikde k nalezení. Sluchátko ofers dvě varianty, jednu, která podporuje dual-SIM a další, které uspokojí pouze jeden. Dále je téměř identická verze, EX226, zobrazena v samostatném seznamu, který postrádá notoricky známý "F". Oba modely mají společnou 2,4-palcový TFT-LCD displej, 3 megapixelový fotoaparát a pět řádků QWERTY klávesnice - spolu s nemalým výstupek na spodní zadní části přístroje. To je všechno, co máme v tuto chvíli, ale zdá se, že stav by neměl být příliš znepokojeni Moto.

Motorola je spojení telefonu Facebook rozjetého vlaku s EX225? původně objevila na Engadget na ne. 11.09.2011 15:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Zobrazit Unwired | zdroj Bluetooth SIG (1) , (2) | Přeposlat | Komentáře

Proč nepotřebujeme gigabitové sítě (zatím)

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HCq0zijy77s/Why-We-Dont-Need-Gigabit-Networks-Yet:
AmyVernon píše: "Většina počítačů dnes nemůže podporovat gigabitové připojení a aktuální Wi-Fi sítí, nemůže nabídnout ty rychlosti buď první zkušební Sonic.Net 's gigabitovou síť byla rychlostní zkouška na obecné laptop, který předváděl 420 Mbps. laptop nemohli zvládnout celý koncert. Plus, několik aplikací, třeba ty rychlosti. Je těžké ospravedlnit takové obrovské investice do sítě, která bude mít málo účastníků a několik aplikací, které to potřebují. Samozřejmě, že tuto změnu, a pak Tyto sítě budou mít zásadní význam. Tento příběh má dobrou analýzu, kde se věci mají a co se musí změnit. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z nových prvků finské firmy Nokia. Tentokrát je to na přelomu Nokia C5-03 Nokia staršího bratra C5, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminálu lehká (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další caracterísitcas, že ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykového displeje 3, 2 palce, Nokia C5-03 je vybaven 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 má 40 MB interní, která může být přeměněna až na 16 GB, pokud používáte kartu microSD, i když řada obsahuje 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 pracuje s Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Menu přístroje nabízí dobrou sbírku ikon poskytuje přímý přístup k e-mailovým účtům a sociální sítě.

Některé aplikace Vrcholem Nokia C5-03 jsou přístupová na Nokia Music Store a Ovi Store, odkud můžete nakupovat hudbu nebo mobilní aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsme se bavili, budete je 170 eur.

Podivná věda nemůže najít neviditelné myši

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/1PDJTGWkv4o/weird-science-detects-a-spring-break-baby-boom.ars:

Kanadský Girls Gone Wild na jarní prázdniny ... vede k pozoruhodné baby boom devět měsíců později. To je jedna interpretace dat získaných sledováním všech těhotenství , které byly zpracovány v nemocnici Ontario. U dospělých, koncepce sazby zřejmě vrcholu kolem zimní dovolené, vrcholem, který byl přítomen u dospívajících. Tyto dívky se vrcholu pojetí v březnu. "Existuje několik možných vysvětlení pro skromné, ale skutečné rozdíly zjištěné v této studii," píší autoři, než navrhnout, že jeden z nich je "sociální / školní akce, které vedou ke zvýšené sexuální aktivitě."

Fermilab vědci zjistí, jak se vyhnout otáčení letadla uličky do velkého lidí collider: Existuje omezené množství zkušeností, které jsou schopné přimět svého korespondenta jít na vražedné běsnění, ale nástup komerčních letadel je jedním z nich. Naštěstí, fyzik má alespoň pokusil přijít na pomoc a navržení letadlem palubní strategii, která je neobyčejně efektivní, i když by bylo možné realizovat ve skutečném letišti. Fermiho Jason Steffen vymyslel systém, kde byli cestující na palubu exttraordinarily organizovaným způsobem: V jedné sady, nařídil zadní části letadla, aby přední a všichni v souboru zabírá stejné místo na druhý řádek. Nyní, protože každý se zastavil aby se vyrovnal, oni měli trochu místa v lodi, aby se k uložení a uspořádání předmětů před chytil místo a před dalším nastavení se vlekla dovnitř

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Scout Observer nahradí vojenská SATCOM, je poháněn iPhone 4

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/11/scout-observer-replaces-military-satcom-is-powered-by-the-iphon/:
Pokud potřebujete kanál své vnitřní MacGyver, je tu nástroj, který ... se dalo předpokládat, je to Powered by váš smartphone. Po připojení iPhone 4 k pozorovateli Scout výbavy, je transformována na spektrální analyzátor , měřič výkonu, multimetr a Low Noise Block downconverter (LNB). V angličtině, to znamená, že přístroj umožňuje vyhledat a ověřit satelitních signálů (včetně ostatních mobilních signálů), měřit své síly a zjistit GPS polohu (mezi jiné věci ). Šest vážící zařízení nahradí standardní 160-libra SATCOM terminálu, takže je perfektní doplněk pro tajné operace - jsou-li druhy romps raději o víkendu. Společnost je nyní přijímat předběžné objednávky na přepravu někdy ve 4. čtvrtletí, a doufá, že na zavedení verze pro ostatní telefony v blízké budoucnosti.

