úterý 1. února 2011

Blogger žalován Restaurace U Bad Recenze

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/o98bfTLJ9Yo/Blogger-Sued-By-Restaurant-For-Bad-Review:
Voulnet píše "nedávno otevřela pobočku v Kuvajtu Benihana žaloval 248am.com, dobře známý kuvajtský blog, pro zasílání špatné restaurace přehled o jeho jídlo, dotazem na blog, aby se zavřel a více než 17.500 dolarů jako náhradu škody (5000 KD). Kuvajtských bloggerů všude oznámily jejich podporu pro přezkoumání blogger, i když je vysoce nepravděpodobné, restaurace dostane něco od soudu, protože novináři jsou téměř vždy přednost ve urážky na cti případech soudy kuvajtské Zdá se, že Benihana neslyšel o časopisu zdroj kuchařů. . "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


GoPro začíná lodní 80 dolarů za HD LCD BacPac Hero, nemá prostor pro svůj oběd box (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/01/gopro-starts-shipping-80-lcd-bacpac-for-hd-hero-has-no-room-fo/:
GoPro začíná lodní 80 dolarů za HD LCD BacPac Hero, nemá prostor pro svůj oběd (video)
Zaměřené helmu fotoaparát a přehrávání záběrů je problém u většiny modelů. HD170 je snadné, ale pak udeří vás hodně hromadně. Contour pracuje na hledáčku app pro Android IOS a zařízení, která budou bezdrátově streamovat video, ale to není ještě. GoPro LCD BacPac, na druhé straně, je lodní doprava dnes. Strávili jsme trochu kvalitní čas s jedním na CES , malou obrazovku, která klipy na zadní straně 1080p HD Hero a umožňuje vidět to, co je natočeno a také přehrávat, co jste zachytili dříve. Jak můžete vidět, že přidá asi čtvrtiny-palec hloubky na kameru, ale přichází s náhradní zadní dveře zachovat kompatibilitu se všemi úchyty. Je to lodní nyní za 80 dolarů, což je poněkud drahé příslušenství za 300 dolarů fotoaparátu.

Galerie: GoPro LCD BacPac

Pokračovat ve čtení GoPro začíná lodní 80 dolarů za HD LCD BacPac Hero, nemá prostor pro svůj oběd box (video)

GoPro začíná lodní 80 dolarů za HD LCD BacPac Hero, nemá prostor pro svůj oběd box (video) původně objevila na Engadget na út. 01.2.2011 17:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje GoPro | Poslat | Komentáře

DreamPlug ARM Box přináší Power To Plug výpočetní

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yjLy3-MZ6dc/DreamPlug-ARM-Box-Brings-Power-To-Plug-Computing:
Blacklaw píše "UK GlobalScale distribučním partnerem New IT oznámila svůj nejnovější ARM-založené plug-top počítač, DreamPlug -. A to je výrazné zlepšení oproti jeho předchůdci, balení některých závažných hardware do malé věci DreamPlug balení některé vážné moc ve svých drobné případě Marvell Sheeva ARM-založené procesor v jejím srdci běží na 1,2 GHz -. významnou podporu přes 800MHz verze nalezené v SheevaPlug - a zatímco 512 MB DDR2 pamětí, nemusí zvuk velmi velkorysý, pokud potřebujete více než váš projekt pravděpodobně není vhodná pro model konektor výpočtů. Na rozdíl od SheevaPlug, DreamPlug jde totální zapůsobit, balení integrální Bluetooth, 802.11b / g Wi-Fi, 3Gb / s eSATA port, dva USB 2.0 porty, dvojice . gigabitové ethernetové porty, a dokonce i analogové a SP / DIF digitální audio ouputs ARM vývojáři budou rádi, když slyším, že JTAG-over-USB rysem SheevaPlug byl nahrazen s plnou hardwarovou JTAG a UART připojení - přestože deska je útěk na přání. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google Hudba a on-line Android Market by mohla být oznámena zítra

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/01/google-music-and-web-based-android-market-could-be-announced-tom/:
Google Android-centrické poslední událost, Google I / O v polovině loňského roku, k nám choval na pár delikátní dema, která nyní může konečně být odbočka do mobilních reality. Jeden z nich byl webový klient pro Android Market s instalací OTA - stačí vyhledejte aplikaci, kterou chcete nainstalovat, zatímco na ploše a vybrat si, aby se zasadila ji do přístroje Android - a druhý byl tzv. cloud-based hudby a zálohování sluľbu streamování. Latter má protože zvedl přezdívku na Google hudby v následujících pověsti, a dnes oba dostávají některé spekulativní podpora pro spuštění na zítřejší akci včelí plástev . Android, a já se zasvěcených zdroj tvrdí, že on-line Android Market je konečně připravena roll ven, vzhledem k tomu, BusinessWeek zprávy Andy Rubin míří do Google digitální hudby tým a má také software připravený na vydání, což může v určitém okamžiku v tomto měsíci. Vzhledem k důležitosti obou nových přírůstků, je to velmi logické, Google alespoň oznámit a ukázat jim, pryč opět zítra. Pak se můžeme vrátit k čekání na další aktualizaci Android.

Google Hudba a on-line Android Market by mohla být oznámena zítra původně objevila na Engadget na út. 01.02.2011 15:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gizmodo | zdroje Android a já , BusinessWeek | Poslat | Komentáře

Comcast, Time Warner řešení zajišťuje TNT, TBS ukazuje na VOD, live streaming

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/01/comcast-time-warner-deal-ensures-tnt-tbs-shows-for-vod-live-s/:
Comcast oznámil, live streaming na své IPAD a (nastávající) Android Xfinity TV aplikace nebyla daleko za poslední měsíc, a teď je to oznámila nové dlouhodobé vypořádat s Time Warner, která přináší více obsahu, aby všechny jeho Všude-spojené úsilí TV. To znamená, že ukazuje od TNT, TBS, CNN, HLN, truTV, Turner Classic Movies, Cartoon Network a Dospělý plavat na Xfinity TV.com, kabel VOD a mobilní aplikace a kromě živého streamování videa v průběhu tohoto roku jako součást většího dohody mezi Time Warner a Comcast. Horlivý prohlížel si všimnout, že okno "několik týdnů" pro debut přímé přenosy na iPads rozrostla jednoduše "později v tomto roce," doufejme, že to není skluzu, zatímco firma se zaměřuje na jiné míče ve vzduchu jako jeho nákup NBC, potenciální nový set-top box rozhraní a aplikací pro televizory Smart .

Pokračovat ve čtení Comcast, Time Warner řešení zajišťuje TNT, TBS ukazuje na VOD, live streaming

Comcast, Time Warner řešení zajišťuje TNT, TBS ukazuje na VOD, live streaming původně objevila na Engadget na út. 01.2.2011 16:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Comcast Voices | Poslat | Komentáře

Více Očekávané problémy, když se vrátí Egypt Online

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/T1cKx4X6H4g/More-Trouble-Expected-When-Egypt-Comes-Back-Online:
schliz píše "Čistá aktivistů na Telecomix připravují darknets, šifrování, proxy a VPN na ochranu Egypťané 'on-line svobodu, když vláda-uložené Internet výpadek končí. Dnes, Telecomix považován Egypt jako na" stejné úrovni jako Severní Korea a Barma na internetu cenzura ", uprostřed pověstí, že egyptské telefonní linky bylo třeba vypnout Analytici a Internet Society také upozornil na technické a obchodní problémy přijít. - včetně BGP máselnice a komerční obavy z podnikání v Egyptě."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Vesmír 250 + krát větší než co je pozorovatelné

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9C_YkiSCDwg/Universe-250-Times-Bigger-Than-What-Is-Observable:
eldavojohn píše "vesmír je jen čtrnáct miliard let, takže jsme schopni pozorovat něco více než čtrnáct miliard světelných let daleko. Díky tomu je trochu obtížné pro nás změřit, jak velký vesmír je ve skutečnosti. řady metodik byly vytvořeny odhadnout velikost vesmíru, včetně vesmíru zakřivení, baryonic akustické oscilace a světelnosti vzdálených supernov typu 1A. Teď má tým spojil všechny známé metody do Bayesian model průměrování nutit vesmíru velikosti a jejich výzkum říká, s důvěrou, že vesmíru je nejméně 250 krát větší než je pozorovatelný vesmír. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Co je Internet? (V roce 1994 na Dnes se ukázat)

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/x_R0UNK8xSU/Whatrsquos-the-Internet-on-1994s-Today-Show:
kkleiner píše "V veselý video segment od 24.ledna 1994, Dnes se ukázat ráno kotvy Bryant Gumbel a Katie Couric klopýtnout totožnost a žargon internetové technologie, která přišla definovat posledních deset let. Gumbel není jasné, jak se vyslovuje" @ "Katie Couric naznačuje," o ", a nikdo nechce říct" tečku ", když si přečtou". com ". Zmatek s žargon stranou, Today Show obsazení má požádat člena posádky objasnit, jak internet funguje. Myslíte si, napište to jako mail? Je to jen na VŠ? Má to vyžadují telefonní linku? To bylo méně než před dvaceti lety, a je to nádherný připomínkou toho, jak nepřipravené mainstreamových médií byl pro inovace, který se chystal zamést světě. Jako člen posádky říká na internetu, "je to stále větší a větší po celou dobu." Jaké nádherné podcenění. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google říká, že nájem 'desítky' na podporu rozvoje Android app

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/01/google-said-to-be-hiring-dozens-to-boost-android-app-developme/:
Už jsme slyšeli o některých změnách, které Google plánuje provést na podporu app nákupy v Android Market, a vypadá to, že to je nyní také podnik značné in-house úsilí ke zvýšení počtu kvalitních aplikací, které jsou k dispozici. Podle The Wall Street Journal, Google plánuje najmout "desítky" v softwarových inženýrů, produktové manažery, uživatelské rozhraní-odborníky a "ostatní, kteří mají nápady pro mobilní aplikace," a to je zřejmě již posunul některé ze svých současných zaměstnanců na práci v tento nový "apps laboratoř." Jak se dalo očekávat, je, že se děje alespoň částečně uzavřít takzvaný "app propast" u Apple, a vypadá to, že nové aplikace budou sahají daleko za obvyklé vlastnosti Google - WSJ dokonce výslovně zmiňuje hry jako jedna z oblastí Zaměřím se na jejich. Aplikace by také zřejmě všichni zdarma (ale možná ad-podporovány), a Google je řekl, aby se snaží nalákat vývojáře s distribucí moci, všímat si toho, že bude moci na podporu aplikace v Android Market, a dokonce je předem -instalován na mnoha telefonech.

Google říká, že nájem 'desítky' na podporu rozvoje Android app původně objevila na Engadget na út. 01.02.2011 13:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Slashdot | zdroje Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

Firewally Make DDoS útoky horší

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bF7rkTufcTs/Firewalls-Make-DDoS-Attacks-Worse:
jfruhlinger píše "Firewally jsou důležitou součástí každé nastavení sítě. - ale pokud jste je uložili v přední části webových serverů, se stanou jediný bod selhání v případě útoku DDoS" Lidi to proto, že byly naprogramovány tak, aby to udělat, "říká jeden bezpečnostní expert, ale on naléhá, aby se zabránilo vám toto nastavení za každou cenu."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Maschine Native Instruments recenze a 1,6 beta první pohled

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/01/native-instruments-maschine-review-and-1-6-beta-first-look/:
Vzhledem k tomu, nejprve chytil pozornost světa na NAMM '09, Native Instruments ' Maschine učinila značný rozruch ve světě elektronické hudby a výkon. Moderní re-představovat legendární Akai je odběr vzorků sekvencery, ale je toho MPC raison d'être - nahrávání a editaci samplů, sekvenční vzorky pro vytvoření stopy - a používá ho jako základ pro MIDI rozhraní / software, který je zároveň velmi známé a zcela unikátní. Maschine lze spustit jako stand-alone "aplikace nebo integraci s DAW (digital audio pracovní stanice) jako plug-in, a společnost slibuje, že docela dost, pokud jde o kvalitu zvuku a vylepšené workflow nad legendárních nástrojů Akai je. Ale to vyrovnat? Nedávno jsme vzít dobrý, tvrdý pohled na nejnovější verzi softwaru, 1,6 beta - a nemůžeme se dočkat, až se podělit o své myšlenky s vámi. Vyzkoušejte to po přestávce.

Pokračovat ve čtení Maschine Native Instruments recenze a 1,6 beta první pohled

Maschine Native Instruments recenze a 1,6 beta první pohled původně objevila na Engadget na Út. 01.02.2011 13:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Bing je podvádění, kopírování výsledků vyhledávání Google

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PfxG_5ll8IA/Bing-Is-Cheating-Copying-Google-Search-Results:
Anonymní čtenář píše: "Google má spustit žihadlo operaci, která říká, že prokáže, Bing bylo sledovat, co lidé hledat na Google, stránky, které vyberou z výsledků na Google, pak používá tyto informace ke zlepšení Bing je vlastní vyhledávání. Bing nepopírá tohle. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.