Scout Observer nahradí vojenská SATCOM, je poháněn iPhone 4 původně objevila na Engadget na ne. 11.09.2011 14:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Skaut | Přeposlat | Komentáře

<em>Kód Hero:</em> Play &amp; Learn

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/o2PqSd0w52o/emCode-Heroem-Play-and-Learn:
mikejuk píše se kousek od I programátor na to, co zní jako zajímavé nové hry: "Když se nudíte se hry, kde musíte běhat po střelbě vojáků nebo monstra, jak je to hra, kde budete střílet nepřátele k vítězství fragmenty počítačový kód, který můžete pak použít k utváření reality kolem vás? Je dobré hrát a dost dobrý vyhrát oba Editor Choice a dětský Volba na letošní Maker Faire Bay Area. " Spojen příběh má video demo taky.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sledujte TechCrunch Disrupt Hackathon live

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/38RchbjkIRE/:
tcdisrupt-1

Stovky hackerů zúčastnilo od včera pozdě v noci se dnes brzy ráno se na čtvrtý ročník TechCrunch Disrupt Hackathon v San Franciscu, budova v týmech a probuzení nebo se objevovat dost kávy a Redbull to jsem, aby ukázaly svůj hacky soudců, včetně VP Salesforce of Open Cloud normy Kevin známek , Betfair je viceprezident pro mobilní techniky Raj Vemulapalli , Google Rohit Khare , MyBlogLog a OneTrueFan zakladatel Eric Marcoullier a Ask.com to ředitel techniky, mobilních a platformy Vishal Shah.

Letošní San Francisco Hackathon byl náš největší vůbec ukazovat (přes 700 hackery registrované pro události), a to, co hack přišel s týmy za posledních 24 hodin má být souzen na pódiu se každý tým obdrží 60 sekund současnosti. Budeme hledat další GroupMe , spuštění koncipována a postavena v Hackathon v New Yorku v roce 2010 . GroupMe byl jen získal Skype před několika týdny.


Očekáváme původu EA Store je: výrobců tituly

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uTDA0SRrBpI/Coming-Soon-to-EAs-Origin-Store-Third-Party-Titles:
Poprvé přijal zadavatel RGDfleet píše se zprávami stříhaným z hře Gaia, na základě zprávy v GameSpot Velké Británii: "Za zhruba tři měsíce se EA původ obchodu, dříve známý jako EA Store, bylo poskytování digitálních kopií téměř žádné místo titulu EA -2009. Ve skutečnosti byl původ výhradně EA již od svého vzniku a představoval Žádné hry od jiných vydavatelů. Kromě této služby má omezený přístup titulů EA na konkurenta poskytovatelů, jako jsou Steam, Battlefield 3 možná je jít příkladem . Tento týden se však EA Eric Brown CFO potvrdil, že mají v úmyslu začít přinášet obsahu třetí strany na místo původu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Kde jsi byl # OnSept11?

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/eOsoupvx1TM/:
WTC Sept11

11. září je naše generace JFK atentát: Každý si pamatuje, kde byli na tom traumatické den. Ať už jste byli v blízkosti útoků v New Yorku, Washingtonu a Pensylvánii nebo sledování v hrůze z dálky, to je den, který změnil naše země a mnozí z našich životů. Dnes bude naplněn pamětní službami a konstantní televize, ale některé ty dojemné vzpomínky jsou již děje na Twitter, kde lidé sdílejí, kde byli a co dělali.

Jeff Jarvis , který byl v blízkosti World Trade Center, který den, dnes je Tweeting z jeho živé vzpomínky na to, co to bylo, být na Ground Zero (bohužel, jeho Twitter účet má rychlost omezena krátce, protože byl Tweeting tolik, ale teď je obnoven). NPR Andy Carvin je shromažďování mnoho tweets a rebroadcasting je pomocí # OnSept11 hashtag (on je také sbírat do Storify zde ).

Každý, kdo má paměť o tom, kde byli a jak se cítí. Žil jsem v San Franciscu v té době, a probudil zprávy. To bylo hned po první letadlo narazí na Světové obchodní centrum a nikdo nevěděl, co se děje. Obrátil jsem se na televizi a zavolal mé přítelkyni v New Yorku (který je nyní moje manželka). Ona byla na Páté Avenue sledoval kouř vlající z jedné z věží. Pak druhé letadlo narazilo, že hovory se už projít, a země přišla se skřípěním zastavil. Alespoň na pár dní. Letadla byla založena a nikdo by jít blízko vysoké budovy kdekoli. Kde jsi byl # OnSept11?


Jeff Jarvis
Viděl jsem lidi, kteří nic jiného, ​​i Snapple ledový čaj, umýt prach z sami. # 911

Živé vysílání: TechCrunch Hackathon Dema - neděle 11 hodin PT

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/x-bcbp1hBBM/: